Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#3704581 Napisano: 16.09.2010 07:20:18 w Giełda Kodów ; )
maribog napisał(a):

Kodzik(2 głosy) z kinder czekolady oddam za ? emotka

Dziękuję:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3704224 Napisano: 16.09.2010 04:44:09 w Paragony
delfinka101 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Potrzebuje ktoś paragonów z Rala na kawunie?? Jak coś to pisac do mnie:) MIeszkam obok a kawunie lubie:)Chętnie zrobie zakupy:)

Na dziś zebrałam zamówienie:)Zapas kawy na dłuższy czas bedzie:)

Mam jeden nadprogramowy paragon juz kupiona kawa.Ktos potrzebuje??Mogę tez kupić winiary i jeszcze wiecej kawy.
Winiary też mogę kupic większej ilosci.Uwielbiam miny kasjerek jak muszą wszystko na osobne paragony nabijać:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3704043 Napisano: 16.09.2010 03:13:12 w Paragony
delfinka101 napisał(a):

Potrzebuje ktoś paragonów z Rala na kawunie?? Jak coś to pisac do mnie:) MIeszkam obok a kawunie lubie:)Chętnie zrobie zakupy:)

Na dziś zebrałam zamówienie:)Zapas kawy na dłuższy czas bedzie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3703953 Napisano: 16.09.2010 02:26:43 w Paragony
Potrzebuje ktoś paragonów z Rala na kawunie?? Jak coś to pisac do mnie:) MIeszkam obok a kawunie lubie:)Chętnie zrobie zakupy:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3703488 Napisano: 16.09.2010 10:51:05 w GFK
pacyfik napisał(a):

Kurcze.. faceci chyba nie dostają ankiet emotka Czekam i czekam..i czekam emotka

Mój maz miał dużo wiecej niż ja Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3703327 Napisano: 16.09.2010 10:03:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2 CHUCK.Jeszcze jeden przystojniak i bedzie już wszystko:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3701311 Napisano: 15.09.2010 10:57:34 w Wkurza mnie...
zwierzak napisał(a):

Wszystko mnie dziś wkurza!!Młody wydzierał się godzinę bo mu nie chciałam dać lodów bo chory:(Mam dość a to dopiero 13 -ta emotka

Jak jest chory to daj mu lody, pomogą mu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3701296 Napisano: 15.09.2010 10:51:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
mala4 napisał(a):

Po jakim czasie od sma wysyłają plecaki Drosed
i koszyki z Mim2 ??

Koszy z nim napewno nikt nie dostał jeszcze Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3701016 Napisano: 15.09.2010 09:02:24 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

kalka napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

kalka napisał(a):

kelly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się sama na siebie,że zagrałam w konku Almy-Air Wick we wrocławskiej Renomie i mi ipod przepadnie,bo zagrałam bez paragonu emotka

coz tak to jest jak gra sie bez paragoniku emotka

A mnie wkurzają ludzie, którzy grają bez paragonu. Rozumiem, jeśli ktoś ma paragony i wygra o jedną nagrodę więcej, tzw.nadprogramową, ale żeby grać wogóle bez paragonu!?
Ostatnio ktoś wygrał samochód w Tesco w Częstochowie z Air Wicka, a grał na beszczela bez paragonu! Inni ludzie kupują, grają uczciwie, a i tak wygrywa cwaniak, który nie spełnił warunków regulaminu emotka To nie jest ok emotka

a mnie coraz mniej wkurza granie bez paragonu,
się zastanawiam czy się nie przerzucić, kiedyś kupowałam produkty i o tym zeby paragonu nie mieć mowy nie było,potem jak sklep był daleko to kupowałam paragon w trakcie konkursu i dopiero grałam(wyszłam na tym...szkoda gadać)
a teraz sobie myślę ze lepiej czasem zapłacić za paragon niż się do sklepu ciągnąć,
sama chętnie odstąpię paragon jak mam,
wkurzają mnie natomiast osoby które nie napiszą normalnie:zagrałam ,potrzebuję paragonu, proszę...
tylko wstawiają teksty emotka ies zeżarł,
kiedyś mnie wkurzyła osoba która napisała b. niegrzecznie, typu: potrzebuję, wybiorę najlepsza ofertę, wiadomo ze wybierze jak najtaniej ale trochę grzeczności nie zawadzi,
ale sie rozpisałam!

