Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6573661 Napisano: 21.02.2019 13:49:19 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
atanerka napisał(a):

soulfly napisał(a):

szramus napisał(a):

ikropka napisał(a):

Andzik napisał(a):

Czy już są góralki na loterię, jeśli tak to gdzie szukać?

Widziałam dziś w Tesco

Loteria startuje 15.03 czy można już kupować ? Strona konkursu już jest ale regulaminu nie znalazłem.

Po ile za sztuke są?

1,19zł

czy tam tez sa bramki? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6573626 Napisano: 21.02.2019 11:52:01 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

no niestety... poszłam dzisiaj na skargę do dyrektora na dziewczynę, która w moim dziale ma wyższe stanowisko ode mnie, pieniądze pewnie dwa razy większe, a doświadczenia chyba w ogóle.

Dziewczyna podpadła mi od samego początku tekstem: Ty w tej firmie chyba nic nie robisz.... żadnych obowiązków nie masz.
Dziwne, że potrafię sprzedać w dzień za taką kwotę, za jaką ona nie sprzedała od 6 miesięcy.....

Oczywiście czepia się wszystkiego, że jej zamówieniom nie poświęcam tyle czasu ile swoim (tak JA JEJ zamowieniom). Dzisiaj poprosiłam ją o wycenę produktów dla jej klienta, który nota bene stwierdził, że nie będzie z nią współpracować, bo nie może się doczekać żadnych odpowiedzi. dostałam odpowiedz (błyskawiczną!): ustal sama!

Najsmieszniejsze jest to, ze ja, będąc specjalistą, mam ją uczyć (manager), bo ona dopiero wchodzi w tę działkę....

masakra

czyli to znajoma kogos? w sensie krolika? Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

jokan

#6573582 Napisano: 21.02.2019 10:08:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
w końcu słoik Bakalland po wymianach mailowych z IQ Wyświetl w wątku >>

jokan

#6573443 Napisano: 20.02.2019 18:22:10 w Avanti
prosiaczek napisał(a):

luko922 napisał(a):

I u mnie kolejne dwie paczki poszły do kibla, a w nich same proste pały emotka

te chilli kup. mają lepsze kształty

Luko pisał że w chili znalazł więcej ciekawych kształtów więc podejrzewam że to chili było, swoją drogą ja kupowałam i te i te i jest naprawdę różnie...raz w chili więcej raz w tych drugich... Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

jokan

#6573385 Napisano: 20.02.2019 15:58:22 w Avanti
magisterek napisał(a):

scofield napisał(a):

pikawka napisał(a):

Łooo matko ale słabe co niektóre  emotka

chyba Avanti mrugnęła okiem do wszystkich, nie tylko tych uzdolnionych kreatywnością hehe

Opisy chrupka miały być kreatywne, na 11 nagrodzonych znalazłem aż 3! Normalnie SHOW MUST GO ON!

oj faktycznie słabizna.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6573340 Napisano: 20.02.2019 13:50:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja zagrałam o misia,bo kupuje velvet regularnie.u mnie 2 opakowania tygodniowo idą te po 8 rolek.milke kupiłam bo miałam chęć na czekoladę i mam termos,a tak specjalnie to nie gram

Coś nie gra z tymi konkursowymi sraytaśmami, nawet mój facet onegdaj zauważył, że są jakieś takie "napowietrzone", przez co bardzo szybko się kończą. Zrób eksperyment kupując papier toaletowy z makulatury w sklepach Lidl albo Biedronka (ewentualnie: Carrefour) i porównaj, czy to my mamy zwidy, czy może rzeczywiście coś w tym jest emotka

no bo to konkursowe emotka , specjalna linia produkcyjna - papieru mniej i zapowietrzony, zeby trzeba bylo wiecej kupic...a z czego te miski niby sponosorowane? przeciez z kasy konkursowicza, nie inaczej emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6573309 Napisano: 20.02.2019 12:41:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

jokan napisał(a):

alan84 napisał(a):

a moze admin powinien pomyslec nad wstawieniem takiego licznika czy tzw barometru hehe co do atrakcyjnosci nagrod.

no ale od czego on by mial sluzyc? atrakcyjnosc konkursu to jest przeciez subiektywna ocena...

