Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marla

marla

#6043813 Napisano: 13.07.2015 15:35:46 w Paragony
Kupię paragon Cleanic C4. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6043306 Napisano: 11.07.2015 21:51:32 w SZUKAM....
boher401 napisał(a):

marla napisał(a):

Czy ktoś wie, gdzie mogę kupić/dostać kartę sim z areo2? Znalazłam takie coś, ale nie wiem czy to jeszcze aktualne https://bdi.aero2.pl/

Tak aktualne emotka

Dzięki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6043239 Napisano: 11.07.2015 16:30:48 w SZUKAM....
Czy ktoś wie, gdzie mogę kupić/dostać kartę sim z areo2? Znalazłam takie coś, ale nie wiem czy to jeszcze aktualne https://bdi.aero2.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6033740 Napisano: 18.06.2015 17:52:04 w Pomocy!!!!
netka2000 napisał(a):

marla napisał(a):

netka2000 napisał(a):

marla napisał(a):

Mam ustawiony polski programisty. W wordzie też nie mam polskich znaków. Tak jak staszek napisała, polskie znaki działają tylko jak się jednocześnie wciska alt i ctrl. To wygląda tak jakby się komendy poprzestawiały. 

A z Trybu Boga korzystacie?

Nie.

Kliknij start i wpisz GodMode. Otwórz folder. Znajdź problem który cie interesuje.np. Zainstaluj lub usuń czcionkę. Jeżeli to nie pomoże to przywróć stan komputera z punktu przywracania kiedy nie występował problem. Zapisanych plików nie stracisz.

A w windows 8 też to jest, bo jakoś nie mogę znaleźć?  Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6033711 Napisano: 18.06.2015 17:08:06 w Pomocy!!!!
netka2000 napisał(a):

marla napisał(a):

Mam ustawiony polski programisty. W wordzie też nie mam polskich znaków. Tak jak staszek napisała, polskie znaki działają tylko jak się jednocześnie wciska alt i ctrl. To wygląda tak jakby się komendy poprzestawiały. 

A z Trybu Boga korzystacie?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6033625 Napisano: 18.06.2015 14:45:46 w Pomocy!!!!
Mam ustawiony polski programisty. W wordzie też nie mam polskich znaków. Tak jak staszek napisała, polskie znaki działają tylko jak się jednocześnie wciska alt i ctrl. To wygląda tak jakby się komendy poprzestawiały.  Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6033549 Napisano: 18.06.2015 13:15:02 w Pomocy!!!!
staszek napisał(a):

dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

marla napisał(a):

Nie wiem co sie stalo, ale nie moge pisac polskich znakow. Nie pomoglo wciskanie shift+ ctrl. Moze ktos wie jak temu zaradzic?   

U mnie to samo. Co robic? Na pasku zadan pojawila sie taka duza ikona klawiatury, ale nie da sie niczego przelaczyc na niej.

start -> panel sterowania -> zegar, język i region -> region i język -> zmień klawiatury lub inne metody wprowadzania danych -> klawiatury i języki -> wybrać polski- programisty

mam wybrany polski, a polskich znakow niet emotka

U mnie to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6033308 Napisano: 17.06.2015 22:15:21 w Kupię...
Kupię  aparat Fuji Instax. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6032759 Napisano: 17.06.2015 00:09:55 w Pomocy!!!!
Nie wiem co sie stalo, ale nie moge pisac polskich znakow. Nie pomoglo wciskanie shift+ ctrl. Moze ktos wie jak temu zaradzic?    Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6031485 Napisano: 13.06.2015 22:33:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wojowniczka napisał(a):

alamak napisał(a):

Jak to jest z gwarancją na rower Nivea? Czy ktoś już podbijał i rzeczywiście nie ma z tym problemu?

musisz zrobić przegląd zerowy ktory kosztuje ok 50 zł w autoryzowanym serwisie i bez problemu gwarancja podbita

Miałam problem z rowerem i jak rozmawiałam z panią Joanną to powiedziała, że punkty Romet mają być powiadomione, że pierwszy serwis rowerów Nivea ma być za darmo. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6026535 Napisano: 02.06.2015 22:37:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

rencia163 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

wygrywac napisał(a):

nivea rowery - 1 paragon = 1 zgłoszenie, czy na 1 paragon można wysłać kilka teksów?

Jeden paragon = jedno zgłoszenie. Chyba, że masz dużą rodzinę, wtedy jeden paragon = liczba członków rodziny emotka

Czyli jak, można grać na wszystkich członków rodziny wpisując jeden paragon?  Na prawdę? 

