Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6637364 Napisano: 07.09.2019 08:26:26 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6637333 Napisano: 06.09.2019 22:19:07 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Mikukuleczka napisał(a):

jokan napisał(a):

Śliwka nałęczowska po 6 zł w Auchanie

Jaka gramatura? Wlasnie godzinę temu wróciłam z Auchana i tam sliwka po ponad 11zl - 190gr, opakowanie w takiej tekturce, to samo ktore jest na stronie konkursowej. Przeszlam cała alejkę i zadnej innej gramatury (oprócz blaszanej wersji po ponad 30zl) nie widzialam  emotka

No dokładnie te same, kartonik 190 gr. To jest najmniejsze opakowanie. To jest zdzierstwo u ciebie. U mnie np. w Biedronce 12.99 kosztuje paczka 300gr Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637320 Napisano: 06.09.2019 20:58:19 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Śliwka nałęczowska po 6 zł w Auchanie Wyświetl w wątku >>

jokan

#6637242 Napisano: 06.09.2019 16:09:28 w Wkurza mnie...
buziolek napisał(a):

jokan napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

zestawy BiC poszly sie.....rzekomo nie maja moich zgloszen w bazie? A ja zadnych maili czy powiadomien juz nie mam, bo wysylalam na poczatku konkursu...mozna to jakos odkopac z poszty wp?

jedna forumowiczka miała ten sam problem - wysyłała zgłoszenia i jedyne co dostała to powiadomienie na ekranie że zostało wysłane a tak naprawdę potem się okazało że zadne zgłoszenie nie dotarło. Może vanillasky-2017 Ci pomoże bo ona miała właśnie taki z nimi problem.

Pewnie, że pomogę emotka .Zapraszam na priv bo to trochę pisaniny a szkoda zaśmiecać wątek emotka
Faktycznie moje zgłoszenia nie dochodziły chociaż wyświetlało się potwierdzenie wysłania wiadomości. Wszystko zostało super wyjaśnione z bardzo miłą niespodzianką ze strony Columbitu na koniec.

ja mysle, ze juz wszystko stracone, bo oni mi odpisali, ze nie dostali zgloszenia z mojego maila a ja nie mam jak udowodnic...a teraz nie pamietam czy mialam tylko okienko na stronie, czy jednak mail tez przyszedl (jesli nawet to i tak tego maila nie mam juz).

Na moment wysylania zgloszenia nie wiedzialam, ze powinno cos przyjsc na maila - a z pewnoscia mialam to okienko i myslalam, ze wszystko ok

Nie miałałam na pewno @ o przyjęciu zgłoszenia , napisałam dzisiaj do nich, wysłałam skan paragonu, napisali że nie mają mojego zgłoszenia w bazie

i co dalej z tym? ja chyba juz paragonow nie mam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637232 Napisano: 06.09.2019 15:43:00 w Wkurza mnie...
vanillasky-2017 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

zestawy BiC poszly sie.....rzekomo nie maja moich zgloszen w bazie? A ja zadnych maili czy powiadomien juz nie mam, bo wysylalam na poczatku konkursu...mozna to jakos odkopac z poszty wp?

jedna forumowiczka miała ten sam problem - wysyłała zgłoszenia i jedyne co dostała to powiadomienie na ekranie że zostało wysłane a tak naprawdę potem się okazało że zadne zgłoszenie nie dotarło. Może @vanillasky-2017 Ci pomoże bo ona miała właśnie taki z nimi problem.

Pewnie, że pomogę emotka .Zapraszam na priv bo to trochę pisaniny a szkoda zaśmiecać wątek emotka
Faktycznie moje zgłoszenia nie dochodziły chociaż wyświetlało się potwierdzenie wysłania wiadomości. Wszystko zostało super wyjaśnione z bardzo miłą niespodzianką ze strony Columbitu na koniec.

ja mysle, ze juz wszystko stracone, bo oni mi odpisali, ze nie dostali zgloszenia z mojego maila a ja nie mam jak udowodnic...a teraz nie pamietam czy mialam tylko okienko na stronie, czy jednak mail tez przyszedl (jesli nawet to i tak tego maila nie mam juz).

Na moment wysylania zgloszenia nie wiedzialam, ze powinno cos przyjsc na maila - a z pewnoscia mialam to okienko i myslalam, ze wszystko ok Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637215 Napisano: 06.09.2019 14:59:02 w Wkurza mnie...
zestawy BiC poszly sie.....rzekomo nie maja moich zgloszen w bazie? A ja zadnych maili czy powiadomien juz nie mam, bo wysylalam na poczatku konkursu...mozna to jakos odkopac z poszty wp? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6637176 Napisano: 06.09.2019 13:28:40 w Informują
Są wyniki nowe Nutellą Wyświetl w wątku >>

jokan

#6637135 Napisano: 06.09.2019 11:54:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

U Smolara ktoś chyba TANKUJE Seth&Riley's Garage 

https://konkurswy...loads/1567682632.jpg

https://konkurswy...loads/1567636361.jpg

Dzieci w galerii alkoholowej emotka  ze rodzice pija i wysyłają wizerunki niepełnoletnich to jedno ale by to Carlsberg Polska S.A. to rozpowszechniał  emotka  w celach reklamowych  emotka  

masz racje, z tym, ze pierwsze zdjecie zostalo zrobione z premedytacja - specjalnie na konkurs (co tez nic nie znaczy, ale w tym przypadku gorzej, ze sie wysluguja dzieciakiem), a drugie to zupelnie przypadkowe zdjecie z wakacji.... Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

jokan

#6637119 Napisano: 06.09.2019 11:11:21 w SZUKAM....
onlyrybka napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Ja wysłałam dwa zgloszenia  i się okazało,że żadnego nie posiadają w bazie i nagród nie otrzymałam. 

