Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3301868 Napisano: 16.04.2010 09:04:53 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Poczta Polska, listek przyniósł list z Visy w sprawie ręcznika, na odesłanie 7 dni, list nadany 09.04, dzisiaj 16.04, a Poczta otwarta do 15.00 emotka Mam nadzieję, że przymkną oko, jak wyślę w poniedziałek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3300530 Napisano: 16.04.2010 01:28:34 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

(...)
Idąc tym tropem, w woj. mazowieckim, nie wiem, czy w innych też Urzędy Skarbowe wzywają pary małżeńskie, bądź jedną osobę albo któregoś ze świadków, które są w związku małżeńskim nie dłużej niż 5 lat, na przesłuchanie dot. wesela, gdzie, za ile, jaka kucharka, jaki zespół, jaki dekorator, ile kosztowały usługi itp. emotka
Mnie na szczęście to ominęło, ale dwójka moich znajomych takie pisemko dostała. emotka

pewnie jakiś babiszon z Urzędu za mąż będzie wychodzić i szuka namiarów mądrym sposobem.. emotka

Dobrze by było emotka Ale wkurza mnie to, że zajmują ludziom czas w ten sposób. Co kogo obchodzi, że kucharka, czy zespół rozlicza się z nimi tak, jak się rozlicza. emotka I na dodatek wzywają w takich godzinach, kiedy ludzie pracują. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3300455 Napisano: 16.04.2010 01:06:06 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

http://podatki.on...210102,1,prasa-detal
- Nie uznaliśmy także za wiarygodne tłumaczeń mężczyzny, który sprzedawał rakiety tenisowe znanych firm i twierdził, że pozbywa się trofeów z wygranych turniejów - mówi Mariola Grabowska, rzecznik Urzędu Kontroli Skarbowej w Łodzi. - Nie był w stanie wskazać żadnego wygranego turnieju.

Podpadła też bezrobotna kobieta, która za pośrednictwem Allegro dorabiała handlem kosmetykami. Urzędnikom wmawiała, że... jest ich kolekcjonerką.

Nie sprzedaję na allegro, ale fiskus mnie wkurza. Przecież to jest haracz. emotka

Idąc tym tropem, w woj. mazowieckim, nie wiem, czy w innych też Urzędy Skarbowe wzywają pary małżeńskie, bądź jedną osobę albo któregoś ze świadków, które są w związku małżeńskim nie dłużej niż 5 lat, na przesłuchanie dot. wesela, gdzie, za ile, jaka kucharka, jaki zespół, jaki dekorator, ile kosztowały usługi itp. emotka
Mnie na szczęście to ominęło, ale dwójka moich znajomych takie pisemko dostała. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3300269 Napisano: 16.04.2010 12:05:59 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

wkurza mnie Kubuś- 2 nowe kody nieprawidłowe emotka

spradź 5- S, K-X, I- 1. też tak miałam, bo źle wpisałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3299165 Napisano: 15.04.2010 10:45:50 w Dziś cieszę się z.....
ciasssteczko napisał(a):

cieszę się, że dziś moja czteroletnia siostrzenica zadzwoniła do mnie, by wykrzyczeć do słuchawki: koooocham Cię, ciooociu emotka

Ty, podlizujesz się jej emotka tu lalka, tam bajka, a po drodze misio emotka więc jak taka rezolutna czterolatka miałaby Cię nie kochać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3299162 Napisano: 15.04.2010 10:41:01 w Dziś cieszę się z.....
A ja się cieszę, że mój smyk dobrze dzisiaj śpi, pomimo katarku, kaszelku i późnego ząbkowania emotka Mogę w spokoju wypić małe piwko i poczytać nowości na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3299157 Napisano: 15.04.2010 10:38:36 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

monisi napisał(a):

magic18girl napisał(a):

monisi napisał(a):

magic18girl napisał(a):

