Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#4459846 Napisano: 18.06.2011 04:14:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

cudaczek121, kto ich tam wie emotka

nagrody przyznawać przecież będą... kasjerki i ochroniarze

a skąd możesz wiedzieć w jakich lodach gustuje pani Genia z BOK-u emotka emotka

Lód lodowi nierówny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4459843 Napisano: 18.06.2011 04:13:06 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

isiulka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

janiek napisał(a):

Ale się wkurzyłem jechałem 180km odebrać telewizor i okazało się że nie wiedzą gdzie on jest
Dzwonią do kierownika mówi że ma go w domu ale dzisiaj jest w Sopocie na weselu.
emotka emotka emotka

u kierownika na regale emotka emotka emotka

a jutro bedzie u nowożeńców na regale emotka

biedny janiek emotka

a Ty byś się nie wkurzył gdybyś musiał 180 km w jedną stronę jechać po tv,którego nie ma w sklepie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4459836 Napisano: 18.06.2011 04:09:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

miałem identycznie emotka

a nikogo z U. nie było wtedy na liście laureatów

Widocznie gustują tylko w autach i wycieczkach emotka

niestety nie - kosmetyki, bony, zabawki, itd. itp.

wsio rowno emotka

a na te lody to trzeba o konkretnych lodach pisać czy ogólnie: Lody to... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4459830 Napisano: 18.06.2011 04:05:21 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

janiek napisał(a):

Ale się wkurzyłem jechałem 180km odebrać telewizor i okazało się że nie wiedzą gdzie on jest
Dzwonią do kierownika mówi że ma go w domu ale dzisiaj jest w Sopocie na weselu.
emotka emotka emotka

u kierownika na regale emotka emotka emotka

nie zdziwiłabym się wcale emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4459825 Napisano: 18.06.2011 04:03:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

lizzie napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Na Wyborową napisałam: Połączona z Polakami przed wieloma laty, Wyborowa spełnia ważną rolę na rynku trunków bogatym. W smutnych i wesołych chwilach, każdy marzy o promilach emotka Ciekawe,czy wygram chociaż 1000 zł emotka

A dołączyłaś prezentację multimedialną?? emotka emotka emotka

Nie,aż tak zdolna to nie jestem emotka W leclerc w konkursie urnowym w zeszłym roku wygrałam laptopa i też nie dołączałam żadnej laurki.Tylko hasło w ramach kuponu.Czyli jednak się da emotka Byłam wtedy mile zaskoczona,bo jeden laptop dawali na cały Leclerc emotka

miałem identycznie emotka

a nikogo z U. nie było wtedy na liście laureatów

Widocznie gustują tylko w autach i wycieczkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4459809 Napisano: 18.06.2011 03:57:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lizzie napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Na Wyborową napisałam: Połączona z Polakami przed wieloma laty, Wyborowa spełnia ważną rolę na rynku trunków bogatym. W smutnych i wesołych chwilach, każdy marzy o promilach emotka Ciekawe,czy wygram chociaż 1000 zł emotka

Zresztą z Wyborowej to trzeba było smsem wysłać zgłoszenie,więc w ramach 160 znaków to raczej nie byłoby możliwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4459804 Napisano: 18.06.2011 03:55:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lizzie napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Nie,aż tak zdolna to nie jestem emotka W leclerc w konkursie urnowym w zeszłym roku wygrałam laptopa i też nie dołączałam żadnej laurki.Tylko hasło w ramach kuponu.Czyli jednak się da emotka Byłam wtedy mile zaskoczona,bo jeden laptop dawali na cały Leclerc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4459787 Napisano: 18.06.2011 03:49:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na Wyborową napisałam: Połączona z Polakami przed wieloma laty, Wyborowa spełnia ważną rolę na rynku trunków bogatym. W smutnych i wesołych chwilach, każdy marzy o promilach emotka Ciekawe,czy wygram chociaż 1000 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4459776 Napisano: 18.06.2011 03:44:52 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

Kupię nieużywany paragon Sphinx

nieaktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4459743 Napisano: 18.06.2011 03:27:34 w DARMOWE minuty i startery
Ostatnio dostałam na starter Simplusa info,że istnieje techniczna możliwość do 15 czerwca do doładowania 30 zł dostać jeszcze 10 zł,ale niestety nie wiedziałam jak włączyć tę opcję.Może ktoś z Was wie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4459451 Napisano: 18.06.2011 12:42:30 w Paragony
Kupię nieużywany paragon Sphinx Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4457998 Napisano: 17.06.2011 07:18:10 w Paragony
Posiadam paragon na zakup wódki Luksusowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4455052 Napisano: 16.06.2011 07:59:35 w Połączenia nieodebrane
fikumiku napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

postscript napisał(a):

a ja przestalem odbierac z zastrzezonych, bo ciagle tylko dzwonili z bankow, zeby mi kredyt dac.
dzis dwa razy

Wiesz,lepiej czasem odebrać z zastrzeżonego i jak chcą Ci coś wcisnąć,spuścić ich na drzewo niż żeby przegapić jakąś nagrodę emotka

