Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6623542 Napisano: 25.07.2019 09:16:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
targicola napisał(a):

Oianialistopad napisał(a):

soulfly napisał(a):

agata6 napisał(a):

beatha77 napisał(a):

Czy jest ktoś kto wygrał w Kuchni Staropolskiej? Zarejestrowałam sporo paragonów i nic. Czy tylko ja mam takiego pecha?

Ja wygrałam 220 zł. ale na początku loterii a teraz same pudła emotka

Ktoś pisał że wszystkie pieniądze zostały już zdrapane. 

2 dni temu trafilam 70 zł,a teraz juz nic

Kiedy???Dwa dni temu???18.07 około 16-ej było już po bejmach.Pula wyczerpana.W trochę ponad 65 godzin wszystko się rozeszło.

to tam są jakieś pule dzienne? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6623522 Napisano: 25.07.2019 08:09:58 w skojarzenia
0 0

jokan

#6623219 Napisano: 24.07.2019 11:12:30 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
kreatia napisał(a):

pionas, szukajka nie wyszukuje mi frazy: skyr, skyrunek. coś się z nią dzieje? emotka  

tak zawsze było. szukaj po Piątnica emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

jokan

#6623191 Napisano: 24.07.2019 10:22:48 w SZUKAM....
ewa-maz-spoko-pl napisał(a):

Mogę prosić o link do konkursu astra w biedronce

https://www.e-kon...ka.html#.XTgVDUfgqHs Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6623150 Napisano: 24.07.2019 09:19:08 w skojarzenia
widać/słychać/czuć - "Jestem z miasta" Wyświetl w wątku >>
1 tadziuuu 0

jokan

#6623050 Napisano: 23.07.2019 20:40:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

violka88 napisał(a):

2rek napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy na Silana w Biedronce dostajecie jakieś potwierdzenie ne e-maila? Dwa zgłoszenia poszły i nic emotka ani na stronie, że zgłoszenie przyjęło, e-maila też brak.

u mnie to samo, zgłoszenie wysłane i brak potwierdzenia na maila, na stronie też

Wczoraj tez nie miałam maila potwierdzającego. Było tylko podziękowanie na stronie konkursowej.
Czyli co moje zgłoszenie nie bierze udziału w konkursie?

na maila nic nie przychodzi, było podziękowanie na stronie i tyle. Przynajmniej na początku konkursu bo dziś wbijałam kolejne zgłoszenie i nic, nawet podziękowania emotka

A pisał może ktoś do organizatora czy zgloszenia dochodzą?

Właśnie do nich napisałam. Bo według regulaminu mail zwrotny ma przychodzić.

maile nigdy nie przychodziły, były tylko podziękowania na stronie i to tylko na Chrome, na innych przeglądarkach nic z nic Wyświetl w wątku >>

jokan

#6623004 Napisano: 23.07.2019 17:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pink086 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kolejny dzień ogłaszania wyników mam na marzenia biedronka i cisza  emotka

ja bym nie nastawiała się za bardzo na ten konkurs.....

ja po kilku zgłoszeniach odpuściłam:)

ja grałam na znaleziona paragony, ale i tak nic nie trafiłam...jak ktoś nie pije piwa, to nie warto - lepiej w coś innego zainwestować, w jakiś promocyjny, a nie loterię :-] Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

jokan

#6622998 Napisano: 23.07.2019 17:28:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

kolejny dzień ogłaszania wyników mam na marzenia biedronka i cisza  emotka

ja bym nie nastawiała się za bardzo na ten konkurs..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6622927 Napisano: 23.07.2019 15:11:06 w Pomocy!!!!
tadziuuu napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy kupujący allegro ma podstawę do zwrotu kosztu wysyłki, jeśli wysłałam później ( przez niedopatrzenie) niż wskazałam w aukcji. W jakich przypadkach kupujący może żądać zwrotu kosztów przesyłki, wiecie może? Przesyłka jest w doręczeniu, nic nie reklamowal a żąda zwrotu kosztów wysyłki ( całe 8.99 zł) i jedzie po mnie po całości....

wg mnie jeśli kupujący nie chce już towaru to ma 14 dni na zwrot i wtedy może żądać zwrotu za przesyłkę emotka o innej sytuacji nie słyszałem żeby np. z tytułu opóźnienia żądać zwrotu.

