Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6590303 Napisano: 15.04.2019 18:40:28 w Wkurza mnie...
nswe69 napisał(a):

Wkurza mnie, gdy zamawiając przez Allegro na 6 rzeczy 4 przychodzą w innych wzorach/kolorach niż wybrane...  emotka

do mnie przyszly bez metek (a mialy byc nowe), a jeden sweter z dziura !!! masakra, odeylsm wszystko w ....$%$%^%^% powiedzialam sobie - koniec kupowania szmat na allegro!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6590248 Napisano: 15.04.2019 16:43:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Jak jest z gwarancją na słuchawki tic tac? Chciałbym je wystawić na allegro i nie wiem jak to opisać. emotka podobno cos po numerze seryjnym czy jakoś tak emotka

czy to nie jest tak jak z glosnikami? klient musialby sobie je zarejestrowwac w ich serwisie (BOSe) i od tego czasu chyba biegnie gwarancja? Nie wiem na ile jest gwarancja, sprawdzales u nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6590140 Napisano: 15.04.2019 12:08:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
milka (kurier mi do skrzynki pocztowej wcisnal), pewnie czapa Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6589679 Napisano: 12.04.2019 21:36:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
UlCiAh napisał(a):

iwonan12 napisał(a):

zielonetrampki napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

infromowali juz moze z wedla? bo dzis miało być pierwsze losowanie emotka

P.S pochwalcie sie ile poszło zgłoszen emotka u mnie cos koło 50. mogłaby z jedna nagroda wpasc emotka

Ja też słałam, ale nie pamiętam ile zgłoszcen emotka ciekawa jestem czy coś wpadnie, wątpie bo w takich konk mam mało szcześcia emotka

Też jestem ciekawa bo wysłałam ok 100 zgłoszeń
emotka emotka

Na który konkurs takie szaleństwo ?  emotka

tez jestem ciekawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6589625 Napisano: 12.04.2019 18:32:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

jokan

#6589264 Napisano: 11.04.2019 16:11:43 w Inne mniejsze markety
mariolakal napisał(a):

Czy w Dino są dostępne małe MR ? U mnie tylko 750 g w cenie 5,19 zł.  emotka

u mnie niestety tez tylko tez najwieksze, i tez mialam sie pytac jak u was (wieczorem jeszcze sprawdze w drugim dino) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6589251 Napisano: 11.04.2019 15:57:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

zubi napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w Farmio macie napisane FARMIO na paragonie? Kupowalam w tesco i nie mam emotka

jaja ściołkowe

ja mam Jaja sc/L Fa 10szt (to chyba mam nadzieje jasne ze jaja sciolkowe L farmio)

ja mam w wolnego wybiegu Jaja w/wyb/L to chyba by bylo w porzadku? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6589244 Napisano: 11.04.2019 15:48:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w Farmio macie napisane FARMIO na paragonie? Kupowalam w tesco i nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6588835 Napisano: 10.04.2019 13:37:18 w Biedronka
aurorcia napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

dysia napisał(a):

niestety nie mozna łączyć, zrealizowałam dwa kody z tym że każdy osobno, bezproblemowo.

Właśnie zrealizowałam 3 w jednej transakcji, da się i mają taki obowiązek przyjąć emotka  

To dobra wiadomość, a wiedza jak je wprowadzać?

zrobisz im krotkie szkolenie, to beda wiedziec emotka emotka [ "i proszę wcisnąc PLU na końcu emotka ] Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

jokan

#6588670 Napisano: 09.04.2019 22:40:18 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

badawczej Gemius

mi wystarczą te dwa artykuły, aby absolutnie sie na to nie zgadzac

https://www.wykop...alnia-twoj-komputer/ (4 lata temu)

https://bezprawni...us-stan-konta-mbank/ (2 lata temu)

W tzw. miedzyczasie nie wiadomo jak "ulepszyli" swoje aplikacje, skrypty..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6588584 Napisano: 09.04.2019 18:00:00 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

androm napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Mi wladnie Przysłali maila że źle napisałam reklamacje ponieważ nie napisałam że dotyczy loterii wielkie sprzątanie nie napisałam adresu email zwrotnego No kurcze przecież z jakiegoś adresu to wysyłam.
Więc napisałam to samo reklamacja jeszcze raz dołączyłam dane po czym na dole dodałam że byłam w tej sprawie u rzecznika praw konsumenta i że wysyłam im paragon w terminie czyli w tych trzech dniach roboczych.
Oprócz tego w regulaminie nie jest nigdzie napisane że jeśli pierwszy mail będzie ze skanem bez pieczątki to od razu jest utrata nagrody jest tylko napisane że ma się 3 dni na wysłanie danych i według tego powinni to nagrodę wydać i tego od nich zadam. Powiem wam że przecież już kilka razy grałam w paczce sprzątaczce i w konkursach tego typu zawsze wygrałam jakiś zestaw produktów i nigdy nie było problemu z tym że paragon jest nieczytelny to są po prostu kpina

walcz, bo ktoś kto obsługuje to i odpisuje takie bzdury powinien na kasie w biedrze robić, a nie to czym sie zajmuej

