Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anialistopad

anialistopad

#6741133 Napisano: 02.11.2020 12:27:38 w Wkurza mnie...
Wczoraj w nocy karetka zabrała moja teściowa do szpitala,trafiła na OIOM ,była nieprzytomna. Podejrzewamy ,że to był udar,dziś lekarze mają poteierdzic. A w nocy miałam dziwny sen . Zasnęłam i usłyszałam jej głos,że chce do domu. Obudziłam się i nie wiem co to oznacza. Ktoś zna interpretacje tego dziwnego zjawiska? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6740890 Napisano: 31.10.2020 22:42:01 w Paragony na trwające konkursy
Mam 2 paragony Auchan lubella Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6740871 Napisano: 31.10.2020 21:45:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widziałam reklamę w telewizji SC Johnson spelnij marzenie o Laponii lub Japonii nie dosłyszałem dobrze,10000 tys do wygrania,ktoś coś wie? Od kiedy to trwa konkurs,loteria? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6740725 Napisano: 31.10.2020 00:19:23 w Wkurza mnie...
Kupiłam 3 Winiary i zapomniałam zagrać emotka Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

anialistopad

#6740582 Napisano: 30.10.2020 14:35:33 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Milka abc smartwache i telefony wysyłali już? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6740538 Napisano: 30.10.2020 13:09:46 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

reniii napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

A ja nie rozumiem po kiego ludzie stoją w tych kolejkach ? Jeśli czuję się bardzo źle to szpital przyjmie więc po co zawracać komuś głowę i marnować czas?

Może dlatego, że gdy się pogorszy to nie wiedzą gdzie zawieźć takiego pacjenta... tutaj przykład:
https://www.korso...-oddziale-ratunkowym
Gdyby wiedzieli, że to covid nie jechaliby do Brzozowa, bo Sanok przyjmuje tylko osoby z potwierdzonym covidem... nie czekaliby na wyniki testu, nie tracili czasu...

Zgadzam się w zupełności, ale jeśli ktoś ma siłę stać na takiej wietrznej pogodzie kilka godzin to raczej chory nie jest emotka
 W ogóle moje wkurzanie dotyczyło popalonej znajomej a na pw dostaje wiadomości takie, że szkoda gadać. Faktycznie niedługo forum przestanie istnieć, bo strach się odezwać. Może to i dobrze...

Bo tu na forum to każdy ewidentnie MUSI się odzywać tylko zgodnie z przekonaniami większości, nawet wbrew własnym przekonaniom, w przeciwnym razie to taką jazdę zgotują, że lepiej czasem to przemilczeć, niż użerać się ze wszystkimi. Tak niestety teraz jest. Mnie wkurzają te bezsensowne demonstracje, ale nic więcej nie napiszę, bo chcę mieć święty spokój.

Dla matki, której dziecko żyło 2 godziny po urodzeniu, które miało liczne wady genetyczne,  która od 4 miesiąca ciąży wiedziała, że dziecko umrze zaraz po urodzeniu, ale która zdecydowała się urodzić, która prawie własnym życiem zapłaciła za to, dla matki, która wie, że następna ciąża na 50%, będzie taka sama, że dziecko też będzie chore i umrze jeszcze w brzuchu luz zaraz po urodzeniu.... ten strajk nie jest bezsensowny. 

Ta matka, nie chce tego koszmaru przechodzić ponownie, ona nie chce znowu stać nad biała trumna. Ona nie chce przechodzić depresji i miesiącami być na lekach. 
Ta matka jeśli sytuacja się powtórzy a są na to duże szanse, chce skrócić cierpienie im obu. Ona nie CHCE TEGO KOSZMATU przechodzić ponownie. A wg orzeczenia TK ma w takiej ciąży być do końca i rodzic kolejne dzieci, które umra. To jest nasza Polska dzisiaj. Łatwo się dyskutuje o czymś co nas nie dotyczy. Łzy lecą jak o tym myślę i jak to wspominam, bo to dziecko z mojej najbliższej mi rodziny, dziś miałby 3 lata i byłby jak brat dla moich dzieci...

