Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#6859471 Napisano: 14.05.2022 22:07:04 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzają mnie psy bezpańsko łażące po wiosce. Moja suczka ma teraz cieczkę i niestety zmuszona byłam użyć gazu pieprzowego przeciwko amantowi, który próbował ją zaatakować. Zdaję sobie sprawę, że mogę swoją Tosię wysterylizować, ale z drugiej strony żaden pies nie powinien przebywać sam poza posesją. Jeśli właściciele nie mają czasu, ochoty czy możliwości wyjść z pieskiem na smyczy, nie powinni mieć zwierzaka.

Niestety zwierzak nic nie winny jest , czuje suczkę to leci . Wysterylizuj - będzie zdrowsza i dłużej żyła .Bezpańskie psy można zgłaszać do schroniska . Jak właściciel odbierze i zapłaci karę to będzie już psa pilnował .

Dokładnie, zwierzak nie jest winny. Skoro to było na wsi, to pies zwyczajnie mógł zrobić podkop pod ogrodzeniem i uciec (nawet u mnie ostatnio była taka sytuacja - przybłąkał się do sąsiada psiak, który, jak się okazało, uciekł, bo znalazł przejście pod płotem. Właściciel, który go szukał, znalazł się, a psiak był mega szczęśliwy, gdy go zobaczył. Oczywiście przed tym błąkał się po wsi). Lepiej wysterylizować suczkę, dzięki czemu będzie się również miało mniej problemów na starość pieska (chodzi głównie o zdrowie). Traktowanie psa gazem pieprzowym, bo suczka niewysterylizowana i się do niej dobierał - mega niefajne. Biedny pies, na którego trafiło…

Nic się temu psu nie stało, za jedyne 19.90 zł w Militaria.pl.kupilam gaz pieprzowy dedykowany dla psów agresywnych. Wczoraj znowu widziałam tego psa, gdy wracałam z pracy i on już uciekał, gdy tylko mnie zobaczył, chociaż nie miałam nawet przy sobie gazu. Poczułam taka supermoc, he,he.

Chyba nie przepadasz za zwierzętami co ? Ja bym Kasiu pokasowała na twoim miejscu te posty bo taką „supermocą” to raczej nie ma się co chwalić . Dla mnie osobiście to żenujàce 

W marcu ubiegłego roku inny pies także bezpańsko latający po wiosce, wręcz kopulował się na mojej nodze i oplotl moja lewa noge w taki sposób, że dosłownie miałam siniak na siniaku i moja lewa noga wyglądała jakbym była ofiara przemocy domowej- byłam wtedy.bez swojej suki, ale tamten pies wyczul ode mnie mojego psa. Innym razem.ten sam pies dokumentnie rozszarpał mi płaszcz, gdy szlam do przystanku, bo mnie rozpoznał, że jestem od Tosi wlascicielka. Wtedy nie używałam żadnej obrony. Nie chcemy naszej suki na razie sterylizować, bo ponoć suki powinny mieć chociaż raz młode. Bardzo kocham wszystkie zwierzęta, pod warunkiem, że nie są wobec mnie agresywne. Nie stosuje gazu ani żadnych form przemocy, dopóki zwierzak nie wejdzie mi w szkode.
  Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6859424 Napisano: 14.05.2022 14:39:13 w Wkurza mnie...
mampytanie napisał(a):

masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzają mnie psy bezpańsko łażące po wiosce. Moja suczka ma teraz cieczkę i niestety zmuszona byłam użyć gazu pieprzowego przeciwko amantowi, który próbował ją zaatakować. Zdaję sobie sprawę, że mogę swoją Tosię wysterylizować, ale z drugiej strony żaden pies nie powinien przebywać sam poza posesją. Jeśli właściciele nie mają czasu, ochoty czy możliwości wyjść z pieskiem na smyczy, nie powinni mieć zwierzaka.

Niestety zwierzak nic nie winny jest , czuje suczkę to leci . Wysterylizuj - będzie zdrowsza i dłużej żyła .Bezpańskie psy można zgłaszać do schroniska . Jak właściciel odbierze i zapłaci karę to będzie już psa pilnował .

Dokładnie, zwierzak nie jest winny. Skoro to było na wsi, to pies zwyczajnie mógł zrobić podkop pod ogrodzeniem i uciec (nawet u mnie ostatnio była taka sytuacja - przybłąkał się do sąsiada psiak, który, jak się okazało, uciekł, bo znalazł przejście pod płotem. Właściciel, który go szukał, znalazł się, a psiak był mega szczęśliwy, gdy go zobaczył. Oczywiście przed tym błąkał się po wsi). Lepiej wysterylizować suczkę, dzięki czemu będzie się również miało mniej problemów na starość pieska (chodzi głównie o zdrowie). Traktowanie psa gazem pieprzowym, bo suczka niewysterylizowana i się do niej dobierał - mega niefajne. Biedny pies, na którego trafiło…

