Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6625501 Napisano: 31.07.2019 00:08:04 w Wkurza mnie...
ludzie sie umawiaja, ze chca cos kupic, a potem albo pisza albo dzwonia i takie rozne rzeczy wymyslaja...no kreatywnosc ponad wszystko
- dziecko zachorowalo
- samochod sie rozkraczyl
...czekam na dalsze kreatywnosci emotka
I chodzi o to, że nie proponuja innego terminu, tylko to i koniec. Wiec dla mnie jest to zwykla glupia wymowka. Nie prosciej powiedziec, ze nie jest ktos juz zainteresowany? Wyświetl w wątku >>

jokan

#6625500 Napisano: 31.07.2019 00:04:38 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś kiedyś pisał reklamację do IQ Marketing i otrzymał pozytywną odpowiedź ? Mam zamiar do Nich napisać w sprawie negatywnej weryfikacji paragonu z PP/niby nieczytelny/...  emotka

ja pisalam bo o ile dobrze pamietam, to oni obslugiwali loterie lubisiowa, pozytywnie rozpatrzona, a chodzilo o to, ze kurier ani do mnie nie dzwonil ani zadnego awiza nie dostalam a paczka do nich niby wrocila, wiec im co nieco opisalam i gra przyszla - nie wiem natomiast jak tu zareaguje na twoja reklamacje w sprawie paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6625361 Napisano: 30.07.2019 18:43:36 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Ktoś jest ciekawy wyników brecka? No to hop: https://m.faceboo...438232756852/?type=3

/edit: wkurzają mnie agencje, które swój regulamin maja gdzieś 

Co za żenada - twierdzą, że odpowiedź została przesłana bez spacji - kto w ogóle czyta gnioty bez spacji? O nagradzaniu tekstu, co nie posiada spacji czy znaków interpunkcyjnych nawet nie wspomnę emotka

chronią tylko swoją doopę nic innego...ja nie grałam, ale czy w regulaminie było określone, czy ma być 300 ze spacją czy bez spacji? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6625187 Napisano: 30.07.2019 11:45:29 w skojarzenia
kontakt z naturą - wyciszenie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6625143 Napisano: 30.07.2019 10:09:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

katake napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

katake napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

katake napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

katake napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

katake napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

Hej, mam pytanie odnośnie konkursu zdjęciowego Coccolino w stylu glamour. Gdy dodaje zdjęcie na tej miniaturze z boku strasznie się ścina ( widać tylko jego część) Czy to tylko poglądowe, a ono dochodzi do agencji „normalne” czy powinnam je jakoś zmniejszyć, żeby zmieściło się w tym prostokącie? Ktoś może wie?  emotka   emotka

U mnie to samo.Mam wątpliwości czy dodawać takie zdjęcie.

Napisałam do agencji. Dam znać jak odpiszą, jeśli oczywiście zrobią to przed zakończeniem konkursu emotka emotka
Będę wdzięczna za info.

jak zmiejszałam do 4MB to mi całe wchodziło tylko ramka się robiła - ale było całe emotka

Moje ma 2,88MB i nie wchodzi. Układ ma pionowy-a ramka obcina mi górę i dół...

ja wstawiłam dwa poobicnane... to ciekawe jakie im się wyświetlają...

No bez sensu trochę-bo ten niepełny podgląd niepokoi.

też o tym pomyślałam, ale moje zdjęcia są małe, a mimo to nie wchodziły do ramki

No dokładnie...ciekawe czy odpowiedzą-też do nich napisałam.NIe myślałaś zadzwonić i zapytać-jak Twoje zdjęcia u nich wyglądają?

zaniepokoiło mnie to, ale potem porzuciłam te myśli, a teraz jak czytam wasze komentarze to niepokój wrócił emotka  haha
nie mam czasu dzwonić emotka

to moze lepiej poziomy dac? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6625115 Napisano: 30.07.2019 09:32:41 w Informują
Smolar informuje o pozytywnym zweryfikowaniu paragonu na ABC smak wakacji, wysyłka lodówek do 05.08.2019 Wyświetl w wątku >>

jokan

#6625040 Napisano: 29.07.2019 22:54:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
hexagon napisał(a):

10:0 dla Familijnych 
Co robię nie tak?  emotka

wszystko w porządku...nawet przy 100 paczkach możesz mieć jedno wielkie zero...także ten....może zagraj w jakiś kreatywny a nie bramki? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6624979 Napisano: 29.07.2019 21:23:54 w Pomocy!!!!
czy Wy tez nie widzicie wiadomosci w skrzynce? Mam pustą...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6624964 Napisano: 29.07.2019 20:38:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co odsylacie z Silana? W regulaminie w zalaczniku brak jest jednej zgody, ktora jest w mailu, a dokladnie tej drugiej z maila

