Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#3284278 Napisano: 09.04.2010 04:35:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
ciasssteczko napisał(a):

czy ktoś coś wie na temat wyników z aptek Świat Zdrowia? dziś mieli wybrać laureatów, ale kojarzę, że ktoś miał zastrzeżenia odnośnie ich trybu rozwiązywania konkursów, więc nie wiem czy mam uzbroić się w cierpliwość emotka

Kiedyś mój syn brał udział w konkursie-jakos niedawno i tak jak mieli gołosic tak ogłosili wyniki i nagrodę w ciagu kilku dni miał już w domu Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3283904 Napisano: 09.04.2010 02:04:53 w Popraw sobie humor...
sharac napisał(a):

Fajna dziewczynka emotka
http://www.youtube.com/watch?v=CGnfKnfY6EM

Świetne.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3283361 Napisano: 09.04.2010 11:08:48 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

regusia napisał(a):

ziolko napisał(a):

regusia napisał(a):

aloevera napisał(a):

wkurza mnie, że ostatnio nie chce mi sie brać udzia w konkursach - mówię sobie - zaraz, później, jutro a juz chyyba zmiesiac nie brałam w żadnym udziału emotka

nie do wiary,ale miałam pisać to samo
emotka emotka emotka

mały kryzys, za dużo tego wszystkiego, taki tumiwisizm. Tez tak mam, w końcu dopadnie każdego konkursowicza emotka

tak,tylko kurcze jak potem ludzie piszą co wygrali to człowiek głową wali w klawiature,że nie brał udziału...jakas totalna schizofrenia
emotka

Podpisuje się pod tym obiema łapkami..wczoraj miałam to napisać..Nic mi się nie chce..ani wymyślać ani starac..zaznaczyłam sobie konkurs polsatu pacyfik..sporo nagród..i nie zagrałam..ech..teraz mam lenia wysłać opakowanie po michałkach..a torbe wygrałam..

i kryzys się nakręca emotka bo się nie chce grać a później żal, że się nie zagrało emotka
trzeba podchodzić do tego z dystansem... np. chciałam wygrać w mazurkach w radiu rmf classic, nie wygrałam, ale zdaję sobie sprawę, że jednak byli lepsi ode mnie.. echh...
nie ten konkurs to inny. Życie nie składa się z samych konkursów emotka

Pod tym też sie podpisuje ale to jest jak narkotyki..jak przez święta tu niezaglądałam to jak dorwałam sie to potem wszystko czytałam emotka Jestem uzależniona od ekonkursów..Jedynie co mnie pociesza..Małe nagrody nadal mnie ciesza czyli woda sodowa do główki nie uderzyła jeszcze:P Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3283219 Napisano: 09.04.2010 10:35:58 w Wkurza mnie...
regusia napisał(a):

ziolko napisał(a):

regusia napisał(a):

aloevera napisał(a):

wkurza mnie, że ostatnio nie chce mi sie brać udzia w konkursach - mówię sobie - zaraz, później, jutro a juz chyyba zmiesiac nie brałam w żadnym udziału emotka

nie do wiary,ale miałam pisać to samo
emotka emotka emotka

mały kryzys, za dużo tego wszystkiego, taki tumiwisizm. Tez tak mam, w końcu dopadnie każdego konkursowicza emotka

tak,tylko kurcze jak potem ludzie piszą co wygrali to człowiek głową wali w klawiature,że nie brał udziału...jakas totalna schizofrenia
emotka

Podpisuje się pod tym obiema łapkami..wczoraj miałam to napisać..Nic mi się nie chce..ani wymyślać ani starac..zaznaczyłam sobie konkurs polsatu pacyfik..sporo nagród..i nie zagrałam..ech..teraz mam lenia wysłać opakowanie po michałkach..a torbe wygrałam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3279347 Napisano: 08.04.2010 10:24:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
krzyszu napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Jeżeli ktos gra czyimiś kodami na leonie to radze zaprzestania gry emotka Włąśnie otrzymałem niemiłęgo e-maila od organizatorów z prośba o przesłanie kodów emotka

ja mam to samo!!!!!!!!

Jak to nie miłego?

