Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marla

marla

#6124534 Napisano: 03.12.2015 21:02:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Czy dałoby się zrobić  tak, żeby dało się wyłączyć ankietę na stronie głównej dla osób, które nie chcą jej widzieć? Ja osobiście wchodząc na stronę główną na pierwszy rzut oka wolałabym jednak widzieć forum, a nie ankietę. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6121064 Napisano: 27.11.2015 19:07:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

Mogę się jeszcze łudzić, że jednak dostanę talerz? emotka
Czy ktoś ostatnio nie dostał info o misce, a dziś znalazł się na liście?

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6104254 Napisano: 30.10.2015 22:22:37 w Paragony
Sprzedam paragon na luksus z 28 września. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6081119 Napisano: 25.09.2015 12:07:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

maria1980 napisał(a):

emotka Ooooo....wezmę udział oooooo

http://biznes.one...m_campaign=onetsg_fb

już widzę ludzi chodzących po ulicy i zbierających paragony na loterię

to będzie tak samo jak z Loteriadą..- kto  kupony ma ten gra"....a może markety typu Tesco czy Kaufland będą wyłączone ,bo jak tam mogą nie wydawać paragonów...

Gdzieś czytałam, że to podobno nie mają być właśnie markety, tylko usługi, np. paragon od fryzjera itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6065646 Napisano: 02.09.2015 19:47:29 w Pomocy!!!!
ivaaaaaaa napisał(a):

Wygrałam wycieczkę z konkretna data. Do wylotu zostało kilka dni, a organizator miga się od wydania dokumentów podróży. Kontakt z nim jest utrudniony (moje wiadomosci czyta na biezaco; odpisuje łaskawie raz dziennie po jednym zdaniu). Mało tego- zadzwonilam dzisiaj do biura podrozy, ktore jako jedyne organizuje wycieczki do tego miejsca i okazalo sie, ze nie ma mojego nazwiska na zadnej rezerwacji. Data i godzina wylotu sie zgadza i to jest w zasadzie jedyna informacja jaka dostalam od organizatora. Co zrobic w takiej sytuacji? Zglosic sie do rzecznika praw konsumenta? Napisac pismo z żądaniem wydania nagrody? Ktoś był w podobnej sytuacji? POMOCYYY

A o jakie dokumenty Ci dokładnie chodzi? Bo np. w Tui dokumenty potrzebne na lotnisku pojawiają się na koncie uczestnika wycieczki dopiero na bodajże 48 godzin przed wylotem. Więc może organizator ich jeszcze po prostu nie ma. A czy jesteś na 100% pewna, że tylko jedno biuro podróży organizuje wycieczki do tego miejsca? Bo może wszystko jest zarezerwowane, ale w innym biurze. Nie masz numeru telefonu do tego organizatora? Łatwiej byłoby się wszystkiego telefonicznie dowiedzieć niż mailowo. A jak nie to może spróbuj skontaktować się ze sponsorem nagrody.  Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6062805 Napisano: 28.08.2015 14:35:02 w Paragony
Kupię paragon Hebe Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6062098 Napisano: 27.08.2015 13:43:58 w Biedronka
kalka napisał(a):

bzowapani napisał(a):

ryba6969 napisał(a):A ja trochę z innej beczki... Jak wygrywacie w Biedronce to odsyłacie wszystkie paragony, a jak wygracie samochód to skąd weźmiecie paragon?

joan napisał(a):
bzowapani napisał(a):

Cóż, warto sobie te paragony skserować - jeśli kto kupuje po 1 Coca-Coli/paragon, kwitek będzie krótki. Można przypiąć wszystkie paragony do kartki i sru na kopiarkę. Potem wysyłasz oryginały do Smolara, a kserówki trzymasz u siebie, tak na wszelki wypadek. Z autem będą dzwonili, więc można od razu powiedzieć, że się paragony odesłało wszystkie razem. Chyba, że ktoś po wygraniu tysiaczka będzie dalej słał zgłoszenia z tego samego numeru i wygra auto - wtedy musi dosłać pozostałe oryginały.