W tym przypadku można z administracją allegro się skontaktować celem wyjaśnienia tej kwestii emotka myślę że uda się uzyskać na to odpowiedź emotka  

Ale jak nie chce towaru? Ja nie sprzedaje jako sklep ani nie prowadzę działalności... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6622881 Napisano: 23.07.2019 14:02:36 w Pomocy!!!!
Czy kupujący allegro ma podstawę do zwrotu kosztu wysyłki, jeśli wysłałam później ( przez niedopatrzenie) niż wskazałam w aukcji. W jakich przypadkach kupujący może żądać zwrotu kosztów przesyłki, wiecie może? Przesyłka jest w doręczeniu, nic nie reklamowal a żąda zwrotu kosztów wysyłki ( całe 8.99 zł) i jedzie po mnie po całości.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6622828 Napisano: 23.07.2019 12:02:00 w Wkurza mnie...
wilhelmzdobywca napisał(a):

Wkurza mnie, że firmy nie podchodzą poważnie do pisemnych zgłoszeń problemów - dopiero jak się dzwoni i zrobi awanturę, może ktoś się przejmie. A ja nie lubię, wolę pisać. W ostatnich dwóch tygodniach na kilka różnych zgłoszeń, do różnych firm, bez odpowiedzi wiszą 3, w 1 dostałam odpowiedź mniej więcej "przykro nam, ale czas minął", a w 2 odpowiedź była zupełnie jak z automatu, w stylu "dziękujemy za zgłoszenie, w razie dalszych problemów prosimy o kontakt." SERIO. emotka

tak dziala niestety wiekszosc firm...czasami stawiam sobie pytanie, jak taka firma funkcjonuje na rynku? Masakra... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6622805 Napisano: 23.07.2019 11:42:36 w Wkurza mnie...
niech chwal...przed zachodem slonca....a jednak idioci tez sa na allegro....emotka emotka emotka tylko dlaczego na mnie trafilo ? Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

jokan

#6622801 Napisano: 23.07.2019 11:35:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
warto się tu chyba przypomnieć.... : Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6622543 Napisano: 22.07.2019 15:40:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
buuuu...że tak powiem Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6622470 Napisano: 22.07.2019 12:39:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

co mozna zrobic pozytecznego z Dukatami na koncie Develey? Mam 20 szuk, wiec nie powala....czy cos sie da zrobic czy odpuscic?

zapłacić nimi za darmową dostawę emotka albo na punkty wymienić 4x5

dzieki, czy ja dobrze rozumiem, ze jak przy produkcie jest dukat i darmowa dostawa, to jest to za 1 dukat ta darmowa dostawa? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6622459 Napisano: 22.07.2019 12:20:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
co mozna zrobic pozytecznego z Dukatami na koncie Develey? Mam 20 szuk, wiec nie powala....czy cos sie da zrobic czy odpuscic? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6622187 Napisano: 20.07.2019 22:35:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

czy z Silana Biedronki dostaliście jakieś potwierdzenie dna stronie albo mailu?

nic nie przyszło na gmail, na stronie też nie widziałem emotka

dzisiaj puszczalam zgłoszenie z Chrome i dostałam na stronie powiadomienie "Dziękujemy za wysłanie zgłoszenia, Twoje zgłoszenie zostało przyjęte do konkursu." hmmm, ciekawe czy wczesniejsze doszło ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6621975 Napisano: 19.07.2019 20:50:18 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

tereniagno napisał(a):

joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Oj,oj,okropnie wkurzyłam się.Po ful  próbach wygrałam jedną, jedyną sofę z Prince Polo i na dodatek przepadła, ponieważ nie spełniłam warunków emotka emotka emotka
Na paragonie nie było konkretnie napisane "prince polo",tylko "WAFLE KRAFT P"  emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Gdybym wiedziała,że to nie przejdzie, poszłabym do sklepu po adnotację emotka emotka emotka emotka

Hmm, moim zdaniem na pierwszy rzut oka widać, że nie przejdzie. To tak, jakby należało kupić proszek do prania Persil, a na paragonie wydrukowana byłaby informacja "proszek Ariel".

Inna sprawa, że akurat w Twoim przypadku:
wafelek Prince Polo został stworzony przez firmę Olza, którą wykupiła firma Kraft, która to zmieniła w 2013 nazwę na Mondelez. Podsumowując: Kraft = Mondelez. Zatem wafelek Prince Polo to wafelek firmy Kraft. Jeśli zależy Ci na tej nagrodzie, możesz złożyć reklamację.

Złożyłam reklamację , dołączając skan adnotacji z pieczątka sklepu i niestety otrzymałam odpowiedź negatywną  -reklamacji nie uznali emotka emotka emotka emotka emotka Miałam cichą nadzieję, że uznają emotka

emotka  Jednak nie?  emotka  Niepoważni! Przecież to nie Ty paragon drukowałaś...

masakra....zeby na takich pufach oszczedzac....a niech sie tymi "leżuchami" wypchają !!! Wyświetl w wątku >>

jokan

#6621725 Napisano: 19.07.2019 10:14:34 w Wkurza mnie...
Na Zywca nie mam już sił...nawet na znalezione kapsle/ zawleczki a myślałam, że będą szczęśliwe... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6621649 Napisano: 18.07.2019 22:31:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

czy z Silana Biedronki dostaliście jakieś potwierdzenie na stronie albo mailu?

nic nie przyszło na gmail, na stronie też nie widziałem emotka

dzieki, u mnie tez wlasnie nic a nic (mail na wp.pl) Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0