Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anialistopad

anialistopad

#6747601 Napisano: 26.11.2020 11:16:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBbeata7 napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

Konkurs Spraw sobie przyjemność (Gliss, Biedronka) cuchnie ściema na kilometr. Zgłoszenie bez numeru paragonu, nie mają obowiązku przyznać wszystkich nagród i jeśli dobrze pamiętam to jeszcze jedna osoba może dostać jedną nagrodę (nie mogę się upewnić, bo regulamin się nie otwiera), więc wystarczy, żeby jedna osoba wysłała wystarczajaca ilość zgłoszeń, które będą oczywiście nagrodzone i agencja jest do przodu.

Przecież to standardowy konkurs Albedo tylko pod innym "sztandarem"  emotka  
Jedna osoba = jedna nagroda, to zapis występujący w większości regulaminów konków, o ile w ogóle nie popłyną dalej i nie wprowadzają zapisu jeden adres = jedna nagroda, bo przecież i takie coś,to nic dziwnego.
Nie do końca rozumiem jaki masz problem z tym zapisem. Boisz się że nagrodzą wiele zgłoszeń z jednego numeru i nagrody zostawią sobie? Nie nagrodzą, a jeśli ślesz z różnych numerów i bezsensownie podasz takie same dane, to od tego są laureaci rezerwowi, żeby nagrody przejąć.

Brak numerów paragonów u Albedo był już tu wałkowany wieeeeele razy, pewnie, że to beznadziejne, bo pozwala na produkowanie sporej liczby zgłoszeń, przy jednorazowym zakupie... No ale cóż przy każdym konkursie to samo...

Nie to nie tak, z żadnym z tych zapisów osobno nie mam problemu, ale tu jest kumulacja
Nie wzbudza to mojego zaufania, więc nie biorę udziału... Ale powodzenia innym

No własnie w konkursach Albedo też masz to wszystko na raz emotka

Tak się kiedyś zastanawiałam, czy nie powinno się utworzyć wątku: ,,Szukam paragonu na zakończony konkurs", wtedy niektórzy uniknęliby punktów karnych, a dzielni pomocnicy mieliby z tego jakiś profit, choćby satysfakcję z pomocy komuś w paragonowej  potrzebie.

Już był, kiedyś taki wątek.  Wyświetl w wątku >>

anialistopad

anialistopad

#6746980 Napisano: 24.11.2020 13:45:41 w Smolar
Ja tak miałam z silanem. SMS nie dotarł do dnia dzisiejszego, a w laur ratach byłam i bon już dawno w domu Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746976 Napisano: 24.11.2020 13:38:54 w SZUKAM....
DHL co jutro będzie rozwoził? Nadane z Wroclawia Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746855 Napisano: 23.11.2020 23:57:59 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

https://www.olx.p...ty/uzytkownik/Ms2G2/ wkurza mnie,ze dostalam cynk, ze ktos zalozyl na moje dane konto na olx

kuz w a co za ludzie, czy ktos naprawde nie ma co robic w zyciu? ja piernicze

Na olx zgłosiłam im oszustwo. Nudzi się debilom . Ciekawe co tym razem chcą wykombinować. Kasiu ,a nie zgubiłam dowodu osobistego,albo gdzieś nie dawałaś do skserowania? JakS wypożyczalnia czy coś w tym stylu. No kurde nie rozumiem co się tak uparli na Ciebie? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746719 Napisano: 23.11.2020 16:21:25 w moje dzisiejsze wygrane :)

anialistopad

#6746709 Napisano: 23.11.2020 16:01:18 w Smolar
Jak informują z tymbarka email czy SMS? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746467 Napisano: 22.11.2020 16:20:10 w Paragony na trwające konkursy
Ma, ktoś glade .pronto.duck za 20 zł zakup?  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746366 Napisano: 21.11.2020 21:40:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W gazetce intermarche widziałam konkurs marki profi, ktoś coś wie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746270 Napisano: 21.11.2020 10:59:36 w Wkurza mnie...
Na. OLX można negatywy wystawiać? Nie wiedziałam nawet Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746264 Napisano: 21.11.2020 10:39:43 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wiesz to tylko 34 złote, ale wkur... mnie, że bez mojej zgody odnowiili członkostwo. Bank twierdzi, że napisze reklamacje i zwrócą. Tylko teraz najgorsze jest to, że nie mam karty i nie mam. Jak płacić w sklepie. Nie każdy sklep ma blika ,a ja nie nawidze nosić gotówki.  A też bym nie wiedziała, bo konta nie sprawdzam za często. Tylko SMS mi przyszedł, że 34 zł blokada konta. I dlatego się zalogowałam i sprawdzianem za co ta blokada