Prosze o to mądry tekst aloevera

Jezus???? hahahaahahahaha, trafilas na ateistke, hahahah, idz pocaluj trumne kaczora, swojego pana i innych, lej zale, i oddaj wszystko co mas zdla rodzin a najlepiej idż się powies wtedy spelnisz wole swojego jezuska, hahahahahha

mam nadzieje że admin zrobi coś z tą użytkowniczką która ma zero szacunku do innych.Jestem zszokowana tym jak inni potrafią wyrażac swoje poglądy

gdzie indziej sie nie zgadzamy ale ta wypowiedz mnie sszokowala gdzie szacunek dla innych ludzi ateistka ta totalne odmozdzenie wkurza mnie to

miałam łzy w oczach jak to czytałam.Już nawet nie chodzi o mnie ale o to w jaki sposób potraktowała religie i Boga

wszystko wszystkim ale takie teksty mnie wkurzaja ateisci taka wiare maja ze wieszac sie kaza przesada z lekka jast konto zablokowac i juz to moze sie czegos nauczy wkurzyłem sie jak nie wiem syf nie wypowiedz

ale ona nie naruszyła regulaminu forum w odróznieniu od osoby która ujawnia treść wiadomości emotka

ja-sylwia narzekasz na aloevera, a zobacz, że sama podchodzisz do osób mających odmienne zdanie w dziwny sposób, wręcz naskakując na nie. Razi Cię to, że ktoś myśli inaczej niż Ty. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3299155 Napisano: 15.04.2010 10:36:27 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Ja też przestaje czytać oba wątki, tj. wkurza mnie i ten o histerii narodowej. Przecież rzeczą oczywistą jest, że nie dojdziemy do konsensusu, więc nie ma co tracić nerwów na dyskusje, z których nie wynika zupełnie nic. Każdy ma swoje zdanie na ten temat i chyba najlepiej by było, gdyby zachował je dla siebie.

Ogólnie uważam, że wątek Wkurza mnie prowokuje ludzi do tego żeby narzekać. Widząc tytuł od razy zaczynamy zastanawiać się co nas wkurza, albo czytamy co wkurza innych i nas tez zaczyna to wkurzać. Jasne, że czasami fajnie ponarzekać, tylko szkoda, że jest to jeden z najpopularniejszych wątków. Szkoda, że wątek Dziś cieszę się z... nie ma takiego wzięcia. Chyba właśnie postawiłam sobie za cel to zmienić emotka

emotka dobrze napisane Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3298863 Napisano: 15.04.2010 07:59:37 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurzył mnie dzisiaj mój rozgarnięty brat, mówię do niego- Kup mi 3 batony Kinder Delice, ale pamiętaj, weź paragon i napisz sms-a, że kupiłeś. OK, kupił napisał, ja szczęśliwa wysłałam sms- ka, a teraz okazuje się, że brat nie może znaleźć paragonu emotka emotka emotka znając moje szczęście do takich konkursów i tak nie wygram, ale wolałabym mieć ten paragon w domu emotka emotka emotka

jak wygrasz, daj znać, prześlę ci paragon, mam
go , nie wygrałam i dalej nie chce mi się grać, przecież nie musi być z tego samego dnia, prawda?

Nie musi emotka ale mam nadzieję, że brat znajdzie ten paragon gdzieś w samochodzie, bo wbijałam mu do głowy, że bardziej niż batony interesuje mnie paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3298584 Napisano: 15.04.2010 06:56:43 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie dzisiaj mój rozgarnięty brat, mówię do niego- Kup mi 3 batony Kinder Delice, ale pamiętaj, weź paragon i napisz sms-a, że kupiłeś. OK, kupił napisał, ja szczęśliwa wysłałam sms- ka, a teraz okazuje się, że brat nie może znaleźć paragonu emotka emotka emotka znając moje szczęście do takich konkursów i tak nie wygram, ale wolałabym mieć ten paragon w domu emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3296558 Napisano: 14.04.2010 09:33:41 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Ja też byłam zaskoczona decyzją o pochowaniu pary prezydenckiej na Wawelu i też jej nie rozumiem. Ale to nie rodzina o tym zdecydowała, rodzina jedynie zgodziła się na Wawel, inicjatywa wyszła od kogoś innego. W tym momencie nie ma się jednak już o co kłócić. Decyzja zapadła, wszyscy wiedzą, że wiele osób się z tym nie zgadza, ale zamilknijmy już. Wystarczy tych kłótni.
Decyzji już nie zmienią, zbyt dużo podjętych kroków zostało w kierunku pogrzebu na Wawelu i niech tak zostanie. Nas nie ubędzie jeśli będą tam pochowani, krzywdy Wam tym nie robią. Skończmy te przepychanki nad trumnami.

