Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#4940139 Napisano: 06.01.2012 09:01:19 w Wkurza mnie...
Niby rozumieją ale nadal ich to szokuje...mnie zresztą też.Zespół Aspergera to dziwna choroba-nie choroba. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4940129 Napisano: 06.01.2012 08:50:00 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie moj mały szkodnik.Za kanapą tabletki, za moim łóżkiem tabletki,w łazience w toalecie pływała inne tabletki.Udaje,ze łyka i wywalaW dodatku ostatnio w szkole popisał się tak,ze az mi się ryczeć chce.Ciezkie jest zycie z inteligentnym aspergerowcem.
Na lekcji przyrody nauczycielka omawia szkodliwy wpływ palenia papierosów na co mój syn;jo jo a pani sama pali emotka

po tygodniu rozmów i tłumaczeniu,że to nie jego sprawa,ze nie wolno tak się odzywać w ramach złagodzenia konfliktu mówi;
Chyba pani mniej już pali bo tak nie śmierdzi... emotka
Czy jak go uduszę to mnie uniewinnią??

On naprawdę tak powiedział do nauczycielki
emotka Niezły jest,hehe. U mnie w klasie w liceum na lekcji polskiego nauczycielka powiedziała do mojej koleżanki-palaczki,że nie będzie jej dziś odpytywać,kiedy ta podeszła do biurka, bo polonistka stwierdziła: dziecko,jedzie od Ciebie na kilometr emotka Koleżance było to akurat na rękę,bo jak zwykle była nieprzygotowana emotka

Ja to raczej jestem załamana..ile ja się nie natłumaczę a i tak często ryczę z powodu tego,ze zawsze mówi prawdę i nie rozumie,ze nie zawsze prawda jest dobra..To co widzi to co czuje to mówi..Czasami jest wesoło z tego powodu ale często mam doła.
Jeszcze jeden tekst który miał byc komplementem;

Ja wiem dlaczego pani jest taka gruba,bo pani takie smaczne ciasta piecze... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4938537 Napisano: 05.01.2012 10:47:31 w Pomoc potrzebującym!
Jak w poprzednim roku będę wdzieczna za każdy 1% który przekazecie dla Natanaela. Kto chce dane proszę o pw.:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4938536 Napisano: 05.01.2012 10:46:34 w Pomoc potrzebującym!
kachna1111 napisał(a):

http://danielmiecznikowski.pl/

to mój kuzyn
właśnie jest we Francji 3 miesiące po przeszczepie płuc, który się udał

musi tam na własny koszt przebywać jeszcze kilka miesięcy

jeśli ktoś chciałby oddać 1% podatku to bardzo bym prosiła

pozdrawiam

Pozdrów Daniela..:) Znamy sie doskonale:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4936235 Napisano: 04.01.2012 12:22:36 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moj mały szkodnik.Za kanapą tabletki, za moim łóżkiem tabletki,w łazience w toalecie pływała inne tabletki.Udaje,ze łyka i wywalaW dodatku ostatnio w szkole popisał się tak,ze az mi się ryczeć chce.Ciezkie jest zycie z inteligentnym aspergerowcem.
Na lekcji przyrody nauczycielka omawia szkodliwy wpływ palenia papierosów na co mój syn;jo jo a pani sama pali emotka

po tygodniu rozmów i tłumaczeniu,że to nie jego sprawa,ze nie wolno tak się odzywać w ramach złagodzenia konfliktu mówi;
Chyba pani mniej już pali bo tak nie śmierdzi... emotka
Czy jak go uduszę to mnie uniewinnią?? Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4932484 Napisano: 02.01.2012 07:01:46 w Rossmann
Mi w sklepie kazali napisać na; redakcja@rossnet.pl
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4931761 Napisano: 02.01.2012 02:29:30 w Rossmann
fryteczka napisał(a):

wiecie jak to jest .. okazja czyni zlodzieja.
Skoro byl juz konk w ktorym dzialo sie podobnie bo kody byly identyczne to dziwne,ze powtorzyli swoj blad. Wystarczylo poswiecic troche czasu i zrobic rozne kody

