Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6597421 Napisano: 09.05.2019 11:37:51 w Wkurza mnie...
do bani z wszystkim...łącznie z pogodą...emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6597409 Napisano: 09.05.2019 11:17:44 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
agniehaha89 napisał(a):

bingo9842 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

andii napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

glodek24 napisał(a):

soulfly napisał(a):

sarenka napisał(a):

Ktoś gdzieś wdział Belvitę Soft Bakes?
W jakiej cenie?

C4 za niecałe 11 zl

dziś kupowałem w Intermarche za 9'56 za opakowanie zbiorcze 5 sztuk

Jakiś konkurs się zbliża? Bo ja te ciasteczka uwielbiam emotka  

https://www.belvita.pl zwrot emotka

a widział ktoś w jakichś innych sklepach? akurat nie mam u siebie ani c4 ani intermarche

W Tesco, ale nie znam ceny

to super, dzięki!

tez w tesco widzialam, cena powinna byc podobna do tej w c4 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6597218 Napisano: 08.05.2019 20:29:12 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
reniii napisał(a):

jokan napisał(a):

soulfly napisał(a):

sarenka napisał(a):

W jakiej cenie?

C4 za niecałe 11 zl

a co to za konkurs?

Tu jest zwrot za zakup: https://www.belvita.pl/

dzieki, nie wiedzialamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6597214 Napisano: 08.05.2019 20:22:09 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
soulfly napisał(a):

sarenka napisał(a):

W jakiej cenie?

C4 za niecałe 11 zl

a co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596996 Napisano: 08.05.2019 12:47:23 w Loterie bramkowe
masza napisał(a):

jokan napisał(a):

masza napisał(a):

jokan napisał(a):

azaflora napisał(a):

Lubisie 0/2
L'oreal 0/2 /szampony/ i więcej nie wyślę, bo półmetrowego warkocza nie myje się codziennie, a żadnych odżywek, masek, nie używam,  emotka ,  innych wygranych kosmetyków full - szkoda kasy emotka

hmmm, teoretycznie oplaca sie kupowac i wysylac, bo w koncu trafisz te 100 zl, to ci sie wszystkie zakupy zwroca...ale jak sie przekroczy z zakupami prog 100 zl to juz nie bardzo...no chyba, ze ktos jest namietnym graczem bramkowym emotka

dochodzi jeszcze cena smsów.... emotka

fakt...ale odpada koszt wyslania listu emotka

marna pociecha emotka

zawsze kilka zeta do przodu;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596989 Napisano: 08.05.2019 12:42:54 w Loterie bramkowe
masza napisał(a):

jokan napisał(a):

azaflora napisał(a):

Lubisie 0/2
L'oreal 0/2 /szampony/ i więcej nie wyślę, bo półmetrowego warkocza nie myje się codziennie, a żadnych odżywek, masek, nie używam,  emotka ,  innych wygranych kosmetyków full - szkoda kasy emotka

hmmm, teoretycznie oplaca sie kupowac i wysylac, bo w koncu trafisz te 100 zl, to ci sie wszystkie zakupy zwroca...ale jak sie przekroczy z zakupami prog 100 zl to juz nie bardzo...no chyba, ze ktos jest namietnym graczem bramkowym emotka

dochodzi jeszcze cena smsów.... emotka

fakt...ale odpada koszt wyslania listuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596980 Napisano: 08.05.2019 12:33:37 w Loterie bramkowe
azaflora napisał(a):

Lubisie 0/2

hmmm, teoretycznie oplaca sie kupowac i wysylac, bo w koncu trafisz te 100 zl, to ci sie wszystkie zakupy zwroca...ale jak sie przekroczy z zakupami prog 100 zl to juz nie bardzo...no chyba, ze ktos jest namietnym graczem bramkowym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596967 Napisano: 08.05.2019 12:15:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doo napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktos rozewiazal problem z numerem kasy fiskalnej w Lubisiach? u mnie jest o 1 znak za malo...pisalam do nich maila, ale nie mam odpowiedzi poki co...

Dopisałam zero na końcu numeru

ktoś w wątku Szukam napisał, że dostał od organizatora wiadomość, że nr paragonu uzupełnienia się zerami przed, a nr kasy zerami pomiędzy literami a numerem

dzieki, to czytalam cos o zerze, ale nie wiedzialam, ze to bylo info od ogranizatora Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596951 Napisano: 08.05.2019 11:59:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktos rozewiazal problem z numerem kasy fiskalnej w Lubisiach? u mnie jest o 1 znak za malo...pisalam do nich maila, ale nie mam odpowiedzi poki co... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596927 Napisano: 08.05.2019 11:24:54 w Paragony na trwające konkursy
nswe69 napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Paragon Żubrówka Czarna, kupię

jaki to konkurs ?

na FB gdzieś mi śmignął, szukaj ich fanpage Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

jokan

#6596760 Napisano: 07.05.2019 20:53:09 w SZUKAM....
kalajf napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalajf napisał(a):

