Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6613195 Napisano: 25.06.2019 12:37:22 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

A Milka Intermarche informowała ? 

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6613172 Napisano: 25.06.2019 12:05:55 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

as32572 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Wkurzyła Mnie pleśń w serkach Bakuś  emotka emotka Otwieram a tu taka niespodzianka  emotka Wszystkie cztery bakusie zakupione w Carrefourze!!!!Uważajcie na swoje serki!!!Gdzie mogę zgłosić takie g.....no  ?????Jestem wściekła mama prawie nic nie widzi i dobrze że nikomu nie dała  emotka

ja mam wrażenie,że carrefour źle przechowuje produkty, często zdarzyło mi się kupić w tym markecie coś zepsutego (np mleko, surówka) mimo dobrej daty ważności. Dużo cześciej kupuję w Kauflandzie i nie kojarzę takiej sytuacji. A już trzymanie produktów mrożonych na hali przez długi czas zanim rozłożą do lodówek to chyba zmora wszystkich marketów...

Dokładnie, ostatnio przy okazji konkursu Pudliszek w Carrefourze pokazałam pani całą półkę sosów Pudliszki w rozszczelnionych słoikach (klik) i z grubą warstwą pleśni u góry każdego. 

ja kiedys przy makach eko zobaczylam jakies drobne pajeczyny i chyba robale - zrobilam wtedy zdjecie i im wyslalam, zeby cos z tym zrobili - ale nie znam dalszego ciagu wydarzen....ogolnie nie lubie carrefoura, poza tym drozyzna..... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6613108 Napisano: 25.06.2019 10:57:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
psotka napisał(a):

kama.z napisał(a):

Wciąż nie mogę otrząsnąć się z szoku, że budżet mnie olał. emotka  Do tej pory jedyny pewniak. Chyba czas na emeryturę emotka  A o innych konkursach i loteriach, zwłaszcza bramkowych, nie chce mi się gadać emotka

Co to za konkurs ten budżet? Często jest tak nazywany. Co trzeba zrobić?

Kaufland, w zapowiedziach jest, trzeba kupic jakies tam marki i na kazdy sklep 3 x bon 100 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6613072 Napisano: 25.06.2019 09:44:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

jokan

#6613057 Napisano: 25.06.2019 09:16:31 w Połączenia nieodebrane
danae napisał(a):

Wczoraj dzwonił do mnie numer 660 2*0 023, dzisiaj 662 4*0 224. Dziwna sytuacja, bo dzwoni raz, a jak próbuję oddzwonić, to mam komunikat po angielsku The number you have dialed is not in service (wtf? przecież przed chwilą był bardzo in service, skoro do mnie dzwonił).

Coś ktoś?

mi sie wydaje, ze call center, jacys naciagacze....oni do ciebie moga dzwonic, ale ty juz do nich nie - takie numery Wyświetl w wątku >>
1 danae 0

jokan

#6613042 Napisano: 25.06.2019 08:49:18 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

Jest konkurs w gazetce, nie mam regulaminu
Albedo- do wygrania 212 tukanów( koła pompowane )
Trzeba kupić dowolny produkt Schwarzkopf &Henkel  
Jest u nas w bazie ?

jest w zapowiedziach, na grafice zle nalisali 212, bo wg regulaminu jest 100 sztuk tylko; ktos tam ma regulamin i na prosbe wysyla na maila
24.06 ktos pisal, ze sie konczy za 2 dni, czyli juz jutro Wyświetl w wątku >>

jokan

#6612735 Napisano: 24.06.2019 12:52:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nelunia napisał(a):

Po raz kolejny dałam się nabrać emotka  Oreo - > wartość dodana w obwodzie bioder,  oprócz tego mnóstwo papierzysków w szafce i wkurzenie na rezerwę 0/16

ja choc malo gralam, to rezerwa rozniez nie wpadlaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6612711 Napisano: 24.06.2019 12:08:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Stwierdzam, ze na tym forum jest jakaś osoba, która upodobała sobie, żeby na mnie donosić. Nie będę się wypowiadać na temat konkursu Robico, bo agencja, która gonprowadzi nie ma pojęcia o marketingu. Ale to co się stało teraz to szczyt szczytów. Ktoś stwierdził ze moje zdjęci w Wasa i zdjęcie męża w Robico to plagiat. Na zdjęciu jest jedna rzecz/osoba, która je łączy- mój syn. Poza tym każdy rysunek wykonaliśmy osobno, własnoręcznie. Wyobraźcie sobie, ze agencja Robico zdyskwalifikowała męża. Co powinnam zrobić?

Ale ludzie to wredni są masakra
ja nie mam czasu na takie dopatrzenia

Wszystko wszystkim, ale to dwa różne zdjęcia, na każde poświęcona praca

masakra, pisz odwolanie od decyzji i reklamację Wyświetl w wątku >>

jokan

#6612308 Napisano: 22.06.2019 15:18:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
voucher na vilede teraz emotka - a myslalam, ze to jakies losowanie cotygodniowe? Wyświetl w wątku >>

jokan

#6612304 Napisano: 22.06.2019 14:57:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

messi napisał(a):

Co myślicie o loterii "Masz na marzenia" w Biedronce? Niby rozdano już 268 nagród. A naliczyłem 3 wpisy w MDW na forum. Macie jakieś doświadczenia z tą agencją? Wiadomo konkurs jest dobrze rozreklamowany, ale jakieś wątpliwości mi się zrodziły. Poza tym najtańszy paragon na niego to ok. 10 zł emotka

Moja niekonkursowa mama trafiła 100 zł w zeszłym tygodniu. U mnie 0/2

ja na razie nic, ale gram tylko na znalezione paragony emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6612302 Napisano: 22.06.2019 14:52:59 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Kuchnia Staropolska 4,79 w promo w Dino - różne dania Wyświetl w wątku >>

jokan

#6612120 Napisano: 21.06.2019 17:39:15 w skojarzenia
Kargule - Pawlaki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6612108 Napisano: 21.06.2019 17:17:11 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

vazzz napisał(a):

kumulacja napisał(a):

vazzz napisał(a)

Przykre są takie zachowania. Ja nie wiem skąd się bierze taki brak kultury, roszczeniowa postawa i ignorancja. Przez długi czas nie zakładałam konta na OLX, bo naczytałam się tylu historii o problematycznych klientach, że nie chciałam mieć z takimi do czynienia. W końcu się przełamałam i teraz mam.

