Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6585245 Napisano: 29.03.2019 22:12:53 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
madzia1-s napisał(a):

andii napisał(a):

kreatia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Chrupki Monster Munch? W Beidronce duże paczki za 4,99 emotka

leclerc małe 3,49 zł do 06.04

u mnie w osiedlowym 1,29 emotka

WOW zazdroszcze!

w polo małe paczki za 0,99 złemotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6585068 Napisano: 29.03.2019 12:22:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

ja mialam podobnie z reklamacja, bo mi zle naliczyli salate w ilosci 8 sztuk, dostalam ksero paragonu, a mialam tam produkty na loterie winiary, wiec za jakis czas podeszlam z tym kserem , ze potrzebuje fakture na dane moje i mi wystawili, i wygralam pozniej, Albedo mie robilo zadnych problemow

To zależy od sytuacji, Twój happy end był raczej wyjątkiem. Nie wierzysz, to weź kiedyś fakturę do paragonu w Carrefourze i przekonasz się, że konkursowy numer paragonu nie pojawia się nigdzie na tej fakturze, bo to nie jest numer paragonu wg Carrefoura. W praktyce zatem wysyłasz smsa z konkursowym numerem paragonu, a otrzymujesz fakturę do całkiem innego numeru paragonu. Czy nagrodę dostaniesz? Nie. I z takiego powinniśmy wychodzić założenia, wszystko się musi zgadzać.

BTW -> w Lidlu wielokrotnie byłam świadkiem zwrotu np. odzieży i pracownicy zawsze pytali, czy klientowi potrzebny był oryginał paragonu. Jeśli tak, szli paragon skserować i zostawiali sobie to ksero właśnie emotka

tak samo w tesco pytaja, tylko biedronka zabiera sobie ... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

jokan

#6585067 Napisano: 29.03.2019 12:21:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

ja mialam podobnie z reklamacja, bo mi zle naliczyli salate w ilosci 8 sztuk, dostalam ksero paragonu, a mialam tam produkty na loterie winiary, wiec za jakis czas podeszlam z tym kserem , ze potrzebuje fakture na dane moje i mi wystawili, i wygralam pozniej, Albedo mie robilo zadnych problemow

To zależy od sytuacji, Twój happy end był raczej wyjątkiem. Nie wierzysz, to weź kiedyś fakturę do paragonu w Carrefourze i przekonasz się, że konkursowy numer paragonu nie pojawia się nigdzie na tej fakturze, bo to nie jest numer paragonu wg Carrefoura. W praktyce zatem wysyłasz smsa z konkursowym numerem paragonu, a otrzymujesz fakturę do całkiem innego numeru paragonu. Czy nagrodę dostaniesz? Nie. I z takiego powinniśmy wychodzić założenia, wszystko się musi zgadzać.

BTW -> w Lidlu wielokrotnie byłam świadkiem zwrotu np. odzieży i pracownicy zawsze pytali, czy klientowi potrzebny był oryginał paragonu. Jeśli tak, szli paragon skserować i zostawiali sobie to ksero właśnie emotka

ja mialam akurat numer paragonu na fakturze, wiec bez problemow Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

jokan

#6585061 Napisano: 29.03.2019 12:13:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

fantagiro napisał(a):

kreatia napisał(a):

fantagiro napisał(a):

wycofywany 1 produkt w Biedronce z powodu odmiennej ceny niż na półce.
Kierowniczka sklepu przekazała mnie tylko ksero paragonu, oryginał sobie zabrała. Kilka produktów było konkursowych m.in. kamis, colgate..
pytania:
-Jak myślicie, w przypadku wygranej ksero wystarczy??
-Czy jest możliwość np. po miesiącu udanie się do Tej Biedronki i wyproszenie paragonu z archiwum ażeby nagroda nie przepadła.. 
dziękuję za pomoc

jeśli nalega się na oryginał, to kserują dla siebie, a oryginał oddają. do biedronki zawsze można pójść po duplikat, ale jest to zwykla kartka wygenerowana z systemu bez danych biedronki i bez tego górnego "numeru paragonu" (który dla nich nic nie znaczy)

edit: skoro mają oryginał, to będą go trzymać, więc w razie jakiejś dużej wygranej on dalej powinien być u niech, ale... wtedy wszystko w rękach jednego człowieka.

dziękuje Ci za odp.
W tej sytuacji był cały sklep ludzi, a Pani Kierowniczka przekazała kserokopię oznajmiając, że  orginał musi zostać w sklepie po czym się odwróciła i odeszła emotka ehh

nie musi. Wróć się i powiedz, że potrzebny Ci oryginał. Oni mogą mieć kopię dla siebie. Oryginał jest dla Ciebie.