Czy też ktoś z Was ma problem z kurierem,który bez skrępowania KRADNIE paczki-nagrody i podpisuje się za Was na protokołach odebrania nagrody???Może ktoś ma numer telefonu bądź @,gdzie można zgłościć skargę do DPD(nie te ze strony)???Ręce opadają... - człowiek coś wygra,siedzi po nocach żeby coś mieć,a tu kurier-ZŁODZIEJ czyha ażeby ukraść paczkę z przed nosa!!!!Pomóżcie!!!!

emotka  Skąd o tym wiesz? od nadawców, że przesyłki odebrane? Czy z innego źródła?
Możesz prosić ich o skany protokołów odbioru, żeby mieć podpis i dowód na to, że to nie Ty odebrałeś.
Jak chodzi o kradzież to przychodzi mi na myśl policja. W końcu są od tego, żeby ścigać złodziei.
A nagrody przecież mają jakąś wartość. Zsumowane dadzą jakąś kwotę. 

Do tej pory nie patrzyłam w regulaminy dokłanie kiedy ma przyjść dana paczka,bo zawsze dochodziły...Jednakże pewnego razu dość długo jej nie było i napisałam do organizatora z zapytaniem-kiedy wysyłka nagrody?Organizator odpisał,że już wszystkie wysłane i po moich prośbach przesłał mi skan odebrania nagrody i niby mój podpis- to był pierwszy raz...Na początku kurier UKRADŁ I PODPISAŁ SIĘ ZA MNIE I MOJĄ RODZINĘ kiedy spodobała się jemu piłka adidasa potem była bluza,głośnik JBL a teraz bony do Dino z loterii!!!Ręce mi opadają... Bylam w DPD osobiście ale patrzą na mnie jak na głupią jak tłumaczę całą sprawę.Dziś pani zastępca kierownika poinformowała mnie,że nie mają ludzi i nawet nie mają innego kuriera żeby wysłać do mnie...Nie widziała większego problemu w tym ,że giną paczki,a jedynie w tym może,że kurier podpisuje się za nas!!!!Tłumaczyła,że paczki nie były aż tak wartościowe....!!!!

do to prokuratury za podrabianie podpisow; niech ten kierownik umowi cie na spotkanie z kurierem po jego robocie i postrasz go, ze masz skany podpisow i jak nie odda dobrowolnie paczek, to zglaszam do prokuratury i na policje Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596757 Napisano: 07.05.2019 20:50:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

ren napisał(a):

0wocna jazda z tymbarkiem ile kodów na te 50 zł ktoś szczęśliwy czy trzeba nadać hurtowo 

też się zastanawiam nas tym - a w ogóle ktoś się chwalił tu wygraną?

ja tez gralam, wprawdzie nie duzo, ale bez rezultatu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596678 Napisano: 07.05.2019 18:10:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vivi napisał(a):

jokan napisał(a):

kiedy sie konczy etap Lays o tym ulubionym smaku (wiem, ze o to juz pytalam, ale tych regulaminow laysowych nie ogarniam emotka ), pytalam, ktos pisal, ale nie pamietam emotka

11 maja ( sobota)

emotka dzięki wielkie! Wyświetl w wątku >>
1 vivi 0

jokan

#6596675 Napisano: 07.05.2019 18:04:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedy sie konczy etap Lays o tym ulubionym smaku (wiem, ze o to juz pytalam, ale tych regulaminow laysowych nie ogarniamemotka ), pytalam, ktos pisal, ale nie pamietamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596635 Napisano: 07.05.2019 16:36:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
jokan napisał(a):

Karta Loreal 

+ druga karta Loreal Wyświetl w wątku >>

jokan

jokan

#6596456 Napisano: 07.05.2019 10:54:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

azaflora napisał(a):

malutka23 napisał(a):

co można dostać najtańszego na Loreala w Rossku?

Szampny Elseve, o ile jeszcze są, bo szybko znikają

kurde u mnie tez polka z szamponami pusta emotka chyba duza popularnosc tej loterii

u mnie juz wczoraj byla pusta, pewnie nie wszyscy wiedza o konkursie, ale kupuja, bo tanio i promocja Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596396 Napisano: 07.05.2019 10:00:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pytaliście o małe pudełka to widziałam tylko takie Ale cena jest taka sama 4,99

mi chodzilo o te najmniejsze paczuszki, gdzie sa chyba 4 ciastka....nigdzie nie widzialam z kodami, czyzby w PL nie bylo?

w PL są , ale bez kodów emotka

no wlasnie to nie fer, w Czechach widzialam z kodami te malutkie paczuszki Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6596390 Napisano: 07.05.2019 09:52:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pytaliście o małe pudełka to widziałam tylko takie Ale cena jest taka sama 4,99

mi chodzilo o te najmniejsze paczuszki, gdzie sa chyba 4 ciastka....nigdzie nie widzialam z kodami, czyzby w PL nie bylo? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596358 Napisano: 07.05.2019 08:37:25 w SZUKAM....
Miła26 napisał(a):

Który to numer kasy fiskalnej w lubisiach?

na dole 3 duzy litery + cyfry np. BCY........ Wyświetl w wątku >>
0 0