Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6698936 Napisano: 24.04.2020 12:53:41 w SZUKAM....
ashanti napisał(a):

niunia-k napisał(a):

ashanti napisał(a):

niunia-k napisał(a):

malgol napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Dostałam maila że kurier wiezie coś do mnie... nic nie zamawiałam .. nic nie wygrałam. Ale co dziwne nadawca SMOLAR emotka
Wiecie o co chodzi ?

Somat

nie grałam emotka

Może nagroda z Delikatesow Centrum? Do mnie właśnie dotarła... od Smolara  emotka

No czekam na Delikatesy, ale Smolar ? to by się rozwiązało

Ja też byłam mocno zaskoczona mailem od Smolara bo na nic nie czekam  emotka  A tu taka niespodzianka  emotka

firma odpowiedzialna za DC jest z Łodzi...może to kolejna firemka Smolara? Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

jokan

#6698860 Napisano: 23.04.2020 23:03:42 w skojarzenia
związek - chemia Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6698836 Napisano: 23.04.2020 20:52:45 w skojarzenia

jokan

#6698707 Napisano: 23.04.2020 11:27:26 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

donia7 napisał(a):

slomkab napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie, że moje dzieci non stop się kłócą i biją. Nie wiem już jak reagować,  co robić...... emotka  2x 4 lata....czy to minie? emotka

Nie wiem u mnie 6 lat i 10 lat i codziennie  wojna i zaczepki...tez mam dość;(

I mnie niespełna 9 i 11 lat i jest tragedia... Wojny non stop wrrr

ciężka sprawa emotka bo do okna życia już raczej sie nie zmieszczą emotka emotka

he he, niekoniecznie...widzialam taki mem, ze stolarze wzieli sie za powiekszanie okna zycia....emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

jokan

#6698700 Napisano: 23.04.2020 11:18:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

jokan napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

A co to za cudo na maila trafilo? Potwierdzenie niewygrania z loterii wawel. Zglosilam paragonow od cholery juz, nigdy potwierdzenie nie przyszlo, a tu dzis dotarlo, kiedy ostatni paragon zglaszalam wczoraj lub przedwczoraj  emotka

wcześniej chyba wogole nie było maili, tylko info na stronie

Wawel - loteria dobrze nadziania
Tym razem się nie udało,spróbuj koniecznie jeszcze raz
!Loteria trwa do 30.06.2020r.

ja zawsze coś takiego dostawałam na maila

a z wygraną też? bo z wygraną nie miałam, dobrze, że zobaczyłam formularz na stronie do ściągnięcia Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6698696 Napisano: 23.04.2020 11:14:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

A co to za cudo na maila trafilo? Potwierdzenie niewygrania z loterii wawel. Zglosilam paragonow od cholery juz, nigdy potwierdzenie nie przyszlo, a tu dzis dotarlo, kiedy ostatni paragon zglaszalam wczoraj lub przedwczoraj  emotka

wcześniej chyba wogole nie było maili, tylko info na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6698169 Napisano: 21.04.2020 13:07:02 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
gdzie najtaniej kupić kawę FORT? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6698123 Napisano: 21.04.2020 11:38:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nestea Lidl. Jest u Was?  Kurczaki u mnie nic, zero, nul emotka

W lidlu nie byłam, ale widziałam że jest w promce w gazetce "od czwartku" za jedyne 2,49 zł emotka  Zatem do czwartku powinni uzupełnić wszystkie sklepy emotka

Aaaaaa dobrze wiedzieć. Dziękuję  emotka

czyli aż 3 trzeba kupić ?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6698096 Napisano: 21.04.2020 10:08:11 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

donia7 napisał(a):

assal napisał(a):

Wkurzam się na siebie, że praktycznie w nic od początku kwietnia nie gram, a koleżanka co parę dni wysyła mi listę co lepszych konkursów jakie znalazła  emotka  Mało osób gra, bo chyba w takie odrętwienie większość osób wpadła, wiec jej wpada nagroda za nagrodą, a mi się nawet regulaminów nie chce czytać. 
Potem żałuję, że takiego lenia miałam  emotka  Ale dalej nie mogę wziąć się za konkursowe pisanie  emotka

Po wczorajszej przygodzie z Dino nie sądzę, że tak mało osób gra, wręcz odwrotnie... 

Oj chyba zdecydowanie wiecej osób gra. Wystarczy zajrzeć na jakikolwiek konkurs na facebooku. Gdy widzi się po 200-300 a nawet więcej zgłoszeń o 2 kremy to odechciewa się grać emotka

niestety tez mam takie wrazenie, dlatego konkursy szczegolnie na FB omijam, jak widze te ilosci komentarzy o slabe nagrody...po prostu szkoda czasu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6697742 Napisano: 19.04.2020 22:24:28 w WC - rozmowy o wszystkim
chochliczka napisał(a):

delvitto napisał(a):

od dawna nie korzystałam z allegro, a teraz pomyślałam, by w końcu wystawić kilka rzeczy, no i wciąż mnie przekierowuje na allegro lokalnie emotka  Już kiedyś, pamiętam, miałam z tym jakiś kłopot, ale było to dawno i nie kojarzę, czy w końcu wystawiałam coś czy nie. Czy teraz nie ma już tego klasycznego allegro, co było przez długie lata? 

