Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6307055 Napisano: 03.01.2017 09:42:04 w Wkurza mnie...
1mariusz napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

jkkp napisał(a):

dolly napisał(a):

jkkp napisał(a):

gosia16 napisał(a):

jkkp napisał(a):

chciałam wejść i się wyżalić że mnie wkurza rodzina męża, bo myślą, że znaleźli kasę zapomogową u Nas, ale czy to warto tak wkurzać się od Nowego Roku? wezmę kilka większych oddechów i pewnie zaraz mi przejdzie emotka

ja usłyszałam ostatnio że powinnam się wstydzić ,że upominam się o swoje pieniądze emotka

wiem co piszesz, siostra męża 6 lat temu pożyczyła 15 tyś i cisza z oddaniem, a teraz jej młodszy brat wyjeżdża z tekstem, że chcą kupić mieszkanie pod hipotekę i nie maja nic na wkład własny i żebyśmy pożyczyli 12 tyś, no na łeb im coś padło. ale cały pic w tym że co człowiek nie zrobiłby to zostanie zły, bo jak nie da to sknera, a jak da to znowu kolejne lata kasy nie zobaczę emotka

Powiedzcie mu, ze siostra ma Wam oddac 15tys, to niech jemu odda, a Wy jeszcze chwile poczekacie emotka

Problem w tym że siostra nie ma i w tym tkwi ten mały szczegół emotka

emotka nie rozumiem jak można pożyczyć od kogoś pieniądze i nie oddać.
Jeśli to nie jest kwestia ratowania życia,to nie ma dla mnie wytłumaczenia. emotka
U mnie w rodzinie podobna sytuacja,tylko sporo mniejsze pieniądze.Brat pożyczył od brata.
Niby,że biedni(obydwoje pracują,są zdrowi,dzieci również)...teraz dostają 500+ i śmiało mogli by oddać,to udają,że temat się przedawnił. emotka

Ja dzień przed Sylwestrem pożyczyłam przyjaciółce 10 tysięcy złotych.Na wstępie ostrzegłam ją lojalnie,że jeśli mi tych pieniędzy nie odda, to naszą 18 lat trwającą przyjaźń szlag jasny trafi, a ja się ostro wścieknę. Wychodzę z założenia,że jeśli ktoś mi nie oddaje kasy, to znaczy,że mnie po prostu nie szanuje,a ja nie lubię być robiona w ciula.To,że mam dobrze sytuowanego ojca nie oznacza,że ktoś ma mnie robić w bambuko.

ale dałaś na ,,podkładkę",czy za przeproszeniem na ,,pysk"?

tak "na gębę"dałam.Nie zgadzam się ze stwierdzeniem,że "tam gdzie są pożyczane pieniądze, szczególnie większe, tam nie ma mowy o więzach rodzinnych, czy przyjaźni", bo przecież w końcu takiej obcej osobie, " z ulicy", której w ogóle nie znam, nie pożyczyłabym pieniędzy, tylko przyjaciołom i rodzinie.Mam może trochę naiwną i niezłomną wiarę w to,że ci, którym w swoich "dobrych czasach" pożyczam pieniądze, w przyszłości też się ode mnie nie odwrócą jak ja będę potrzebować pomocy. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6306953 Napisano: 02.01.2017 22:15:08 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

jkkp napisał(a):

dolly napisał(a):

jkkp napisał(a):

gosia16 napisał(a):

jkkp napisał(a):

chciałam wejść i się wyżalić że mnie wkurza rodzina męża, bo myślą, że znaleźli kasę zapomogową u Nas, ale czy to warto tak wkurzać się od Nowego Roku? wezmę kilka większych oddechów i pewnie zaraz mi przejdzie emotka

ja usłyszałam ostatnio że powinnam się wstydzić ,że upominam się o swoje pieniądze emotka

wiem co piszesz, siostra męża 6 lat temu pożyczyła 15 tyś i cisza z oddaniem, a teraz jej młodszy brat wyjeżdża z tekstem, że chcą kupić mieszkanie pod hipotekę i nie maja nic na wkład własny i żebyśmy pożyczyli 12 tyś, no na łeb im coś padło. ale cały pic w tym że co człowiek nie zrobiłby to zostanie zły, bo jak nie da to sknera, a jak da to znowu kolejne lata kasy nie zobaczę emotka

