Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anialistopad

anialistopad

#6746366 Napisano: 21.11.2020 21:40:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W gazetce intermarche widziałam konkurs marki profi, ktoś coś wie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746270 Napisano: 21.11.2020 10:59:36 w Wkurza mnie...
Na. OLX można negatywy wystawiać? Nie wiedziałam nawet Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746264 Napisano: 21.11.2020 10:39:43 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wiesz to tylko 34 złote, ale wkur... mnie, że bez mojej zgody odnowiili członkostwo. Bank twierdzi, że napisze reklamacje i zwrócą. Tylko teraz najgorsze jest to, że nie mam karty i nie mam. Jak płacić w sklepie. Nie każdy sklep ma blika ,a ja nie nawidze nosić gotówki.  A też bym nie wiedziała, bo konta nie sprawdzam za często. Tylko SMS mi przyszedł, że 34 zł blokada konta. I dlatego się zalogowałam i sprawdzianem za co ta blokada

34zl to jakies 40 batonikow i 40 szans w Nestle  emotka  

4 litery nie urosną emotka  

Nie musisz jesc  emotka  mozesz do domu dziecka albo schroniska podrzucic.
Albo na olx sprzedac za pol ceny i zmarnowac czas na odpowiadanie na pytania, chociaz w opisie podasz wszystkie niezbedne info  emotka

O ludziach z OLX i ich dziwnych pytaniach to możnaksiążkę napisać. Np. Wczoraj pisze do mnie gościu o KOD do kruka. On go potrzebuje na już, ale kasę wpłaci w poniedziałek. To mu grzecznie odpisalam  że KOD też wyśle w poniedziałek. To mnie na wyzywał od idiotek i tym podobnych, bo on go chce już  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746256 Napisano: 21.11.2020 10:14:30 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wiesz to tylko 34 złote, ale wkur... mnie, że bez mojej zgody odnowiili członkostwo. Bank twierdzi, że napisze reklamacje i zwrócą. Tylko teraz najgorsze jest to, że nie mam karty i nie mam. Jak płacić w sklepie. Nie każdy sklep ma blika ,a ja nie nawidze nosić gotówki.  A też bym nie wiedziała, bo konta nie sprawdzam za często. Tylko SMS mi przyszedł, że 34 zł blokada konta. I dlatego się zalogowałam i sprawdzianem za co ta blokada

34zl to jakies 40 batonikow i 40 szans w Nestle  emotka  

4 litery nie urosną emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746253 Napisano: 21.11.2020 10:04:41 w Wkurza mnie...
Wiesz to tylko 34 złote, ale wkur... mnie, że bez mojej zgody odnowiili członkostwo. Bank twierdzi, że napisze reklamacje i zwrócą. Tylko teraz najgorsze jest to, że nie mam karty i nie mam. Jak płacić w sklepie. Nie każdy sklep ma blika ,a ja nie nawidze nosić gotówki.  A też bym nie wiedziała, bo konta nie sprawdzam za często. Tylko SMS mi przyszedł, że 34 zł blokada konta. I dlatego się zalogowałam i sprawdzianem za co ta blokada Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746250 Napisano: 21.11.2020 09:53:14 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jak, ktoś ma konto w Netflix i miał zawieszone członkostwo(ja od kwietnia miałam) niech sprawdzi stan swojego konta, bo pobrali sobie opłatę 34 zł za odnowienie członkostwa. Oczywiście ja nic nie odnawialam to oni sami sobie pobrali kasę z karty. Tak czytałam, że w tym miesiącu pare osob też miało taki przypadek

To konto bankowe tam podpielas?

Tak, bo płaciłam wcześniej karta. I karta tam cały czas była. Zadzwoniłam do banku  i karta już jest zastrzeżona. Muszę czekać do 10 dni na nowa. A najdziwniejsze jest to, że wszystkie transakcje ja muszę potwierdzać, a tej nie potwierdzam. Zawsze jak płaciłam za Netflix musiałam się logować do banku i potwierdzić transakcje.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746246 Napisano: 21.11.2020 09:27:11 w Wkurza mnie...
Jak, ktoś ma konto w Netflix i miał zawieszone członkostwo(ja od kwietnia miałam) niech sprawdzi stan swojego konta, bo pobrali sobie opłatę 34 zł za odnowienie członkostwa. Oczywiście ja nic nie odnawialam to oni sami sobie pobrali kasę z karty. Tak czytałam, że w tym miesiącu pare osob też miało taki przypadek Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746180 Napisano: 20.11.2020 19:02:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wszystkie loterię mnie ponownie olaly. Jan, Nestle lurpak, pudliszki, nivea, Lewiatan, knorr i nawet kucharek.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6745953 Napisano: 20.11.2020 10:55:34 w Smolar
Ciekawe czy wyniki podpięte w itm somat i Tchibo? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6745467 Napisano: 19.11.2020 00:12:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wygrywasz czapkę marki Turbokolor z limitowanej kolekcji Visa x mBank! Email o 00:03 Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6745321 Napisano: 18.11.2020 15:37:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Gdzie udało Wam się kupić nivea z motywem myszki miki? emotka

