Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6621646 Napisano: 18.07.2019 22:15:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy z Silana Biedronki dostaliście jakieś potwierdzenie na stronie albo mailu? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6621644 Napisano: 18.07.2019 22:10:02 w Wkurza mnie...
faworek napisał(a):

tereniagno napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy fotograficzne- typu konkurs wakacyjny, wstaw fotę z podróży,wstaw fotę,gdzie z wami był nasz produkt itd itp, które nie trwają do końca wakacji,tylko np. do połowy czy końca lipca...Kuźwa,ktoś nie wie ile trwają wakacje i ludzie nawet w sierpniu jeżdżą na wczasy itd?

a najlepsze jest to, ze takich konkursow jest cala masa, trzeba by bylo dodatkowo tachac walize z roznycmi produktami do zdjec....albo kupowac gdzies na miejscu specjalnie emotka

Też mnie wkurzają i dlatego nie biorę w nich nigdy udziału emotka

Miałam takie fazy, że brałam różne produkty i gadżety, żeby zrobić foty na konkursy wakacyjne i nigdy nic nie wygrałam (no może raz wpadła jakaś głupotka). 
Straciłam z mężem tylko kupę czasu na poszukiwanie miejscówek i tachanie wszystkiego. Pełno nerwów emotka  Więc teraz pierdzielę to, jak mamy wczasy i urlop to odpoczywamy też od konkursów i nawet palcem nie kiwnę, by coś zrobić emotka    

ja w tym roku też się o takie 1 pokusiłam zdjęcie, oczywiście nic nie wygrałam, także daję sobie z tym spokój emotka Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

jokan

#6621618 Napisano: 18.07.2019 21:31:28 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy fotograficzne- typu konkurs wakacyjny, wstaw fotę z podróży,wstaw fotę,gdzie z wami był nasz produkt itd itp, które nie trwają do końca wakacji,tylko np. do połowy czy końca lipca...Kuźwa,ktoś nie wie ile trwają wakacje i ludzie nawet w sierpniu jeżdżą na wczasy itd?

a najlepsze jest to, ze takich konkursow jest cala masa, trzeba by bylo dodatkowo tachac walize z roznycmi produktami do zdjec....albo kupowac gdzies na miejscu specjalnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6621292 Napisano: 18.07.2019 07:24:24 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy mozna cos zmienic w oplaconej paczce paczkomatowej? Zle wybralam paczkomat odbiorcy i co teraz? emotka
Paczka opłacona, etykieta wydrukowana...dopiero zobaczyłam....pomocy!!!!  emotka

Ja raz wybrałem błędnie rozmiar paczki, zamiast B, dałem A. oplacilem wydrukowałem i się skapłem że źle zrobiłem. 
Zamowilem znowu na gabaryt B. 
Wszedlem w kontakt i tam jest coś o błędnej etykiecie czy anulowaniu etykiety (do wybrania temat wiadomosci).
napsialem do nich całą sytuację i babeczka mi odpisała, że anuluje to pierwsze zlecenie i pieniądze zwróci mi na konto w inpost.pl ale muszę potwredzić czy sie z tym zgadzam. Potweirdziłem. Po kilku dniach kasa na koncie była emotka  

dzieki, ja myslalam jeszcze, zeby jutro z samego rana do nich zadzwonic, zeby szybko zadzialac

Możesz spróbować emotka  jak odbiorą emotka ja jak chciałem swoją sprawę załatwić to 35 minut spędziłem słuchając muzyki, a najlepszy fakt... JESTEŚ 349 w kolejce emotka
wolalem napsiac emotka  ale próbuj   

2 minuty mi zajelo zalatwienie sprawy emotka emotka - na stronie jest formularz z roznymi sprawami, tam m.in. prosba o zwrot za niewyslana paczke, trzeba tylko jej numer wpisac i kasa ma wrocic na konto Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6621251 Napisano: 17.07.2019 22:08:03 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy mozna cos zmienic w oplaconej paczce paczkomatowej? Zle wybralam paczkomat odbiorcy i co teraz? emotka
Paczka opłacona, etykieta wydrukowana...dopiero zobaczyłam....pomocy!!!!  emotka

Ja raz wybrałem błędnie rozmiar paczki, zamiast B, dałem A. oplacilem wydrukowałem i się skapłem że źle zrobiłem. 
Zamowilem znowu na gabaryt B. 
Wszedlem w kontakt i tam jest coś o błędnej etykiecie czy anulowaniu etykiety (do wybrania temat wiadomosci).
napsialem do nich całą sytuację i babeczka mi odpisała, że anuluje to pierwsze zlecenie i pieniądze zwróci mi na konto w inpost.pl ale muszę potwredzić czy sie z tym zgadzam. Potweirdziłem. Po kilku dniach kasa na koncie była emotka  

dzieki, ja myslalam jeszcze, zeby jutro z samego rana do nich zadzwonic, zeby szybko zadzialac Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6621243 Napisano: 17.07.2019 21:52:06 w Pomocy!!!!
Paczka opłacona, etykieta wydrukowana...dopiero zobaczyłam....pomocy!!!!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6621012 Napisano: 17.07.2019 09:47:14 w skojarzenia
harcerz - obóz Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6620877 Napisano: 16.07.2019 18:08:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia24 napisał(a):

mary18 napisał(a):

gdzie najtaniej kupić coccolino na loterie , czy jest może też w kauflandzie , bo w jednym u mnie nie było i nie wiem czy szukać też po innych  ?