A tak pamiętam emotka To też chodziło o wygrany samochód, Skodę. Ktoś się specjalnie zarejestrował ponownie na forum i dokładnie takie teksty wstawiał.
Ja też dochodzę do wniosku, że nie opłaca się jeździć, kupować skoro i tak wygrywają bez paragonu, kupują za grosze i mają regulaminy w nosie (i tych, którzy grają uczciwie też), chociaż wolałabym tę uczciwą wersję emotka

ale teraz coraz czesciej trzeba nr paragonu odac wiec jest juz lepiej pod tym wzgledem;)

ale kochana, i nr paragonu dla wielu nie jest problemem, wierz mi

jeden i ten sam numer wysyłaja kilka razy.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3700894 Napisano: 15.09.2010 08:14:48 w Wkurza mnie...
Ja wkurzałam się na sama siebie wczoraj..na szczescie ludzi nie powyrzucali opakowan i większa czesc kodów odzyskałam a nawet dostałam bonusik:)I już się nie wkurzam.Pogoda to mnie jednak wkurza.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3700665 Napisano: 15.09.2010 06:05:00 w Dziś cieszę się z.....
Zapomniałam dopisać; ciesze sie,ze na forum jest tyle fajnych,bezinteresownych osób.Te osoby wiedzą o kim mówie.Cieszy mnie to bardzo i dopinguje aby ten konkurs zakonczyć sukcesem.Dziekuje im za to:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3700661 Napisano: 15.09.2010 06:03:37 w Dziś cieszę się z.....
taleksander napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

monisia23 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

kinga1 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

Cieszę się,że w końcu (po przelaniu jajkiem) synka dziś nie męczy go kolka i śpi spokojnie...
Miał często kolki jak był malusi ale teraz tego nie podejrzewałam,biedny się męczył 3 dni a nic nie mówił,że go brzuszek boli emotka

To coś takiego się jeszcze robi?
O matko!

co to za sposób??

za długo by tutaj pisać napisałam kinga1 na pw babciny sposób ale naprawdę pomaga

Mozecie sie smiac ale przelanie wosku i chyba wody spowodowało,ze moj wtedy1,5 roczny synek zaczął spokojnie spac.Babciny sposów ,msiałam sie ale mowie; nie zaszkodzi i..spokój był:)

Ja się nie śmieję, tylko pamiętam jak kieeeeeeedyś o tym mówili i mnie to przerażało, takie hmm czarne magie.
Chociaż kto wie czy sama bym nie spróbowała gdybym już nie wiedziała co czynić.
Na szczęście moi chłopcy kolki nie mieli...

A tym bardziej,że tu nie wchodzi w grę wlewanie w dziecko wynalazków tylko trzymanie nad nim.Mój Kapi wczoraj patrzył się na szklankę co się w niej wyprawia.

a o katolikach mówi się ciemnogród, ehh

Ja się z tego tak smiałam,że nawet próbować nie zamierzałam.Młody za to ciągle budził się z płazem okropnym.Sąsiadka młoda z meżemprzyszli poprzelewali wosk..jakas stara baba z wielkim nosem niby wyszła ale o dziwo.Natan już więcej nie wył.Spał jak na dzieciatko przystało emotka Moze to zbieg okolicznosci ale jak już niewiesz co robić,to tonący.... Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3700414 Napisano: 14.09.2010 08:33:15 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję z całego serducha doriz za baezintereowną pomoc:)
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3700253 Napisano: 14.09.2010 07:46:16 w Dziś cieszę się z.....
wiki1985r napisał(a):

kinga1 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

Cieszę się,że w końcu (po przelaniu jajkiem) synka dziś nie męczy go kolka i śpi spokojnie...
Miał często kolki jak był malusi ale teraz tego nie podejrzewałam,biedny się męczył 3 dni a nic nie mówił,że go brzuszek boli emotka

To coś takiego się jeszcze robi?
O matko!

co to za sposób??

za długo by tutaj pisać napisałam kinga1 na pw babciny sposób ale naprawdę pomaga

Mozecie sie smiac ale przelanie wosku i chyba wody spowodowało,ze moj wtedy1,5 roczny synek zaczął spokojnie spac.Babciny sposów ,msiałam sie ale mowie; nie zaszkodzi i..spokój był:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3699507 Napisano: 14.09.2010 02:08:46 w Wkurza mnie...
madzia34 napisał(a):

finessa napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Zobaczcie jakie czystki na zelkach..Zablokowali mi konto mimo ze miałam tylko 30 glosow..niby wszystkie od osob ktore miały jedno konto

