Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6655299 Napisano: 07.11.2019 21:37:08 w Czy informują/ informowali?
vivi napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Stock ostatni etap był już?

Ja dziś dostałam info o nagrodzie z przedostatniego etapu Stock ( chodzi o konkurs, który trwał równolegle na Facebooku) więc pewnie mają opóźnienie

ja sie dzisiaj pytalam, wywnioskowalam, ze jeszcze nie informowali Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6655297 Napisano: 07.11.2019 21:34:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Czy po zgłoszeniu się do konkursu świątecznego z delikartą przez formularz na stronie dostaliście jakieś potwierdzenie na telefon lub mail?

Ja nic nie dostałam.

No właśnie, więc skąd wiadomo, że rzeczywiście bierze się udział. Teoretycznie info na stronie było, ale można było się pomylić wpisując numer telefonu.

Jak wpiszesz jeszcze raz ten sam numer to pojawia się komunikat, że już został zgłoszony.

A o co chodzi w tym punkcie? emotka

§91.W loterii przewidziano następujące nagrody miesięczne:a.Nagroda miesięczna w postaci kwoty w wysokości 10.000,00 zł, która będzie przyznana:-na Delikartę Uczestnika o ile zwycięzcą jest Uczestnik posiadający Delikartę o numerze rozpoczynającym się od cyfr 9981, wydaną w sklepie Delikatesy Centrum.

moje Delikarty zaczynają się od numeru 9983....to znaczy, że nie będę brana pod uwagę ? (zaznaczę, że moje karty są papierowe, a nie plastikowe) - tożto jakaś dyskryminacja jest, nie?

no sorry to jakas dyskryminacja, bo u mnie w sklepie nie ma plastikowych kart emotka
, ale moze jest tak, ze te glowne tylko z takimi numerami, bo przy tych innych nagrodach juz nie wskazuja numerow kart - chyba sobie tam przedzwonie i wyjasnie z ciekawosci Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6655294 Napisano: 07.11.2019 21:26:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Czy po zgłoszeniu się do konkursu świątecznego z delikartą przez formularz na stronie dostaliście jakieś potwierdzenie na telefon lub mail?

Ja nic nie dostałam.

No właśnie, więc skąd wiadomo, że rzeczywiście bierze się udział. Teoretycznie info na stronie było, ale można było się pomylić wpisując numer telefonu.

Jak wpiszesz jeszcze raz ten sam numer to pojawia się komunikat, że już został zgłoszony.

A o co chodzi w tym punkcie? emotka

§91.W loterii przewidziano następujące nagrody miesięczne:a.Nagroda miesięczna w postaci kwoty w wysokości 10.000,00 zł, która będzie przyznana:-na Delikartę Uczestnika o ile zwycięzcą jest Uczestnik posiadający Delikartę o numerze rozpoczynającym się od cyfr 9981, wydaną w sklepie Delikatesy Centrum.

moje Delikarty zaczynają się od numeru 9983....to znaczy, że nie będę brana pod uwagę ? (zaznaczę, że moje karty są papierowe, a nie plastikowe) - tożto jakaś dyskryminacja jest, nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6655266 Napisano: 07.11.2019 20:35:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
awe napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

emotka rozpacz została tylko emotka

Płaczmy razem-może duet pomoże przełamać złą passę? emotka emotka

w trio będzie lepiej....u mnie też bida piszczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6655089 Napisano: 07.11.2019 13:22:48 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

rare85 napisał(a):

Pytanie może z tych oczywistych, ale serio nie wiem... Czy w kasach samoobsługowych można płacić kartą podarunkową? Np. w C4 czy w Biedronce. Jeśli tak, to jak się "to robi"?

tak samo jak płatność zwykła kartą, czyli wybierasz płatność kartą, a później używasz terminala, tak jest w c4, a biedronka pewnie tak samo. W kauflandzie trzeba wybrać bon upominkowy i zczytać kod kreskowy z karty podarunkowej tak samo jak zczytujesz z produktów.

u mnie np. w Tesco nie mozna, tylko w tym kasach, ktore czlowiek obsluguje.....a moze te z obslugi nie wiedza? Nie wiem.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6655086 Napisano: 07.11.2019 13:19:34 w Czy informują/ informowali?
Info dla tych co czekają na Stock Prestige (pytałam się na priv):  wynika z tego, że z laureatami kontaktują się na priv. Jeśli moje zgłoszenie zostanie nagrodzone, to na pewno się skontaktują. Nie napisali kiedy emotka , no ale wynika z tego, że jeszcze nie rozstrzygnęli ostatniego etapu. Wyświetl w wątku >>

jokan

#6655037 Napisano: 07.11.2019 11:42:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Wymogiem konkursu są produkty z postaciami bajki Disneya „Kubuś i Przyjaciele”.
Zachęcamy do zakupu produktu z tej serii i wzięcia udziału w zabawie. Odp od nivea

a co by wychodziło najtaniej z tej serii? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6654979 Napisano: 07.11.2019 08:55:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy przyszły wam w końcu zwrotki z Delikatesy almette, czy cisza? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6654973 Napisano: 07.11.2019 08:28:18 w Udane wymiany - polecane nicki:)
patkubmik,
Polecam, szybko i sprawnie! Wyświetl w wątku >>

jokan

#6654734 Napisano: 06.11.2019 12:24:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Mam wrażenie, że tik takowych nagród na forum coraz mniej.
Z początku był wysyp, a teraz..  emotka

tez takie mam wrazenie, ale z tygodnia na tydzien coraz wiecej osob gra....wiec.... Wyświetl w wątku >>
2 rufus, kreatia 0

jokan

#6654574 Napisano: 05.11.2019 20:17:02 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

allegro lokalnie.... emotka na Allegro mialam juz zwerykowane konto do Przelewow24, a przez Allegro lokalnie mam wysylke paczkomatem (ktos kupil z innej czesci Polski) i widze, ze mam wypłaty zablokowane - znou muszę weryfikowac to samo konto!!! Przeciez to nie ma sensu !!!