Niech nie odbiera, będzie rezerwa emotka

do mnie kilka dni temu zastrzeżonego dzwoniła pani i wygrałam bon na 200 zł do Eris
emotka a już się wkurzałam,że to jakieś maszynki albo kredyt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4455012 Napisano: 16.06.2011 07:51:27 w Połączenia nieodebrane
postscript napisał(a):

a ja przestalem odbierac z zastrzezonych, bo ciagle tylko dzwonili z bankow, zeby mi kredyt dac.
dzis dwa razy

Wiesz,lepiej czasem odebrać z zastrzeżonego i jak chcą Ci coś wcisnąć,spuścić ich na drzewo niż żeby przegapić jakąś nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4454663 Napisano: 16.06.2011 05:55:32 w GFK
Dziś miałam na 1 mailu 2 różne ankiety z gfk.O napojach-niestety tylko 10 pkt,ale telefony komórkowe zaznaczylam Blacburry curve i przeszlam dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4444300 Napisano: 13.06.2011 08:45:56 w Konkursowiczki w ciąży
dagmara napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dagmara napisał(a):

Szanowne Panie,
od jakiegoś czasu wlaściwie przestalam pisać na forum ze względu na rozbieżność zdań co do prawdy i fikcji w konkursach. Nie wypowiadałam się też wczoraj w temacie donosu, ale siedzę sobie teraz przed komputerem i myślę, że wlaściwie nic juz nie stoi na przeskodzie, aby przekazać światu ( w tym i temu forum) wiadomość,że ......po raz ósmy zostanę mamą. Nie wiem czy jest tu ktokolwiek kto mnie zrozumie, ale jeśli tak to niech się odezwie (nie interesuja mnie obawy i uwagi negatywne tylko wyrazy radości i akceptacji) Dodam,że moje dzieciaki tryskoją szczesciem i planami na przyszłośc nowego rodzeństwa, maż wspiera mnie jak może i umie. A ja? No coż, mam 45 lat , czuje ogromną radość i kupę obaw.

Bardzo serdecznie Ci gratuluję i obyś urodziła zdrowe Dziecko emotka Chociaż z drugiej strony ja nie wiem,czy to jest bardziej akt odwagi czy akt głupoty rodzenie kolejnego dziecka w tym wieku.Niektóre Panie mając 45 lat zostają babciami emotka

Cudaczku 121, to ani gLupota ani odwaga tylko prawdziwe życie, ktore nie zawsze przystaje do ludzkich wyobrażeń. Jeśli będziesz w okolicach Trojmiasta to zapraszam do nas - myślę,ze warto. tak samo zresztą kazdego, kto ma na to ochotę , u nas zawsze zmieści sie jeszcze jedna osoba, bo i dom spory i pogadać lubimy. ;D

Moi rodzice przy trójce dzieci już spasowali,a Mama się zawsze zastanawia,co tak mega wielodzietne rodziny jedzą na obiad emotka 45 lat to jest duże ryzyko urodzenia dziecka np. z zespołem Downa czy innymi schorzeniami,no,ale w sumie w każdym wieku można urodzić chore dziecko,czego Ci absolutnie nie życzę.Moja Mama mnie urodziła w wieku 23 lat, a i tak miałam zarośnięte nozdrza i wodogłowie emotka No ale za to teraz jaka mądra dziewczynka wyrosłam.Więc to nie ma reguły.Życzę szczęśliwego rozwiązania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4444161 Napisano: 13.06.2011 07:59:44 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

To, że się podaje numer paragonu, to mi absolutnie nie przeszkadza, wręcz jestem za... proszek tez się zawsze przyda, ale rolki mi na (cenzura) potrzebne emotka

a może te rolki to papieru toaletowego będą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4443792 Napisano: 13.06.2011 06:05:30 w Konkursowiczki w ciąży
dagmara napisał(a):

Szanowne Panie,
od jakiegoś czasu wlaściwie przestalam pisać na forum ze względu na rozbieżność zdań co do prawdy i fikcji w konkursach. Nie wypowiadałam się też wczoraj w temacie donosu, ale siedzę sobie teraz przed komputerem i myślę, że wlaściwie nic juz nie stoi na przeskodzie, aby przekazać światu ( w tym i temu forum) wiadomość,że ......po raz ósmy zostanę mamą. Nie wiem czy jest tu ktokolwiek kto mnie zrozumie, ale jeśli tak to niech się odezwie (nie interesuja mnie obawy i uwagi negatywne tylko wyrazy radości i akceptacji) Dodam,że moje dzieciaki tryskoją szczesciem i planami na przyszłośc nowego rodzeństwa, maż wspiera mnie jak może i umie. A ja? No coż, mam 45 lat , czuje ogromną radość i kupę obaw.

Bardzo serdecznie Ci gratuluję i obyś urodziła zdrowe Dziecko emotka Chociaż z drugiej strony ja nie wiem,czy to jest bardziej akt odwagi czy akt głupoty rodzenie kolejnego dziecka w tym wieku.Niektóre Panie mając 45 lat zostają babciami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4439775 Napisano: 12.06.2011 02:09:27 w Paragony
janiek napisał(a):

radosna napisał(a):

Kupię tanio paragony ze Sphinxa.

po 10zł??

a ile chcesz za paragon janiek? Też chętnie kupię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4439504 Napisano: 12.06.2011 11:48:13 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję abodak za wygranie stolika emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>