Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6629248 Napisano: 12.08.2019 11:13:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak to bylo a almette, wystarczy wieczko, czy trzeba miec paragon dodatkowo? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6629109 Napisano: 11.08.2019 19:21:59 w Wkurza mnie...
loteria żywiec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6629077 Napisano: 11.08.2019 15:23:26 w SZUKAM....
malenka89 napisał(a):

Ostatnio z braku czasu wpadam tylko po jakieś porady, muszę w końcu nadrobić zaległości. Ale do rzeczy emotka  Szukam dobrego lekarza, ginekologa, z Wrocławia najlepiej lub okolic, którzy zajmują się uroginekologią. Czy ktoś chodził tutaj   http://www.maciejzalewski.pl/badania-i-konsultacje-z-zakresu-uroginekologii ?  Ja ze Śląska, ciotka z Wrocławia, starsza osoba, która nie wie, że oprócz przychodni istnieje wiele innych możliwości, chciałabym jej załatwić jakąś wizytę emotka  

zapytaj moze tu https://www.faceb...ups/342310249583757/ lun na innej wrocławskiej grupie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6628931 Napisano: 10.08.2019 21:32:42 w skojarzenia
konkursowy paragon - szansa na wygranie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6628765 Napisano: 09.08.2019 21:55:48 w Paragony na trwające konkursy
szukam Carrefour Sensodyne, w zamian proponuje Bueno Stokrotka, który się dopiero zacznie w przyszłym tygodniu - wymiana 1 do wartości paragonu Carrefour, pw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6628740 Napisano: 09.08.2019 20:17:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

bruce napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

karkocka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

wysyłają te powiadomienia z żywca że konkurs się kończy ja przeczytałam nagroda z żywca aż mi się gorąco zrobiło

miałam to samo  emotka

ja też liczyłam że to jakaś cudowna rezerwa  emotka

każdemu po 10 tyś Wow

Trzeba by im tak napisać, że nie odpuścimy, tylko domagamy się nagrody z powiadamiającego tytułu mail'a, jak kiedyś ludzie zrobili z huśtawkami z Danone Fantasii - za błędnie wygenerowane wiadomości o wygranych głównych.  emotka emotka

Ja już im odpisałam! Po co wkurzają tym słowem "nagroda" w tytule wiadomości? Piszcie do nich, jeśli Was też to złości!

tez to dostalam na te wszystkie maile, z ktorych gram - naprawde wkurzajace emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

jokan

#6628429 Napisano: 08.08.2019 20:43:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
50 zł z Owocnej Jazdy na koncie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6628417 Napisano: 08.08.2019 20:34:24 w Zabawa ostatnia litera
0 0

jokan

#6628343 Napisano: 08.08.2019 16:26:15 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że stara pralka wyczuła, że jej następczyni już depcze jej po bębnie i lada moment ją zastąpi, i dziś - w szaleńczym akcie zemsty - podziurawiła mi pościel... Normalnie poszewka na poduszkę wygląda, jakbym ją dała do poszarpania psu emotka

Heh... złośliwość rzeczy martwych... emotka  

to samo mialam wczesniej pisac...a moze Ty jej cos zlego nagadałaś....wiesz, że rzeczy mają duszę ?:)

Niby co miałabym jej nagadać? emotka  

to do jaosiuni było, ze moge cos pralce nagadała ha ha i się pralka poobrażała i "zrewanżowała" Wyświetl w wątku >>

jokan

#6628293 Napisano: 08.08.2019 13:56:03 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że stara pralka wyczuła, że jej następczyni już depcze jej po bębnie i lada moment ją zastąpi, i dziś - w szaleńczym akcie zemsty - podziurawiła mi pościel... Normalnie poszewka na poduszkę wygląda, jakbym ją dała do poszarpania psu emotka

Heh... złośliwość rzeczy martwych... emotka  

to samo mialam wczesniej pisac...a moze Ty jej cos zlego nagadałaś....wiesz, że rzeczy mają duszę ?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6628270 Napisano: 08.08.2019 12:41:50 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

jokan napisał(a):

ktos wie ile sie czeka na odblokowanie premium w Nju mobile? Ma przyjsc sms potwierdzajacy?