To co znaczy "lokalnie" ?

https://allegrolokalnie.pl/oferty/wystaw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6654569 Napisano: 05.11.2019 20:08:11 w Wkurza mnie...
allegro lokalnie....emotka na Allegro mialam juz zwerykowane konto do Przelewow24, a przez Allegro lokalnie mam wysylke paczkomatem (ktos kupil z innej czesci Polski) i widze, ze mam wypłaty zablokowane - znou muszę weryfikowac to samo konto!!! Przeciez to nie ma sensu !!! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6654207 Napisano: 04.11.2019 22:40:48 w SZUKAM....
asiatko napisał(a):

jokan napisał(a):

asiatko napisał(a):

Wytłumaczy mi ktoś jak krowie na rowie co się stało z allegro? Chcę coś wystawić, chcę z mozliwością wysyłki jak po staremu, i przez allegro paczkomaty, a oni tam piszą że za sprzedaż biorą 10% wartości. Wcześniej chyba było 0,5%? Patrze i oczom nie wierzę.

a kiedy ostatnio wystawialas? mi sie wydaje, ze juz dawno bylo te 10% i duzo ludzi odeszlo od allegro....

ja ostatnio tylko wznawiałam oferty bo nie miałam nic nowego, i dziś stare też udało mi się normalnie wznowić, z małymi przeróbkami
to teraz gdzie warto się ogłaszać, na olx? bo na tym allegro lokalnie to chyba lipa

ja wystawiam na olx chociaz tam jest walka z idiotami, ktorzy szukaja jeleni...ale nauczylam sie juz "olewac" i nic nie odpisywac takim madralom.... Wyświetl w wątku >>
1 asiatko 0

jokan

#6654202 Napisano: 04.11.2019 22:27:36 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

Szukam kogoś kto ogarnia to nowe allegro emotka (tak wiem zdzierstwo 10% od sprzedaży, ale nie mam czasu na odp i zabawę na olx)
Postanowiłam wystawić kilka rzeczy pech chciał, że akurat teraz... od 31.10 wprowadzili zmiany i wystawiać trzeba albo na allegro lokalnie albo allegro lokalnie + allegro, biorę drugą opcję a tu nie mozna dac kup teraz + licytacja tylko jedno wybrać, dwa na moim allegro w ofertach nie widzę tych nowych aukcji, jak wejdę na mój nick to widać, ale na profilu zero info emotka jeszcze musi być dokładna lokalizacja no ręce opadają emotka ogarnia to ktoś? emotka emotka

dokladna lokalizacja jest przy samym wsytawianiu, ale pozniej i tak tylko samo miasto widnieje Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6654201 Napisano: 04.11.2019 22:26:11 w SZUKAM....
asiatko napisał(a):

Wytłumaczy mi ktoś jak krowie na rowie co się stało z allegro? Chcę coś wystawić, chcę z mozliwością wysyłki jak po staremu, i przez allegro paczkomaty, a oni tam piszą że za sprzedaż biorą 10% wartości. Wcześniej chyba było 0,5%? Patrze i oczom nie wierzę.

a kiedy ostatnio wystawialas? mi sie wydaje, ze juz dawno bylo te 10% i duzo ludzi odeszlo od allegro.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6654185 Napisano: 04.11.2019 21:29:27 w Czy informują/ informowali?
andii napisał(a):

margobb napisał(a):

Informowali z:
1.Milki ITM 
2. Loreal C4
3. Henkel leclerc 

Z góry dziękuję  emotka

Ad,2 -nie

Ad 1 - nie Wyświetl w wątku >>
2 andii, margobb 0

jokan

#6654168 Napisano: 04.11.2019 20:33:40 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Gdzie kupię najtaniej Calgon?

Topaz 8,99 zł
Wafelek 8,99
Prim Market 7,99 zł

no chyba, że gdzieś taniej? emotka

Wow, to mega tanio...jakie to opakowania? Najtaniej widziałam po 17 zł.

Edzia, ja patrzę wg Blixa stan na dzisiaj- to są opakowania 500 gr Wyświetl w wątku >>

jokan

#6654166 Napisano: 04.11.2019 20:28:19 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
@gnieszk@ napisał(a):

Gdzie kupię najtaniej Calgon?

Topaz 8,99 zł
Wafelek 8,99
Prim Market 7,99 zł

no chyba, że gdzieś taniej? emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6654004 Napisano: 04.11.2019 13:52:15 w Czy informują/ informowali?
honcia4 napisał(a):

Czy Stock z ostatniego etapu informował???

Mi się wydaje że nie... Wyświetl w wątku >>
1 honcia4 0