Powiedzcie mu, ze siostra ma Wam oddac 15tys, to niech jemu odda, a Wy jeszcze chwile poczekacie emotka

Problem w tym że siostra nie ma i w tym tkwi ten mały szczegół emotka

emotka nie rozumiem jak można pożyczyć od kogoś pieniądze i nie oddać.
Jeśli to nie jest kwestia ratowania życia,to nie ma dla mnie wytłumaczenia. emotka
U mnie w rodzinie podobna sytuacja,tylko sporo mniejsze pieniądze.Brat pożyczył od brata.
Niby,że biedni(obydwoje pracują,są zdrowi,dzieci również)...teraz dostają 500+ i śmiało mogli by oddać,to udają,że temat się przedawnił. emotka

Ja dzień przed Sylwestrem pożyczyłam przyjaciółce 10 tysięcy złotych.Na wstępie ostrzegłam ją lojalnie,że jeśli mi tych pieniędzy nie odda, to naszą 18 lat trwającą przyjaźń szlag jasny trafi, a ja się ostro wścieknę. Wychodzę z założenia,że jeśli ktoś mi nie oddaje kasy, to znaczy,że mnie po prostu nie szanuje,a ja nie lubię być robiona w ciula.To,że mam dobrze sytuowanego ojca nie oznacza,że ktoś ma mnie robić w bambuko. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6306593 Napisano: 02.01.2017 12:23:49 w SZUKAM....
krseta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam tego konkursu, co trzeba doładować telefon w dowolnej sieci i wymyślić nazwę dla czegoś tam,ale nie pamiętam czego emotka
Szukam także info,czy w tym konkursie Karta milion warta, który jest od dzisiaj, to mogę zarejestrować kilka numerów telefonów w Play (w sumie 3 startery). jeśli wszystkie są na moje dane emotka

https://pociagdonagrod.pl/

;)

Oooo, właśnie, seta, czytasz w moich myślach- dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6306574 Napisano: 02.01.2017 12:03:25 w SZUKAM....
Szukam tego konkursu, co trzeba doładować telefon w dowolnej sieci i wymyślić nazwę dla czegoś tam,ale nie pamiętam czegoemotka
Szukam także info,czy w tym konkursie Karta milion warta, który jest od dzisiaj, to mogę zarejestrować kilka numerów telefonów w Play (w sumie 3 startery). jeśli wszystkie są na moje daneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6305578 Napisano: 29.12.2016 13:11:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
na maila 20 zł do Empiku z panelu Norstat za ankiety emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 DORFII

cudaczek121

#6305430 Napisano: 28.12.2016 23:36:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
petunija1 napisał(a):

Gratulacje  Monika11 !!!! emotka emotka

Gratuluję i ja emotka Też bym sobie życzyła takiego prezentu po 11 latach grania, Moniko11emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6303517 Napisano: 21.12.2016 13:21:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czeka mnie tydzień bez Internetu i konkursowych starterów.Może w końcu mnie coś natchnie w tej Barcelonie w te Święta i wrócę z głową pełną pomysłów emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6303185 Napisano: 20.12.2016 16:31:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
karolinamat napisał(a):

grandprix napisał(a):

joan napisał(a):

Nigdy
więcej
doktorka
emotka

Ja też. Omijam szerokim łukiem.

I ja emotka A tak wierzyłam że autko będzie moje emotka daliby chociaż od biedy tego tableta emotka

