Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika gryszelm

gryszelm

#6842390 Napisano: 03.02.2022 18:48:42 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mysia napisał(a):

domenicasun napisał(a):

Czy ktoś z Was nie dostał jeszcze vouchera z Venus Nature? Iwona0103 dodała informację, że wczoraj wysyłali mailowo. Do mnie mail nie dotarł.

też  czekam emotka

Też czekam na bon z Venus Nature, który powinien przyjść mailowo, u mnie nadal nie ma. Wyświetl w wątku >>

gryszelm

#6841794 Napisano: 01.02.2022 14:49:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Czerwona walizka Ochnik z konkursu Somersby "Graj w kolory" (Etap 1). Kurier DPD (dokumenty do podpisu). Wyświetl w wątku >>

gryszelm

#6841339 Napisano: 30.01.2022 10:49:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
No ja tez takiej informacji nie dostałam, ale byłam w takim miejscu na szkoleniu, gdzie internet bardzo słabo działał i pewnie jednak w tej sprawie dzwonili. Pewnie w poniedziałek skontaktują się. Moim zdaniem innego konkursu nie było i chodzi właśnie o ten od p. Daniela K. Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

gryszelm

#6841335 Napisano: 30.01.2022 10:42:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
edzia21 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dawno, dawno, dawno temu (2020 rok) był konkurs MONSTER Energy...do wygrania były Xboxy, lodówki i gry na xboxa HALO.Czy ktoś z Was finalnie otrzymał grę? Premiera miała miejsce w grudniu...https://www.monsterenergy.com/pl/pl/promotions/halo-infinite-overlay-promotion-2020-poland

No ja nie otrzymałam, ale w piątek "dobijał się" do mnie Fortis (byłam cały dzień na szkoleniu i musiałam mieć wyłączony telefon) i myślę, że to w sprawie tej nagrody...no chyba, że w sprawie jakiejś rezerwy z Coca-coli...

Tego nie organizował fortis - była to jakaś inna agencja z magicznym Panem "Danielem", który pisał maile w sprawie nagród. 

Wiem, znalazłam te @ od pana Daniela K., ale ostatnio Monster w Auchan organizował Fortis i pomyślałam (może błędnie), że "przejęli" może tamte zaległe nagrody i teraz oni ogarniają Monstera... Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6841333 Napisano: 30.01.2022 10:34:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
edzia21 napisał(a):

Dawno, dawno, dawno temu (2020 rok) był konkurs MONSTER Energy...do wygrania były Xboxy, lodówki i gry na xboxa HALO.Czy ktoś z Was finalnie otrzymał grę? Premiera miała miejsce w grudniu...
https://www.monsterenergy.com/pl/pl/promotions/halo-infinite-overlay-promotion-2020-poland

No ja nie otrzymałam, ale w piątek "dobijał się" do mnie Fortis (byłam cały dzień na szkoleniu i musiałam mieć wyłączony telefon) i myślę, że to w sprawie tej nagrody...no chyba, że w sprawie jakiejś rezerwy z Coca-coli... Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6841299 Napisano: 29.01.2022 22:34:18 w Czy informują/ informowali?
Szukam z jakiego konkursu w piątek ok 15stej dzwonił Fortis? Byłam na szkoleniu, miałam wyłączony telefon i dopiero dziś dostałam wiadomość, że dzwonili, a dopiero teraz zorientowałam się, że to oni. Może do kogoś też dzwonili...? Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6841218 Napisano: 29.01.2022 12:31:54 w Gratulacje! Dla wygranych!
Urbanek mega gratulacje potrójne szczęście  Dużo zdrówka dla dzieci i dla rodziców   Wyświetl w wątku >>
1 Urbanek 0

gryszelm

#6839373 Napisano: 22.01.2022 11:35:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Napisałam post i usunęłam przypadkowo… jeszcze raz: Uważam, że każda agencja ma oprogramowanie, które wyłapuje zgłoszenia ze słowami-kluczami, jakich dana agencja w danym konkursie oczekuje. To zawęża im znacznie pole wyboru, tym bardziej, jeśli zaznaczą sobie, ile % ma się takich słów-kluczy znaleźć. Takie oprogramowanie to żadna innowacja czy coś zaawansowanego, także dla programistów z agencji to żaden problem, by to stworzyć. Z puli zgłoszeń, które „zdały egzamin”, agencja faktycznie później wybiera zgłoszenia, czytając je (a nie losując). To jest moja teoria, także proszę bez hejtu, ja po prostu uważam, że tak to się odbywa  

Nie każda agencja chce słów kluczów emotka Mam wiele nagród na koncie bez użycia takich słów.Chciałabym kiedyś zobaczyć, jak wygląda wybieranie najlepszych odpowiedzi.