Oczywiście powyższa wersja nie obowiązuje w przypadku IQ, tam to najlepiej filmować kamerą cały proces zgłoszenia pracy (szczególnie numeru paragonu!), a potem przywieźć ów paragon osobiście w towarzystwie wynajętego przez siebie adwokata do biura IQ

O! taaaak! W przypadku IQ tak właśnie zrobiłam, no może z tym małym wyjątkiem, że mój świadek nie był adwokatem, ale wszystko pozostałe było zgodne z instrukcją joan  emotka   Zresztą w przypadku Smolara też miałabym się na baczności emotka  

A ja myślę, że Smolar pod tym względem jest ok. Kiedyś w numerze paragonu pominęłam jedną cyfrę, wygrałam, paragon odesłałam i nawet nie próbowałam wyjaśniać pomyłki, stwierdziłam, że będzie co ma być i nagrodę dostałam. Ale w sumie to było rok temu i była to tylko piłka, wiec może jakby to było coś większego to już tak miło by nie było;p Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6060307 Napisano: 23.08.2015 23:50:05 w SZUKAM....
Szukam informacji czy zaproszenie na flip flop party by zet chill wygrane w konkursie Malibu https://www.e-kon...at.html#.Vdo_ESXtmko mogę oddać komuś innemu (i tamta osoba potwierdzi mailowo swoją obecność)? Czy oni mają to gdzieś zapisane, że to ja wygrałam i będą robić problemy? Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6058663 Napisano: 19.08.2015 18:06:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
blanca napisał(a):

marla napisał(a):

Czy ma ktoś może regulamin do konkursu Schaumy z kamerami, który zakończył się 15 lipca?

Nie wiem, czy o ten chodzi
http://najlepszad...egulamin_loterii.pdf

Tak, dziękuję! Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6058606 Napisano: 19.08.2015 16:59:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ma ktoś może regulamin do konkursu Schaumy z kamerami, który zakończył się 15 lipca? Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6057081 Napisano: 14.08.2015 17:34:19 w SZUKAM....
basiag napisał(a):

marla napisał(a):

basiag napisał(a):

Czy trzeba do jakiegoś konka kupić lody może?

Carte d'Or w C4.

aa, dzięki emotka to jeszcze trwa? kiedyś już tam wysyłałm ale to dawno,nie wiem  czy paragon jeszcze mamemotka

Zdaje się, że do 15.08. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6057059 Napisano: 14.08.2015 16:25:35 w SZUKAM....
basiag napisał(a):

Czy trzeba do jakiegoś konka kupić lody może?

Carte d'Or w C4. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6055374 Napisano: 10.08.2015 23:39:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiatko napisał(a):

Chodzi mi o konkurs Tesco (ajax, palmolive, colgate) - przerażają mnie zwrotki. wYGLĄDA NA TO ŻE KTOŚ NA BIEŻĄCA CZYTA TE ESY I ODPISUJE NA TEMAT, jA MIAŁAM COS TAKIEGO: "a JA TO LUBIE NATURALNE SRODKI CZYSTOSCI I NIE PRZYWIAZUJE TAK DUZEJ WAGI DO MAREK - BO MAJA ONE ZBLIZONY SKŁAD I ICH JAKOSC TEZ JEST PORÓWNYWALNA, A TE PROMOCJE I SZTUCZNE NAPEDZANIE KONIUNKTURY - NA RANY CHRYSTUSA I BRODE MAHOMETA - TO CIEMNA SCIEŻKA - Z KIM MAM PRZYJEMNOŚĆ?"

A może pomyliłaś numer? Ja niedawno w konkursie z rozpędu pomyliłam jedną cyfrę w numerze i zamiast organizatora odpisała mi wróżka, że widzi moje bogactwo, tylko muszę się bardziej postarać;) Chyba jej się moje hasło nie spodobało;p Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6055135 Napisano: 10.08.2015 15:58:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Susza za oknem i susza w konkursach. Przydałoby się to odczarować. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6055112 Napisano: 10.08.2015 15:31:27 w Paragony
Kupię paragon Kamis C4 na kończący się dzisiaj konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6051687 Napisano: 01.08.2015 16:03:24 w Rossmann
Czy z konkursu Velvet ma jeszcze przyjść jakaś druga paczka z resztą produktów wymienionych w regulaminie czy organizator w kulki poleciał i tak okroił nagrody? Pisał ktoś może do nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6048758 Napisano: 24.07.2015 17:22:31 w Paragony
Szukam paragonu "Bądź kobietą active" gynomed z rossmanna. Byłam w czterech rossmannach i nigdzie tego nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6048755 Napisano: 24.07.2015 17:19:40 w Wkurza mnie...
mmagd napisał(a):

Wkurzają mnie niecenzuralne posty na mojej tablicy na FB.emotka   Co chwilę ten spam... Albo jakiś ciapatych posty...
Ktoś wie jak zablokować ten spam? emotka

Pewnie w coś kliknęłaś i przez to polubiłaś jakąś badziewną stronę z tego typu bzdetami. Musisz to "odlubić". Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6047424 Napisano: 21.07.2015 22:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na konkursy Garnier z komplementami wystarczy kupić jeden produkt Garnier czy trzeba co najmniej dwa?  Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6046069 Napisano: 18.07.2015 16:11:45 w Zakupy na konkursy - usługi
Kupię paragon Garnier Leclerc. Wyświetl w wątku >>
0 0