Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika gryszelm

gryszelm

#6282810 Napisano: 10.11.2016 15:23:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Koc Milka - DPD i u córki piwo Żywiec ABC też DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6282281 Napisano: 09.11.2016 15:46:56 w Intermarche
izkak napisał(a):

luko922 napisał(a):

bethc napisał(a):

Pojawiły się wyniki z Konkursu Familijnego http://www.wyniki.smolar.pl
;)

No to nie wygrałem emotka  

Ja wygrałam  emotka  Ale żaden SMS do mnie nie dotarł od Smolara... mam na niego czekać, czy wysyłać oświadczenie? 

Do mnie też nie dotarł., a po wpisaniu numeru telefonu i paragonu mam Gratulacje......może Smolar już nie będzie wysyłał sms'ów Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6282261 Napisano: 09.11.2016 15:27:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

A gdzie wyniki z familijnych intermarche?

http://www.wyniki.smolar.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6282245 Napisano: 09.11.2016 15:19:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy jest na forum ktoś, kto wygrał w Intermarche Familijne, ale nie dostał smsa od Smolara...? Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6282228 Napisano: 09.11.2016 15:02:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy tylko mi wyskakuje taka treść gdy wpiszę numer telefonu i paragonu w Familijne Intermarche czy może jest błąd i wyskakuje to wszystkim, bo żadnego smsa nie dostałam...
GRATULUJEMY! JESTES LAUREATEM NAGRODY GLOWNEJ W "Konkursie Familijnym w Intermarche" WYSLIJ PARAGON I OSWIADCZENIE LAUREATA DO POBRANIA NA
STRONIE www.smolar.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6280740 Napisano: 07.11.2016 14:15:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

czy ktos ma jakies doswiadczenia w konkursach LABORATORIUM KOMUNIKACJI?

chodzi mi np o ten konkurs https://www.e-kon...em.html#.WCB7CFs1qlg

W regulaminie jest zapis: Praca konkursowa musi być w całości samodzielnie wykonana przez Uczestnika

i tak się zastanawiam, czy będą nagradzać pracę dzieci czy znów dorosłych? jak myślicie?
brał ktoś udział w ich konkursach, bo teraz widzę, ze już było sporo tego organizowanego
udało się komuś wygrać pracą dziecka?
może być pw.

Tu możesz sobie obejrzeć pracę laureatów dwóch poprzednich ich konkursów i sama odpowiedzieć na swoje pytanie. Moja córka brała udział w dwóch ich ostatnich konkursach, w obu wygrała nagrody dodatkowe pracami stworzonymi zupełnie samodzielnie, ma 9 lat i bardzo lubi rysować więc pewnie w tym też weźmie udział.
http://bickids.com.pl/rodzice/konkursy Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6279757 Napisano: 04.11.2016 16:07:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Jakim kurierem wysyłają młynki z c4 konkurs daj po garach?

Przywozi Pocztex Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6279674 Napisano: 04.11.2016 14:00:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Młynki z C4 "Daj po garach" i ściereczka
gadżety z fb z filmu "Bociany"
i piórnik z Mlekołaków wymieniony na forum z granatowego na różowy Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6277908 Napisano: 31.10.2016 20:39:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

orientujecie się czy w konkursie "Czyste rączki" zdjęcie powinno się wyświetlić w formularzu po załadowaniu?

Nie. U mnie się nie wyświetliło. Ale po wysłaniu zgłoszenia przyszedł @ w którym były wszystkie podane dane i w załączniku dodane zdjęcie. Wyświetl w wątku >>
1 shell 0

gryszelm

#6277901 Napisano: 31.10.2016 20:21:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Piórnik z Mlekołaków - granatowy - Mała wolałaby różowy, więc jak ktoś chce się wymienić to pw
 i jeszcze kredki Bambino i smycz z Unicef i gra planszowa z fb Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6277872 Napisano: 31.10.2016 19:10:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
huda83 napisał(a):

Informuję, że dziś otrzymałam potwierdzenie z Wedla Top Market. Dwudniowe opóźnienie  emotka

Ja również, po trzech dniach od wysłania zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6277172 Napisano: 29.10.2016 16:41:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
blanca napisał(a):

Ja jeszcze dwie słyszałam, a listy często im się zdarza nie uzupełnić.

