Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6596967 Napisano: 08.05.2019 12:15:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doo napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktos rozewiazal problem z numerem kasy fiskalnej w Lubisiach? u mnie jest o 1 znak za malo...pisalam do nich maila, ale nie mam odpowiedzi poki co...

Dopisałam zero na końcu numeru

ktoś w wątku Szukam napisał, że dostał od organizatora wiadomość, że nr paragonu uzupełnienia się zerami przed, a nr kasy zerami pomiędzy literami a numerem

dzieki, to czytalam cos o zerze, ale nie wiedzialam, ze to bylo info od ogranizatora Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596951 Napisano: 08.05.2019 11:59:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktos rozewiazal problem z numerem kasy fiskalnej w Lubisiach? u mnie jest o 1 znak za malo...pisalam do nich maila, ale nie mam odpowiedzi poki co... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596927 Napisano: 08.05.2019 11:24:54 w Paragony na trwające konkursy
nswe69 napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Paragon Żubrówka Czarna, kupię

jaki to konkurs ?

na FB gdzieś mi śmignął, szukaj ich fanpage Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

jokan

#6596760 Napisano: 07.05.2019 20:53:09 w SZUKAM....
kalajf napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalajf napisał(a):

Czy też ktoś z Was ma problem z kurierem,który bez skrępowania KRADNIE paczki-nagrody i podpisuje się za Was na protokołach odebrania nagrody???Może ktoś ma numer telefonu bądź @,gdzie można zgłościć skargę do DPD(nie te ze strony)???Ręce opadają... - człowiek coś wygra,siedzi po nocach żeby coś mieć,a tu kurier-ZŁODZIEJ czyha ażeby ukraść paczkę z przed nosa!!!!Pomóżcie!!!!

emotka  Skąd o tym wiesz? od nadawców, że przesyłki odebrane? Czy z innego źródła?
Możesz prosić ich o skany protokołów odbioru, żeby mieć podpis i dowód na to, że to nie Ty odebrałeś.
Jak chodzi o kradzież to przychodzi mi na myśl policja. W końcu są od tego, żeby ścigać złodziei.
A nagrody przecież mają jakąś wartość. Zsumowane dadzą jakąś kwotę. 

Do tej pory nie patrzyłam w regulaminy dokłanie kiedy ma przyjść dana paczka,bo zawsze dochodziły...Jednakże pewnego razu dość długo jej nie było i napisałam do organizatora z zapytaniem-kiedy wysyłka nagrody?Organizator odpisał,że już wszystkie wysłane i po moich prośbach przesłał mi skan odebrania nagrody i niby mój podpis- to był pierwszy raz...Na początku kurier UKRADŁ I PODPISAŁ SIĘ ZA MNIE I MOJĄ RODZINĘ kiedy spodobała się jemu piłka adidasa potem była bluza,głośnik JBL a teraz bony do Dino z loterii!!!Ręce mi opadają... Bylam w DPD osobiście ale patrzą na mnie jak na głupią jak tłumaczę całą sprawę.Dziś pani zastępca kierownika poinformowała mnie,że nie mają ludzi i nawet nie mają innego kuriera żeby wysłać do mnie...Nie widziała większego problemu w tym ,że giną paczki,a jedynie w tym może,że kurier podpisuje się za nas!!!!Tłumaczyła,że paczki nie były aż tak wartościowe....!!!!

do to prokuratury za podrabianie podpisow; niech ten kierownik umowi cie na spotkanie z kurierem po jego robocie i postrasz go, ze masz skany podpisow i jak nie odda dobrowolnie paczek, to zglaszam do prokuratury i na policje Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596757 Napisano: 07.05.2019 20:50:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

ren napisał(a):

0wocna jazda z tymbarkiem ile kodów na te 50 zł ktoś szczęśliwy czy trzeba nadać hurtowo 

też się zastanawiam nas tym - a w ogóle ktoś się chwalił tu wygraną?

ja tez gralam, wprawdzie nie duzo, ale bez rezultatu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596678 Napisano: 07.05.2019 18:10:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vivi napisał(a):

jokan napisał(a):

kiedy sie konczy etap Lays o tym ulubionym smaku (wiem, ze o to juz pytalam, ale tych regulaminow laysowych nie ogarniam emotka ), pytalam, ktos pisal, ale nie pamietam emotka

11 maja ( sobota)

emotka dzięki wielkie! Wyświetl w wątku >>
1 vivi 0

jokan

#6596675 Napisano: 07.05.2019 18:04:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedy sie konczy etap Lays o tym ulubionym smaku (wiem, ze o to juz pytalam, ale tych regulaminow laysowych nie ogarniamemotka ), pytalam, ktos pisal, ale nie pamietamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596635 Napisano: 07.05.2019 16:36:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
jokan napisał(a):

Karta Loreal 

+ druga karta Loreal Wyświetl w wątku >>

jokan

jokan

#6596456 Napisano: 07.05.2019 10:54:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

azaflora napisał(a):

malutka23 napisał(a):

co można dostać najtańszego na Loreala w Rossku?

