Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6582167 Napisano: 19.03.2019 21:57:29 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

sailor napisał(a):

Poczta i polecony priorytet, który wysłany 14 marca jeszcze nie doszedł do adresata.

U mnie to samo. Polecony do dużego miasta tydzień idzie. Już nie wspomnę ile za ten list się płaci... 

u mnie rekord, wyslany 5 marca priorytet jeszcze nie doszedl....czy go spisac na stracony list? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6581936 Napisano: 19.03.2019 13:48:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agata6 napisał(a):

rufus napisał(a):

andii napisał(a):

aniunia1900 napisał(a):

andii napisał(a):

aniunia1900 napisał(a):

Gdzie można teraz tanio kupić tic taki?

w biedronce widziałam przy zakupie 2 opakowań-1,39
ale nie wiem czy to jeszcze trwa, trzeba by w gazetkę zajrzeć

w zeszłym tygodniu chyba ta promocja była, tyle, że w mojej biedronce nie było tych promocyjnych

w dcentrum po, 1,99

W biedrze mimo ze bez promocji to i tak taniej 1,79.

w netto po 1,79 tez Wyświetl w wątku >>

jokan

#6581727 Napisano: 18.03.2019 22:22:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

A co z Milką z C4? 

w zaspę wpadła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6581697 Napisano: 18.03.2019 20:42:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ja juz nie mam "pomysla" jak przelamac zla passe...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6581492 Napisano: 18.03.2019 13:43:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
arabela79 napisał(a):

Po prostu NIC

u mnie tez nic...a najgorsze, ze mi sie nie chce nawet grac... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6580260 Napisano: 13.03.2019 20:04:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

deva napisał(a):

a vouchery eventim z tic taca tez juz poleciały do kogoś?
Ja dostałam dzisiaj z I etapu

dzięki, ale chodziło mi o to, czy poleciały maile z voucherami wygranymi z bieżacego etapu

nikt sie nie chwalil Wyświetl w wątku >>
1 deva 0

jokan

#6580118 Napisano: 13.03.2019 14:04:30 w SZUKAM....
nkba napisał(a):

andii napisał(a):

A gdzie się podziewa Cebe? emotka

A wiesz, ze o tym samym pomyślałam wczoraj? emotka

a jaki to byl dokladnie nick? bo tak na szybko przelecialam liste uzytkownikow i nie znalazlam, a moze konto usunal? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6580027 Napisano: 13.03.2019 12:06:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rufus napisał(a):

Tym razem bez sluchawek i glosnika. Trzeba liczyc na kolejne rezerwy. emotka

u mnie tez nic a nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6579971 Napisano: 13.03.2019 10:13:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Torba Malina wg regulaminu to wartość 15 zł, śmiech na sali....emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6579793 Napisano: 12.03.2019 20:49:33 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

Pamiętacie ten długaśny wpis o purchawie, co w markecie otwierała musztardy celem degustacji, a potem odkładała je z powrotem na półkę? Żaden fejk, dzisiaj chciałam kupić musztardę Develey - biorę słoik do ręki, a dekiel spada na podłogę. Wewnątrz słoika ślad: po palcu? po języku? Odechciało mi się zakupów... emotka

emotka emotka  Nie wierzę! Bleee!!! emotka  Ludzie wstydu nie mają!  emotka emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6579646 Napisano: 12.03.2019 13:30:43 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

najlepiej wrzuć sobie na kompie te 4 różne szampony do koszyka i sprawdź czy ci naliczy rabat. Bo ja np kupilam szampon + odzywke + szczotke do wlosow + szampon dla dzieci i rabat mi naliczyło (każdy z tych produktów był po 19,99 więc zapłaciłam 39,98) Coś mi się jednak wydaje że to muszą być jednak 4 produkty różnych firm. Płacisz za dwa najdroższe a dwa najtańsze masz gratis Najlepiej na kompie sobie to sprawdzać żeby niespodzianek przy kasie nie było (a tak kiedyś właśnie miałam jak była pielęgnacja dla faceta - jakieś produkty w te 2+2 się nie zaliczały i na szybko musiałam innych szukać i oczywiście złe kupiłam...)