ja mialam podobnie z reklamacja, bo mi zle naliczyli salate w ilosci 8 sztuk, dostalam ksero paragonu, a mialam tam produkty na loterie winiary, wiec za jakis czas podeszlam z tym kserem , ze potrzebuje fakture na dane moje i mi wystawili, i wygralam pozniej, Albedo mie robilo zadnych problemow Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6584967 Napisano: 29.03.2019 10:07:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

hakowal napisał(a):

Po tylu porażkach już się chyba zniechęcilam do tych konkursów... Ostatnio nawet na zakupach nie myślę, co tu kupić na konkurs, tylko co faktycznie jest mi potrzebne emotka

A wiesz że ja mam podobnie? Oreo, milka, tictaki, prince polo, goralki, hochland - wszystko to mi obrzydło do granic możliwości, przestałam mieć poczucie "zmarnowanego paragonu" po prostu go wyrzucę bo do niczego mi niepotrzebny....

u mnie tez nedza...jest koniec marca a ja sie wlasnie zastanawiam co wygralam...wyglada na to, ze nic a nic oprocz darmowych frytekemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6584047 Napisano: 26.03.2019 15:12:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

jokan napisał(a):

oddam kody na Danonki za 1 grosz w Biedronce (Danonki truskawkowe w saszetce), na paragonie trzeba miec ten produkt + inny Danone np. Activia, Actimel, Fantasia, alpro, Danio, Danonki, Danone), kody są ważne tylko do jutra 27.03.2019 - mam 4 kody do oddania,

gdzieś sprawdzałaś ??

e;potwierdzone już  emotka  "Do jutra, tj do 27.03. Częśc będzie aktywna jeszcze 28.03, ale nie ma 100% pewności, które, dlatego dla bezpieczeństwa proszę przyjąć, że do jutra."

w mailu tak  napisali Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

jokan

#6583623 Napisano: 25.03.2019 13:31:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

kama.z napisał(a):

Zainstalowałam aplikację "zdrowe zakupy" i zrezygnowałam już z kilku loterii. Np. Góralki to straszny syf i nie będę ich jeść.

Ech... to nie tak. Zamiast 10 zl na zdrapki to 10 razy Góralki. Papierek z kodem dla Ciebie a wafelek gołąb zje.

a czemu ptak winny? emotka nie bądź taki.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6583543 Napisano: 25.03.2019 10:47:40 w Paragony na trwające konkursy
marzenie16 napisał(a):

Posiadam 2 paragony Red Bull i 2 paragony Coca Cola(konkurs muzyczny) -wymienię na inne paragony lub kody Tic Tac.

coca-cola muzyczny sie wczoraj skonczyl Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582972 Napisano: 22.03.2019 12:24:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kalmia86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mnie w ostatnim czasie absolutnie nikt nie lubi... Czegokolwiek bym nie kupiła skazane jest na porażkę i brak wygranej...

mam tak samo jak Ty...

podpinam sie niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582918 Napisano: 22.03.2019 10:39:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

bingo9842 napisał(a):

karkocka napisał(a):

Przychodzą Wam kody na maila na Danonki z Biedronki za 1 gr ?
https://wezzesoba.pl
Próbowałam, i wyskakuje komunikat, że jest jakiś błąd. Gdy klikam kolejny raz, jest komunikat, że kod już został wysłany....a kodu brak emotka

mam to samo

u mnie normalnie: Dziekujemy za udział, ale jeszcze kodów nie mam na mailu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582848 Napisano: 21.03.2019 22:34:38 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Rozpoczynający się sezon na kleszcze... dziś już wyciągnąłem psu 2 emotka  

U nas w lutym się zaczął - jak dla nas najlepsza obroża -polecam emotka

No wlasnie obroże ma... taką półroczną. Kupiona w grudniu... za 80 zł ... weterynarz tak polecał emotka  

Bayer foresto -  u nas ponad 7 miesięcy  efekt super

Mi weterynarz mówił, ze obroże to marketingowy bubel i działa tylko na małe psy z krótkim futrem. 
Jak ktos daje psu obroże a ten nie ma kleszczy to po prostu bywa z nim w środowisku gdzie tych kleszczy nie ma.

Moj niestety funkcjonuje głównie na zewnątrz i z doświadczenia uważam, ze Najlepsze są krople , przed sezonem co pół roku i do tej pory zero kleszczy.
Nie wiem jak z zastrzykami ale mi wet odradzał w przypadku bernardyna.

moj ostatnio tez przyniosl jednego...emotka , te tanie obroże to nawet szkoda pieniedzy, juz lepiej zainwestowac w krople, a najlepiej w Foresto...mialam spory czas kiedys i sie naprawde sprawdza Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582623 Napisano: 21.03.2019 11:06:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

LOYD - V. POSTĘPOWANIE REKLAMACYJNE§ 22
Reklamacje mogą być zgłaszane przez uczestników Loterii na piśmie od 27 września 2018 r.
najpóźniej do 10 kwietnia 2019 r. Decyduje data stempla pocztowego.