Zgadzam się, ale czasem sobie myślę, że tam, gdzie wygrałam bez takich słów, to albo było mało zgłoszeń, albo po prostu naprawdę wszystko czytali i docenili emotka

Napiszę tak: kilka lat temu moja córka wygrała wycieczkę. Na tej wycieczce byli ludzie z firmy, której produkt trzeba było kupić (jakiś olej silnikowy) i ludzie z agencji, która organizowała konkurs. Po wieczorze integracyjnym córka spytała o swoje hasło i chłopak z agencji powiedział jej, że dostali około 2 000 zgłoszeń (ten olej był dość drogi jak na ówczesny zakup konkursowy) i za pomocą "programu" odsiali hasła i zostało im ok 200 - te przeczytali i wybrali 2 najlepsze ich subiektywnym zdaniem. Jak spytała jak "odsiewali" to stwierdził, że nie może powiedzieć, ale odsiewają np. puste smsy i takie do 10 słów, za długie i z wulgaryzmami, które są zapisane w pamięci programu. Od tej pory nie używam więc w hasłach słów, w których w środku może wystąpić wyraz niecenzuralny, nawet jak całe słowo jest jak najbardziej cenzuralne. Na pewno nie jest tak zawsze i przy wszystkich konkursach, ale zapewne tak bywa. Wyświetl w wątku >>

gryszelm

#6839031 Napisano: 20.01.2022 20:43:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie dzisiejsze, ale dziś mail o pozytywnej weryfikacji. 1000zł z Kucharka za przepis. Wyświetl w wątku >>

gryszelm

gryszelm

#6838937 Napisano: 20.01.2022 14:23:54 w Zdjęcia naszych wygranych
"Wyjątkowe spotkanie przy kawie" - nie wiem czemu myślałam, że szklaneczek będzie 6. emotka Wyświetl w wątku >>

gryszelm

#6838203 Napisano: 17.01.2022 18:58:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

Czy Martini z Biedronki już informowali mailowo,bo wyniki są na stronie widzę swoje inicjały i nie wiem czy to ja ,bo @ brak

Nie informowali jeszcze na @. Wyświetl w wątku >>
1 kaka72 0

gryszelm

#6838156 Napisano: 17.01.2022 17:23:46 w Czy informują/ informowali?
termitek99 napisał(a):

gilumilu napisał(a):

gilumilu napisał(a):

isana123 napisał(a):

olivkap napisał(a):

Czy z konkursu Martini były już maile do zwycięzców I etapu?

Właśnie też chciałam zapytać... Mogę podejrzewać, że chcą mi dać torbę emotka

Czy były już?

Jeszcze nie było. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

gryszelm

#6838152 Napisano: 17.01.2022 17:17:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Heineken z przedostatniego dnia konkursu - UPS Wyświetl w wątku >>
2 mili05, darog 0

gryszelm

#6838148 Napisano: 17.01.2022 17:10:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po porażce z Cheetos, piniata za 14.01 - mam nadzieję, że do maja dojdzie, bo córa ma wtedy urodzinyemotka Wyświetl w wątku >>

gryszelm

#6837208 Napisano: 12.01.2022 20:01:30 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Monika11 napisał(a):

Heineken - czeka ktoś jeszcze ? 

Tak. Niezmiennie. Na przedostatni dzień. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

gryszelm

#6837156 Napisano: 12.01.2022 17:36:16 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
0 0

gryszelm

#6836906 Napisano: 11.01.2022 17:09:35 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
pikawka napisał(a):

Czy heinekeny wszystkie wysłane? Nadal czekam. .

Ja też. Z przedostatniego dnia. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

gryszelm

#6833242 Napisano: 23.12.2021 15:11:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dala napisał(a):

Hardys zrobił mi ogromną niespodziankę i przesłało dwa opakowania - jedno z winami i sweterkiem i powtórnie wina z notesem i kieliszkami  emotka  A ja tego wcale nie oczekiwałam, tylko grzecznie i delikatnie poprosiłam o lepsze owinięcie win w zestawie ze sweterkiem, bo w tym pierwszym z kieliszkami i notesem jedno wino było potłuczone. Brawa dla organizatora, bardzo miło z ich strony emotka  I tym razem nic się nie potłukło, bo rzeczywiście lepiej zabezpieczyli emotka

Ja również dostałam powtórny zestaw z winami Hardys i notesem, za tamten pobity i zalany oraz zestaw ze sweterkiem, szkoda tylko, że na mnie za duży, bo fajny, a napis to już zupełnie w moim styluemotka i jeszcze dotarły super przyprawy od Kotanyi w drewnianej skrzynce, która też się przyda na różne śrubki itp. Dotarł też Jager z pierwszego etapu. Wyświetl w wątku >>

gryszelm

#6832450 Napisano: 20.12.2021 17:20:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kreo42 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy wysyłali już wina z konkursu Cono Sur?https://www.e-kon...-sur-18#.Yb0E8Fndg2w

Dziś dostalem

Też dziś dojechały. Fajnie, że przed Świętami. Wyświetl w wątku >>
0 0