Ja też mam dziwne doświadczenia z olx, masakra, że są tacy ludzie i to jest przekrój społeczny.
Jeden dwa dni męczy, że chce, umawia się na godzinę, by odebrać, daję adres, o tej umówionej godzinie dzwoni, że jednak to dla niego trochę drogo, to mu mówię żeby spierd..:)
Następny - on chce, on jest pewny, że kupuje, wyjdzie z pracy za parę godzin to zadzwoni jak ma trafić do mnie. Czekam specjalnie, nikt nie dzwoni.
Następna chce nr telefonu, bo chce przyjechać kupić. Piszę żeby podała telefon to ja zadzwonię. I zero już reakcji.
Nie mam ochoty dawać numeru i adresu jakimś walniętym ludziom.
Wolę alledrogo, nawet tę prowizję zapłacić i nie użerać się z debilami.
Olx mnie wkurza.

popieram jestem tego samego zdania, wystawiam tylko kup teraz i albo kupujesz, albo spadasz...olx odpuscilam sobie

Dlatego mi się niesamowicie podoba aktualna kampania z olx „bądź sobą... chyba, ze jesteś chamem , wtedy bądź kimś innym” emotka  
polecam jak ktos nie widział https://m.youtube.com/channel/UCGr18y85p6zXQwBev6CGwow/videos
Przynajmniej zdają sobie sprawę z chamstwa jakie tam się panoszy i próbują cos z tym zrobić emotka )

tak to jest ze strony OLX, ale nie sądzę, że ludzi to zmieni.... Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

jokan

#6612106 Napisano: 21.06.2019 17:07:14 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

vazzz napisał(a):

kumulacja napisał(a):

vazzz napisał(a)

Przykre są takie zachowania. Ja nie wiem skąd się bierze taki brak kultury, roszczeniowa postawa i ignorancja. Przez długi czas nie zakładałam konta na OLX, bo naczytałam się tylu historii o problematycznych klientach, że nie chciałam mieć z takimi do czynienia. W końcu się przełamałam i teraz mam.

Ja też mam dziwne doświadczenia z olx, masakra, że są tacy ludzie i to jest przekrój społeczny.
Jeden dwa dni męczy, że chce, umawia się na godzinę, by odebrać, daję adres, o tej umówionej godzinie dzwoni, że jednak to dla niego trochę drogo, to mu mówię żeby spierd..:)
Następny - on chce, on jest pewny, że kupuje, wyjdzie z pracy za parę godzin to zadzwoni jak ma trafić do mnie. Czekam specjalnie, nikt nie dzwoni.
Następna chce nr telefonu, bo chce przyjechać kupić. Piszę żeby podała telefon to ja zadzwonię. I zero już reakcji.
Nie mam ochoty dawać numeru i adresu jakimś walniętym ludziom.
Wolę alledrogo, nawet tę prowizję zapłacić i nie użerać się z debilami.
Olx mnie wkurza.

popieram jestem tego samego zdania, wystawiam tylko kup teraz i albo kupujesz, albo spadasz...olx odpuscilam sobie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6612019 Napisano: 21.06.2019 13:26:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczka155-93 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jest jakiś sposob na żywca ? Próbuje w te 30 zł trafić i nic emotka  już ponad 200 kodów emotka  

nie pomoge ale nie rozumiem, ze jedni co rusz tam wygrywaja a inni nic a nic...ja tez nic nie wygralam i juz nie mam zamiaru grac

Wiecie co, może uznacie mnie za kretynkę, ale... w niedziele podczas spaceru z psem na głowę nasrał mi ptak (....). Od tego momentu wygrałam parę zł w zdrapkach, wczoraj 30 zł w żywcu, dziś 10 zł w żywcu.
Nie żeby coś, ale w moich rejonach mówi się, że sraka ptaka przynosi szczęście...  emotka

ps. Zgłosiłam tylko 5 kodów na żywca.Wpisałam wczoraj 3 po kolei i trzeci był zwycięski. Dzisiaj 2 i pierwszy zwycięski.

emotka ha ha rozwaliłas system...a raczej ptak emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6611833 Napisano: 21.06.2019 10:06:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Jest jakiś sposob na żywca ? Próbuje w te 30 zł trafić i nic emotka  już ponad 200 kodów emotka  

nie pomoge ale nie rozumiem, ze jedni co rusz tam wygrywaja a inni nic a nic...ja tez nic nie wygralam i juz nie mam zamiaru grac Wyświetl w wątku >>

jokan

#6611419 Napisano: 19.06.2019 13:11:29 w Wkurza mnie...
zaczyna się wstawianie świadectw z czerwonym paskiem na FB emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6611297 Napisano: 19.06.2019 08:08:53 w skojarzenia
2 w 1 - szampon Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6611094 Napisano: 18.06.2019 13:07:08 w skojarzenia
policja - mandat Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6611032 Napisano: 18.06.2019 10:36:30 w skojarzenia
kleks - akademia Wyświetl w wątku >>
0 0