Korci mnie, żeby napisać...  emotka

moim zdaniem szkoda czasu i kasy --> patrz odpowiedź na FB

Widziałam... dlatego na przekór myślę o reklamacji. Niech wiedzą, że nie dam sobie w kaszę dmuchać  emotka

jak masz czas i chęci to pisz, zobaczymy co ciekawego odpiszą (ja akurat nie brałam udziału...) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582619 Napisano: 21.03.2019 10:59:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

LOYD - V. POSTĘPOWANIE REKLAMACYJNE§ 22
Reklamacje mogą być zgłaszane przez uczestników Loterii na piśmie od 27 września 2018 r.
najpóźniej do 10 kwietnia 2019 r. Decyduje data stempla pocztowego.

Korci mnie, żeby napisać...  emotka

moim zdaniem szkoda czasu i kasy --> patrz odpowiedź na FB Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582594 Napisano: 21.03.2019 10:35:52 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

jokan napisał(a):

a czy adresat odebrał przesyłkę?

Z reguły śledzenie pokazywało, że paczka jest w drodze, że w sortowni, że przygotowana do doręczenia, że awizowana itp. Z założenia super sprawa.
Lubię śledzenie paczek dostarczanych przez DPD - można na mapce sprawdzić w którym miejscu miasta jest kurier i wydedukować, czy zdąży się wyskoczyć na szybko po chleb, czy czekać już z otwartymi drzwiami na kuriera emotka

pamietam, ze tak kiedy bylo...moze zmienili teraz, dla nich to mnie roboty, w koncu to ktos wklepuje/zczytuje jakos... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582555 Napisano: 21.03.2019 09:44:02 w Wkurza mnie...
kalmia86 napisał(a):

Virgin Mobile mnie dziś wkurza od rana...

a mnie od zawsze i zamierzam zmienic siec Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582546 Napisano: 21.03.2019 09:26:44 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

Czy jest jakaś awaria e-monitoringu Poczty emotka  https://emonitoring.poczta-polska.pl/
Śledzenie pokazuje mi tylko moment nadania i wyjścia paczki z placówki, a potem cisza...... Choć teoretycznie list powinien już być u adresata.

a czy adresat odebrał przesyłkę? ja wczoraj dzwoniłam na pocztę bo list priorytetoy wysłany 5 marca nie doszedł i pani powiedziała, że dopóki adresat nie odbierze, to oni nic nie mają w systemie...aktualnie mam, że nadana i tyle, na poczcie też nic nie wiedzą - takie świetne śledzenie przesyłek emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

jokan

#6582534 Napisano: 21.03.2019 08:50:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Nescafe byly kiedykolwiek sztabki zlota do wygrania? Wczoraj w sklepie widzialam na opakowaniu duzej kawy, ale to bylo za lada u sprzedawcy wiec nie chcialam prosic o kawe (ktorej i tak nie kupie), ale tak sie zastanawiam czy to bardzo stara kawa, a moze bardzo nowa i nowy konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582530 Napisano: 21.03.2019 08:27:37 w Pomocy!!!!
lukasz6 napisał(a):

Wiem, że trochę nie w temacie. ale czy działa Wam dziś sieć Virgin mobile i Play? Mam w tel. brak sieci i nie wiem, czy to awaria, czy coś się popsuło u mnie? Dzięki.

u mnie Virgin pustka kompletna Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582269 Napisano: 20.03.2019 10:25:06 w WC - rozmowy o wszystkim
donia7 napisał(a):

jokan napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

Po ile "chodzą"głośniki i słuchawki z TICTACA? Taka średnia forum,olx? PW

na allegro glosnik widzialam za 369 kup teraz

i faktycznie się sprzedają za taką cenę?Pytam, bo swój głośniczek też będę chciała sprzedać:)

tego to nie wiem, nie sledzilam aukcji...generalnie tylko jedna taka niska cena, inni mieli mniej wiecej 400-450 zl na allegro i olx z tego, co patrzylam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582228 Napisano: 20.03.2019 09:02:23 w WC - rozmowy o wszystkim
aendrius1 napisał(a):

Po ile "chodzą"głośniki i słuchawki z TICTACA? Taka średnia forum,olx? PW

na allegro glosnik widzialam za 369 kup teraz Wyświetl w wątku >>
1 aendrius1 0