Wolę jak są uzupełniane. Przynajmniej wszystko jasne, a skoro odpowiedzi i tak były na antenie, więc i tak już poszły w eter. Dzięki za wyjaśnienia. Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6277148 Napisano: 29.10.2016 15:17:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
blanca napisał(a):

gryszelm napisał(a):

A wracając do eremefefemu to w tym konkursie Lubella oprócz nagrody głównej (Multicooker) miały być jeszcze kosze z produktami czy ktoś coś słyszał, wie...?
http://www.e-konk...ow.html#.WBR_lfTvGt8

Te osoby, co były na antenie, dostały multicooker + kosz z produktami.

Ja słyszałam tylko tą jedną, która jest na stronie, bo była cytowana, więcej osób nie słyszałam i innych stąd moje pytanie, dziwne, że jak było więcej wygranych nie ma ich pod konkursem
http://www.rmf.fm/f/lubella.html Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6277116 Napisano: 29.10.2016 12:56:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A wracając do eremefefemu to w tym konkursie Lubella oprócz nagrody głównej (Multicooker) miały być jeszcze kosze z produktami czy ktoś coś słyszał, wie...?
https://www.e-kon...ow.html#.WBR_lfTvGt8 Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6277099 Napisano: 29.10.2016 12:13:24 w Smolar
cb656 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Córka dostała wczoraj sms od Smolara, że wygrał dzienną z loterii "Radość z wygranej" gdzie w wybranych sklepach kupowało się m. in. CocaColę, Sprite i Kroplę Beskidu  która trwa do jutra, a zaczęła się na początku sierpnia, czy jest gdzieś lista, żeby sprawdzić numer wygranego paragonu, albo na jaki numer ma zadzwonić by jej ten numer podali (ma 19 paragonów, głównie z Kroplą Beskidu i nie wie który odesłać, a na niektórych są też inne zakupy konkursowe i wolałaby odesłać tylko ten właściwy). Ostatnie paragony rejestrowała w tamtym tygodniu, więc ta dzienna to na pewno nie z tego tygodnia....ktoś coś podpowie....?

Po prostu zapytaj o to Organizatora: http://www.smolar.pl/kontakt emotka

Dzięki, to już zrobiła i czeka na odpowiedź tylko martwi się, że do 2 listopada to tych pytań się do Smolara namnoży i nie na wszystkie odpowiedzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6277090 Napisano: 29.10.2016 11:50:48 w Smolar
Córka dostała wczoraj sms od Smolara, że wygrał dzienną z loterii "Radość z wygranej" gdzie w wybranych sklepach kupowało się m. in. CocaColę, Sprite i Kroplę Beskidu  która trwa do jutra, a zaczęła się na początku sierpnia, czy jest gdzieś lista, żeby sprawdzić numer wygranego paragonu, albo na jaki numer ma zadzwonić by jej ten numer podali (ma 19 paragonów, głównie z Kroplą Beskidu i nie wie który odesłać, a na niektórych są też inne zakupy konkursowe i wolałaby odesłać tylko ten właściwy). Ostatnie paragony rejestrowała w tamtym tygodniu, więc ta dzienna to na pewno nie z tego tygodnia....ktoś coś podpowie....? Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6276759 Napisano: 28.10.2016 15:45:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
enfamka napisał(a):

huda83 napisał(a):

Czy komuś się zdarzyło, że nie dostał potwierdzenia smsem o przyjęciu zgłoszenia do konkursu Wedla Ptasie Mleczko w Top Market?

ja nie dostałam potwierdzenia...coś chyba maja nie tak

ja tez nie dostałam potwierdzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6276713 Napisano: 28.10.2016 14:43:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Aha, to najwyraźniej moja wina - nie widzę w wysłanych odesłanego paragonu. A byłem pewien, że to zrobiłem  emotka

emotka
i musze odszczekać winę IQ. emotka

Nie no, jednak wysłałem, edytowałem wiadomość. No ale może zły zakup. Napisałem reklamację, zobaczymy... 

edzia: jest na końcu - kupiłem czekoladę zwykłą małą z herbatnikami, jedną z bakaliami i triple coś tam. Może nie ma ich na liście, nie sprawdzałem w sumie. :X 

"triple coś tam" chyba nie mogą być...emotka i trzeba zakupy zrobić w Delikatesach Centrum Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6276343 Napisano: 27.10.2016 23:09:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj kocyk Milka DC
a dziś pająk z Pelafenu i bransoletka Ani K. Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6276057 Napisano: 27.10.2016 15:26:37 w Informują
monkakk napisał(a):

Pająki z pelafen idą emotka

sms'em "idą"emotka Wyświetl w wątku >>