A olej towarzystwo, ja też olałam emotka

a ja do nich napisałam ze to nie feir
i przysla mi koszulke,a zelki sami zezra emotka

Napsze im ze są chorzy i ze mam ich serwis w nosie i wiecej na ich serwis nawet niezaglądniemy,bo sąs tuknięci.Mamy tylko jedno konto a oni jakies jaja sobie robią
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3699496 Napisano: 14.09.2010 02:04:07 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Zobaczcie jakie czystki na zelkach..Zablokowali mi konto mimo ze miałam tylko 30 glosow..niby wszystkie od osob ktore miały jedno konto

A olej towarzystwo, ja też olałam emotka

Nas to zablokowali za wojne o hulajnoge.Mam ich w du...:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3699491 Napisano: 14.09.2010 02:01:36 w Wkurza mnie...
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3699409 Napisano: 14.09.2010 01:18:35 w Wkurza mnie...
kotek11 napisał(a):

finessa napisał(a):

kotek11 napisał(a):

finessa napisał(a):

Ale się wkurzyłam, wygrałam na winiary grilla elektrycznego, zaszła pomyłka i wysłali mi patelnię, a moja mama odebrała przesyłkę i oczywiście patelnia poszła w obroty emotka emotka emotka potem dostałam @ od nich właśnie, że zaszła pomyłka i albo im ją odeślę na ich koszt, albo zatrzymam patelnię i co teraz??? cenzuraaaaaa! emotka zostaję z marną patelnią za takie fajne zdjęcie, którym wygrałam nagrodę główną emotka emotka emotka emotka emotka

na ale strasznie juz zuzyta emotka ja bym im odeslala..

No wiesz, robisz coś na palniku to spód patelni się rysuje i tutaj właśnie jest z deka porysowana i widać, że użyta emotka emotka

to napisz do nich ... zwal w @ winę na mamę...

PS - mam kuchenka elektryczna wiecn ie wiem jak sie na normalnym palniku rysuje od spodu emotka

Pech Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3699232 Napisano: 14.09.2010 12:07:30 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Takiej jak ja to tylko w łeb strzelic.Zapisywałam kody z kinderczekoladek w notatniku i co jakis czas wbijałam je na profil.Dzis wbiłam kilka ale postanowiłam,ze zostawie sobie 15 na czarną godzinę i..wcisnęłam jakos wytnij,czy cos innego ( miałam klawisze na klawiaturze powciskane) i wszystko gdzieś przepadło,kiedy probowałam potem zrobić wklej to tylko jeden kod mi się wklił i to ten co już wbiłam.Czy mogę to jakoś odzyskać??W koszu nic niema..
emotka
Kto sie zna na odzyskiwaniu takich zapiskow??
Musze klawiature wygrac teraz,bo mnie przez coś trafi...

a CTRL+Z ? Oczywiscie jeżeli nie zamkneałaś tego pliku

zamknełam własnie chyab..niemoge tego wcale odszukac, miałąm na pulpicie a teraz wcale niemam az bym poskakała ze złosci

emotka
MIałam shift wciśnięty

Na szczescie 3 kody odzyskane, moze wiecej odzyskam.Nie skasowałam pw od osób które kody mi dały:) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3699174 Napisano: 14.09.2010 11:44:37 w Wkurza mnie...
mamaania napisał(a):

ati88 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

buskowianka napisał(a):

mnie wkurza że kończą mi się juz słoiki,do których wkładam suszone grzyby.A zapał mojego męża do grzybobrania nie słabnie,wręcz przeciwnie emotka

w sobote 4 wiadra mama przywiozła i dzis znow na grzybach.. cały dom w grzynach jak nie suszone to mrozone to marynowane i codziennie na obiad:D

emotka a mnie wkurza, ze nikt nie chce chodzic na grzyby a ja je tak uwielbiam emotka

o..to ja chetnie pójde z toba bo u mnie w laskach pusto..maslaki tylko po łakach sie nabijaja ze mnie

Zapraszam.Mieszkam bliziutko lasu ,tam czarne łebki i zaraz obok całe wrzosowisko prawdziwków.. Wyświetl w wątku >>
0 0