Uważam, że osoby które podjęły decyzję o pochowaniu ich na Wawelu, wyrządziły wielką krzywdę i parze prezydenckiej i ich rodzinie - bo to znowu rozpętało kłótnie, a było to przecież do przewidzenia.

Też uważam, że jest to zła i bardzo nieprzemyślana decyzja, bo nie dość, że teraz są uzasadnione spory na ten temat, to później, za jakiś czas ktoś podejdzie do Marty Kaczyńskiej i powie, że jej ojciec na to nie zasługuje. Bo na pewno znajdą się takie osoby, skoro już teraz są osoby, które protestują przed Ratuszem w Krakowie. Ja jestem temu przeciwna, ale mam tyle szacunku do osób, które zginęły w tej katastrofie, że nie wyszłabym na ulicę i nie krzyczałabym, że na to nie zasługuje. Dla mnie nie zginęli tam politycy, a zginęli ludzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3296515 Napisano: 14.04.2010 09:12:01 w Wkurza mnie...
damianwro napisał(a):

magic18girl napisał(a):

nic dla kraju nie zrobił tylko okradał ludzi.To moje zdanie i tysięcy innych Polaków.kończe temat

Pozwolisz, że popełnię nietakt i spytam - a ile masz lat, kochana? Bo gdy Wałęsa zmieniał Polskę, Twoja rewolucja sprowadzała się w najlepszym wypadku do zmiany siusiania w pieluszki na siusianie do nocniczka. Nie było tak? Nie chcę Cię urazić, ale WKURZA MNIE, że w Polsce mamy tak wiele osób, które wiedzą wszystko i nie mają żadnego oporu przed oczernianiem, wyzywaniem etc. (często na podstawie zasłyszanych przy grillu opowieści pijanej rodziny). Ukradł Ci coś? To nie mów tak, bo go zniesławiasz, a to karalne. emotka

emotka nic dodać, nic ująć. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3296487 Napisano: 14.04.2010 08:54:41 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza to, że za każdym razem, kiedy oglądam Wiadomości na TVP 1 o 20.00 to widzę prezentera, który gada swoje do kamery, a w tle machających, małpujących i śmiejących się ludzi. Paranoja emotka Skoro poszli złożyć hołd i opłakiwać, to niech to robią z godnością albo wcale nie idą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3295816 Napisano: 14.04.2010 04:19:54 w Wkurza mnie...
natie napisał(a):

marzencia2007 napisał(a):

frezja napisał(a):

marzencia2007 napisał(a):

http://www.homeop...1&backUrlParam=2

uważajcie na JUSTYNA1

ukradła mi zdjęcie i dodała se do konkursu!!!!
ma wiele innych zdjęć w nim zobaczcie może inne są kogoś z Was

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

miala ci sie pytac ona sobie tylko pozyczyla emotka emotka emotka emotka emotka emotka

http://www.homeop...4&backUrlParam=2

to zdjęcie pozyczyła od maszy!

http://www.homeop...11/Lista.aspx?view=2

zobaczcie może gdzies tu znajdziecie swoje zdjęcie

hmm jak tak patrze na te fotki to polowa z nich to czyjes avatary itp.. a nie swojego autorstwa emotka
np te http://www.homeop...1&backUrlParam=2

wiec moze tamta laska tez znalazla sobie zonkile w necie i dodala emotka

A tą panią to ja kojarzę z Facebooka i konkursu Vizira. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3295428 Napisano: 14.04.2010 01:02:17 w Wkurza mnie...
Z innej beczki, wkurza mnie KUBUS!!! Kodzik nówka sztuka prosto z butelki i komunikat: Wpisany kod jest niepoprawny, spróbuj jeszcze raz i sprawdź czy na pewno wpisałeś go dobrze emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3294938 Napisano: 14.04.2010 10:42:07 w dziś mam urodzinki

zaczytana-pola

#3294928 Napisano: 14.04.2010 10:33:31 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

mala4 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

wkurzają mnie te głupoty, które część z Was tu wypisuje i dlatego proponuje zamknąć temat dopóki ludzie nie zmądrzeją emotka albo przynajmniej do końca żałoby narodowej...