Za to w przypadku głównej wygranej (info od dzwoniącej pani) będzie trzeba odesłać wszystkie paragony emotka - no i szkoda, że tylko 1 osoba rezerwowa jest do głównej bo pewnie nagroda zostanie u organizatora emotka   Wg mnie powinno odsyłac się wszystkie paragony nawet na dzienne   emotka

To tam jest jakaś główna? Myślałam, że tylko rowery. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6021559 Napisano: 23.05.2015 23:40:28 w Rossmann
A na jaki adres pisałaś? Też do nich napiszę. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6021550 Napisano: 23.05.2015 23:23:44 w Rossmann
Co z konkursem neutral? Przecież miał się skończyć o północyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6021456 Napisano: 23.05.2015 18:38:56 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

marla napisał(a):

Wczoraj dotarł do mnie rower Nivea, ale okazało się, że ma wadę fabryczną. Jak myślicie, lepiej pisać z tym do organizatora czy iść do serwisu, żeby naprawili to w ramach gwarancji?

do organizatora, najwyzej odesla do serwisu

Dzięki za odpowiedź:) Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6021353 Napisano: 23.05.2015 12:41:49 w SZUKAM....
Wczoraj dotarł do mnie rower Nivea, ale okazało się, że ma wadę fabryczną. Jak myślicie, lepiej pisać z tym do organizatora czy iść do serwisu, żeby naprawili to w ramach gwarancji? Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6018818 Napisano: 18.05.2015 14:30:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

marzencia2007 napisał(a):

hej czy góralki wymagaja potwierdzenia kupna batonikow paragonem?

Nie potrzebny paragon,tylko wpisujesz weryfikator,jest obok kodu

A gdzie wpisuje się ten weryfikator? Myślałam, że tam jest miejsce tylko na wpisanie kodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6018684 Napisano: 18.05.2015 12:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzencia2007 napisał(a):

hej czy góralki wymagaja potwierdzenia kupna batonikow paragonem?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6018406 Napisano: 17.05.2015 18:57:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

wczoraj wieczorem wysyłałam zgłoszenia z nivei. Przed chwilą dostałam na meila potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia. Teraz nie wiem czy moje zgłoszenie załapało się na 2 etap?? no mam nadzieję że tak, w końcu wczoraj było wysłane

Tak, załapało się:) Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6018320 Napisano: 17.05.2015 13:21:51 w SZUKAM....
aneciatko napisał(a):

Szukam info, ile w końcu trzeba kupić lodów do konkursu "Paryż z Carte d'Or" w Biedronce? W gazetce piszą o 2 opakowaniach, w regulaminie o 1. Czy ktoś może kontaktował się z organizatorem? Wolę uniknąć takiej akcji, jak w Polo z Hochlandem...

W mojej biedronce przy zamrażarce z tymi lodami wisiała karteczka ze sprostowaniem, że żeby wziąć udział w konkursie wystarczy kupić jedno opakowanie, a nie jak pisało w gazetce dwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

marla

#6017448 Napisano: 14.05.2015 21:53:22 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

Mnie się wyrywa z biustu okrzyk "Ja pitolę!", gdy widzę porady, żeby adres zamieszkania sfałszować i dzięki temu kolejny krem wart 9 zł dostać. A potem się k* dziwicie, że ten czy inny organizator żąda kserokopii dowodu osobistego emotka

hmm... dziś taką poradę czytałam, ale w kwestii spławiania naciagaczy od garnków. Bo znowu do mnie dzwonili i znowu namawiali na spotkanie w Legnicy, gdzie dostanę "2 noże ceramiczne i chromowany grill".
Jak zapytałam, skąd mają mój numer, to babka powiedziała, że wygenerowany automatycznie...
Jaaaaaasne... a ja jestem królowa Izabella Hiszpańska emotka emotka
Później poszukałam ich w necie i okazało się, że najlepiej podać fałszywe dane i takiż adres, wtedy spada się z systemu, bo wysyłają zaproszenie na ten nieszczęsny pokaz, gdzie szybkowar kosztuje prawie 5 tys zł... a jeśli się odmawia itp, to ciągle będa męczyć.
Następnym razem tak zrobię.. a co emotka  

Przez fałszywe dane zaproszenie wraca do nadawcy, co jest traktowane potem jako źle zaadresowane zaproszenie i koszt jego wysłania jest potrącany z i tak nędznej pensji konsultanta, który wsysał takie zaproszenie. Jeżeli nie masz ochoty iść na takie spotkanie proponuję od razu podziękować, i się rozłączyć, bo konsultant musi zbijać twoje "nie", więc będzie dalej gadał i próbował Cię przekonać. Jeśli nie będzie tego robił dostaje czerwoną kropkę, która może powodować obcięcie pensji. Możesz też powiedzieć, że mieszkasz na stałe za granicą, wtedy nie będą więcej dzwonić (bardzo skuteczne). Pracowałam w callcenter miesiąc i to był najgorszy miesiąc w moim życiu. Nawet sobie nie wyobrażacie jak bardzo ludzie potrafią być chamscy nie patrząc człowiekowi w oczy. A ja tylko chciałam sobie dorobić kilka groszy na studiach...  Mam wrażenie, że ludzie myślą, że wysyłanie zaproszeń to dla konsultanta jego misja życiowa... A on tymczasem gadając z wami (a w zasadzie czytając przygotowany skrypt) bazgra po kartce, patrzy się w ścianę, miedzy połączeniami rozmawia z kolegą obok i tylko odlicza czas do końca zmiany... Wyświetl w wątku >>
0 0