Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#3290762 Napisano: 12.04.2010 06:08:31 w Wkurza mnie...
A propos wpadek kulinarnych itp.,to moja Mama kiedyś poszła do swojej śp Teściowej,a mojej Babci,aby dać jej jakieś gnaty-mięso dla psa.Jako,że babci nie było w domu powiesiła reklamówkę z tym żarciem na klamce.A moja inteligentna Babcia podała to mięso ugotowane jakiemuś Generałowi i jego żonie, którzy przyszli na obiad,bo myślała,że to jest dla ludzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3290682 Napisano: 12.04.2010 05:46:08 w Wkurza mnie...
sophie napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Ale jstem wściekła, od rana gotuję rosół, teraz już jest gotowy rozlewam do talerzy dumna bo naprawdę mi się udał, patrze a w srodku plywają małe glizdy podobne do przyprawy emotka emotka ale w różnych stadiach rozwoju od malutkich z oczkami po takie dżdżowniczki. Po prostu jestem wściekła bo cały rosół do kibla i cholera wie skąd się to wzięło, mięso ok, warzywa ok, przyprawy dodałam (Warzywko, kucharek) i kostkę rosołową winiary. Ale opakowania sprawdzam i z wierzchu nic nie widać. No ale to najwikesze prawdopodobienstwo ze z przyprawy, SZlaaaaag!!! emotka emotka emotka

ja kiedys sam wywar gotowałam na razie bez warzyw i z porcji rosołowej miesne robaczki mi wypłyneły. Z kaszy w krupniku równiez mi sie kiedys zdarzyło ...:/ obrzydzenia miałam jakis czas.

O rany Julek ,nie gadajcie że takie numery są ,ja jeszcze w życiu nie widziałam takiego czegoś,a może się nigdy dobrze nie przyglądałam emotka emotka

A wczoraj rosół jadłam ,był smaczny z mięskiem .
emotka

ja dziś jadłam rosół z makaronem i był ok.Dziewczyny,mam nadzieję,że gości nie miałyście na obiedzie jak takie zupy Wam wyszły z robaczkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3290670 Napisano: 12.04.2010 05:43:12 w Wkurza mnie...
olusiia975 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że przysłali mi torbę z zapunktowani.pl bez paska na ramię emotka Napisałam im maila,ale wątpię,że to coś da emotka

Zbierasz pkt a tu ci taką torbę przysyłaja! SZOK

no właśnie-nie dość,że 400 pkt uciekło,to jeszcze dają wybrakowaną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3290572 Napisano: 12.04.2010 05:15:40 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że przysłali mi torbę z zapunktowani.pl bez paska na ramię emotka Napisałam im maila,ale wątpię,że to coś da emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3290348 Napisano: 12.04.2010 03:43:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joka napisał(a):

minia napisał(a):

asiasia napisał(a):

kotek11 napisał(a):

poczatek kwietnia do d*** emotka

U mnie też wielkie nic... dobrze że przynajmniej jest sobie gdzie pomarudzić emotka

zgadzam sie

u mnie tak samo emotka nic a NIC

ja sama nic nie wygrałam w kwietniu,tylko została mi podarowana wygrana-kosmetyki Palmolive emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3290312 Napisano: 12.04.2010 03:34:04 w Moja pierwsza wygrana!
zucchini napisał(a):

Pamiętacie wafelki Kokou Rokou (czy jakoś tak)? W podstawówce w jednym z nich znalazłam kupon na koszulkę. W podskokach wróciłam do domu a mama... powiedziała, że to pewnie jakiś blef i szkoda kasy na znaczek na odesłanie danych i po co mi taka koszulka?. W koszulce chodziła po szkole moja kumpela, której oddałam szczęśliwy kupon.
Mama ma dziś inne podejście - dzielnie odbiera przesyłki z wygranymi od listki i kuriera emotka

Te Wafelki to się nazywały Kuku Ruku
emotka Moją pierwszą wygraną była książka Hanny Ożogowskiej Złota Kula-trzeba było narysować papugę i zanieść rysunek do telewizji wrocławskiej mieszczącej się na 21 piętrze nieistniejącego już dziś Poltegoru (już sam wjazd windą na taką wysokość był atrakcją dla ośmiolatki).Pierwszą nagrodą od momentu rejestracji na e-konkach było dvd Chłopak do wynajęcia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3290145 Napisano: 12.04.2010 02:03:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ludzka_istota napisał(a):

MjM przysłał płytę za ankietę Time for Lounge. Bez wcześniejszego ostrzeżenia

chyba bez uprzedzenia raczej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3289769 Napisano: 12.04.2010 11:11:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
olus15 napisał(a):

kubki poleconym dochodzą?

tak,poleconym PP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3288244 Napisano: 11.04.2010 05:38:35 w PODZIĘKOWANIA
olunka napisał(a):

a ja dziekuję trojankowi za oddaną nagrodę z palmolive emotka i misiaczkowi za nagrody z leona, radość mojego synka - bezcenna:))))

Ja także chciałabym podziękować trojanowi za bezinteresowne oddanie nagrody z Palmolive emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3285876 Napisano: 10.04.2010 09:23:02 w Żegnamy zmarłych
kajanna napisał(a):

slavek napisał(a):