W C4 i Rossmanie widziałam po 18 z groszami Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6745309 Napisano: 18.11.2020 15:11:06 w Konkursy firm tytoniowych
https://strefakon...51-b818-ac7200e151f8 może,ktoś się zarejestruje? Brakuje mi 1 osoby. Za rejestrację dam jutro 2 kody,bo dziś nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

anialistopad

#6745224 Napisano: 18.11.2020 11:24:48 w Wkurza mnie...
Wyślij ten paragon mi na PW to Ci powiem czy jest rabat czy nie Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6745213 Napisano: 18.11.2020 11:06:28 w Wkurza mnie...
Siedze i przeglądam emaila, czekam na wyniki z lubisi. I właśnie sobie uświadomiłam, że paragony leżą, a ja nic nie wysłałam. To już nie czekam.  Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6745150 Napisano: 18.11.2020 09:05:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Informujemy, ze w dniu 18.11.2020 przesylka o numerze listu przewozowego 000002....,..wyslana przez MOSQI.TO zostala doreczona do adresata.? Ktoś wie co to? Nie dostalam dzis paczki  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6745110 Napisano: 17.11.2020 21:50:22 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

kaliope86 napisał(a):

superloser napisał(a):

kurczak5 napisał(a):

Tydzień temu robiłam zakupy w Biedronce - kupiłam banany, dostałam bon do wykorzystania w tej kwocie na kolejne zakupy. Dziś zrobiłam zakupy, dałam kasjerce bon, jeszcze nawet mi potwierdziła, że wszedł. Nie widziałam jak go wbijała, bo pakowałam zakupy. Dziwne wydało mi się to, że go nie zmięła, tylko wrzuciła na półkę pod kasą. Sprawdzam paragon i... nic nie jest zminusowane! Jestem totalnie wk*rwiona, wychodzi na to, ze kasjerka... ukradła mi bon na uwaga, 3 zł... Mam ochotę napisać na nią jakąś skargę, ma ktoś pomysł gdzie?

Zaden Facebook tylko bezposrednio do 

99% szansy ze kasjer/ka straci prace  emotka

A pisałaś kartę MB? Bez karty kod nie wchodzi...

Nie straci pracy, a dostanie upomnienie lub nagane od regionalnej. Chyba że to już kolejne zgłoszenie to wtedy mogą zwolnić. 

Za przywlaszczenie kilku nalepek na pluszaka, paniusia skonczyla kariere w dyskoncie.
Moze 3zl sie tu zwyczajnie zredukowalo, czasami ludzie maja problem z "odczytaniem" promocji i rabatow na paragonie.

Widać zależy wszystko od regionalnej. Nie każdego Zwalniają za takie coś.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6745101 Napisano: 17.11.2020 21:28:26 w Wkurza mnie...
kaliope86 napisał(a):

superloser napisał(a):

kurczak5 napisał(a):

Tydzień temu robiłam zakupy w Biedronce - kupiłam banany, dostałam bon do wykorzystania w tej kwocie na kolejne zakupy. Dziś zrobiłam zakupy, dałam kasjerce bon, jeszcze nawet mi potwierdziła, że wszedł. Nie widziałam jak go wbijała, bo pakowałam zakupy. Dziwne wydało mi się to, że go nie zmięła, tylko wrzuciła na półkę pod kasą. Sprawdzam paragon i... nic nie jest zminusowane! Jestem totalnie wk*rwiona, wychodzi na to, ze kasjerka... ukradła mi bon na uwaga, 3 zł... Mam ochotę napisać na nią jakąś skargę, ma ktoś pomysł gdzie?

Zaden Facebook tylko bezposrednio do 

99% szansy ze kasjer/ka straci prace  emotka

A pisałaś kartę MB? Bez karty kod nie wchodzi...

Nie straci pracy, a dostanie upomnienie lub nagane od regionalnej. Chyba że to już kolejne zgłoszenie to wtedy mogą zwolnić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6745004 Napisano: 17.11.2020 16:12:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Właśnie dotarł e-mail i gratulujemy wygranej. Na zdjęciu produkty pudliszek to znaczy, że to wygrałam tak?  Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6744999 Napisano: 17.11.2020 16:03:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Możecie wysłać zgłoszenie na loterię Nestle? Pudliszki loteria jakieś potwierdzenie na @ przychodzi, bo u mnie koło się nie kręci to raz, a dwa jak wpisuje ponownie ten paragon to jest, że wykorzystany Wyświetl w wątku >>
0 0