„Potwierdzam, że wyraziłem zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu
przeprowadzenia konkursu „Odkryj swoje relax moments w Biedronce” w tym
w celu wydania nagród oraz rozpatrzenia ewentualnych reklamacji”;

Więc druknac maila i podpisac czy tylko oswiadczenie? A moze na osdiadczeniu ja dopisac i podpisac? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6624947 Napisano: 29.07.2019 19:53:05 w Dziś cieszę się z.....
cieszę się, że u mnie nieco popadało...spadła pompa, ale krótko.... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6624928 Napisano: 29.07.2019 19:07:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy Albedo nagrodziło tylko 2 ostatnie dni w Silanie? Czy ktoś może potwierdzić wygraną z jakiegoś wcześniejszego dnia?

hmmm ...ja gralam jeszcze 18 i 20 ale nic z tego sie nie udalo....tylko 23.07 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6624904 Napisano: 29.07.2019 18:15:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

A informują ten Silan dniami czy jak?

Raczej poszło jednocześnie. Ja mam maila z 15:48, jedna z godzin podana w wątku MDW. Nikt się nie chwalił późniejszymi mailami, za to ktoś się chwalił zgłoszeniem z ostatniego dnia i ma maila też o 15:48.

A Ty za który dzień masz?

Już nie pamiętam, czy to było zgłoszenie z ostatniego dnia czy nie emotka Wysyłałam kilka dni i teraz już nie pamiętam co i kiedy emotka

Ja też mam dwa z ostatniego dnia, a ma ktoś z innych dni? Czy Oświadczenia muszą być drukowane i podpisywane każde oddzielnie czy ważne jest aby pod każdym akapitem był podpis ale na jednej kartce?

Kurcze, to może jednak tylko ostatni dzień poinformowali?

ja mam dwa z dnia 23.07 Wyświetl w wątku >>

jokan

jokan

jokan

#6624695 Napisano: 29.07.2019 13:00:22 w skojarzenia
1 brucee 0

jokan

#6624566 Napisano: 28.07.2019 22:56:51 w skojarzenia
eksperymenty - wynalazki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6623654 Napisano: 25.07.2019 12:21:04 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

noska81 napisał(a):

as32572 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie którzy mają innych gdzieś i słuchają głośno muzyki bądź grają w pociągach/samolotach itp.
Dziś musiałam przejśc dwa wagony (jak już się dało przejść, ale to już temat na inną historię) żeby było względnie cicho, niestety od kolejnego przystanku już przestało być  emotka
Uwagi nie zwracam, bo nie mam siły na kłótnie, a tak się to kiedyś skończyło emotka

ja bym zwróciła uwagę. serio. To ma być komfort dla wszystkich nie dla jednej osoby

Nie wiem, ostatnio matka sama zwracała uwagę ok 7mio letniej dziewczynce żeby ściszyła głos w grze a ona sobie nic z tego nie robiła..
Jak mam możliwość wolę zmienić miejsce niż się z kimś użerać.
Najlepszy jest koleś który wychodząc z pociągu z plecakiem dosłownie taranuje wszystkich po drodze, ostatnio ktoś za nim wybiegł z pretensjami, ale tamten słuchawki na uszach i nawet się nie obejrzał
Także tak, wkurzają mnie dojazdy do pracy a milionów na horyzoncie nie widać, żeby sytuacja miała się zmienić...

odnosnie zachowania ludzi, to mnie potwornie wkurza sasiad, ktory wychodzi z mieszkania z parteru na dwor i po przekroczeniu progu swojego mieszkania zapala fajke....jakby tego nie mogl zrobic doslownie 5 krokow dalej...i fajkami smierdzi.....

drugi sasiad z kolei zaparkowal wczoraj kolo netto, jeszcze przed tymi miejscami dla niepelnosprawnych...no szkoda, ze do sklepu nie wjechal, w koncu duze drzwi przesuwne w netto to moze tym swoim wypierdkiem by sie zmiescil emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6623550 Napisano: 25.07.2019 09:30:51 w Wkurza mnie...
katrin1 napisał(a):

Wkurza mnie jesienna pogoda w lipcu, gdzie to lato? emotka

naprawdę? gdzie tak fajnie? a mnie wkurzają upały...nie lubię...wg prognozy dzisiaj u mnie 32 Wyświetl w wątku >>
0 0