Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6677660 Napisano: 27.01.2020 19:03:02 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś posiada gazetkę aktualną od jutra ? Będzie coś jeszcze oprócz Wawel i Astry ?  

ja przegladalam...nic ni widzilam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6677385 Napisano: 27.01.2020 11:24:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Gdzie można kupić produkty nivea baby toddies?

U mnie są tylko w intermarche 

w lidlu kupowalam wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6677349 Napisano: 27.01.2020 09:52:27 w Życzenia na święta i nie tylko
bruce napisał(a):

emotka Defed, Jokan - Sto lat!  emotka emotka

dzięki, dzięki emotka emotka    emotka   emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6677333 Napisano: 27.01.2020 08:46:45 w Życzenia na święta i nie tylko
andii napisał(a):

defed 
jokan   emotka   emotka   emotka   wszystkiego najlepszego emotka

również życzę wszystkiego najlepszego emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, defed 0

jokan

#6677265 Napisano: 26.01.2020 18:02:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ditomaso napisał(a):

Rezerwy z konkursu Lidl Tymbark oraz z Tymbark ogólnopolska były/będą czy już po wszystkim?

mi sie wydaje, ze jeszcze nie bylo, zwazywszy, ze ci pierwsi mieli na wszystko czas do 21.01, a jakby teraz losowali po weekendzie, to i tak tez 7 dni jest na wyslanie, a w regulaminie jest ze rezerwa ma czas na zalatwienie formalnosci do 04.02.2020 , poza tym np. w Lidlu bylo b.duzo biletow, tam moze byc spora rezerwa, z pewnoscia by sie ktos chwalil na forum Wyświetl w wątku >>
1 ditomaso 0

jokan

#6677178 Napisano: 25.01.2020 20:35:42 w PODZIĘKOWANIA
ziolko,
Dziękuję za przyspieszony kurs dotyczący wypieku tortów, dekorowania i wszystkich innych szczegółów oraz za przemiłą rozmowę telefoniczną, tort wyszedł całkiem spoko, zresztą widziałaś na zdjęciach, które Ci wysłałam Wyświetl w wątku >>

jokan

#6677176 Napisano: 25.01.2020 20:33:37 w PODZIĘKOWANIA
mama-l-k-m,
Dziękuję za przepis na tort, dzięki temu sama podjęłam się zrobienia go, wyszedł całkiem całkiem Wyświetl w wątku >>

jokan

#6676735 Napisano: 24.01.2020 08:19:45 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje Karaibów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6675731 Napisano: 21.01.2020 12:51:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
elewandowska25 napisał(a):

kosmetyki do testowania od Loreal  Paris

ja też - wizaż mnie znowu lubi emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6675614 Napisano: 21.01.2020 09:13:49 w WC - rozmowy o wszystkim
takaja86 napisał(a):

A ja bym miała taką prośbę żeby osoby które wygrały te wyjazdy na skoki przesłały prace która wygrały. Nic im to już nie zaszkodzi bo przecież konkurs się skończył a ja jestem ciekawa w czy gustuje Karlsbad. Myślę że nie jest to jakaś duża prośba

prośba jest bardzo duża bo nie tylko chodzi o tekst, ale i wypracowane strategie wobec organizatora (co sie podoba, co nie..._...raczej nie spodziewałabym sie, żeby ci to ktos przyslal....ponadto zauwaz, ze konkurs sie wprawdzie skonczyl, ale jest co roku z tym samym pytaniem, takze ten..... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6675612 Napisano: 21.01.2020 09:10:07 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
szukam sprawdzonego przepisu na biszkopt....chciałam zabłysnąć i zrobić torta na urodziny, ale nigdy tortów nie piekłam....ma ktoś fajny i prosty przepis? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6675315 Napisano: 20.01.2020 12:36:21 w SZUKAM....
kermit napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kermit napisał(a):

Sprzedaż zwierząt z niezarejestrowanej hodowli to przestępstwo. Kobieta może takiego psa oddać jedynie za darmo. Dieta w takiej sytuacji faktycznie jest najmniejszym problemem. Przede wszystkim dobry weterynarz.