U mnie też pustki.Jedyne pocieszenie,że dali dziś już te wyniki, bo od jutra będę tydzień w Hiszpanii i bym się tylko niepotrzebnie stresowała jakby w piątek te wyniki dali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6303081 Napisano: 20.12.2016 14:17:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Na maila dotarł kod do Empiku 40 zł z Panelu Ibis za ankiety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6303044 Napisano: 20.12.2016 13:38:10 w SZUKAM....
Co mogło do mnie ostatnio przyjść pocztą polską z Włocławkaemotka Mam z 13 grudnia awizo w skrzynce na swoje dane, bo staram się w konkursach podawać adres do pracy. Tu ktoś zawsze jest w godzinach 8-17, to dziwne,że listonosz zostawił awizoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6302934 Napisano: 20.12.2016 10:40:22 w Nasze wygrane w minionym roku
To był dla mnie najgorszy rok konkursowy ever od 10 latemotka Udało mi się wygrać nagrody o wartości ok. 1200 zł emotka 200 zł do Intershoe z fb, 300 zł do Decathlonu z różnych konków, 150 zł na paliwo z Radio Wrocław, 260 zł do Empiku z kilku paneli badawczych za ankiety, dzięki czemu przeczytałam kilka fajnych książek, pufę z Lays, 100 zł z Avanti Freshmarket, 3 bilety do kina, kartę przedpłaconą 100 zł z loterii Mokate, kubek z Wypasionego, kubek termiczny Actimel oraz jakąś drobnicę w zdrapkach tudzież innych grach lotto. Zarówno konkursy jak i zdrapki były tak na granicy opłacalności.Nie wiem właściwie po co gram i pakuję kasę w startery- chyba z przyzwyczajeniaemotka Najprzyjemniejszym akcentem konkursowym było to,że w czerwcu 2016 roku poznałam osobiście we Wrocławiu kolejną Forumowiczkę o nicku wodna. Agnieszka, z tego miejsca chciałabym Cię bardzo serdecznie pozdrowić emotka Sobie i Wam życzę, aby nadchodzący rok konkursowy 2017 był o niebo lepszy niż ten powoli chylący się ku końcowi emotka Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt for Everyone emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6301813 Napisano: 17.12.2016 13:55:41 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się z tego, że aż 24 osoby polubiły mój wpis w wątku "Gratulacje! Dla wygranych!" Poczułam się jak taka Cudaczkowa celebrytka, normalnieemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6301679 Napisano: 16.12.2016 21:48:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Za dni 12-14 z DrGerard dadzą wyniki w przyszły piątek czy kiedyemotka Kurczę, akurat 21 grudnia lecę na tydzień do Barcelony, a słałam zgłoszenie 12.12. Jak po powrocie z Hiszpanii okaże się,że coś tam wygrałam, to się załamie. No ale jak podadzą wyniki 23 grudnia w piątek, to akurat po powrocie zdążę wysłać,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6301475 Napisano: 16.12.2016 15:33:24 w Gratulacje! Dla wygranych!
emanuela24 napisał(a):

i ja przesyłam ogromne GRATULACJE  - KOCHANA Z CAŁEGO SERCA ŻYCZĘ SZEROKIEJ DROGI, nikt nie zasłużył tak jak Ty emotka
koleżanka pewnie po odbiorze się ujawni emotka  
emotka

A właśnie,że nieprawda emotka Ja też gratuluję samochodu normarfii i innym, którzy się nie ujawnili.Jednakże nie uznaję czegoś takiego, że ktoś zasłużył na auto bardziej a ktoś inny mniej emotka Każdemu z Was, udzielających się na forum,życzę autka nowego z serca całegoemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6300800 Napisano: 15.12.2016 14:17:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
40 zł do Empiku z panelu IBIS za ankiety-ostatnia nagroda w tym parszywym roku emotka Swoją drogą powoli zbliżający się ku końcowi rok 2016 obfitował w wygrywane przeze mnie bony empik za wypełnianie ankiet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6299338 Napisano: 12.12.2016 15:59:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł z do Empiku z panelu Norstat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6298738 Napisano: 10.12.2016 14:22:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andziulka21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Może i to trochę dziwne pytanie,ale w jaki dzień najbardziej lubicie wysyłać zgłoszenia konkursowe tam, gdzie są etapy dzienne emotka Np. Lays, Dr Gerard emotka

Czemu dziwne? emotka  też poluje na dzień, w którym konkurencja najmniejsza  emotka

Kurczę, gdyby tak człowiek wiedział, które dni są najbardziej konkursowo "chodliwe"emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6298734 Napisano: 10.12.2016 14:02:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może i to trochę dziwne pytanie,ale w jaki dzień najbardziej lubicie wysyłać zgłoszenia konkursowe tam, gdzie są etapy dzienneemotka Np. Lays, Dr Gerard emotka Wyświetl w wątku >>
0 0