Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6661516 Napisano: 27.11.2019 13:10:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bethan napisał(a):

[quote=

jokan] jak ja klikam z telefonu, to najpier powiekszam, zeby kliknac w dobra lapke

Ale ja nie chcę nic klikać! Te łapki klikają się same, przy przewijaniu, naciskaniu strzałki. Nawet tego nie zauważam. aaa, a ja myslalam ze jak chcesz kliknac w gore to ci sie ta na dol klika...bo sa male na telefonie....a to sorry za niezrozumienie Wyświetl w wątku >>
2 bethan, brucee 0

jokan

#6661510 Napisano: 27.11.2019 13:00:11 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bethan napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Ooo dokładnie tak jest,dzisiaj miałem 5 wiadomości z zapytaniem "za co ta łapka w dół"

Wcześniej takiej masówki nie było, od kilku dni jest jakiś dramat. Dzisiaj znowu.
Czy można te łapki wyłączyć, by się nie klikaly z urządzeń mobilnych?

jak ja klikam z telefonu, to najpier powiekszam, zeby kliknac w dobra lapke Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

jokan

#6661389 Napisano: 27.11.2019 10:03:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

awe napisał(a):

A pisaliście do nich na @z regulaminu,czy jako odpowiedz do @ o wygranej? Nic mi nie odpowiedzieli na moje pytania

Mi kazali napisac odpowiedz na te emaike z info o wygranej

A pisałaś już do nich? Ja nie wiem czy pisać czy jeszcze poczekać? List wysłany pocztą wczoraj ale bez skanu maila... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6661376 Napisano: 27.11.2019 09:45:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grał dzisiaj juz ktoś? ciekawe czy działa poprawnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6661344 Napisano: 27.11.2019 08:50:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

pipi99 napisał(a):

U mnie nie wyświetla się wygrana z poniedziałku. Wysyłałam jedno zgłoszenie ja, jedno mąż. I "udało się" wygrać jeden raz. Maila dostałam. Wczoraj napisałam do nich wiadomość i taką otrzymałam odpowiedź...oczywiście dokumenty już wysłałam.

Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia dotyczącego „Loterii Tyskiego Przejdź z Janem Ty w Biedronce”.Z naszej weryfikacji zgłoszeń wynika, iż odnotowaliśmy jedno zgłoszenie w loterii z numeru xxxxxxxxPani zgłoszenie jest prawidłowe, jednakże w tym dniu nie zostało ono zgłoszeniem wyrywającym.Sugerujemy, aby zachować dowód zakupu, gdyż zgodnie z regulaminem pkt 10.4 w przypadku mniejszej liczby zgłoszeń niż zakładana przez Organizatora przewidziane jest losowanie końcowe, w którym to zgłoszenie będzie brało udział. Pozdrawiamy serdecznie,Zespół Loterii Tyskiego Przejdź z Janem na Ty w Biedronce

Czyli tak jak przypuszczałam, chcą wywinąć kota ogonem tak jak w poprzedniej loterii. Już miałam nadzieję, że kto nie wygrał w poniedziałek, ten wygrał emotka , ale sprawdziłam numery telefonów na stronie i tzw. blada.
A zapytałaś się ich, co w takim razie z tym mailem - przyśnił Ci się, czy jak? Bo o tym nie piszą. emotka

moim zdaniem za duzo osob wygralow poniedzialek, zeby mieli to teraz odwracac....trzeba sie szykowac na pozew zbiorowy emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6661336 Napisano: 27.11.2019 08:38:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pipi99 napisał(a):

U mnie nie wyświetla się wygrana z poniedziałku. Wysyłałam jedno zgłoszenie ja, jedno mąż. I "udało się" wygrać jeden raz. Maila dostałam. Wczoraj napisałam do nich wiadomość i taką otrzymałam odpowiedź...oczywiście dokumenty już wysłałam.

Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia dotyczącego „Loterii Tyskiego Przejdź z Janem Ty w Biedronce”.Z naszej weryfikacji zgłoszeń wynika, iż odnotowaliśmy jedno zgłoszenie w loterii z numeru xxxxxxxxPani zgłoszenie jest prawidłowe, jednakże w tym dniu nie zostało ono zgłoszeniem wyrywającym.Sugerujemy, aby zachować dowód zakupu, gdyż zgodnie z regulaminem pkt 10.4 w przypadku mniejszej liczby zgłoszeń niż zakładana przez Organizatora przewidziane jest losowanie końcowe, w którym to zgłoszenie będzie brało udział. Pozdrawiamy serdecznie,Zespół Loterii Tyskiego Przejdź z Janem na Ty w Biedronce

to chyba ja mam tak samo, papiery tez juz wyslalam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6661322 Napisano: 27.11.2019 08:14:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

jokan napisał(a):

strona tyskiego dziala, ale nie pokazuje wygranych po numerach telefonu...no to pieknie .... emotka ciekawe jak to rozwiążą?