Ja bym czegoś takiego "hodowlą" nawet nie nazwała. Matkę widziałyśmy- faktycznie jamnik szorstkowłosy, ojciec zapewne nieznany pies Burek z sąsiedztwa emotka

Dokładnie to pseudohodowla czyli zwykłe przestępstwo, w którym niestety wzięliście udział...

na olx pewnie byly wystawione za darmo, zeby zachecic....poza tym na olx wpisuje sie nazwe hodowli i wszystkie dane wiec nie mogla tam wystawiac jako hodowla, bo wszystko da sie sprawdzic....masakra!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6674438 Napisano: 16.01.2020 23:02:27 w Paragony na trwające konkursy
szukam Hebe Colgate, oferuję Burn Rabat:), pw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6674026 Napisano: 15.01.2020 21:04:41 w SZUKAM....
asiatko napisał(a):

Pytanko
Jakiś czas temu zmieniło się Allegro na niekorzyść sprzedających nie-sklepów, prowizja z 0,5% na 10% czy jakoś tak. Przeszłam na olx ale wiadomo - to nie to samo. Jak Wy sprzedajecie wasze rzeczy? Gdzie najlepiej? Może jest coś nowego? Nie jestem na bieżąco więc prosze o pomoc.

Ja nieraz wolę sprzedać na allegro niż z januszami byznesu się uzerać na olx....chyba najprościej teraz poszukać lokalne grupy ogłoszeniowe na FB (a jest tego pełno), szybko, bez prowizji i na miejscu, oczywiście cena tez musi być taka, zeby ktos kupil... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6674015 Napisano: 15.01.2020 20:30:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pokrzywa30 napisał(a):

Moja stacja zniknęła ze strony już pierwszego dnia ale właśnie dzwoniłam i pan powiedział że są bombonierki i czekają na osoby z voucherami  emotka

ciekawe ile dawali na stację, bo ktos pisal wlasnie, ze na jego stacji tyko 1 rzucili emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6674004 Napisano: 15.01.2020 19:34:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

jokan napisał(a):

xpac napisał(a):

Po prostu pracownicy sobie wzieli i tyle 1 kod 1 bombonierka - kody sa unikalne przypisane do ilosci bombonierek

ale skad mieli kody?

Nie mieli:) zajumali bombonierki po prostu emotka

no przecież to takie oczywiste emotka - ja chyba przed odbiorem zadzwonię czy są? po co się mam fatygować?emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6673986 Napisano: 15.01.2020 18:57:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

Po prostu pracownicy sobie wzieli i tyle 1 kod 1 bombonierka - kody sa unikalne przypisane do ilosci bombonierek

ale skad mieli kody? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6673983 Napisano: 15.01.2020 18:48:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

donia7 napisał(a):

harnas napisał(a):

Agnes napisał(a):

harnas napisał(a):

Czy miał ktoś tak, że poszedł na orlen po wygraną bombonierkę a tam info, że już wyszły? emotka

to jest możliwe?
Myslałam ze wiedzą ile zgłoszeń na daną stację ma wygrać.
Ja bym pisała do RMF FM niech to wyjaśnią.
Chyba sobie pracownicy pojedli.

Wydawało mi się, że jak się kończą to stacja znika, chyba że masz rację i pracownicy się zasłodzili nią

Jak tak jest, że pracownicy skonfiskowali, to niech dostaną sr..czki  emotka

u mnie w mieście pierwszego dnia wieczorem jak bylam odebrać już nie było... 
dostałam informacje od opryskliwej pani "nie ma już! każdy tylko chodzi i pyta".... 

A ja przed chwilą odebrałam na podstawie vouchera, który dostałam w poniedziałek. Myślałam, że oni je przyznają w takiej ilości aby wszystkie można było zrealizować. Może napiszcie do RMF zapytanie?

ja już napisałam do nich wczoraj.Odpisali ze wrócą do mnie z odpowiedzią

na jaki email pisałaś?

btw: podobno na wielu stacjach już brakuje bombonierek, więc to że dostaliście kod wcale nie znaczy, że bombonierka czeka na Was na stacji, niekiedy szkoda fatygi emotka

to bez sensu...powinno być tak, że ilość voucherów = ilości bombonierek na stacji...to komu to niby wydali, jak trzeba mieć kod? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6673866 Napisano: 15.01.2020 12:08:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

jokan napisał(a):

Milke już wrzucili - grajcie emotka

Juz poszlo..niestety nic z tego bo pudlo

szkoda, kwota tygodniowa fajna, ale 1 nagroda na godzine to troche malo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0