jokan napisał(a):

ja kiedys korzystalam w tej promo jak byly m.in. produkty do zebow...to mnie pani z kasy zawrocila, bo mialam te same produkty, wymienilam na inne, ale tej samej marki mogly byc, tak samo mialam z mlekiem roslinnym i zamienialam, a przeciez wszystkie sa tej samej marki zdaje sie

faktycznie działa emotka
włożone do koszyka 4* H&S różnej wielkości i smaków i odjęło przez www emotka
dziękuję za rady i wskazówki emotka

do kiedy ta promocja jest? Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

jokan

#6579640 Napisano: 12.03.2019 13:16:31 w SZUKAM....
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

online są takie same ceny jak normalnie, jak jest teraz akcja 2+2 to online normalnie rabat nalicza (czyli tak jak przy zakupie z aplikacją). Ja lubię tak kupować bo potem tak fajnie to jest zapakowane i dobrze się niesie No i na konkursy dobre

właśnie odebrałem emotka faktycznie ładnie zapakowane emotka
a mam pytane odnośnie akcji 2+2:
jak to jest ? Mogę kupić 4 różne szampony H&S (różne zapachy) i zapłacę za 2? czy muszę jednak kupić 4 różne szampony różnych firm?

najlepiej wrzuć sobie na kompie te 4 różne szampony do koszyka i sprawdź czy ci naliczy rabat. Bo ja np kupilam szampon + odzywke + szczotke do wlosow + szampon dla dzieci i rabat mi naliczyło (każdy z tych produktów był po 19,99 więc zapłaciłam 39,98) Coś mi się jednak wydaje że to muszą być jednak 4 produkty różnych firm. Płacisz za dwa najdroższe a dwa najtańsze masz gratis emotka Najlepiej na kompie sobie to sprawdzać żeby niespodzianek przy kasie nie było (a tak kiedyś właśnie miałam jak była pielęgnacja dla faceta - jakieś produkty w te 2+2 się nie zaliczały i na szybko musiałam innych szukać i oczywiście złe kupiłam...)

ja kiedys korzystalam w tej promo jak byly m.in. produkty do zebow...to mnie pani z kasy zawrocila, bo mialam te same produkty, wymienilam na inne, ale tej samej marki mogly byc, tak samo mialam z mlekiem roslinnym i zamienialam, a przeciez wszystkie sa tej samej marki zdaje sie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6579510 Napisano: 12.03.2019 10:07:39 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zamawiał ktoś coś w drogerii rossmann przez www? Jeśli zamówię teraz to zamówienie ile na mnie vbedzie czekać?
Jak to wygląda? Wchodze do drogerii i co? Idę do kasy i mówię że zamawiałem emotka
Robię to pierwszy raz i nie wiem jak to wygląda emotka

Obecnie w ciągu godziny pakują towar i po godzinie dostaniesz smsa/maila że paczka gotowa (tak jest przy płatności online, jak jest przy płatności gotówką - nie wiem) Czekać na Ciebie będzie bodajże 48 albo 72 godziny (dokładnie nie wiem bo ja odbieram przeważnie w ciągu godziny od powiadomienia) Przychodzisz do Rossmana, mówisz że zamawiałeś przez internet, podajesz kod z smsa i woilà emotka Mi się dość często zdarza tak kupować bo wole wybierać w zaciszu domu niż po sklepie łazić i połowy rzeczy zapomnieć kupić....

dziękuję za szczegóły emotka także biorę się za zamawianie emotka

w niektórych rossmanach są ala paczkomaty i tam wyciągasz zamówienia online.

u mnie nie ma takich emotka
ale smsa już mam, więc niedługo jadę emotka

a czy online sa moze jakies lepsze promocje, zy wszystko tak samo jak w stacjonarnym? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6579422 Napisano: 11.03.2019 22:35:48 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Z Pudliszek było info ?

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6579351 Napisano: 11.03.2019 17:41:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pustki...ta monotonia mnie przeraża....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6579182 Napisano: 11.03.2019 10:52:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

mia napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

no to Voila, mamy rozwiązanie zagadki: Otsochodzi, właściwie Miłosz Stępień
i o co chodziło z tą podpowiedzią do niego..?

no to w życiu bym nie zgadła, nie znam człowieka, nie dokopalam się do takiego kogoś...

pierwszy raz słysze o kims takim...i gdzie te trzy literki?

