Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6639398 Napisano: 13.09.2019 10:09:55 w Paragony na trwające konkursy
szukam Delmy, mam Farmio na wymianę lub Gosię Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6639355 Napisano: 13.09.2019 08:26:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kurier DPD wiezie kartę Coccolino z Tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6639147 Napisano: 12.09.2019 13:10:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

nswe69 napisał(a):

"Kupię "świeże" paragony Tic Tac. To znaczy z datą od 09.09 (za te, na które się komuś nie powiodło w I etapie) z góry dziękuję."

jest tam wymóg zgłaszania paragonów zakupionych w danym tygodniu ?? chyba nie ?? bo teraz zobaczyłem post kermit i mnie wątpliwości naszły...

Kermit potem tłumaczy, że ludzie sprzedają paragony, które nie przyniosły nagrody w poprzednim etapie.

mnie juz nic nie zdziwi....emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6639090 Napisano: 12.09.2019 11:41:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
piłka kubusiowa Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6639076 Napisano: 12.09.2019 11:00:48 w Wkurza mnie...
malenka napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Niestety młode pokolenie nie żyło w takiej biedzie jak my 40-30 lat temu(juz nie wspominając czasy naszych rodzicow) i dlatego jak teraz słyszę, że wkurza ich obecny czas i bieda to chętnie bym ich eksmitowala do tamtych czasów...  emotka  Ludzie nie potrafią docenic to co mają tylko wiecznie narzekają na byt.
Malenka ale dlaczego idą do zachodnich pracodawców? Przeciez u nas brakuje rąk do pracy i to za godziwe zarobki. Tylko trzeba chcieć pracować a nie leserowac. Zwłaszcza na południu Polski. Nas (moich rodzicow i ciotki) Niemcy obrabili z dobytku i godności. A teraz Polacy jadą im wycierac .... - normalnie płakać się chce  emotka  

A no dlatego, że tam pracujesz 3 miesiące na czarno i po powrocie jesteś do Polski jesteś gość, przez resztę roku nie musisz pracować. A na dodatek nie wykazujesz dochodów w Polsce więc należą Ci się wszystkie socjalne dodatki od państwa. 

Koniczynka mnie przeraża wszechobecny konsumpcjonizm. Jesteśmy wprost bombardowani reklamami kredytów, rat, kart kredytowych. No i jak tu nie kupić nowego telewizora skoro Marian i Basia z radia żeby nie zostać w tyle za Nowakami również kupili TV? Ciągły wyścig o to kto ma więcej/lepiej. Zakupy na poprawę humoru, na nudę, żeby ludzie zazdrościli, bo Antek już ma nowszy model to ja też muszę. Oczywiście to wszystko najlepiej na kredyt, bo przecież takiej małej raty nie odczujemy, a i odsetki niewielkie. Czasem mam wrażenie, że całkiem powariowaliśmy i zupełnie zatraciliśmy zdrowy rozsądek.

dlatego ja w pewnym sensie zazdroszcze jakims odleglym ludom na wysepkach (no tak, to nie cywilizacja - cos za cos), ale co oni potrzebuaj do szczescia? Pogody na dobre plony i chyba to wszystko;-), to my jestesmy niewolnikami cywilizacji (w mniejszym lub wiekszym stopni), a oni calkowicie wolni i nietknieci natlokiem wszystkiego Wyświetl w wątku >>

jokan

#6639052 Napisano: 12.09.2019 10:38:01 w Wkurza mnie...

jokan napisał(a):

Niestety młode pokolenie nie żyło w takiej biedzie jak my 40-30 lat temu(juz nie wspominając czasy naszych rodzicow) i dlatego jak teraz słyszę, że wkurza ich obecny czas i bieda to chętnie bym ich eksmitowala do tamtych czasów...  emotka  Ludzie nie potrafią docenic to co mają tylko wiecznie narzekają na byt.
Malenka ale dlaczego idą do zachodnich pracodawców? Przeciez u nas brakuje rąk do pracy i to za godziwe zarobki. Tylko trzeba chcieć pracować a nie leserowac. Zwłaszcza na południu Polski. Nas (moich rodzicow i ciotki) Niemcy obrabili z dobytku i godności. A teraz Polacy jadą im wycierac .... - normalnie płakać się chce  emotka  

Nie wiem co nazywasz godziwymi zarobkami, ale uwierz, ze tam gdzie dobrze płaca, tam nie brakuje rąk do pracy.

Np budowlancy ale nie tacy od piwka tylko fachowcy. Uwierz mi, ze nie uswiadczysz U
nas takiego bezrobotnego

eee budowlancy to odmienna historia Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6639048 Napisano: 12.09.2019 10:34:27 w Paragony na trwające konkursy
2 x farmio zamienie na inne, pw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6639046 Napisano: 12.09.2019 10:29:29 w Wkurza mnie...