Wystarczyło,że można by było odebrać tylko tam gdzie deklarowałaś za okazaniem dowodu osobistego Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4931684 Napisano: 02.01.2012 01:58:41 w Rossmann
Wkurzyłam się dzisiaj na ludzi którzy nie znają umiaru.Poszłam do rossmanna odebrac WYGRAN¡ farbę i..kod zablokowany.Okazało sie,ze zablokowali wszystkie kody gdyż farb odebrano juz 2 czy 3 razy więcej niż można było wygrać..Teraz trzeba pisac do nich i wyjaśniać sprawę indywidualnie Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4931680 Napisano: 02.01.2012 01:57:45 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się dzisiaj na ludzi którzy nie znają umiaru.Poszłam do rossmanna odebrac WYGRAN¡ farbę i..kod zablokowany.Okazało sie,ze zablokowali wszystkie kody gdyż farb odebrano juz 2 czy 3 razy więcej niż można było wygrać..Teraz trzeba pisac do nich i wyjaśniać sprawę indywidualnie Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4929408 Napisano: 31.12.2011 11:33:59 w Rossmann
agamaty napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

agamaty napisał(a):

dzasmina napisał(a):

ha emotka wysyłam właśnie energizer a tam nr paragonu emotka wcześniej chyba nie było?
no, ręce opadają. ciekawe jak rozwiążą tą sprawę emotka

jeśli chodzi o ten konk z Miłomłynem to był numer paragonu, grałam na samym początku i wpisywałam

to chyba nie dochodziłam ( emotka ) do tego momentu.
ale ok emotka bardzo dobrze, idę wysyłać. emotka

nr paragonu był od początku
a ja właśnie skończyłam konki brise i energizer
heh nawet na koniec roku biorę się za konkursy za pięć dwunasta emotka emotka emotka

Szczęśliwego NOWEGO ROKU emotka emotka emotka

no i oby nagrodowo było! emotka

kochani szczęsliwego Nowego Roku....... Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4928880 Napisano: 31.12.2011 02:58:01 w Dziś cieszę się z.....
wiki1985r napisał(a):

Dziś cieszę się,że ten rok się już kończy...
Wspominam go dziś ostatni raz.
2011 rok był dla mnie pełen bólu i łez, choroba i rozstanie...Na początku przyszłego może będą się jeszcze zakańczać stare sprawy, ale żyję nadzieją, że będzie już tylko lepiej.
Życzę Wam i sobie duuuużo zdrowia,szczęścia i wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym NOWYM 2012 ROKU. emotka emotka

Będzie lepszy... emotka Wszystko się wyprostuje a Ty zaznasz dużo szczescia:) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4928797 Napisano: 31.12.2011 02:16:24 w Rossmann
baxter napisał(a):

gracet napisał(a):

ruda88 napisał(a):

Chodzi wam stronka Rossnet? Chciałam dodać odpowiedź z Brise ale nie chce mi się nawet zmienić ta pierwsza plansza... Strona ogólnie chodzi, tylko konkursy mulą... czyżby wszyscy się zabrali za wysyłanie odpowiedzi na ostatnią chwilę? emotka

u mnie działa
poczekaj z godzinke może Ci sie coś zawiesiło

u mnie przed chwila bylo ok.

