Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6635176 Napisano: 31.08.2019 21:16:59 w Smolar
estrelitta napisał(a):

Czy w konkursie Garage Smolar informuje na Instagramie? 

tak, ale tak za kilka dni po wynikach, podaje linka do formularza laureata na stronie Garage Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6635160 Napisano: 31.08.2019 20:39:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

reniii napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ocho, zacznie się rzucanie na krowy emotka
https://www.e-kon...-delikatnosc.htmnie, d

Nie, dziękuję  emotka

Ja też o to badziewie bić się nie zamierzam. Zauważyliście, że coraz bardziej szajskie te nagrody? Takie krowy dawali w Tesco za zakup Milki, za jakąś kwotę i szału ludzi przy tym jakoś nie zauważyłam.

ano szajskie a maskotki to jest szajstwo do potęgi... Tylko się to wala i nic z tego nie ma. Krowy jeszcze nie mam ale jakoś hm nie za bardzo chcę mieć...

Nie patrzyłam jeszcze w regulamin, żeby sprawdzić cenę tej nieszczęsnej krowy, ale czy nie lepiej, żeby dali chociaż po 20 zeta, zamiast tego szita.

No chyba ich pogięło, ta krowa kosztuje prawie 5 dych, według agencji. Chyba ktoś upadł na głowę i to z dużej wysokości. Że już nie wspomnę o kosztach transportu tej mućki.

moze i szajskie, ale male dzieci sie z pewnosci uciesza z takiej krowki, moze ktos bedzie gral o nia na prezent, czemu nie? Wyświetl w wątku >>
3 soulfly, mia, nkba 0

jokan

#6635087 Napisano: 31.08.2019 13:44:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

Gdzie znajdę jakieś zestawienie konkursów kończących się dzisiaj?

klikasz na górze FORUM, po prawej stronie kalendarz, klinasz na datę dzisiejszą i tam sie rozwija na Dzisiaj dodane/ Dzisiaj kończące się Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634984 Napisano: 30.08.2019 23:24:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

2rek napisał(a):

ja mam takie samo pytanie o garage?
czy jeśli ja wygrałam piwa to mąż też może? w regulaminie nie widzę takiego zapisu, ale Smolar często daje ograniczenia na gospodarstwo domowe

Każda akcja posiada odrębny regulamin, który jest umową cywilną pomiędzy organizatorem, a uczestnikiem. Zapisy innych regulaminów są bez znaczenia.

z tego co pamietam to tu jest 1 uczestnik 1 nagroda na caly konkurs, wiec na gospodarstwo nie ma ograniczen Wyświetl w wątku >>
1 2rek 0

jokan

#6634933 Napisano: 30.08.2019 20:10:48 w Popraw sobie humor...
Literówka emotka - szukajcie, a znajdziecie emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6634882 Napisano: 30.08.2019 17:27:26 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6634775 Napisano: 30.08.2019 13:49:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
krseta napisał(a):

jokan napisał(a):

krseta napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

jokan napisał(a):

krseta napisał(a):

Czy ktoś w 3 etapie GARAGE wygrał trampki, mając na te dane wygrane już we wczesniejszych etapach piwko?

jak podasz te same dane to cie zdyskwalifikuje, 1 nagroda na caly konkurs - wiec musisz podac inne dane

A skąd pomysł, że zdyskwalifikują? Według mnie z regulaminu nic takegeo nie wynika, a wręcz przeciwnie.

własie dlatego pytam, ktoś tutaj pisał, że teoretycznie mozna wygrać na te dane trampki, ale bez podawania wczesniej danych w formularzu

4.2 Każdy uczestnik konkursu „Wyciśnij więcej z lata"może nadesłać dowolną ilość zgłoszeń, jednakże jedna osoba może otrzymać tylko jednąnagrodę tygodniowąw całym konkursie. Dotyczy to również sytuacji, w której jedna osoba zakwalifikuje się do więcej aniżeli jednej nagrodytygodniowej. W takiej sytuacji, po weryfikacji danych osobowych uczestników, jedna osoba zostanie nagrodzona jedną nagrodątygodniową(przypadającą za najwyższe miejsce, które zajęła w konkursie), a kolejna nagrodatygodniowapozostanie w dyspozycji organizatora

moze nie zrozumialam dobrze, a jakie dane chcesz podac? takie same, na jakie juz wygralas piwo?