34zl to jakies 40 batonikow i 40 szans w Nestle  emotka  

4 litery nie urosną emotka  

Nie musisz jesc  emotka  mozesz do domu dziecka albo schroniska podrzucic.
Albo na olx sprzedac za pol ceny i zmarnowac czas na odpowiadanie na pytania, chociaz w opisie podasz wszystkie niezbedne info  emotka

O ludziach z OLX i ich dziwnych pytaniach to możnaksiążkę napisać. Np. Wczoraj pisze do mnie gościu o KOD do kruka. On go potrzebuje na już, ale kasę wpłaci w poniedziałek. To mu grzecznie odpisalam  że KOD też wyśle w poniedziałek. To mnie na wyzywał od idiotek i tym podobnych, bo on go chce już  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746256 Napisano: 21.11.2020 10:14:30 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wiesz to tylko 34 złote, ale wkur... mnie, że bez mojej zgody odnowiili członkostwo. Bank twierdzi, że napisze reklamacje i zwrócą. Tylko teraz najgorsze jest to, że nie mam karty i nie mam. Jak płacić w sklepie. Nie każdy sklep ma blika ,a ja nie nawidze nosić gotówki.  A też bym nie wiedziała, bo konta nie sprawdzam za często. Tylko SMS mi przyszedł, że 34 zł blokada konta. I dlatego się zalogowałam i sprawdzianem za co ta blokada

34zl to jakies 40 batonikow i 40 szans w Nestle  emotka  

4 litery nie urosną emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746253 Napisano: 21.11.2020 10:04:41 w Wkurza mnie...
Wiesz to tylko 34 złote, ale wkur... mnie, że bez mojej zgody odnowiili członkostwo. Bank twierdzi, że napisze reklamacje i zwrócą. Tylko teraz najgorsze jest to, że nie mam karty i nie mam. Jak płacić w sklepie. Nie każdy sklep ma blika ,a ja nie nawidze nosić gotówki.  A też bym nie wiedziała, bo konta nie sprawdzam za często. Tylko SMS mi przyszedł, że 34 zł blokada konta. I dlatego się zalogowałam i sprawdzianem za co ta blokada Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746250 Napisano: 21.11.2020 09:53:14 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jak, ktoś ma konto w Netflix i miał zawieszone członkostwo(ja od kwietnia miałam) niech sprawdzi stan swojego konta, bo pobrali sobie opłatę 34 zł za odnowienie członkostwa. Oczywiście ja nic nie odnawialam to oni sami sobie pobrali kasę z karty. Tak czytałam, że w tym miesiącu pare osob też miało taki przypadek

To konto bankowe tam podpielas?

Tak, bo płaciłam wcześniej karta. I karta tam cały czas była. Zadzwoniłam do banku  i karta już jest zastrzeżona. Muszę czekać do 10 dni na nowa. A najdziwniejsze jest to, że wszystkie transakcje ja muszę potwierdzać, a tej nie potwierdzam. Zawsze jak płaciłam za Netflix musiałam się logować do banku i potwierdzić transakcje.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746246 Napisano: 21.11.2020 09:27:11 w Wkurza mnie...
Jak, ktoś ma konto w Netflix i miał zawieszone członkostwo(ja od kwietnia miałam) niech sprawdzi stan swojego konta, bo pobrali sobie opłatę 34 zł za odnowienie członkostwa. Oczywiście ja nic nie odnawialam to oni sami sobie pobrali kasę z karty. Tak czytałam, że w tym miesiącu pare osob też miało taki przypadek Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6746180 Napisano: 20.11.2020 19:02:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wszystkie loterię mnie ponownie olaly. Jan, Nestle lurpak, pudliszki, nivea, Lewiatan, knorr i nawet kucharek.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6745953 Napisano: 20.11.2020 10:55:34 w Smolar
Ciekawe czy wyniki podpięte w itm somat i Tchibo? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6745467 Napisano: 19.11.2020 00:12:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wygrywasz czapkę marki Turbokolor z limitowanej kolekcji Visa x mBank! Email o 00:03 Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6745321 Napisano: 18.11.2020 15:37:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Gdzie udało Wam się kupić nivea z motywem myszki miki? emotka

W C4 i Rossmanie widziałam po 18 z groszami Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6745309 Napisano: 18.11.2020 15:11:06 w Konkursy firm tytoniowych
https://strefakon...51-b818-ac7200e151f8 może,ktoś się zarejestruje? Brakuje mi 1 osoby. Za rejestrację dam jutro 2 kody,bo dziś nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0