Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6660983 Napisano: 26.11.2019 12:55:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
teraz to juz nawet strona ich nie dziala, masakra Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6660865 Napisano: 26.11.2019 09:54:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Wygrał ktoś dzisiaj w Tyskim?

dziś pudło....

hmmm, czyżby im się pula nagród wyczerpała?  emotka

rzekomo tam maja limit wygrywajacych na dzien przeciez... : Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6660839 Napisano: 26.11.2019 08:54:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś mi może odpowiedzieć czy na ten konkurs łapie się Tyskie 8 pak? Paragon znalazłam...

TAK, bo pisze kup minimum emotka
tylko upewnij się że to GRONIE  emotka

zakup w terminie wskazanym w pkt 7 powyżej co najmniej 4 puszek piwa marki Tyskie Gronie 550 ml - ja nie wiem jakie tam sa opcje z puszkami, ale ma byc 550 ml, jesli takowe sa to jak najbardziej Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6660825 Napisano: 26.11.2019 08:14:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Wytłumaczy mi ktos dlaczego tyle osób szuka paragonow tyskie biedra? Te piwa sa dostępne w kazdej biedronce. O co chodzi?

nie piją a chcą zagrać

Haha juz myslalam ze jest trujace albo cos. Ale kuedys slyszalam se piwa z biedronki sa tragiczne. Wiec chyba to prawda 

dokładnie...ja nie piję, wole kupić ciut taniej lub zamienić na bieżące paragony Wyświetl w wątku >>

jokan

#6660791 Napisano: 25.11.2019 23:18:19 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
szejknaftowy napisał(a):

kermit napisał(a):

Zatrzęsienie łapek w dół (dla przykładu w wątku Dyskusje). Tak wiem, że one są po to, aby ich używać. Problem w tym, że ogrom z nich to te dane przypadkowo przez forumowiczów korzystających z forum na telefonach. Czy nie można czegoś z tym zrobić ? Strasznie nieprzyjemnie się zrobiło, bo nikt już nie wie, czy ta negatywna reakcja jest celowa czy przypadkowa i o co chodzi. Nie mam pomysłu, ale może jakieś potwierdzenie albo cosik innego. Eh ciekawe czy dostanę za ten post jakaś łapkę w dół.

Ooo dokładnie tak jest,dzisiaj miałem 5 wiadomości z zapytaniem "za co ta łapka w dół" wtf jaka łapka w dół-nigdy nie oceniam,poszukałem i faktycznie "samo się zrobiło"nawet głupio że ktoś mógł poczuć się prze szejka urażony,ale naprawiłem co znalazłem,a czego nie to sorrki ale te łapki w dół nie są celowe,nie daję negatywnej reakcji.

tez to zauwazylam i sie zaczelam zastanawiac czy niektorzy sie dobrze czuja.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6660779 Napisano: 25.11.2019 22:21:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

rufus napisał(a):

W tyskie w przypadku pudla jest tylko info "dziekujemy za zarejestrowanie zgloszenia"???

Na to wychodzi, aczkolwiek nikt tego nie wie, ja miałam pierwsze zgłoszenie dziękujemy za zarejestrowanie i dosłownie 30 sekund później email o wygranej, a drugie zgłoszenie dziękujemy za zarejestrowanie i nic

moim zdaniem nie - jest tak przy kazdym zgloszeniu, aczkolwiek jedno moze wygrac, inne nie - to po prostu podziekowanie za zgloszenie. Jednak po wygrywajacym zgloszeniu, zaraz powinien byc mail z gratulacjami Wyświetl w wątku >>
0 1 rwas

jokan

jokan

#6660411 Napisano: 25.11.2019 11:27:16 w Czy informują/ informowali?
myszorka92 napisał(a):

jokan napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

Czy informowali juz colgate biedronka? Jesli nie do kiedy mają być wyniki?

juz dawno jesli mysle o tym konkursie co ty

Chodzi o ten co codziennie do wygrania był telefon i zestawy colgate

z tego co czytalam to juz poinformowane (ludzie sie chwalili) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6660317 Napisano: 24.11.2019 22:21:32 w SZUKAM....
agusiac87 napisał(a):

Szukam info czy w Lidlu są Kisiele marki Winiary? 