Piszesz o numerze telefonu na który wcześniej w wyszukiwarce pokazywało ci wygraną, czy o takim, na który był mail z wygraną, ale bez informacji w wyszukiwarce?

no wlasnie problem w tym, ze nie sprawdzalam wczesniej...a maila z wygrana mam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6661319 Napisano: 27.11.2019 08:08:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
strona tyskiego dziala, ale nie pokazuje wygranych po numerach telefonu...no to pieknie ....emotka ciekawe jak to rozwiążą? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6661260 Napisano: 26.11.2019 21:38:42 w Paragony na trwające konkursy
wymienię kod rabatowy TOYS"R"US 20 zł, na jakiś bieżący paragon, może być TICTAC:
- jest to kod rabatowy 20 zł przy zakupach online na minimum 80 zł w tym sklepie, kod ważny do 31.12.2019 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6661225 Napisano: 26.11.2019 19:49:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

jokan napisał(a):

Jestem ciekawa co z pulą dzisiejszych nagród z Tyskiego, przechodzą na kolejny dzień ?

Raczej przeszły na wczoraj emotka

ciekawe jak to rozwiążą .... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6661221 Napisano: 26.11.2019 19:45:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestem ciekawa co z pulą dzisiejszych nagród z Tyskiego, przechodzą na kolejny dzień ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6661216 Napisano: 26.11.2019 19:34:45 w Czy informują/ informowali?
monek22 napisał(a):

Loteria Wawel w Dino już ktoś poinformowany o bonie ?? Dziś losowanie i dziś emaile miały pójść. 

tam cos malo osob sie chwali, w tamtym tygodniu az 1 wpis byl:( Wyświetl w wątku >>
1 monek22 0

jokan

#6660996 Napisano: 26.11.2019 13:02:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

kreatia napisał(a):

ale w kropce musi być gorąco emotka

bo są w kropce.  emotka

No to stołki poleca.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6660983 Napisano: 26.11.2019 12:55:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
teraz to juz nawet strona ich nie dziala, masakra Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6660865 Napisano: 26.11.2019 09:54:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Wygrał ktoś dzisiaj w Tyskim?

dziś pudło....

hmmm, czyżby im się pula nagród wyczerpała?  emotka

rzekomo tam maja limit wygrywajacych na dzien przeciez... : Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6660839 Napisano: 26.11.2019 08:54:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś mi może odpowiedzieć czy na ten konkurs łapie się Tyskie 8 pak? Paragon znalazłam...

TAK, bo pisze kup minimum emotka
tylko upewnij się że to GRONIE  emotka

zakup w terminie wskazanym w pkt 7 powyżej co najmniej 4 puszek piwa marki Tyskie Gronie 550 ml - ja nie wiem jakie tam sa opcje z puszkami, ale ma byc 550 ml, jesli takowe sa to jak najbardziej Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6660825 Napisano: 26.11.2019 08:14:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Wytłumaczy mi ktos dlaczego tyle osób szuka paragonow tyskie biedra? Te piwa sa dostępne w kazdej biedronce. O co chodzi?

nie piją a chcą zagrać

Haha juz myslalam ze jest trujace albo cos. Ale kuedys slyszalam se piwa z biedronki sa tragiczne. Wiec chyba to prawda 

dokładnie...ja nie piję, wole kupić ciut taniej lub zamienić na bieżące paragony Wyświetl w wątku >>

jokan

#6660791 Napisano: 25.11.2019 23:18:19 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
szejknaftowy napisał(a):

kermit napisał(a):

Zatrzęsienie łapek w dół (dla przykładu w wątku Dyskusje). Tak wiem, że one są po to, aby ich używać. Problem w tym, że ogrom z nich to te dane przypadkowo przez forumowiczów korzystających z forum na telefonach. Czy nie można czegoś z tym zrobić ? Strasznie nieprzyjemnie się zrobiło, bo nikt już nie wie, czy ta negatywna reakcja jest celowa czy przypadkowa i o co chodzi. Nie mam pomysłu, ale może jakieś potwierdzenie albo cosik innego. Eh ciekawe czy dostanę za ten post jakaś łapkę w dół.

Ooo dokładnie tak jest,dzisiaj miałem 5 wiadomości z zapytaniem "za co ta łapka w dół" wtf jaka łapka w dół-nigdy nie oceniam,poszukałem i faktycznie "samo się zrobiło"nawet głupio że ktoś mógł poczuć się prze szejka urażony,ale naprawiłem co znalazłem,a czego nie to sorrki ale te łapki w dół nie są celowe,nie daję negatywnej reakcji.

tez to zauwazylam i sie zaczelam zastanawiac czy niektorzy sie dobrze czuja.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6660779 Napisano: 25.11.2019 22:21:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

rufus napisał(a):

W tyskie w przypadku pudla jest tylko info "dziekujemy za zarejestrowanie zgloszenia"???

Na to wychodzi, aczkolwiek nikt tego nie wie, ja miałam pierwsze zgłoszenie dziękujemy za zarejestrowanie i dosłownie 30 sekund później email o wygranej, a drugie zgłoszenie dziękujemy za zarejestrowanie i nic

moim zdaniem nie - jest tak przy kazdym zgloszeniu, aczkolwiek jedno moze wygrac, inne nie - to po prostu podziekowanie za zgloszenie. Jednak po wygrywajacym zgloszeniu, zaraz powinien byc mail z gratulacjami Wyświetl w wątku >>
0 1 rwas

jokan