Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6703144 Napisano: 15.05.2020 11:40:28 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam Persil Intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6703141 Napisano: 15.05.2020 11:22:08 w SZUKAM....
izkak napisał(a):

Na Bref w Biedronce wystarczy kupić jeden produkt (np. kulki)? Pytam, bo w regulaminie jest zakup produktów  https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-teraz-bref-czysci-cala-lazienke-w-sieci-biedronka.html#.Xr5Nr0RzSM8 

skoro nie ma kwoty, to wystarczy jeden produkt
uzyli produktów, bo tam sa albo zawieszki albo płyny czy spraye - także do wyboru Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

jokan

#6702927 Napisano: 14.05.2020 11:46:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
katrin1 napisał(a):

Jestem pewna, że ten zwycięski tekst z Góralek widziałam już kiedyś w innym konkursie, tylko nie wiem w jakim emotka

jest taki bardzo charakterystyczny....ale ja nie kojarzę Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6702629 Napisano: 12.05.2020 17:15:22 w Smolar
flamur napisał(a):

jokan napisał(a):

flamur napisał(a):

Czy udaje się wam wysłać zgłoszenie na konkurs Tchibo w Intermarche? Mi przychodzi zwrotka, że "proszę o wysłanie poprawnej komendy". A mam dobry prefiks i numer.

napisz jak dokładnie wysyłasz i z jakiej sieci

TCHIBO.numerparagonu.odpowiedź bez polskich znaków, do 160 znaków długość, na 70988, z T-mobile a potem z Play próbowałem i to samo. Ok, godzinę temu.

to moze to jakies problemy chwilowe sieci? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6702618 Napisano: 12.05.2020 16:43:36 w Smolar
flamur napisał(a):

Czy udaje się wam wysłać zgłoszenie na konkurs Tchibo w Intermarche? Mi przychodzi zwrotka, że "proszę o wysłanie poprawnej komendy". A mam dobry prefiks i numer.

napisz jak dokładnie wysyłasz i z jakiej sieci Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6702559 Napisano: 12.05.2020 13:27:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

magie1982 napisał(a):

defed napisał(a):

Dot. Żywiec Lewiatan. Czy ja mam iść na pocztę z paragonem z powodu koca?  emotka emotka

Niestety

Zawsze można kuriera zamowic. emotka  

ja akurat tam nie gralam, ale powiedzcie czym rozni sie teraz wyjscie do sklepu a wyjscie na pocztę....mi sie wydaje, ze teraz w sklepach jest jak przed koronawirusem....multum ludzi (przynajmniej u mnie, ostatnio np. nie było wolnych koszykow przed biedronka), a na poczcie wchodza max po 2 osoby
p.s. ja tam do poczty nic nie mam, ale tez nie lubie chodzic, wole jednak paczkomaty Wyświetl w wątku >>

jokan

#6702463 Napisano: 12.05.2020 08:51:42 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam Persil Intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6702310 Napisano: 11.05.2020 12:56:12 w Czy informują/ informowali?
rare85 napisał(a):

A czy z tego konkursu informowali za I etap? 
https://www.e-kon...iosny-carrefour.html

nie, maja 7 dni od zakończenia etapu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6702284 Napisano: 11.05.2020 12:09:40 w skojarzenia
ognisko - pieczone ziemniaczki emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6702227 Napisano: 11.05.2020 09:11:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mstelmas11 napisał(a):

Loteria farb JEDYNKA, był od 4 maja, a nigdzie go teraz nie mogę znaleźć, czy może ma ktoś regulamin? albo podeśle stronkę ?

była ale zniknęła, przynajmniej tu nic nie ma https://www.farbyjedynka.pl/loteria, chyba najlepiej do nich napisać i się wypytać Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6702129 Napisano: 10.05.2020 15:14:41 w NA CO CZEKAMY?
kaims napisał(a):

Czy poszukujesz idealnego projektanta wnętrze? Kaim&mitka to zgrany zespół projektantów wnętrzk który za cel bieże sobie zadowolenie klienta i wygodę użytkowania. Mieszkania wyglądają elegencko i są dostosowane do twoich potrzeb. Zobacz http://www.kaim.work/

najpierw proponuję skorygować ten tekst, bo razi od błędów...daleko niestety do ideału Wyświetl w wątku >>

jokan

#6702127 Napisano: 10.05.2020 15:11:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

kermit napisał(a):

Uparłam się na Warkę i w związku z tym przeszukałam profil na facebook-u. Ludzie wstawiają swoje wygrane zgłoszenia. Gdyby ktoś też chciał poczytać.