są, te takie lepsze SUPER KISIEL - z jagodami goji, i chyba jeszcze jeden rodzaj Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

jokan

#6660154 Napisano: 24.11.2019 10:43:29 w Paragony na trwające konkursy
szukam mkcafe lewiatan (male paczki) w zamian za paragony ze stopki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6660078 Napisano: 23.11.2019 19:30:18 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6659890 Napisano: 22.11.2019 20:17:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

yonex napisał(a):

wp=o2 nie przychodzi powiadomienie, ale zgłoszenia dochodzą

Jak nie przychodzą powiadomienia na wp, to może informacja o wygranej też nie przyjdzie  emotka  

ta agencja dzwoni lub SMS. Ale maile nie dochodzą z formularzami

na onet.pl, dochodza, a na wp.pl nie - przynajmniej na te adresy wysylalam do tej pory Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6659841 Napisano: 22.11.2019 18:20:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
u mnie też nic:(, ale jest jeszcze rezerwa Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

jokan

#6659762 Napisano: 22.11.2019 15:27:57 w Paragony na trwające konkursy
Szukam kawe Lewiatan ( małe paczki) w zamian za bieżące paragony o podobnej wartości Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6659710 Napisano: 22.11.2019 12:16:38 w Czy informują/ informowali?
FBewelina13 napisał(a):

Tiger wiadomo kiedy będzie info? 

dzisiaj losowanie, info w przyszlym tygodniu chyba Wyświetl w wątku >>

jokan

#6659540 Napisano: 21.11.2019 20:09:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mountain napisał(a):

Chyba czas przejść na emeryture, totalne dno konkursowe na koniec roku  emotka

o tym samy myślę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6659525 Napisano: 21.11.2019 19:20:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dobrze rozumiem, że później nie trzeba za każdym razem zgłaszać się do loterii Delikatesów tylko automatycznie im to wchodzi? Robiłam 1 zgłoszenie tydzień temu przez stronę www Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6659243 Napisano: 21.11.2019 10:11:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

nataszka napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy z WAWEL DINO dostawaliście w tamtym tygodniu potwierdzenie na maila? Ja nie dostałam, a dzisiaj wysyłałam inne zgłoszenie (nowy numer i inna domena maila) i dostałam to potwierdzenie i sie zastanawiam, czy tamto nie poszlo, czy może zmienili coś w ustawieniach konkursu i teraz wysyłają?

Siostra wysyłała I tydzień nie ma e-maila potwierdzającego ,ja wysyłałam dzisiaj II tydzień i też nie mam???  U nas poczta wp.pl

Wysłałam zapytanie do organizatora,jak wygląda potwierdzenie o wzięcie udziału w konkursie i czy moje zgłoszenie jest w bazie.

ok, to daj znac, moze wyjdzie na to, ze tamte wogole nie doszly a my zastanawiamy sie dlaczego za tamten tydzien tylko 1 osoba wygrala emotka Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

jokan

#6659228 Napisano: 21.11.2019 09:51:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy z WAWEL DINO dostawaliście w tamtym tygodniu potwierdzenie na maila? Ja nie dostałam, a dzisiaj wysyłałam inne zgłoszenie (nowy numer i inna domena maila) i dostałam to potwierdzenie i sie zastanawiam, czy tamto nie poszlo, czy może zmienili coś w ustawieniach konkursu i teraz wysyłają?

Siostra wysyłała I tydzień nie ma e-maila potwierdzającego ,ja wysyłałam dzisiaj II tydzień i też nie mam???

mi na wp.pl nie przyszlo nic w tamtym tygodniu, a dzisiaj na ont przyszlo, dlatego sie zastanawialam, czy to do nich doszlo czy wysylac drugi raz? Nie wiem wlasnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6659225 Napisano: 21.11.2019 09:43:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z WAWEL DINO dostawaliście w tamtym tygodniu potwierdzenie na maila? Ja nie dostałam, a dzisiaj wysyłałam inne zgłoszenie (nowy numer i inna domena maila) i dostałam to potwierdzenie i sie zastanawiam, czy tamto nie poszlo, czy może zmienili coś w ustawieniach konkursu i teraz wysyłają? Wyświetl w wątku >>
0 0