JEśli sie nie ma tych kodów no to jest on niemiły emotka http://img15.imag....us/i/leonamejl.jpg/

Długo po wygraniu tego maila dostałes??Bo ja nadal nic nie dostałam:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3279250 Napisano: 08.04.2010 10:02:47 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

dysia napisał(a):

olus15 napisał(a):

czy wasi listonosze też są tacy wścibscy?
co to Pani tak zamawia itd...?

dobre emotka

u mnie sąsiadka ciągle o to pyta.
Listonoszy mam bardzo miłych.

Mój sąsiad zawsze mówił:
Co? Dolary, dolary przysłali?
Ale te czasy już mineły emotka Już dawno listonoszka nic mi nie przyniosła.

U mnie kurier jest okropnie ciekawy.Bardzo się ekscytował moim wygranym laptopem(chyba bardziej niz ja) potem jak mi przywoził cokolwiek to pytał czy moze zobaczyc..teraz już długo nic mi nie przywozi..Za to Pan co paczki wozi zaczepił mnie na ulicy i mówi; mam dla Pani paczke o ktorej moge powrzucic??Jest przemiły i zawsze albo dzwoni albo przyjedzie drugi raz jak mnie niema.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3275224 Napisano: 07.04.2010 11:09:14 w GFK
Przemęczyłam ankietę o ksiązkach..doliczyło 250.Stan 575..jeszcze poczekam i moze dobije do doładowania za 50 Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3274871 Napisano: 07.04.2010 10:12:14 w GFK
Jakie sklepy wpisaliscie odnosnie ankiety ksiazki itd.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3272983 Napisano: 06.04.2010 04:54:34 w Dziś cieszę się z.....
Cieszy mnie to ,że na swieta napiekłam tak pyszny makowiec,babę i keksa ,ze wszystko wczoraj poznikało .Dzis po raz 2 w zyciu upiekłam ciasto drożdzowe i znowu wyszło rewelacyjnie.Ale się cieszę. emotka emotka Mimo starej gazówki w której drzwiczki same sie otwierają.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3272059 Napisano: 06.04.2010 12:34:24 w Paragony
Mam 2 paragony na kawę tchibo jak ktos zapomniał kupic kawy a wygrał expres Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3264988 Napisano: 03.04.2010 09:41:39 w Oddam za darmo
asiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

siutek3 napisał(a):

a tak przy okazji czy na coke.pl można dostać coś tylko i wyłącznie za nakrętki? czy za wszystko trzeba dopłacać?

Czasmi robią akcje ze mozna za punkty nagrody odebrac..portfele,czapkki, na nadgarstek portfelik

wydawanie kodow wstrzymane do odwołania..można jedynie za glosowanie teraz zdobyc:)

delfinka-co to znaczy,że wydawanie kodów jest wstrzymane do odwołania emotka

Nic innego tylko; nie oddaje teraz tak masowo kodow jak to miało miejsce..rekord; 300 punktow wydanych w jeden dzien Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3264849 Napisano: 03.04.2010 08:20:07 w Wkurza mnie...
agava napisał(a):

A mnie wkurza to, że innych wkurzają głupoty. Bo nie wygrał, bo ktoś przekombinował i wygrał, bo boli głowa, albo brzuch, bo mama nie rozumie ...Głupoty, drobnostki, które nie są żadnymi problemami. Wkurza mnie to, bo gdy się rozejrzę wokoło, to widzę ogrom nieszczęścia - choroby nowotworowe, psychiczne. Tu dopiero jest czym się wkurzać!! Może dla Was najważniejsze jest wygranie podkładki pod myszkę, czy innego głupstwa. Ale jak nie wygracie, to świat się na tym nie kończy!!! Rozejrzyjcie się wokoło, dostrzeżcie cierpienie innych (i postarajcie się im pomóc), od razu przestaniecie wkurzać się głupotami!