Warka mnie zgrzewa, udziału nie biorę, ale poczytać było warto! emotka emotka

A i proponuję od razu dla chętnych (darmo!):
Ślę ci mężu miły w darze, Warkę w cudnym zgrzewki wymiarze. Bo gdy piwko z kija leje się do ryja, brzuszek rośnie nam radośnie, a dusza śpiewa o wiośnie!
Plus jeszcze parę błędów można dodać, dla okrasy. Wietrzę duże szanse wygranej. emotka

hhhmmm...czytałam na jednej grupie, że ktoś wklejał codziennie ten sam tekst i pewnego razu...wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, notta 0

jokan

#6701851 Napisano: 08.05.2020 12:44:41 w Czy informują/ informowali?
LejziDejzi napisał(a):

jokan napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

jokan napisał(a):

Somersby Rosé ? Żubrówka ?

Somersby Rose ktoś wczoraj chwalił się 4pakiem

hhhmm...nie widzę tego wpisu, moze cos przeoczylam...ale jesli tylko 1 czteropak na forum to troche slabo.....

Na Facebookowej grupie ktoś wczoraj pisał że dostał wczoraj wiadomość z 4 pakiem.Osobiscie zapomniałam zagrac ale akurat wpis rzucił mi się w oczy.

dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6701844 Napisano: 08.05.2020 12:36:36 w Czy informują/ informowali?
LejziDejzi napisał(a):

jokan napisał(a):

Somersby Rosé ? Żubrówka ?

Somersby Rose ktoś wczoraj chwalił się 4pakiem

hhhmm...nie widzę tego wpisu, moze cos przeoczylam...ale jesli tylko 1 czteropak na forum to troche slabo..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6701800 Napisano: 08.05.2020 10:21:47 w Pomocy!!!!
zawszebeznagrod napisał(a):

Trafiłem dwa tygodnie temu w mrożonych warzywach spory kawałek plastiku z linii produkcyjnej (już po ugotowaniu, na talerzu) - napisałem reklamację, wczoraj odpisali że w ramach przeprosin mogą wysłać zestaw gadżetów. 
Mieliście kiedyś podobną sytuację ? Bo jakoś już wolałbym zestaw produktów niż zestaw w stylu długopis i teczka z gumką... 

ja również pisałam parę razy, to prawie zawsze dostawałam produkty, raz gadżety (ale chyba wtedy nie pisali, co dokładnie wyślą), a raz mnie olali i nic mi nie odpisali emotka - nieładnie..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6701765 Napisano: 08.05.2020 09:54:16 w Czy informują/ informowali?
Somersby Rosé ? Żubrówka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6701732 Napisano: 08.05.2020 08:34:13 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Rodzinna zabawa Biedronka, czy ktos wie o jakie tam produkty chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6701700 Napisano: 07.05.2020 22:54:54 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mariolakal napisał(a):

Gdzie można dorwać najtańszą activię i lody kaktus ? 

mi z aplikacji wyskakuje 2,49 zł Kaufland (jogurt pitny) i Intermarche 2,29 zł (mały jgurt Activia). Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6701568 Napisano: 07.05.2020 13:25:09 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

domika napisał(a):

Szukam rady. Ponieważ nie udaje mi się od dwóch lat wygrać wymarzonego ekspresu mąż postanowił ze mam go sobie kupic na urodziny emotka
Pokierujcie czym się sugerować przy zakupie a czego unikać. Przyznaję jestem całkiem zielona w temacie.

Ja jestem także laikiem, nie pijam kawy wcale, w domu u nas także nikt nie pija, przed laty wygrałam niespodziewanie jeden, potem drugi, oba na kapsułki, lecz różnych firm (Tassimo i Nescafe Dolce Gusto), oba zamierzałam sprzedać, lecz rodzina tak się uparła, że użytkowaliśmy długo jeden, niedawno rozpakowaliśmy i zaczęliśmy używać drugiego i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam je, bo produkty do picia można łatwo kupić w sklepach, do tego - przy okazji zakupu tych produktów - wziąć udział w jakimś konkursie, są ciągle nowości, jest naprawdę duży wybór, w razie czego istnieją sklepy online, goście są zachwyceni i od razu kupują sobie podobne, a dla nielubiących kaw jest spory wybór czekolad czy nawet herbat (choć teraz Dolce Gusto z wielu, niestety, zrezygnowało, a herbaty w kapsułkach miało przepyszne).  emotka

mi sie wydaje, ze jak ekspres to taki prawdziwy z młynkiem, który zmieli na swiezo kawę emotka - zapach nieziemski w cały domu, ja mialam ekspres Delonghi z wyjmowanym pojemnikiem na mleko i bylam b. zadowolona, pozniej sprzedalismy, bo zmniejszylismy ilosc wypijanej kawy (jedyne co moze denerwowac, to ilosci wody jakie tam ida...przelewanie, czyszczenie...sporo wody na to szło). Wyświetl w wątku >>