Ja też nie dostałam nagród. Na jakiego maila pisałaś?

ja juz napisalam przez formularz kontaktowy, zobaczymy, co odpiszą, Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637079 Napisano: 06.09.2019 09:39:08 w SZUKAM....
Miła26 napisał(a):

Ja wysłałam dwa zgloszenia  i się okazało,że żadnego nie posiadają w bazie i nagród nie otrzymałam. 

To nieźle....ja już nie mam ani meili, ani paragonów, także nawet nie jestem w stanie udowodnić niczego Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637040 Napisano: 05.09.2019 22:51:06 w SZUKAM....
kaka72 napisał(a):

szukam konkursów na które trzeba kupić środki piorące

https://www.e-kon...py.html#.XXF1DGbgpzM Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637014 Napisano: 05.09.2019 21:30:19 w SZUKAM....
androm napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

kerocna napisał(a):

jokan napisał(a):

ponawiam pytanie, czy ktos jeszcze czeka na BIC tam gdzie bylo 1000 zestawow?
https://www.e-kon...em.html#.XXFPZWbgpzM

A skąd wiadomo czy się załapało na ten zestaw czy nie?

nie wiem wlasnie, ale ja na samym poczatku wysylalam

znikąd, bo nie informują, po prostu, kurier przyjechał i tyle

wiem, bo ludzie pisali, a do mnie nic nie przyszlo, no nic, poczekam na te liste zwyciezcow do konnca wrzesnia

jak na początku słałaś to bardzo dziwne, że nie masz, ja się naprawdę nie spieszyłam i mam

moze przedzwonie jutro do kuriera TNT z pytaniem, on rowny gosc to mi powie:)

napisałam CI pw

emotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

jokan

#6637001 Napisano: 05.09.2019 20:51:22 w SZUKAM....
androm napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

kerocna napisał(a):

jokan napisał(a):

wiem, bo ludzie pisali, a do mnie nic nie przyszlo, no nic, poczekam na te liste zwyciezcow do konnca wrzesnia

jak na początku słałaś to bardzo dziwne, że nie masz, ja się naprawdę nie spieszyłam i mam

moze przedzwonie jutro do kuriera TNT z pytaniem, on rowny gosc to mi powie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6636989 Napisano: 05.09.2019 20:43:47 w SZUKAM....
androm napisał(a):

jokan napisał(a):

kerocna napisał(a):

jokan napisał(a):

wiem, bo ludzie pisali, a do mnie nic nie przyszlo, no nic, poczekam na te liste zwyciezcow do konnca wrzesnia Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6636987 Napisano: 05.09.2019 20:39:02 w SZUKAM....
kerocna napisał(a):

jokan napisał(a):

nie wiem wlasnie, ale ja na samym poczatku wysylalam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6636975 Napisano: 05.09.2019 20:11:30 w SZUKAM....
https://www.e-kon...em.html#.XXFPZWbgpzM Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6636899 Napisano: 05.09.2019 16:23:30 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

czy jest teraz jakiś konkurs z odżywką do włosów, pastą do zębów albo mydłem? Szkoda kupować bez konka...

colgate  w ITM Wyświetl w wątku >>

jokan

#6636788 Napisano: 05.09.2019 11:45:04 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

bruce napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Wkurza mnie to mało powiedziane, doprowadza do szału loteria Tymbarka... ta strona tak muli... jak mam dodać paragon i postawić kapsel to jestem chora, dlatego praktycznie tam nie gram, ale jednak czasem jakiś paragon się trafi... Ja wiem, że mój komputer nie jest demonem szybkości, ale to jak zamula go ta strona to jest przegięcie....

Popieram! emotka  A - jak już człowiek pokusi się o szukanie tego nieszczęsnego HOT-a emotka  - to ciągle ma info, że... tam już jest kapsel.  emotka emotka  

Ja już te hoty olałam, bo zanim przybliżę tę mapę we właściwe miejsce to mija tyle czasu, że mi go szkoda. Wchodzę, stawiam tego kapsla gdzie bądź i jak najszybciej zamykam tę przeklętą stronę emotka

mi sie raz zacielo i paragon poszedl sie.... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6636744 Napisano: 05.09.2019 10:42:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

Czy karty od glade 100 są aktywne  i można je od razu wykorzystać?  ta ich strona nie działa, a nie mam teraz jak pobrać aplikacji :-S 

pisali w liscie ze tak, jest karta + pin Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0