Trzy literki są jak najbardziej: O, T, S. Odpowiedź na stronie jest skrótem - OTSO. Myślałam właśnie w tym kierunku, że mogą się powtarzać...
Niestety gościa nie wyczaiłam. emotka
Ciekawi mnie, co z nagrodami, jeśli nie będzie danego dnia wystarczającej liczby poprawnych zgłoszeń? emotka

podpowiedź z kosmosu, różowe tło ? co ono ma wspólnego z tym otsochodzi?

emotka  
 za chwilę powstaną loterie w loteriach analogicznie do państwa w państwie   emotka

O jaki konkurs tu chodzi, może ktoś podesłac linka?

zdaje się, że ten https://www.e-kon...ki.html#.XIYvxaBCeHs Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6579029 Napisano: 10.03.2019 20:09:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

superloser napisał(a):

ITM chyba ma różne formy "własności" działające pod jednym szyldem. Dlatego nie mają towaru konkursowego, bo właściciel nic z tej akcji herbaty nie ma.

Co znaczy nic nie ma?  emotka  Sprzedaje po kosztach? To po co chleb sprzedają, skoro nic z tego nie mają? Chyba lepiej sprzedać drogą herbatę i mieć marżę niż nie sprzedać nic.

A ciekwe jak to się bedzie miało do cen... załóżmy, że będzie konkurs w ich sieci z ogólnodostepnej herbaty Lipton, która w gazetce bedzie miała cenę X, a na czytniku w sklepie cenę Y. Ok, nie muszę mieć gazetkowych produktów, ale ceny powinni trzymać te same... Bo jaki sens sprzedawać pod szyldem Intermarche? A o ile dobrze zrozumiałam panią z Inter, ceny mogą być inne, choć nie była tego do konca pewna.

Oczywiscie, ze ceny są różne, ja mam dwa Inter blisko siebie i widzę różnice na tych produktach, które kupuję: chleb, owoce, warzywa. Pwiem więcej, z dwoch w miarę bliskich Lidlach też widzę różne ceny...niestety, trzeba się orientować co gdzie mniej więcej kupić...bo po co mam przepłacać? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6579011 Napisano: 10.03.2019 18:13:10 w Połączenia nieodebrane
nikos napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

dziwny numer dzwonił

może ktoś coś wie?
+247151196

na bank nie będę oddzwaniał emotka

Nie odzwaniaj. Od razu łapią, koszt ponad 9 PLN.

Wyspa Wniebowstąpienia, do mnie ktos dzwonil pod koniec lutego z podobnego numeru Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

jokan

#6578964 Napisano: 10.03.2019 13:04:06 w WC - rozmowy o wszystkim
uzywacie multicookera? szukam opinii dla kogos, kto chce kupic i zwrocil sie do mnie z pytaniem, ale ja niestety nie moge polecic, bo nie uzywam. Oczywiscie budzet tez w miare ograniczony, z pewnoscia nie szuka takiego za 1500 czy drozej, ale cos z nizszej polki. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6578963 Napisano: 10.03.2019 13:01:14 w Avanti
magisterek napisał(a):

jokan napisał(a):

magisterek napisał(a):

Uważam, że AVANTI powinno to wziąć pod uwagę przy wyborze laureatów 5 etapu, zwłaszcza szczyt kreatywności i opisu. Coś w ich typie emotka , z regulaminem zgodne itp, itd!

https://muzeumche...-details/index/14214

Masakra!

emotka przeciez to jest niezgodne z regulaminem...czyżby automat tam prowadził autoryzację?

To tylko świadczy o tym, jak Agencja AVANTI, RZETELNIE prowadzi nie tylko moderację, ale i cały ten konkurs... szkoda mi tylko tych, którzy się naprawdę starali...

Wejdźcie w galerię SWOICH ZGŁOSZONYCH PRAC - prócz waszych pojawia się śmietnisko innych emotka hahaha

Zabezpieczenie i działanie strony pozostawia wiele do życzenia.

Życzę powodzenia w sprawiedliwym głosowaniu!

Do botów, trzy, dwa jeden po 100 000 zł start emotka emotka

u mnie w zgloszonych nie ma zadnego smietniska.... Wyświetl w wątku >>
0 0