Nie wiem co nazywasz godziwymi zarobkami, ale uwierz, ze tam gdzie dobrze płaca, tam nie brakuje rąk do pracy. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6638870 Napisano: 11.09.2019 20:24:39 w Czy informują/ informowali?
maa napisał(a):

jokan napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

maa napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

maa napisał(a):

jokan napisał(a):

maniemani napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktos jeszcze czeka na maila z nutelli za 13 dzien?

ja nadal czekam...

daj znac jak bedziesz miec maila, moze dzisiaj od konca zaczeli informowac emotka bo za 15 dzien dzisiaj rano poszlo z tego, co pisali

Ja też nie mam jeszcze maili. Wygrałam w piątek - wtedy były wyniki za 13 dzień?

ja widzę się na 14 dniu i też nie mam maila
jak oni to  informują, jakiś chaos

mysle, ze zaczeli od konca, bo dzisiaj rano informowali za 15 final dnia, to moze poczekajmy do poludnia lub dluzej troche?

to poczekam jeszcze chwilę, ale ile to może trwać jak o siódmej rano słali za 15 dzień:)

ja nie mam maila z piątku a wydaje mi się, ze to moje inicjaly

A gdzie są wyniki z Nutelli?

czy ktos czeka jeszcze na maila z dnia 13? To juz jest irytujace, zeby tyle na maila czekac....kiedy z dnia 15 sa juz powiadomieni

Ja nie mam nadal informacji z 13.ktos z 13 dostał już maila?

jaaaaa Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6638858 Napisano: 11.09.2019 19:48:27 w Czy informują/ informowali?
1Mamcia napisał(a):

maa napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

maa napisał(a):

jokan napisał(a):

maniemani napisał(a):

jokan napisał(a):

ja nadal czekam...

daj znac jak bedziesz miec maila, moze dzisiaj od konca zaczeli informowac emotka bo za 15 dzien dzisiaj rano poszlo z tego, co pisali

Ja też nie mam jeszcze maili. Wygrałam w piątek - wtedy były wyniki za 13 dzień?

mysle, ze zaczeli od konca, bo dzisiaj rano informowali za 15 final dnia, to moze poczekajmy do poludnia lub dluzej troche?

to poczekam jeszcze chwilę, ale ile to może trwać jak o siódmej rano słali za 15 dzień:)

ja nie mam maila z piątku a wydaje mi się, ze to moje inicjaly

A gdzie są wyniki z Nutelli?

czy ktos czeka jeszcze na maila z dnia 13? To juz jest irytujace, zeby tyle na maila czekac....kiedy z dnia 15 sa juz powiadomieni Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6638829 Napisano: 11.09.2019 17:53:42 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam lub zamienię 2 x Farmio, pw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6638768 Napisano: 11.09.2019 15:12:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
AVON zestaw perfum: info na messenger dzisiaj o 15:10 emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6638704 Napisano: 11.09.2019 13:24:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Toc tac @ sa q jednym czasie?

pisali, ze konsole wczesniej, potem aparaty, to moze jeszcze pojda meile Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6638614 Napisano: 11.09.2019 10:40:56 w Czy informują/ informowali?
androm napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

maa napisał(a):

jokan napisał(a):

maniemani napisał(a):

jokan napisał(a):

ja nadal czekam...

nie wiem, chyba nie ogarniaja...ja poczekam do 14, a potem napisze Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6638608 Napisano: 11.09.2019 10:35:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

katsal napisał(a):

nswe69 napisał(a):

No to zaczynamy dziś TicTacowe show... Minimum jedną nagrodę poproszę za 1.tydzień  

Ja też, ja też - w sumie obojętne jaką... emotka

ale dziś będą informować ?

do 10 dni roboczych

ostatnio chyba info nie bylo w ten sam dzien,...a nie bylo to w poniedzialki lub wtorki po weekendzie? Wyświetl w wątku >>
1 ilonaxx5 0

jokan

#6638606 Napisano: 11.09.2019 10:32:04 w Czy informują/ informowali?
androm napisał(a):

maa napisał(a):

jokan napisał(a):

maniemani napisał(a):

jokan napisał(a):

ja nadal czekam...

mysle, ze zaczeli od konca, bo dzisiaj rano informowali za 15 final dnia, to moze poczekajmy do poludnia lub dluzej troche? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6638598 Napisano: 11.09.2019 10:24:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Z jakiego maila informuje Nutella bo musze go nich napisać bo chyba 13 dzien to moje inicjały ale maila brak. Musze to wyjaśnić. Proszę podajcie do nich maila. Z góry serdecznie dziekuje  emotka

ja tez nie mam, pisz pw do mnie to ci podam, bo sama o to prosilam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6638541 Napisano: 11.09.2019 08:50:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krseta napisał(a):

-czekolada mleczna
-czekolada biała
-biszkopty malinowe.....
też macie tak fatalnie oznaczone paragony ITM na Wedel? mysleć za wczasu o pieczatce albo nowym paragonie na lepsze produkty?

ja bralam nowe praliny, w opisie nie ma Wedel, ale zostawiam tam jak jest Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6638537 Napisano: 11.09.2019 08:45:39 w Czy informują/ informowali?
maniemani napisał(a):

jokan napisał(a):

ja nadal czekam...

daj znac jak bedziesz miec maila, moze dzisiaj od konca zaczeli informowac emotka bo za 15 dzien dzisiaj rano poszlo z tego, co pisali Wyświetl w wątku >>
0 0