przykład:
w 3 tygodniu wygrane piwko na dane XXX - ale dane nie zostaly jeszcze odeslane
i czy jest sens na te dane próbowac jeszcze (imie, nr tel i email) w kolejnym tygodniu z nadzieja wygrania lepszej nagrody, by to własnie na nią dopiero poslac swoje dane przez formularz

jest sens o ile fajne zdjecie bedzie, rzucajace sie w oczy, ale nie wiadomo jak oni teraz wybieraja , no i tez coraz wieksza konkurencja....po nieodeslaniu danych w ciagu 7 dni i tak nagroda przepada....to juz sama musisz sobie odpowiedziec na to pytanie, ewentualnie teraz zagrac na kogos innego Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634771 Napisano: 30.08.2019 13:42:45 w Dyskusje o wynikach konkursu

jokan napisał(a):

krseta napisał(a):

jokan napisał(a):

krseta napisał(a):

Czy ktoś w 3 etapie GARAGE wygrał trampki, mając na te dane wygrane już we wczesniejszych etapach piwko?

jak podasz te same dane to cie zdyskwalifikuje, 1 nagroda na caly konkurs - wiec musisz podac inne dane

A skąd pomysł, że zdyskwalifikują? Według mnie z regulaminu nic takegeo nie wynika, a wręcz przeciwnie.

własie dlatego pytam, ktoś tutaj pisał, że teoretycznie mozna wygrać na te dane trampki, ale bez podawania wczesniej danych w formularzu

4.2 Każdy uczestnik konkursu „Wyciśnij więcej z lata"może nadesłać dowolną ilość zgłoszeń, jednakże jedna osoba może otrzymać tylko jednąnagrodę tygodniowąw całym konkursie. Dotyczy to również sytuacji, w której jedna osoba zakwalifikuje się do więcej aniżeli jednej nagrodytygodniowej. W takiej sytuacji, po weryfikacji danych osobowych uczestników, jedna osoba zostanie nagrodzona jedną nagrodątygodniową(przypadającą za najwyższe miejsce, które zajęła w konkursie), a kolejna nagrodatygodniowapozostanie w dyspozycji organizatora

moze nie zrozumialam dobrze, a jakie dane chcesz podac? takie same, na jakie juz wygralas piwo?

Moim zdaniem z tego nie wynika dyskwalifikacja. Po prostu jeśli w całym konkursie wygrasz np. piwo za miejsce 112, piwo zamiejsce 150, trampki za miejsce 5 i trampki za miejsce 28 to dostaniesz tylko jedną nagrodę - trampki za miejsce 5 emotka a reszta nagród zostanie w dyspozycji organziatora. I tyle

no i to mi chodzi, za pozostale nagrody ja wykresla z laureatow czyli zdyskwalifikuja do prawa do nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634768 Napisano: 30.08.2019 13:35:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
krseta napisał(a):

jokan napisał(a):

krseta napisał(a):

moze nie zrozumialam dobrze, a jakie dane chcesz podac? takie same, na jakie juz wygralas piwo? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634764 Napisano: 30.08.2019 13:20:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
krseta napisał(a):

jak podasz te same dane to cie zdyskwalifikuje, 1 nagroda na caly konkurs - wiec musisz podac inne dane Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634682 Napisano: 30.08.2019 10:46:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

jokan

#6634629 Napisano: 30.08.2019 09:16:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

Zadnej wygranej nagrody-nawet wizaz sie nie zlitowal:(

u mnie wielkie zero na wizazu od poczatku roku, zastanawiam sie czy jakiegos bana nie mam, bo w tamtym roku miedzy 7 a 10 testowan mialam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634628 Napisano: 30.08.2019 09:11:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

violka88 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Czy w konkursie Nutella jesli mam sam wierszyk to wkleić go musze w formie pliku? Bo nie chce mi przejśc

A ktoś się pochwali czy wygrał samym tekstem? Bo paragon mam, ale czasu na zdjęcie 

Ja tez mam problem z wysłaniem pisze ze przepis nie przechodzi. Ale czy to znaczy ze foto bierze udział w konkursie ? Czy w ogóle zgłoszenie nie przechodzi?

