Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3211551 Napisano: 18.03.2010 08:32:17 w HBO
taaga20 napisał(a):

czy ktoś ma jakiś kontakt do HBO na jaki odpisują ?

Ja napisałam do nich przez KONTAKT na stronie HBO i odpisali. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3208427 Napisano: 17.03.2010 10:56:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie 123konurs emotka Od pierwszego marca nie dodają punktów za jedno trafienie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3206255 Napisano: 16.03.2010 07:01:01 w Wkurza mnie...
regusia napisał(a):

A mnie szlag trafia,że agencja Opcom Eskadra wszystkich ignoruje,ma tam gdzie słońce nie dochodzi i nie odpowiada od rana!! emotka emotka emotka

Zgadzam się, też mnie wkurzają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3204734 Napisano: 16.03.2010 09:39:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
Opcom wysłał(a) Ci wiadomość.

--------------------
Temat: konkurs tchibo

Drogie Konkursowiczki, Drodzy Konkursowicze,

W związku z ogromem wątpliwości, jakie macie pod kątem uczciwości konkursu Tchibo Exclusive Plantacja chcielibyśmy usystematyzować dyskusję i zaprosić Was do specjalnej grupy na Facebooku.

Tam wysłuchamy Waszych racji i spróbujemy znaleźć rozwiązanie, dzięki któremu wszyscy będziemy pewni, że konkurs jest uczciwy.

Bardzo liczymy na Waszą pomoc.

Pracujemy również nad rozwiązaniami, które jeszcze mocniej uszczelnią system. Najprawdopodobniej zdecydujemy się na konieczność podawania maila w czasie głosowania.

Konkurs potrwa jeszcze długo, więc będziecie miały i mieli okazję by wygrać.

http://www.facebo...php?gid=370556903195

Pomożecie?

Ha ha ha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3202935 Napisano: 15.03.2010 05:07:19 w Wkurza mnie...
regusia napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Nie warto, pokazali już co potrafią, więc można się było spodziewać takich wyników.

TO PO cholere pisali tyle o weryfikacji oszustów emotka emotka emotka

Tak samo pisali w przypadku tamtego konkursu... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3202862 Napisano: 15.03.2010 04:42:04 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

Wkurza mnie, ze nadal nie ma wynikow z konkursu o babci na onecie. Troche mnie to dziwi, bo onet raczej nie miewal takich wpadek. Pisac do nich tez raczej nie ma sensu, bo pewnie juz wiele osob pisalo. A moze po prostu sponsor nawalil i nie moga od niego wyciagnac tych nagrod? Nie mam lepszych pomyslow.
Poza tym jakis zastoj konkursowy maja, bo nic nowego sie nie pojawia.

Onet nie miał? Zobacz na wyniki z emalii na onecie. Miały być 21 stycznia. Pisałam kilkakrotnie, dopiero po ostrym mailu babka napisała, że zwycięzcy już dawno zostali poinformowali, a wyników brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3202738 Napisano: 15.03.2010 03:58:22 w Wkurza mnie...
Nie warto, pokazali już co potrafią, więc można się było spodziewać takich wyników. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3202489 Napisano: 15.03.2010 02:37:22 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

A mnie wq.... kurier z siódemki. Kupiłam plecak na Allegro, zapłaciłam za kuriera żeby bylo szybciej niż pocztą. W czwartek dostałam maila z siódemki z nr nadawczym... w piątek rano wyszłam na zakupy , wróciłam i czekam jak ta ciemna blondynka na tego kuriera, wchodzę na stronkę sprawdzam co z moją paczką a tam że awizowano więc dalej czekam bo awizo ani nr tel. nie zostawił więc pomyślałam, że jeszcze raz przyjedzie (przecież ludzie rano pracują) pod wieczór znowu sprawdzam stronkę a tam, że zwrócono do magazynu emotka to już mnie ruszyło i naskrobałam maila żeby przed przyjazdem zadzwonil bo znowu może mnie nie być. Dostałam maila zwrotnego w bardzo miłym tonie że oczywiście, że klienci najważniejsi i takie tam bzdety i nr tel do kuriera... wchodzę na ich stronkę i przesyłkę wydano z magazynu więc czekam jak jeszce bardziej ciemna blondynka... o 13 zadzwonilam a pan kurier mi mówi, że on się wcale do mnie nie wybiera bo przecież był w piątek rano emotka no jak się wnerwiłam... burak nie dość że awizo i telefonu nie zostawił to jeszce pretensje do mnie miał, że chcę żeby paczkę mi przywiózł emotka z łaski oznajmił że będzie około 14 i tyle go widziałam... nasmaruję taką skargę że mu w pięty pójdzie emotka emotka

Też miałam takie przejścia z Siódemką, z tym, że ja byłam cały czas w domu i ciągle pod telefonem, a paczka była awizowana dwukrotnie, nie wiem jakim cudem emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3201995 Napisano: 15.03.2010 12:24:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
orchidea27 napisał(a):

arta napisał(a):

Dodatkowo z konkursu wyrzucaliśmy strony gromadzące graczy internetowych i wiecznych konkursowiczów - pośród wyrzuconych była jedna osoba grająca jednocześnie w 12 konkursach.