Jestem rozbity tą tragedią, mogę sie z nim nie zgadzać, mogę go nie lubić, ale nigdy nikomu nie życzę takiej tragedii

Rzadko pisze coś w tym topie ale dziś zapalę

(*)(*)(*)

Slavek-wyjąłeś mi z ust te słowa...
Nie mogę jeszcze uwierzyć w tę tragedię
(*)(*)(*)

Mam takie same odczucia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

cudaczek121

#3284670 Napisano: 09.04.2010 06:33:25 w Paragony
beata21 napisał(a):

A moze ma ktos paragon z Reala - Coca-Cola???

podpinam się pod pytanie Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3281791 Napisano: 08.04.2010 08:12:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
Jolcia-gratulacje emotka Może komuś z nas się też trafi taka nagroda,bo w konku Schwarzkopf bodajże też jest taka nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3277069 Napisano: 07.04.2010 05:53:36 w TESCO konkursy
Gdyby ktoś z Was był przypadkowo w Tesco,kupował produkty na konkurs Olay lub/i ten z ogrodem i zechciał kupić dla mnie,to zapraszam na pw.W razie mojej ewentualnej wygranej produkty będą dla osoby kupującej,a paragony dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3273073 Napisano: 06.04.2010 05:16:54 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kingaa napisał(a):

Wkurza mnie, że mam popierniczoną rodzinę... sama normalna nie jestem, ale to co się u mnie w rodzinie wyprawia, to przechodzi wszelkie pojęcie emotka Idę w sobotę na ślub, który nie wiadomo czy się odbędzie jak wparuje na niego pewna osoba, bo tajemnice, przekręty, wałki i jak się wyda wszystko to będzie wściekłość i jedna wielka rozpacz! I w sumie wolałabym, żeby wszystko się wydało i ślub się nie odbył, bo biedna kobicinka(już po przejściach) co bierze ślub z kimś ode mnie z rodziny żyje w nieświadomości... a ja bym nie chciała mieć takiego kogoś za męża, który prowadzi podwójne życie, a jak sprawię, że przyszła pani młoda się dowie to mnie rodzina wyklnie... bo wychodzą z założenia, że ten z rodzinki święty emotka emotka emotka

Kingaa-nie zazdroszczę takiej sytuacji.Może nie idź lepiej na ten ślub.

jestem świadkową emotka emotka emotka

Jako świadkowa-powiedz jej Prawdę.Niech sobie dziewczyna ma szansę życie ułożyć,a nie żyć z padalcem takim przez całe życie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3273004 Napisano: 06.04.2010 05:01:32 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

Wkurza mnie, że mam popierniczoną rodzinę... sama normalna nie jestem, ale to co się u mnie w rodzinie wyprawia, to przechodzi wszelkie pojęcie emotka Idę w sobotę na ślub, który nie wiadomo czy się odbędzie jak wparuje na niego pewna osoba, bo tajemnice, przekręty, wałki i jak się wyda wszystko to będzie wściekłość i jedna wielka rozpacz! I w sumie wolałabym, żeby wszystko się wydało i ślub się nie odbył, bo biedna kobicinka(już po przejściach) co bierze ślub z kimś ode mnie z rodziny żyje w nieświadomości... a ja bym nie chciała mieć takiego kogoś za męża, który prowadzi podwójne życie, a jak sprawię, że przyszła pani młoda się dowie to mnie rodzina wyklnie... bo wychodzą z założenia, że ten z rodzinki święty emotka emotka emotka

Kingaa-nie zazdroszczę takiej sytuacji.Może nie idź lepiej na ten ślub. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3270123 Napisano: 05.04.2010 06:42:43 w Carrefour konkursy
ja mam w sieci simplus fon-zwrotki brak.wysyłałam dziś po południu,jak myślicie-może ten konk jednak do dwunastego jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3269397 Napisano: 05.04.2010 12:27:01 w Wpisujcie Miasta
yuliya25 napisał(a):

Oleśnica, jest ktoś z onnego miasteczka?

ja z Długołęki-17 km od Oleśnicy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3268345 Napisano: 04.04.2010 08:24:26 w co chcielibyście wygrać?
chciałabym wygrać laptopa i coś dla siostrzeńca,który ma się urodzić w sierpniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3264305 Napisano: 02.04.2010 09:13:17 w Wkurza mnie...
tedance napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

monisi napisał(a):

atmosfera na forum bo on wygral a ja nie jaki ja biedny jestem co to ma byc za beczenie nauczcie sie grac a nie jechac tych co wygrywaja emotka emotka

Mnie wkurza dokładnie to samo.Ludzie co się z Wami dzieje emotka

Od tej całej gry ludziom się w głowach przewraca, chyba e-konkursy zawieszą działalność do czasu ochłonięcia uczestników emotka emotka emotka

no tak,ale to kilka osób sieje faerment-pozostali są normalni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3264288 Napisano: 02.04.2010 09:06:18 w Wkurza mnie...
monisi napisał(a):

atmosfera na forum bo on wygral a ja nie jaki ja biedny jestem co to ma byc za beczenie nauczcie sie grac a nie jechac tych co wygrywaja emotka emotka

Mnie wkurza dokładnie to samo.Ludzie co się z Wami dzieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0