Jest napisane: Prześlij zdjęcie, wierszyk lub pracę w innej, dowolnej
formie pokazującą Twój pomysł na optymistyczny poranek.  więc powienien przejść sam wierszyk, ale czy mam go wkleić jako plik? bo jak wklejam jako opis to nie przechodzi emotka

wygrałam wierszykiem,wysłałam jako zdjęcie

ile tam dziennie jest nagrod?

od 20 do 300 wg regulaminu

300 to chyba na caly konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634621 Napisano: 30.08.2019 08:57:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

violka88 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Czy w konkursie Nutella jesli mam sam wierszyk to wkleić go musze w formie pliku? Bo nie chce mi przejśc

A ktoś się pochwali czy wygrał samym tekstem? Bo paragon mam, ale czasu na zdjęcie 

Ja tez mam problem z wysłaniem pisze ze przepis nie przechodzi. Ale czy to znaczy ze foto bierze udział w konkursie ? Czy w ogóle zgłoszenie nie przechodzi?

Jest napisane: Prześlij zdjęcie, wierszyk lub pracę w innej, dowolnej
formie pokazującą Twój pomysł na optymistyczny poranek.  więc powienien przejść sam wierszyk, ale czy mam go wkleić jako plik? bo jak wklejam jako opis to nie przechodzi emotka

wygrałam wierszykiem,wysłałam jako zdjęcie

ile tam dziennie jest nagrod? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634373 Napisano: 29.08.2019 12:55:24 w Dziś cieszę się z.....
elizam napisał(a):

Po miesiącu walki z DPD w końcu osobiście odebrałam przesyłkę z sofą z Prince Polo. 
Przy okazji złożyłam oficjalną skargę na kuriera, poinformowałam ich także ze sprawa podrabiania podpisu na dokumentach zwrotnych została zgłoszona na policję. 
Od nadania przesyłki minęło 32 dni, ale na szczęście mam ją już w domu 

napisz pozniej co tym dalej sie stanie, podrabianie podpisu to nie zabawa Wyświetl w wątku >>

jokan

#6634370 Napisano: 29.08.2019 12:52:20 w Czy informują/ informowali?
nelunia napisał(a):

nelunia napisał(a):

SOMERSBY za kolejny etap (ten z melonem)? 

W sensie z arbuzem? Nie emotka

Taaa, watermelon, po naszemu arbuz emotka
Poprzedni etap powiadomili w środę, już myślałam, że po ptakach tzn. po arbuzach emotka

jestem ciekawa czy oni faktycznie te prace tak czytaja i kwalifikuja to na bluze, to na koszulke a to na plakat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634328 Napisano: 29.08.2019 11:26:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krseta napisał(a):

jest jakiś konkurs gdzie należy kupić drewnochron? lub inna farbe do drewna? dzieki

a to? https://www.e-kon...ch.html#.XWeZ8kfgqHs Wyświetl w wątku >>

jokan

#6634239 Napisano: 29.08.2019 08:20:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dokopał się ktoś do dzisiejszego pytania Tchibo? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634207 Napisano: 28.08.2019 22:49:45 w Czy informują/ informowali?
dzikuska21 napisał(a):

jak to jest z garage? ktoś pisał że informują z II-go etapu a wyniki przecież już dawno były na stronie? czy nie powinni informować z III-go etapu?
czy najpierw pojawia się lista nagrodzonych fotografii?

najpierw wyniki na stronie, potem za kilka dni maile , jutro moze beda wyniki za 3 tydzien Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634006 Napisano: 28.08.2019 13:23:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

odpisali mi:
Dzień dobry,

dziękujemy za wiadomość. Wszystkie dane konieczne są do rozliczenia
podatku dochodowego, a tym samym do wystawienia stosownego dokumentu
PIT. Przypominamy, że podanie powyższych danych osobowych i złożenie
oświadczeń, jest dobrowolne, ale
konieczne do otrzymania nagrody.

co o tym sądzicie?

Pozdrawiamy
Zespół konkursu

Napiszcie do producenta, jego stronę FB podałam we wcześniejszym komentarzu.

ABSOLUTNIE NIE PODAWAJCIE IM TYCH INFORMACJI! Jakiś idiota skopiował formularz z sieci, a potem byle praktykant będzie mógł wziąć kredyty po zajrzeniu do segregatora z tym konkursem - poproście o podanie podstawy prawnej. Od razu zaznaczcie, że formularz dla laureatów został sporządzony błędnie i nieprofesjonalnie.

albo w najgorszym wypadku wasze dane wyladuja gdzies w lesie i ktos je wykorzysta w niewlasciwy sposob lub sprzeda....ja bym tez sie klocila o te dane Wyświetl w wątku >>
1 joan 0