emotka emotka emotka

Dokładnie emotka

On nie został potraktowany jako On LECH
lecz jako ON- Historia- Katyń- Polska (symbol tragedii narodowej)
Rodzina napewno wolałaby POW¡ZKI

Rodzina chciała Na Powązkach..Niewiem dlaczego wszyscy mówią o Wawelu..Przecież każdy che mieć blisko groby swoich najbliższych..Córka wyraźnie mówiła o Powązkach

Prezydent Krakowa dzisiaj wypowiadał się, że to tak naprawdę decyzja Kardynała Dziwisza. Skądinąd zwolennika PiS- u. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3294926 Napisano: 14.04.2010 10:31:39 w Wkurza mnie...
bogdan43210 napisał(a):

take a gift ruszyło 12 dni temu emotka a na wysłanie nagród mają 21 dni, więc o co Ci chodzi?

radze zapoznać sie z tematem zanim napisze sie głupoty.otóż take a gift funkcjonuje od lutego.teraz mamy prawie połowę kwietnia.a wiec 21 dni mineło.(ktoś chyba nie był pilnym uczniem z matmy):)

bogdan43210 , czy też sebastian43210 bo już nie wiem jak się do Ciebie zwracać, wiem, że usilnie reklamujesz odlotka, ale to nie znaczy, że masz pisać głupoty o innych serwisach. Tobie radzę doczytać FAQ. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3293827 Napisano: 13.04.2010 08:20:26 w Wkurza mnie...
beataa81 napisał(a):

swibek napisał(a):

beataa81 napisał(a):

No rzeczywiście wielki problem gdzie będzie spoczywał ... pomyślcie jakbyście nie byli oburzeni to i tak jemu jest gorzej teraz niż Wam emotka ...ech pograjcie lepiej w jakieś konkursy...

Tak to jest z Polakami ,nie może być więcej niż dzień zadumy bo im już nudno i problemów szukają...Mam nadzieję,że rodziny ofiar nie będą przez jakiś czas zaglądać w żadne portale,czytać gazet i oglądać tv...bo im będzie jeszcze ciężej czytając takie dyskusje...

emotka no właśnie.. żałoba w sercu.. a w mózgu kotłują się opisówki i gonię po pokoju wenę twórczą.. a ona ucieka! a foty trza robić do konków!! emotka ależ to wkurzające.. emotka emotka

dobrze powiedziane-żałoba powinna być w sercu...a nie na języku...

Koleżanka z pracy mojej mamy wczoraj wzięła wolne i pojechała pod pałac położyć kwiaty i zapalić znicz, a tam... emotka emotka emotka osoby zgromadzone pod pałacem słały K**** i CH*** w odniesieniu do osoby premiera Tuska i Marszałka Komorowskiego. Taka oto jest polska żałoba. I taka jak Monika Olejnik mówiła w niedzielnej audycji na antenie Radia Zet, jak to poszła w sobotę zapalić znicz pod pałacem i usłyszała: To nie jest miejsce dla Ciebie wywłoko ( czy jakoś tak). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3293435 Napisano: 13.04.2010 05:55:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
lavenda7 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

tzn ja nikogo nie posądzam, a skoro nie oszukiwałaś to dlaczego się nie odwołasz??ja bym tak zrobił na twoim miejscu.
To ja pewnie też polecę, bo ja też zbierałem głosy w Kliknijcie
a druga sparwa wiecie może cos o knkursie HBO-pacyfik bo wyników nie ma a juz wczoraj powinny byc. ma ktos jakies info? emotka

Ktoś kiedyś napisał, że zdarza się, że mają kilka dni poślizgu, chociaż wyniki ostatnio były na czas.

Aha, no szkoda bardzo się starałem, cóż wygrali zapewne lepsi emotka

Napiszę Ci szczerze, że pisząc na kolanie w ostatniej chwili wygrałam nawigację, a ostatnio starałam się na ich konk i doooopa blada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0