-> nie brałam w tym udziału, ale czy to oznacza, że jeśli ludzie od nas z forum tu zbierali uczciwie głosy, to ich wywalono? emotka

ponoc tak bo wszyscy wylecielismy chyba ze ktos został smutne to

ja zostałam, ale poza rankingiem z 8 % głosów.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3201924 Napisano: 15.03.2010 12:07:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nawet skrócony link może mieć z tym związek, paranoja jakaś. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3201873 Napisano: 15.03.2010 11:56:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Album z Różyczką z konkursu w topie TERAZ, Poczta Polska- priorytet. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3201767 Napisano: 15.03.2010 11:30:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
plocia napisał(a):

basiasiwek28 napisał(a):

...ale w/g mnie nie mają prawa dyskwalifikować za bycie konkursomaniakiem ,bo nikt kto nie gra w konkach nie bierze udziału w konkursie,a w reg nie ma napisane że ma to być mój pierwszy raz......

poza tym, jesli ktos grał w 12 konkursach nie znaczy ze w 12 wygra.... zaraz do nich znow zadzwonie tak maja mnie wkurzone, zobacze co kolezance odpowiedzo bo właśnie do nich dzwoni !!

A jesli ktos mial 12 linków w stopce to nie znaczy ze wszystkie sa jego !!!

Istne jaja. Dobrze, że nie angażowałam się w ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3201720 Napisano: 15.03.2010 11:21:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
Co znaczy jednocześnie w 12 konkursach????

Czy ktoś dostał info o wygranej z tego konkursu:

http://www.qholiday.pl/plus.html ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3201689 Napisano: 15.03.2010 11:14:22 w Wkurza mnie...
potworkaa napisał(a):

infatne napisał(a):

m3107 napisał(a):

infatne napisał(a):

regusia napisał(a):

szlag mnie trafia z tym tchibo... emotka emotka emotka

dokładnie ja sobie daje spokój wczoraj o 24.30 ktoś sobie na klikał 2000 głosów..... żal

przylaczam sie do wkurzonych na tchibo
ale raz juz wywalili i mam nadzieje ze zrobia to drugi raz, co nie zmienia faktu ze jest juz nowy tydzien i chyba powinien byc nowy ranking emotka

chyba nie zrobią nowego.... jak do tej pory nie zrobili

no właśnie..bo teraz nie wiadomo czy zbierać glosy na to stare konto czy nowe zakładać..ale bez sensu trochę bo w takim razie w ostatnim tygodniu będzie trzeba mieć 15 tysięcy głosów czy co żeby się załapać na tą nagrodę? emotka emotka

Ja już dałam sobie z tym spokój. Agencja od cukru królewskiego niczego nie zrobiła w przypadku nabijania głosów w tamtym konku, więc i tu nic nie zrobią. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3201620 Napisano: 15.03.2010 10:57:10 w Wkurza mnie...
aniutka napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

andziabid napisał(a):

wizaż emotka emotka emotka

i mnie też wkurzył bardzo!!! emotka

Niestety mnie też emotka

Ja już nie zbieram tam głosów, ale mam info, że 8 % moich głosów jest prawidłowych. Powaliło ich, czy co? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3200560 Napisano: 14.03.2010 11:50:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
regusia napisał(a):

ciekawski89 napisał(a):

Sadzicie ze w Tchibo dużo jest oszustów ? Nagle wyniki z kosmosu w plantacji.

wystarczy sprawdzic w najnowszych plantacjach,kiedy Ci z pierwszego do piątego chocby miejsca założyli swoje,od kiedy grają i ile mają punktów...oszustwo jest ogromne...czekamy na weryfikacje...

Nie wiem, czy się doczekacie z tego względu, że to ta sama agencja od konkursu z cukru królewskiego...
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3199063 Napisano: 14.03.2010 03:02:37 w Sport
Adam Małysz pokazał klasę. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3198646 Napisano: 14.03.2010 12:51:44 w Moja pierwsza wygrana!
Pierwsza wygrana? Koszulki Prince Polo lata temu, ale odkąd jestem na e- konkach to płyta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3196277 Napisano: 13.03.2010 04:37:51 w GFK
U mnie jak zwykle brak ankiet, brakuje mi tylko 100 pkt do upatrzonej rzeczy i lipa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3196159 Napisano: 13.03.2010 04:00:42 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Melissa1980 napisał(a):

pegaz napisał(a):

a mnie wkurza ze nie można juz nawet poprosic o wklejenie wyników w wątku wyniki bo od razu wkurwiająca malisa karniaka daje inni pisza bzdury gdzie popadnie a ona nie reaguje

pegaz napisał(a):

Przemądrzała su...a

jak Cię wq****, to wypier**** stąd, drzwi po lewej emotka

....Adrian, możesz mi dać karniaka emotka

melissa masz oscara
emotka emotka emotka
pegaz chciałabym zaznaczyć że swoim postem nie obraziłam cię, internet wbrew pozora nie jest anonimowy, nie bede sie teraz zniżać do twojego poziomu bo nie chcialbys uslyszec co mysle o takich jak ty

a ja powiem nizina społeczna tylko zwraca się takimi słówkami do kobiet - i właśnie takie menele mnie wkurzają emotka

pegaz ja nie byłabym aż tak wyrozumiała i wykopałabym Cię z forum raz na zawsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0