Ja właśnie maila do UOKiK napisałam. To są kpiny.

dajcie znac co wyjdzie, bo trzeba im utrzec nosa, zanim (nie)wydadzą glowych nagrod z blachych przyczyn Wyświetl w wątku >>

jokan

#6588369 Napisano: 09.04.2019 10:30:00 w Biedronka
buziolek napisał(a):

jokan napisał(a):

płaciliście już tymi e-kodami w Biedronce?

Tak, dałam kasjerce telefon z kodem, wbiła kod i odjeło 10 zł, niespełna godzinę temu. Kupiłam na 2 paragony i 2 kody jej dałam, bo nie wiem czy łączyć można na jeden paragon dwa kody. 

dzięki, ja też będę dzielić, wg mnie nie można łączyć kodów bo było, że 1 osoba 1 kod Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

jokan

#6588341 Napisano: 09.04.2019 09:52:57 w Biedronka
płaciliście już tymi e-kodami w Biedronce? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6588340 Napisano: 09.04.2019 09:48:55 w Wkurza mnie...
aleks1983 napisał(a):

Edit co do reklamacji
Mają 7 dni od otrzymania na rozpatrzenie i 7 od rozpatrzenia na odpowiedź więc w sumie 14.
Teraz doczytałam 
Sorki za wprowadzenie w błąd.
Ale po 14 dniach pisz bo nie możemy tego odpuścić 
To jest czyste chamstwo tak nas traktować,nawet nie poprosić o dodatkowy skan zbpieczatka tylko od razu odrzucić 
A regulaminowo do dziś mogę im dsne bodeslac więc wczoraj w reklamacji Odesłałam skan paragonu pieczątkę i opis sprzedawcy Miła pani z Rossmana wydrukowałam i też rachunek szczegółowy na którymi się podbiła zrobiłam im zdjęcie produktu zrobiłam im screen z wyszukiwarki i to wszystko im Wczoraj razem z reklamacją wysłałam. Na końcu reklamacji napisałam że niedopracowanie regulaminu nie jest błędem uczestników loterii tylko organizatora i jeżeli coś jest niedopracowane To nie można odbierać komuś nagrody.
Niech sobie pomyślą i na następny raz dokładnie opiszę w regulaminie a ja mam już do nich taki niesmak że więcej u nich Nie zagram grałam w kilku edycjach i zawsze jakieś zestaw produktów się trafił ale też tyle rzeczy które po kupowałam a nie ukrywajmy nie są one najtańsze bo Pronto czy gladedla do najtańszych produktów nie należą a teraz mam taki niesmak do tej agencji że myślę że za Kończę już grę z nim

to ciekawe jak bedzie z 3 glownymi, tam to dopiero beda dziury w calym szukac emotka byleby nagrod nie wydac Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6588333 Napisano: 09.04.2019 09:14:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asia575 napisał(a):

jokan napisał(a):

ksantypa napisał(a):

tic-tac emotka emotka

popieram emotka emotka

To i ja się dołączę  emotka

ja jednak muszę się przeprosić z Tic-Takiem, bo głośnik wpadł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6588293 Napisano: 08.04.2019 23:31:22 w Biedronka
delvitto napisał(a):

ivanotta napisał(a):

29renata napisał(a):

Gdzie szukać produktów Tefal na loterię w Biedronce?

Ja znalazłam resztki u siebie na półkach gdzie zawsze tekstylia sa i te produkty do domu. 

od 10 chyba kwietnia mają być te drugie patelnie, tańsze, bo 49 zł, widziałam w gazetce.

a ja sie zastanawialam, czemu u mnie tych drugich nie ma...widzialam natomiast woka tez z Tefala, ale on nie bierze udzialu w promocji, takze uwazajcie, co kupujecie emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6588268 Napisano: 08.04.2019 21:43:38 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6588266 Napisano: 08.04.2019 21:40:55 w Biedronka
@gnieszk@ napisał(a):

Te e-kody można łączyć?

wlasnie sie nad tym zastanawialam, mi sie wydaje, ze nie, bo jest regula ze 1 uczestnik 1 kod Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6587946 Napisano: 08.04.2019 11:08:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ksantypa napisał(a):

tic-tac emotka emotka

popieram emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0