Nic się temu psu nie stało, za jedyne 19.90 zł w Militaria.pl.kupilam gaz pieprzowy dedykowany dla psów agresywnych. Wczoraj znowu widziałam tego psa, gdy wracałam z pracy i on już uciekał, gdy tylko mnie zobaczył, chociaż nie miałam nawet przy sobie gazu. Poczułam taka supermoc, he,he. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6858947 Napisano: 12.05.2022 10:52:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Znalazłam przed chwila 2 kapsle Heineken z kodami. Czy szykuje się jakaś ogólnopolska loteria czy to stare kapsle?
.. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6858902 Napisano: 11.05.2022 23:59:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Orientuje się ktoś czy jak mam voucher wyjątkowy prezent na kwotę 500 zł, najpierw wybiorę prezent za 429 zł, to jest tam opcja dobrania w ramach vouchera jeszcze innej  atrakcji za resztę kwoty lub powyżej? Czy w ramach 1 vouchera na te 5 stówek mogę wybrać kilka prezentow? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6858884 Napisano: 11.05.2022 21:19:24 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie psy bezpańsko łażące po wiosce. Moja suczka ma teraz cieczkę i niestety zmuszona byłam użyć gazu pieprzowego przeciwko amantowi, który próbował ją zaatakować. Zdaję sobie sprawę, że mogę swoją Tosię wysterylizować, ale z drugiej strony żaden pies nie powinien przebywać sam poza posesją. Jeśli właściciele nie mają czasu, ochoty czy możliwości wyjść z pieskiem na smyczy, nie powinni mieć zwierzaka. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

cudaczek121

#6858040 Napisano: 07.05.2022 21:11:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
norweska20 napisał(a):

Zeszły rok był bidny ...a ten jest jeszcze gorszy ....a ja tak czekam na tą moją nagrodę marzeń emotka  Ps. Losie ja tylko chcę zaznaczyć że ja w konkursach gram już ponad 10 lat ...wiec myślę że to już pora na wymarzoną nagrodę ..i jeszcze w tym roku 40mi stukneła .. więc ten tego ...... czekam 

Klaudia, podpinam się pod Twoje życzenia. Mi w tym roku stuknie 16 lat na forum,  a nagród coraz mniej! Ty masz 40 lat, kobieto?! Patrząc na Twoje profilowe na fb,nigdy bym Ci tyle nie dala! Mam w tym roku 38 w listopadzie i nikt mi nie daje tyle nie daje. Dzisiaj poszłam po Lays u siebie do sklepu, a pani sprzedawczyni na oko z 10 lat ode mnie młodsza, pyta: Dla Ciebie to tylko te chipsy? 

Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6857984 Napisano: 07.05.2022 14:06:34 w Gratulacje! Dla wygranych!
Olyvka, marzenie16, onlrybka- gratulacje! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6857880 Napisano: 06.05.2022 18:08:48 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon m&ms, ale taki, żebym go nie musiała sama zmniejszać w jakimś tam programie graficznym Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6857344 Napisano: 04.05.2022 21:14:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asther napisał(a):

nawet frytek nie wygrałam  emotka

A taka byłam przekonana, że frytki to kazdy trafił  Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6857285 Napisano: 04.05.2022 17:15:32 w Avanti
A w tej edycji już każdy dostal na maila inny kod na te frytki czy każdy taki sam znowu? Pytam, bo wygrałam tylko 1 na jedno jedyne zgłoszenie i zastanawiam się czy mogę już odebrać te nieszczęsne frytki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6857247 Napisano: 04.05.2022 15:17:34 w moje dzisiejsze wygrane :)

cudaczek121

#6856742 Napisano: 30.04.2022 21:29:25 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szkoda, że  mam już 38 lat prawie, bo wzięłabym udział 

emotka SZOK! Niedowierzanie! Ojej! JUŻ??? emotka

Listopad już blisko, niestety Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6856732 Napisano: 30.04.2022 20:49:26 w Reflinki
https://steplerap...nk/g9jfAKbjN9oC8nPN9 Apka, która nagradza nas za prostą czynność chodzenia:) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6856723 Napisano: 30.04.2022 19:46:44 w WC - rozmowy o wszystkim
27nope napisał(a):

Badanie naukowe - za udział można WYGRAĆ kartę do EMPIKHej!
Szukam osób, które wezmą udział w badaniu (anonimowym, kwestionariusz+krótkie zadanie) procesów poznawczych i różnic interpersonalnych. Całość zajmuje ok. 20 minut. Jeśli jesteś w przedziale wiekowym 18-35 lat to serdecznie zapraszam. 
NA ZACHĘTĘ: Spośród uczestników zostaną wylosowane 4 osoby, które otrzymają kartę podarunkową do Empik. 
Jeśli chcesz wziąć udział napisz do mnie tutaj, lub na 27nope@gmail.com, podeślę instrukcję 

Szkoda,że  mam juz 38 lat prawie, bo wzięłabym udział  Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6855896 Napisano: 26.04.2022 16:32:03 w moje dzisiejsze wygrane :)

cudaczek121

#6855498 Napisano: 23.04.2022 20:42:47 w Co można dostać gratis?
Z okazji Świętowego Dnia Książki od dzisiaj przez tydzień trwa akcja w kawiarniach Green Cafe nero. Należy w dniach 23.04-30.04 przynieść dowolną książkę.i oddać  ją przy kasie. Wtedy kawa w każdym rozmiarze jest za darmo. BTW. Osobiście skorzystałam dziś z tej promocji, akceptują także Książki w wersji pocket:) Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6855496 Napisano: 23.04.2022 20:29:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
10 dolarów z ankiet ysense i 10 zł w zdrapce Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6854008 Napisano: 12.04.2022 15:05:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Jak dla mnie, na logikę, pisząc o znakach specjalnych, mają na myśli "elementy" mające wpływ na zmniejszenie liczby znaków do wykorzystania...

Dla mnie np znak specjalny to jest w wyrazie iść- te znaki diakrytyczne Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6854005 Napisano: 12.04.2022 15:00:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

A ja kupiłam godzinę temu, oczywiście z aplikacją A dalej mam 0/3 emotka

Spokojnie, pisali niektórzy, ze nawet po kilku godzinach dostali kod Wyświetl w wątku >>
0 0