Mój synek miałby 5 lat,a siostry maluszek miałby już roczek . Dla mnie to nie jest bez sensu walka Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6740443 Napisano: 30.10.2020 10:10:55 w Wkurza mnie...
Koniczynka to ja miałam inna kartkę ,bo tam było napisane ,że przyszłam zrobić wymaz,bo podejrzewam covida . Wcześniej mieliśmy inna kartkę i tamta podpisywałam ,bez gadania,a ta była całkowicie inna i bylo jasno określone po co przyszlam Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6740431 Napisano: 30.10.2020 09:41:11 w Wkurza mnie...

anialistopad napisał(a):

Poszłam z synem na wizytę do poradni reumatologicznej, a poradnia jest w szpitalu. Na wejściu mierzą temperaturę i dają kartkę, ze przyszlam syna zbadać na covida. Miałam to podpisać i zgłosić się do namiotu. . Nie podpisze w życiu czegoś co nie jest prawda, wyklocalam się z nimi, a oni, że nie mam to podpisać, bo nie wpuszcza do szpitala. Wkur.... mnie niesamowicie zadzwoniłam do lekarki i jej powiedziałam, że nie przyjdziemy, bo nie podpisze takich bzdur. Zeszła do nas na dol i weszliśmy z nią bez problemu. Koniec końców nke podpisałam ich głupiej kartki

Ty nie chciałaś wejść do namiotu zrobić badania a inni zdrowi stoją w godzinnych kolejkach żeby się zbadać emotka   Po co?
     A czemu miałabyś podpisać nie prawdę skoro przecież chcieli Ci zrobić to badanie? Moja córka wylądowała w szpitalu w tamtym tyg i to normalne, że nie wpuszczają na szpital bez badania. emotka

Oni chcieli wymusić te badanie,jako nakaz,że mam iść i zrobić,bo oni mają takie widzi mi się. I miałam podpisać,że przyszłam tu w konkretnym celu,by wykonać te badanie,bo podejrzewam covida u syna. Chciałam zrobić fotkę tego papierka zabronili,stali i patrzyli czy zdjęć nie robię. Nie podpisze czegoś co nie jest prawdą,nie przyszłam w tym celu . Nikt na mnie nie będzie nic wymuszał. Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6740427 Napisano: 30.10.2020 09:15:19 w Wkurza mnie...
Poszłam z synem na wizytę do poradni reumatologicznej, a poradnia jest w szpitalu. Na wejściu mierzą temperaturę i dają kartkę, ze przyszlam syna zbadać na covida. Miałam to podpisać i zgłosić się do namiotu. . Nie podpisze w życiu czegoś co nie jest prawda, wyklocalam się z nimi, a oni, że nie mam to podpisać, bo nie wpuszcza do szpitala. Wkur.... mnie niesamowicie zadzwoniłam do lekarki i jej powiedziałam, że nie przyjdziemy, bo nie podpisze takich bzdur. Zeszła do nas na dol i weszliśmy z nią bez problemu. Koniec końców nke podpisałam ich głupiej kartki Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6740425 Napisano: 30.10.2020 09:03:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Winiary mam przelewy co wcześniej wysyłali do 19,dalej nie mam.  Wyświetl w wątku >>
1 violka88 0

anialistopad

#6740367 Napisano: 29.10.2020 21:28:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Lidl E listem czy e-mail się odsyła dane?

3.6. W nieprzekraczalnym terminie 5 dni od dnia powiadomienia Zwycięzców o wygranej zgodnie z pkt. 3.5. Regulaminu, Zwycięzcy zobowiązani są do przesłania na adres e-mailowy (info.promocje@albedomarketing.pl) Organizatora przesłać informacje niezbędne do wysyłki nagród, tj. imię, nazwisko oraz adres zamieszkania wraz z zeskanowanym dowodem zakupu Produktów Promocyjnych.

Dzięki,bo ucięło mi połowę smsa Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6740339 Napisano: 29.10.2020 19:54:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lidl E listem czy e-mail się odsyła dane? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

anialistopad

#6740113 Napisano: 29.10.2020 11:23:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyprawy z kubkiem kawy wszystko o jednym czasie poszło? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6740074 Napisano: 29.10.2020 09:48:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Czy wygrał ktoś 3 razy na ten sam numer w winiary 

ja

Ja mam komplet z. 1 numeru Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

anialistopad

#6740069 Napisano: 29.10.2020 09:43:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
baxter napisał(a):

doszedl sms o przesyłce z GSL , nadawca Komorniki? co to moze być?

Może biedronka karty 500? Komorniki to albedo.selgros rezerwą karty  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

anialistopad

#6740064 Napisano: 29.10.2020 09:30:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
A grzeski 200 do kiedy mają czas? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6739982 Napisano: 28.10.2020 19:59:15 w Paragony na trwające konkursy
Bacardi paragony w jakiej cenie macie? Chętnie bym odkupiła Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6739945 Napisano: 28.10.2020 18:22:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O co chodzi z tą urodzinowa loteria wp? Wygrał tam ktoś,kiedy i jak informują? Wyświetl w wątku >>
0 0