Tego cierpienia widze na codzień zbyt wiele dlatego udaje,że wszystko jest cacy a moim najwiekszym zmartwieniem jest to,że zapomniałam kupic rodzynek i musiałam dopiero makowca dziś piec..Tak wole jest łatwiej a i dziecko nie ma matki wariatki a tym samym łatwiej mu się żyje z własna chorobą..skoro mama mowi ze bedzie dobrze to będzie i wazniejsze jest ze makowiec byłby bez rodzynek
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3264192 Napisano: 02.04.2010 08:38:42 w Wkurza mnie...
Tyle razy dziś byłam w Realu, dziwgałam zakupy..byłam pewna że już wszystko mam.Zaczynam robić makowiec atu..rodzynki gdzies się zapodizały..i jutro znowu biegne do sklepu i to z zasmego ranca Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3263419 Napisano: 02.04.2010 05:10:08 w Wkurza mnie...
cobra176 napisał(a):

Wkurza mnie, że ktoś miał farta i wygrał naprawdę fajne i wyczekiwane nagrody. I gratuluję tym osóbkom emotka a inne osoby wyżywywają się na bogu ducha winnych szczęśliwcach za to, że jemu się nie powiodło. Psuje to całą atmosferę radości na forum tak samo szczęśliwcom jak tym, którzy tylko czytają o fajnych wygranych licząc na to, że następnym razem to będę ja.

Tak mi się własnie sni..ż ejednak dla mnie czeka ten mercedes a lapka jdnego juz wygrałam w innym konkursie wiec jakos nie rozpaczam..bardziej mnie wkurza,ze przytyłam od tego konkursu hihihi
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3263360 Napisano: 02.04.2010 04:54:25 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

netika napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie serwis zapunktowani.29 zamowiłam koszyczek mam 7 dni niby na potwierdzenie, potwierdziłam odrazu, wczoraj mail ze jak sie pomyliłam i 2 takie same nagrody przez przypadek zamowilam to moge anulowac i oddadza mi punkty.Oczywiscie to nie była pomyłka wiec mail do kosza poszedł.dzis mam anulowanie zamowienie, bo niby nie potwierdziłam..nawet gdyby to mam na to jeszcze czas..całe 3 dni..Co zabawniejsze 100 punktow mi juz nie oddali

mam dokładnie tak samo
emotka
już im napisałam co o tym myślę emotka
Ja tez

emotka emotka

oj i ja tak mam, też już im napisałam co myslę
ODDAJCIE MI TORBÊ emotka

Już mnie przeprosili..:)Już wyjasnione..Musieli ąłdnie dostać skarg...hihihihi Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3262179 Napisano: 02.04.2010 10:09:21 w Paragony
Mam paragon z dzisiejszego dnia na kawę tchibo exclusive.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3262095 Napisano: 02.04.2010 09:33:54 w Giełda Kodów ; )
Proszę o głosy na moja kawkę.Po powierdzeniu na poczcie wpiszcie na pw ktory głos a otrzymacie 2x1 zapunktowani.,..często są bonusy:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3261513 Napisano: 02.04.2010 06:42:14 w Wkurza mnie...
netika napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie serwis zapunktowani.29 zamowiłam koszyczek mam 7 dni niby na potwierdzenie, potwierdziłam odrazu, wczoraj mail ze jak sie pomyliłam i 2 takie same nagrody przez przypadek zamowilam to moge anulowac i oddadza mi punkty.Oczywiscie to nie była pomyłka wiec mail do kosza poszedł.dzis mam anulowanie zamowienie, bo niby nie potwierdziłam..nawet gdyby to mam na to jeszcze czas..całe 3 dni..Co zabawniejsze 100 punktow mi juz nie oddali

mam dokładnie tak samo
emotka
już im napisałam co o tym myślę emotka
Ja tez

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3261508 Napisano: 02.04.2010 06:38:30 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie serwis zapunktowani.29 zamowiłam koszyczek mam 7 dni niby na potwierdzenie, potwierdziłam odrazu, wczoraj mail ze jak sie pomyliłam i 2 takie same nagrody przez przypadek zamowilam to moge anulowac i oddadza mi punkty.Oczywiscie to nie była pomyłka wiec mail do kosza poszedł.dzis mam anulowanie zamowienie, bo niby nie potwierdziłam..nawet gdyby to mam na to jeszcze czas..całe 3 dni..Co zabawniejsze 100 punktow mi juz nie oddali Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3259750 Napisano: 01.04.2010 02:39:49 w Giełda Kodów ; )
Za głosy na moja kawunie i wpisanie numeruPOTWIERDZONEGO JUZ!!!na pw daje 2x1 punkt..czasmi + bonusik:) Wyświetl w wątku >>
0 0