13 zł w biedronce płaciłam

A która to loteria? Są tylko konkursy... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6620582 Napisano: 16.07.2019 10:49:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pustki ostatnio... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6620521 Napisano: 16.07.2019 08:40:14 w PLAGIATY
edith napisał(a):

Poradzcie  co mam zrobić, Pani Iwona Fuglewicz ukradła moje zdjęcie w konkursie  kabanosow JBB , zdjecie z konkursu z tamtego roku,dodała 2 godziny temu i publikując je na swoim profilu fb,jestem w szoku  emotka  Jak ludzie się nie boją, odkryłam przez przypadek, co radzicie w takiej sytuacji? Jakie kroki poczynić?  emotka

napisz pod jej zgloszeniem (dostanie powiadomienie) lub na jej profilu pod zdjeciem, ze zdjecie jest kradzione i zglaszasz sie wlasnie z tym do organizatora Wyświetl w wątku >>

jokan

#6620457 Napisano: 15.07.2019 21:18:30 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

Kto pomoże w wygraniu sofy z Prince Polo.Moja wygrana niestety przepadła emotka Mam już ostatni paragon,wszystkie pudła, a dziś koniec emotka

to nie lepiej zagrac w konkursie a nie tej loterii? Wyświetl w wątku >>

jokan

#6620447 Napisano: 15.07.2019 20:58:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy do zagrania w quiz lecha wystarczy 1 kapsel? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6620262 Napisano: 15.07.2019 13:56:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

xpac napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pikawka napisał(a):

soulfly napisał(a):

Czy ktoś ma jakieś pomysły co zrobić ze zniżkami 10 zł do Empik  od Żywca? 

Rozdać emotka

emotka  dobry pomysł

Zrób konkurs na forum:
"Dlaczego to właśnie Ty powinieneś wygrać tą nagrodę?" 
Długość wypowiedzi nie może przekraczać 160 znaków wliczając to spację.....

Bo mam horom curke.

a ja horeko hąmika Wyświetl w wątku >>

jokan

#6620237 Napisano: 15.07.2019 13:13:47 w SZUKAM....
czy ktos wysylal rower w kartonie jakas spedycja? jesli tak, to jaka? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6620229 Napisano: 15.07.2019 13:02:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

na konkurs z Tukanami można kupić dwa mydełka Fa?

w regulaminie nie ma wylaczen wiec wg mnie mozna Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

jokan

#6620162 Napisano: 15.07.2019 10:05:11 w Wkurza mnie...
escada napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

escada napisał(a):

nie da się wykorzystać tego samego paragonu na konkurs z Coccolino w Tesco  i ogólnym, pomimo innego zdjęcia, wrrrrr
puściłam do Tesco kilka dni temu a dzisiaj nie przyjęło na ten ogólny (komunikat o wykorzystanym nr paragonu do Tesco), tak, że uważajcie w którym wolicie zagrać

o to ciekawe obostrzenie,jest o tym w regulaminie? Jeśli to dwa różne konkursy?

nie wiem, nie sprawdzałam, na razie się wkurzam emotka   fajna fotka mi się marnuje

dlaczego sie marnuje? trzeba dokupic produkt i mozna dac zgloszenie..... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6620161 Napisano: 15.07.2019 10:03:15 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

kreatia napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Taki spleśniały produkt należy reklamować w sklepie, w którym się go kupiło.Dadzą albo nowy, albo zwrot pieniędzy.Trzeba tylko okazać paragon.Ostatnio miałam tak z pierogami z aktualną jeszcze datą ważności, które spleśniały.Oddali kasę bez problemu.

Nie zgodzę się z Tobą. Bardziej polecam producenta, jemu najbardziej zależy na reputacji, bo to nie chodzi o te 1,50 zł, a o sam fakt zdarzenia. Producent może prześledzić drogę tego produktu, a sklep na pewno tego producentowi nie przekaże, więc sprawa ucichnie.

Producent mało może, kiedy 30 stopni na dworze a ludzie zakupy w samochodzie trzymają - wiadomo, ze sie zagotuje. A te Bakusie to tania firma, bo producent daje dziecku nagrode, która jest do odebrania 60km od domu  emotka  Ewidentnie producentowi nie zalezy na własnym, tanim wizerunku.

poza tym moze to byc wina klepu w przechowywaniu...u mnie np. w intermarche lodowki powypychane po brzegi, a ser zolty sam splywa w opakowaniach (widac, bo opakowania przezroczyste) ...to samo sie dzieje w jogurtach, serkach, tylko akurat tego nie widzimy, dopiero po otwarciu.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6619531 Napisano: 12.07.2019 12:21:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Żywiec to totalna porażka.  emotka

zgadzam się Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6619046 Napisano: 11.07.2019 09:08:00 w skojarzenia
0 0

jokan

#6618921 Napisano: 10.07.2019 22:12:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
odebrany mop z Brico:) Wyświetl w wątku >>
1 alaalicja 0