Codzi i dziękuję za przypomnienie.Miałam paragon i zapomniałabym wysłac:)Szanse małe ale lepiej wyslać i nie wygrać niż marudzić;mialam paragon a nie zagrałam..:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4928696 Napisano: 31.12.2011 01:28:51 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę sie za za pośrednictwem Wściekłego Mikołaja i tych osób które podarowały nagrody moje znajome (mamych chorych dzieci) otrzymały prezenty wpostaci kaloszy,zestawów kosmetyków..Bardzo serdecznie za to DZIÊKUJÊ..Jesteście kochani i macie serducho we własciwym miejscu:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4926464 Napisano: 30.12.2011 07:28:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kurier Kolporter przywiózł ok 8 zestaw z konkursu elite model look Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4925703 Napisano: 29.12.2011 05:11:01 w Rossmann
delfinka101 napisał(a):

mia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie z maila się dowiedziałam, że mąż wygrał w Ajaxie! emotka emotka emotka emotka

Czy może ktoś ma link do wyników, bo nie mogę znaleźć, i co tam było do wygrania? emotka

Oni do wszystkich chyba te maile wysłali kto grał.Ja też mam ze zmiana odbioru a przeciez nie wygrałam..Napewno nie dostaniemy nagrody:0

No u mnie jest mail tylko u męża, a próbowałam na całą rodzinkę... A pamiętam, że wtedy jak patrzyłam w wyniki, to zastanawiałam się, czy to zbieżność imion, czy on...

Proszę nie odbierać mi więc nadziei emotka

No ja nie wygrałam w ajaxie a maila mam

Właśnie tania...czyli 2 nagroda-zestaw sidolux...:) Tam jednak wygrałam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4925681 Napisano: 29.12.2011 05:01:55 w Rossmann
mia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie z maila się dowiedziałam, że mąż wygrał w Ajaxie! emotka emotka emotka emotka

Czy może ktoś ma link do wyników, bo nie mogę znaleźć, i co tam było do wygrania? emotka

Oni do wszystkich chyba te maile wysłali kto grał.Ja też mam ze zmiana odbioru a przeciez nie wygrałam..Napewno nie dostaniemy nagrody:0

No u mnie jest mail tylko u męża, a próbowałam na całą rodzinkę... A pamiętam, że wtedy jak patrzyłam w wyniki, to zastanawiałam się, czy to zbieżność imion, czy on...

Proszę nie odbierać mi więc nadziei emotka

No ja nie wygrałam w ajaxie a maila mam Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4925655 Napisano: 29.12.2011 04:47:18 w Rossmann
mia napisał(a):

Oni do wszystkich chyba te maile wysłali kto grał.Ja też mam ze zmiana odbioru a przeciez nie wygrałam..Napewno nie dostaniemy nagrody:0 Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4924101 Napisano: 28.12.2011 09:45:28 w Inne mniejsze markety
jackk76 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Są jakies konkursy w leclerc teraz?/

http://www.graf.t...oliv_xxl_leclerc.pdf

Dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4923175 Napisano: 28.12.2011 02:32:36 w Rossmann
felinho17 napisał(a):

koza18 napisał(a):

kuponu na farbe brak Jesli ktos moze podeslac na maila bedce wdzieczna (koza18@op.pl)Napisalam maila ale odpowiedzi brak, pewnie jutro podesla a ja dzisiaj chcialam do Rosmana wpasc po pracy emotka

Też wygrałem,a maila jak nie było tak nie ma:/
Też potrzebuję ją kupić dziś,pomoże ktoś i podeśle kod??
Odwdzięczę się jak mogę.

ja wysłalam i za 30 minut mialam kodzik Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4923111 Napisano: 28.12.2011 02:05:13 w Rossmann
picola napisał(a):

misiulka napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Jestem na liscie wygranych a kodu nie mam na piankę..Fajnie by było przed sylwkiem zrobić kolorek..Jak ktoś moze proszę o kodzik

moja mama też tak ma- dzwoniłam, powiedziała żeby mejla do nich wysłać to kod doślą

mi właśnie przysłali po rozmowie telefonicznej, jeśli ktoś jest faktycznie na liście laureatów to nie robią problemu z wysłaniem kodu.
no chyba, że ktoś nie wygrał, a teraz bardzo zabiega o kod, ale tego nie chce mi się komentować emotka

Dokladnie wysłali mi kod na maila:) Wyświetl w wątku >>
0 0