Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6595960 Napisano: 06.05.2019 11:22:38 w Czy informują/ informowali?
ewelcia753 napisał(a):

jokan napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

jokan napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jokan napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy informowali:
Budżet Kaufland?
Lay's - 2 etap?

Kaufland - nie wiem
Lays - jeszcze nie, pierwsza tura skonczyla sie 01.05 i dopiero byl jeden dzien roboczy (regulaminowo maja 3 dni + 1 na poinformowanie)

o ktorym Lays piszesz, ten na FB? Bo tam chyba 20.04. sie skonczyl

Trwa II edycja 

ale ten na FB?

tak, na FB, druga edycja z trzech, chyba na ten moment nie ma innego konkursu z lays

tak wiem, ale czytalam regulamin a tam nawet na messenger pisza mi, ze druga tura jest do 20.04.2019 wiec zwatpilam

Zapewne chodzi Ci o II turę z Etapu I, a teraz jest Etap II, obecnie od 2.05. jest II tura Etapu II emotka

ps. na każdy etap są osobne regulaminy.

dzieki, to ja sie do tego nigdzie nie dokopalam...a obecny etap kiedy sie konczy?

Do 11.05. Regulamin Etap II: https://lays.pl/r...-z-kuba-etap-2-2019. Regulamin dla Etapu III jeszcze nie został opublikowany.

dziekuję Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6595935 Napisano: 06.05.2019 10:45:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Loreal Paris konkurs w Rosmanie ,niech mi ktoś powie czy szampony elseve to tez ta sama marka czy tu chodzi o kosmetyki kolorowe do makijażu?

U nas w Rossmannie informacja o loterii jest nad szamponami, odżywkami itd...mam nadzieję że biorą one udział bo już szampon kupiony i stówka wpadła chwilę temu. emotka

a co wychodzi w korzystnej cenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6595933 Napisano: 06.05.2019 10:44:29 w Czy informują/ informowali?
ewelcia753 napisał(a):

jokan napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jokan napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy informowali:
Budżet Kaufland?
Lay's - 2 etap?

Kaufland - nie wiem
Lays - jeszcze nie, pierwsza tura skonczyla sie 01.05 i dopiero byl jeden dzien roboczy (regulaminowo maja 3 dni + 1 na poinformowanie)

Trwa II edycja 

ale ten na FB?

tak, na FB, druga edycja z trzech, chyba na ten moment nie ma innego konkursu z lays

tak wiem, ale czytalam regulamin a tam nawet na messenger pisza mi, ze druga tura jest do 20.04.2019 wiec zwatpilam

Zapewne chodzi Ci o II turę z Etapu I, a teraz jest Etap II, obecnie od 2.05. jest II tura Etapu II emotka

ps. na każdy etap są osobne regulaminy.

dzieki, to ja sie do tego nigdzie nie dokopalam...a obecny etap kiedy sie konczy? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6595923 Napisano: 06.05.2019 10:30:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Loreal Paris konkurs w Rosmanie ,niech mi ktoś powie czy szampony elseve to tez ta sama marka czy tu chodzi o kosmetyki kolorowe do makijażu?

U nas w Rossmannie informacja o loterii jest nad szamponami, odżywkami itd...mam nadzieję że biorą one udział bo już szampon kupiony i stówka wpadła chwilę temu. emotka

w regulaminie chyba bylo, z tego co pamietam "dowolny produkt L'oreal" Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

jokan

#6595893 Napisano: 06.05.2019 09:43:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

andziabid7 napisał(a):

adamadam napisał(a):

Czy ma ktoś spisane wszystkie daty co były w zalodowanych? nie wiem czy moja była a nie śledziłem od poczatku tej loterii.

10.01, 21.06, 30.11 i dziś 26.10 te pamietam

jeszcze 6.04 był

a jak oni pozniej te daty weryfikuja? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6595852 Napisano: 05.05.2019 22:55:53 w Czy informują/ informowali?
pawelkoo napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jokan napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy informowali:
Budżet Kaufland?
Lay's - 2 etap?

Kaufland - nie wiem

Trwa II edycja 

ale ten na FB?

tak wiem, ale czytalam regulamin a tam nawet na messenger pisza mi, ze druga tura jest do 20.04.2019 wiec zwatpilam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6595848 Napisano: 05.05.2019 22:29:36 w Czy informują/ informowali?
ivanotta napisał(a):

jokan napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy informowali:
Budżet Kaufland?
Lay's - 2 etap?

Kaufland - nie wiem

Trwa II edycja 

ale ten na FB? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6595840 Napisano: 05.05.2019 22:03:38 w Czy informują/ informowali?
pawelkoo napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy informowali:
Budżet Kaufland?
Lay's - 2 etap?

Kaufland - nie wiem

o ktorym Lays piszesz, ten na FB? Bo tam chyba 20.04. sie skonczyl Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6595835 Napisano: 05.05.2019 21:47:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Dostaliście już kody eventim z toc tac za 1.04 ?
dostal ktoś już zwrot od pedigree?

dostalam zwrot z pedigree i perfect fit (jesli chodzi o zwroty zwierzakowe) Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

jokan

#6595818 Napisano: 05.05.2019 20:49:51 w Wkurza mnie...
nswe69 napisał(a):

jokan napisał(a):

vazzz napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

Wyslalam wniosek o zwrot prowizji na Alle$%%$%, ale kupujacy sobie kliknal, ze nie potwierdza tego (ocywiscie nie zaplacil, bo po co? ) i wniosek mi odrzucili. Czy to juz koniec walki w glupim kupujacym?

pisz do allegro, przeciez widzą że nie wpłacił

nie mozna, bo to jest formularz w formie informacji, ze wniosek odrzucony i koniec kropka...