Szampny Elseve, o ile jeszcze są, bo szybko znikają

kurde u mnie tez polka z szamponami pusta emotka chyba duza popularnosc tej loterii

u mnie juz wczoraj byla pusta, pewnie nie wszyscy wiedza o konkursie, ale kupuja, bo tanio i promocja Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596396 Napisano: 07.05.2019 10:00:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pytaliście o małe pudełka to widziałam tylko takie Ale cena jest taka sama 4,99

mi chodzilo o te najmniejsze paczuszki, gdzie sa chyba 4 ciastka....nigdzie nie widzialam z kodami, czyzby w PL nie bylo?

w PL są , ale bez kodów emotka

no wlasnie to nie fer, w Czechach widzialam z kodami te malutkie paczuszki Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6596390 Napisano: 07.05.2019 09:52:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pytaliście o małe pudełka to widziałam tylko takie Ale cena jest taka sama 4,99

mi chodzilo o te najmniejsze paczuszki, gdzie sa chyba 4 ciastka....nigdzie nie widzialam z kodami, czyzby w PL nie bylo? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596358 Napisano: 07.05.2019 08:37:25 w SZUKAM....
Miła26 napisał(a):

Który to numer kasy fiskalnej w lubisiach?

na dole 3 duzy litery + cyfry np. BCY........ Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596305 Napisano: 06.05.2019 21:46:53 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6596304 Napisano: 06.05.2019 21:45:28 w Informują

jokan

#6596254 Napisano: 06.05.2019 18:52:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

azaflora napisał(a):

Czy tylko ja mam taki niefart, że nie mogę wysłać zgłoszenia na Lubisie "niepoprawny numer kasy". Wpisuję dokładnie i w kółko ten sam komunikat.

mi też nie przyjęło 4- cyfrowego numeru. Dopisałam na poczatku 00 emotka

ja tez nie moge, napisalam do nich co mam zrobic w takiej sytuacji? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596249 Napisano: 06.05.2019 18:40:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

co z tymi LUBISIAMI. dalej Wam krzyczy że numer każdy niedobry?

Wysłałem przed 13 i było ok. 

dawales tej kod 3literki u cyfry? u mnie się drze.

3:literki i bez spacji kolejne cyfry i przeszło bez problemu... to znaczy nie dało nagrody to jakis problem był ale techniczny żaden. emotka  

kurde dokładnie tak robię emotka

Dziwne... a jak wpisujesz to zapisuje ci się cała ta linia ? Bo niektóre numery kas są krótsze i nie wchodzi na całą linie i może źle zaprogramowali stronę... 

a co z numerem kasy? mi nie przechodzi, niby o 1 za malo mam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596085 Napisano: 06.05.2019 13:49:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

jokan napisał(a):

reniii napisał(a):

baxter napisał(a):

Mam pytanie, co macie na paragonach Loreal z rossmana? https://www.e-kon...lownej-rossmann.html
ja kupiłam szampon  L’ORÉAL PARISElseve, MagicznaMoc Olejków
i mam na paragonie ELSEVE  czy to jest dobry paragon do tej loterii?

Też tak mam tak na paragonie i myślę, że wiadomo, iż chodzi o L'Oreal. A nam powinno zaś chodzić o to, aby trafić w nagrodę, ale u mnie zero. Mam jeszcze jeden paragon, ale aż boję się wysłać. Podpowie ktoś, coś???

nikt ci nic nie podpowie, bo przeciez to bramki - wysylaj i tak jest 50% szansy ze trafisz...trzymam kciuki

Wysłałam i nic jak zwykle. Bramki mnie nie lubią i wzajemnie.

szkoda:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596066 Napisano: 06.05.2019 13:25:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
malutka456 napisał(a):

Mk Cafe mnie wkurza, prawie codziennie zgłaszam paragony i nic  emotka emotka

mam tak samo:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6596046 Napisano: 06.05.2019 12:59:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

baxter napisał(a):

Mam pytanie, co macie na paragonach Loreal z rossmana? https://www.e-kon...lownej-rossmann.html
ja kupiłam szampon  L’ORÉAL PARISElseve, MagicznaMoc Olejków
i mam na paragonie ELSEVE  czy to jest dobry paragon do tej loterii?

Też tak mam tak na paragonie i myślę, że wiadomo, iż chodzi o L'Oreal. A nam powinno zaś chodzić o to, aby trafić w nagrodę, ale u mnie zero. Mam jeszcze jeden paragon, ale aż boję się wysłać. Podpowie ktoś, coś???

nikt ci nic nie podpowie, bo przeciez to bramki - wysylaj i tak jest 50% szansy ze trafisz...trzymam kciuki Wyświetl w wątku >>
0 0