Daj sobie spokój mi niby odblokowali a nadal nie mogę wysyłać smsow. I tak już kilka miesiecy

mi wlasnie odblokowali, zobaczymy czy bedzie dzialac ok Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6628233 Napisano: 08.08.2019 11:16:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

violka88 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

asper01 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

soulfly napisał(a):

as32572 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Jak bardzo przyprawowa musi byc przyprawa z knorra na loterie? Czy musi byc pojedynczy skladnik, ewentualnie mieszanka, czy przyprawa tzw fix bierze udzial? Organizator od 3 dni nie odpisuje, dlatego pytam, bo moze ktos juz wie.

Też jestem ciekawa czy fix uznają za przyprawę...

Na fix-ie też jest napisane przyprawa. 

tym samym się kierowałam i kupiłam 2x fix do sałatek emotka

Kostki rosołowe to też przyprawa, przynajmniej mam taką nadzieję emotka .

A ja myślę, że chodzi im o nowość, o te przyprawy jednoskładnikowe po 1,99. Ja kupuje tylko takie żeby potem nie rozpaczać, że nagroda przepada.
Zresztą takie są umieszczone na stronie z konkursem.

Zastanawiam się czy wchodzi przyprawa do zup w butelce, w sumie jest w nazwie przyprawa tyle tylko ze w butelce

Odpisali mi na FB ze fixy i sosy do salatek to nie przyprawy
https://www.knorr.pl/produkty/przyprawy

tu chodzi o te nowe przyprawy co wypuscili na rynek, papryka, curry, kurkuma, pieprz i inne Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6628126 Napisano: 07.08.2019 21:30:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Tymbarku moża brac udział również Cytroneta? Mnie sie wydaje, ze tak, ale niech ktos jeszcze potwierdzi:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6628116 Napisano: 07.08.2019 21:08:41 w skojarzenia
rufus napisał(a):

jokan napisał(a):

proszek - oranżada

Oranżada - Helena

Helena - Wojewódzki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6628101 Napisano: 07.08.2019 20:28:57 w skojarzenia
proszek - oranżada Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6628058 Napisano: 07.08.2019 18:40:05 w SZUKAM....
ktos wie ile sie czeka na odblokowanie premium w Nju mobile? Ma przyjsc sms potwierdzajacy? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6627858 Napisano: 07.08.2019 12:35:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zmurcia napisał(a):

jokan napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy w KONKURSIE BLADE TOUCH AND FRESH na paragonie ROSSMANNOWYM opis GBB xxxxx wystarczy czy trzeba udać się po adnotacje na rewersie paragonu? Bez sensu to trochę! Mogę im przecież opakowanie produktu obok paragonu fote zrobić.

podobno trzeba pieczątkę, ja mam taki sam paragon ale jeszcze nie grałam, czekam na info od osob ktore wygraly, czy im ten paragon przejdzie z pieczatka

Ja właśnie w Rossmann poprosiłam o adnotację i pieczątkę. Pani dziwnie się patrzyła no ale nie robiła problemu.
Pytanie mam z innej beczki. W reg jest zapis:
"3.6. Wiadomość sms z wykonaniem zadania powinna zawierać wyłącznie dokończenie konkursowego zadania "Nowy Glade Touch & Fresh to..""
Dobrze rozumiem, że w sms sysyłam tyko moją odp bez tego Nowy Glade...
Bo już się zakręciłam :

tak, dokonczenie zdania Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6627790 Napisano: 07.08.2019 09:46:19 w Biedronka
kalajf napisał(a):

www.wstrzasnijglodem.pl/nagrody

ta strona dziala tylko w telefonie jesli sie nie myle Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6627727 Napisano: 06.08.2019 21:00:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy w KONKURSIE BLADE TOUCH AND FRESH na paragonie ROSSMANNOWYM opis GBB xxxxx wystarczy czy trzeba udać się po adnotacje na rewersie paragonu? Bez sensu to trochę! Mogę im przecież opakowanie produktu obok paragonu fote zrobić.

Niestety nie wystarczy. Musi być dokładna nazwa Glade touch and fresh, jeżeli nie ma trzeba prosić o adnotację i pieczątkę.

Ja dzis  uzyskałam pieczątkę z adnotacją, zaraz im wyślę i czekam na pozytywna weryfikację emotka

daj znac jakby co:) Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

jokan

#6627687 Napisano: 06.08.2019 18:56:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

podobno trzeba pieczątkę, ja mam taki sam paragon ale jeszcze nie grałam, czekam na info od osob ktore wygraly, czy im ten paragon przejdzie z pieczatka Wyświetl w wątku >>
0 0