Napisz do nich przez kontakt Allegro. Opisz sytuację i zwrócą Ci pieniądze. https://allegro.pl/pomoc/kontakt

dzieki, napiszę i tu nie chodzi o prowizje, o to smieszna kwota, ale o cala sytuacje, ktora mnie mega wkurzyla... emotka

tak jak pisano, pisz na kontakt... to tak jak mają wysyłkę w ciągu kilku godzin, wszystko idealnie opisane i się zgadza, a klikają 4/5... to już  emotka  niech nie klika oceny, zamiast obniżyć bo ma takie "widzimisie"

btw.przy okazji reszty/bonów/"bo nie umie"... przecież zawsze można poprosić kierownika, niech ją douczy... standardowa rzecz przy okazji Winnicy Lidla. Teraz już większość wie o co chodzi i potrafi nabić, ale jeszcze kilka miesięcy wstecz... Tak samo dopiski do paragonów, prosimy kierownika, konkurs odbywa się w sklepie X, poproszę o dopisek zgodnie z regulaminem i tyle.

Co do "dzień dobry itd" to ja akurat się im nie dziwię,,, 8-10(?) h, czasem się po ludzku nie chce, szczególnie w przypadku "cffanych, chytrych" kasjerek... przecież dlatego odkładają sobie, bo wiedzą, że jest taka loteria. Skądś te wszystkie słodziaki/książki w hurtowej sprzedaży na olx/allegro się biorą 

napisalam, allegro dziala blyskawicznie, juz zaksiegowali zwrot na koncie w kwocie 1,50 zł emotka - oczywiscie nie chodzilo mi to kwote, tylko popaprane procedury allegro, swoja droga uyswiadomilam sobie, ze tną 10% od sprzedazy, to jednak duzo...ale z kolei na olx tak jak piszecie same janusze byznesu...no masakra Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6595800 Napisano: 05.05.2019 19:11:24 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

Wyslalam wniosek o zwrot prowizji na Alle$%%$%, ale kupujacy sobie kliknal, ze nie potwierdza tego (ocywiscie nie zaplacil, bo po co? ) i wniosek mi odrzucili. Czy to juz koniec walki w glupim kupujacym?

nie mozna, bo to jest formularz w formie informacji, ze wniosek odrzucony i koniec kropka...

Napisz do nich przez kontakt Allegro. Opisz sytuację i zwrócą Ci pieniądze. https://allegro.pl/pomoc/kontakt

dzieki, napiszę i tu nie chodzi o prowizje, o to smieszna kwota, ale o cala sytuacje, ktora mnie mega wkurzyla...emotka Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

jokan

#6595792 Napisano: 05.05.2019 18:48:37 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

jokan napisał(a):

nie mozna, bo to jest formularz w formie informacji, ze wniosek odrzucony i koniec kropka... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6595770 Napisano: 05.05.2019 17:22:36 w Wkurza mnie...
Wyslalam wniosek o zwrot prowizji na Alle$%%$%, ale kupujacy sobie kliknal, ze nie potwierdza tego (ocywiscie nie zaplacil, bo po co? ) i wniosek mi odrzucili. Czy to juz koniec walki w glupim kupujacym? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6595717 Napisano: 05.05.2019 12:39:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
kosmetyki z Yves Rocher na FB (dopiero odczytałam wiadomość na messengerze) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6595664 Napisano: 04.05.2019 22:54:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy w Polsce na tych najmniejszych opakowaniach Oreo były kody konkursowe? Bo ja nie widziałam, a np. dzisiaj widziałam w Czechach i tak się zastanawiam gdzie tu sprawiedliwość ?

Ja widziałem na tych większych... na tych małych Opakowaniach u nas nie widziałem ... a odwiedziłem kilka sklepów za nimi 

No a w Czechach brały....widziałam na własne oczy...no to widać jak nas traktują... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6595639 Napisano: 04.05.2019 20:24:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Polsce na tych najmniejszych opakowaniach Oreo były kody konkursowe? Bo ja nie widziałam, a np. dzisiaj widziałam w Czechach i tak się zastanawiam gdzie tu sprawiedliwość ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6594536 Napisano: 30.04.2019 10:45:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
azaflora napisał(a):

jokan napisał(a):

u mnie to nawet w parku nie uświadczysz takich kapsli emotka emotka

A to ja pękam z dumy, bo przy jednej ławce znalazłam 27 kapsli bezalkoholowego Heinekena.  Kto to pił? Aż tyle i bezalkoholowe emotka

ach ta dzisiejsza młodzież...no nie zrozumiesz...emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, andii 0

jokan

#6594529 Napisano: 30.04.2019 10:35:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
azaflora napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

benasia napisał(a):

Wkurza mnie przede wszystkim loteria Żywiec - czy tylko ja na tyle nagrod nie moge nic trafic

ja też nie....

Na około 10 kodów trafiłam jedynie 30zł . Gorzej, że w parku kapsli brak  emotka

u mnie to nawet w parku nie uświadczysz takich kapsli emotka emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6594431 Napisano: 29.04.2019 21:28:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktos wie na jakim dniu stanela kawa Mkcafe w inter i ogolnopolskim? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6594358 Napisano: 29.04.2019 16:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elizam napisał(a):

Ja rozumiem zapis regulaminu tak, że jak dziś rano wylosowali 10.07 to osoby z tą datą urodzenia dziś muszą kupić i zarejestrować paragon

ja tez tak zrozumialam Wyświetl w wątku >>
0 0