Podobno tylko jesli jestes przedsiebiorca to ma sie ogolne allegro.A dla osob pruwatnych-lokalne.Niech mnie ktos poprawi jak zle mówie.

mówisz żle i poprawiam cię emotka - ja normalnie wystawiam na starym formularzu, nie jestem przedsiębiorcą Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

jokan

#6697737 Napisano: 19.04.2020 21:47:23 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

od dawna nie korzystałam z allegro, a teraz pomyślałam, by w końcu wystawić kilka rzeczy, no i wciąż mnie przekierowuje na allegro lokalnie emotka  Już kiedyś, pamiętam, miałam z tym jakiś kłopot, ale było to dawno i nie kojarzę, czy w końcu wystawiałam coś czy nie. Czy teraz nie ma już tego klasycznego allegro, co było przez długie lata? 

Jest.

Dajesz Wystaw Przedmiot, przekierowuje na Allegro Lokalnie ale tam na tej stronie na górze po prawej stronie masz "Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz i klikasz na dotychczasowy formularz  Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6697732 Napisano: 19.04.2020 21:23:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ile się czeka na przelew z WAWEL? Ktoś wie może? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6697428 Napisano: 17.04.2020 16:24:11 w Zdjęcia naszych wygranych
Perfumy LION, fajne duże pudełko (nie otwierałam, bo prawdopodobnie dam na prezent komuś), także nie wiem jaki zapach mają emotka

Wyświetl w wątku >>

jokan

#6697273 Napisano: 17.04.2020 09:59:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD wiezie perfumy LION z pierwszego tygodnia Wyświetl w wątku >>
2 soulfly, vivi 0

jokan

#6697142 Napisano: 16.04.2020 14:01:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

ziolko napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Jak ja lubię konkursy bez podania numeru paragonu i ten wysyp biedactw, które akurat odesłały paragon na inny konkurs, zalały albo wyrzuciły przypadkowo emotka Nie twierdzę, że takie sytuacje się nie zdarzają, no ale... emotka  

kwarantanna Ci widać nie służy i bardzo się nudzisz emotka

co ma do rzeczy kwarantanna??  emotka
Po prostu są ludzie, którzy przypadkowo wysłali paragon na inny konkurs (jeśli faktycznie wygrali, ale z drugiej strony tyle się mówi o tym, żeby nie kupować na jeden paragon produktów na 2 różne konkursy), skoro były już wcześniej wyniki, albo zgubili czy wyrzucili (nawet mnie kiedyś się to zdarzyło emotka ).
A są też etatowi cwaniacy, co nigdy nie kupują produktów na konkurs, tylko później sępią o paragon. A naiwni, którzy opchnęli taki paragon, cieszą się, że "chociaż zakupy się zwróciły".

Dokładnie emotka  Dlatego napisałam, że nie twierdzę, że takie sytuacje się nie zdarzają. Jednak dziwnym trafem takie lamenty pojawiają się nad wyraz często jedynie przy konkursach bez podania numeru paragonu. Jeśli podaje się numer to taki wpis pojawia się bardzooo rzadko, jak np. ostatnio u Jokan przy hulajnodze Oreo.

oo dzięki, że o mnie wspomniałaś...no fakt, hulajnoga przepadła, bo nie spodziewałam się, że będzie rezerwa rezerwy i to na mnie trafi:(, zdarza się, trudno....po prostu za szybko zabrałam się za "wiosenne porządki" w paragonach emotka emotka - z tym, że chciałabym zauważyć, że ja nie szukałam paragonu.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6697094 Napisano: 16.04.2020 12:05:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

donia7 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktoś wygrał nagrodę III stopnia w Knorr Delikatesy/ Mila?

Jedna osoba na forum się pochwaliła. Kilka osób zaś II i III stopień. Bardzo mało tych nagród na forum. Żadna znajoma też nie wygrała emotka

dzięki, jak dla mnie to b. dziwne, piszę właśnie do nich z zapytaniem

odpisali, że wszyscy o wygranej zostali poinformowani  emotka - na tyle nagród aż dziwne, że tylko 1 osoba z forum wygrałam nagrodę III stopnia....co o tym myślicie?

Zapytaj w Unilever  emotka

nie wiem czy mi się chce emotka emotka emotka

Lepiej kupic Kamis  emotka

eee. jeszcze lepiej Prymat emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6697083 Napisano: 16.04.2020 11:26:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

donia7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Jedna osoba na forum się pochwaliła. Kilka osób zaś II i III stopień. Bardzo mało tych nagród na forum. Żadna znajoma też nie wygrała emotka

odpisali, że wszyscy o wygranej zostali poinformowani  emotka - na tyle nagród aż dziwne, że tylko 1 osoba z forum wygrałam nagrodę III stopnia....co o tym myślicie?

Zapytaj w Unilever  emotka

nie wiem czy mi się chce emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6697066 Napisano: 16.04.2020 10:26:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

jokan napisał(a):

buziolek napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

donia7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Pewnie chcieli zaoszczędzić i nie wydali wszystkich nagród bo nie wierzę żeby wszyscy zostali poinformowani

ja tez nie wierzę, ....przy ilości 930 nagród, byłoby tu przynajmniej 15-20 wpisów

Ja obstawiałam że w tym konkursie wygrana jest pewnikiem przy tylu nagrodach ale chyba przeceniłam swoje możliwości  emotka

witaj w klubie emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6697062 Napisano: 16.04.2020 10:10:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

donia7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Pewnie chcieli zaoszczędzić i nie wydali wszystkich nagród bo nie wierzę żeby wszyscy zostali poinformowani

ja tez nie wierzę, ....przy ilości 930 nagród, byłoby tu przynajmniej 15-20 wpisów Wyświetl w wątku >>
0 0