no ale kazdy by glosowal przy konkursie;) sam nie wiem czy to by jakos pomagalo w czymkolwiek

teraz są gwiazdki, nie omieszkam dawać jedynek przy niektórych, bo żenada całkowita emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6573307 Napisano: 20.02.2019 12:31:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

a moze admin powinien pomyslec nad wstawieniem takiego licznika czy tzw barometru hehe co do atrakcyjnosci nagrod.

no ale od czego on by mial sluzyc? atrakcyjnosc konkursu to jest przeciez subiektywna ocena... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6573303 Napisano: 20.02.2019 12:25:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

jokan napisał(a):

tylko, ze ludzie patrza tak..."aaa i tak kupuje np. Milkę, Velvet, Kubusia" to i sobie przy okazji zagram...

"Przy okazji" to jest 1, 2, 3 paragony i nie mam nic przeciwko. Ale żeby wygrać za 50-tym razem, to trzeba cały dzień jeść Milkę, popijać Kubusiem i siedzieć na kiblu, żeby zużyć Velvet (po Kubusiu to akurat nie jest problem).
Życzę ludziom opamiętania.

no tak, myslalam wlasnie o rozsądnych ilościach, a nie hurtowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6573292 Napisano: 20.02.2019 11:56:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Kiedyś to dzieciom rozdawano wycieczki do Disneylandu, tablety i laptopy czy letnie obozy pełen przygód, a teraz z konkursów dziecko od rodzica chińszczyznę dostaje -> brak słów. I na postępowanie organizatorów, i na postępowanie rodziców...

miło wspominam wygraną jaką był obóz z Kompasa emotka , pojechało moje dziecko, wróciło b.szczęśliwe Wyświetl w wątku >>

jokan

#6573286 Napisano: 20.02.2019 11:42:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andzik napisał(a):

Proszę, czy może ktoś wrzucić mi link to loterii Stock.

https://www.e-kon...ci.html#.XG0u26BCeHs Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6573276 Napisano: 20.02.2019 11:31:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

jokan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

kolejny super konkurs: Kubuś- do wygrania sto maskotek, masakra, co się dzieje ze światem konkursowym???

Moda na nagrody o minimalnej wartości trwa od długiego czasu i będzie nadal, bo konkursowicze udowadniają organizatorom, że i tak rzucą się tłumnie na produkt i będą kupować po 20 opakowań towaru za np 60 zł, żeby wygrać coś za 12 zł. Ba jeszcze się cieszą z wygranej...  Nic tylko wciskać im chłam. Tylko my możemy to powstrzymać i zmienić ignorując takie konkursy. 

zgadzam się, ale niestety znajdzie się rzesza innych konkursowiczów, którzy będą w takie konkursy grać i to napędza organizatorów do takich bzdetnych akcji...to musiałaby być duża, zorganizowana akcja "STOP graniu w konkursach z badziewnymi nagrodami"

Dokładnie. Kilka zignorowanych loterii i konkursów, a pojawią się znowu wycieczki, smartfony, pieniądze i inne cenne nagrody. A tak za pół roku agencje będą dawać kokardki za 2 zł czy zeszyty w kratkę, a zakupy trzeba będzie zrobić za 100 zł. Wszystko zależy od nas. Nie mamy prawa winić o to agencji. Konkursy o chłam są mega popularne, Po co mają inwestować w lepsze nagrody? 

tylko, ze ludzie patrza tak..."aaa i tak kupuje np. Milkę, Velvet, Kubusia" to i sobie przy okazji zagram... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6573272 Napisano: 20.02.2019 11:24:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

kolejny super konkurs: Kubuś- do wygrania sto maskotek, masakra, co się dzieje ze światem konkursowym???

Moda na nagrody o minimalnej wartości trwa od długiego czasu i będzie nadal, bo konkursowicze udowadniają organizatorom, że i tak rzucą się tłumnie na produkt i będą kupować po 20 opakowań towaru za np 60 zł, żeby wygrać coś za 12 zł. Ba jeszcze się cieszą z wygranej...  Nic tylko wciskać im chłam. Tylko my możemy to powstrzymać i zmienić ignorując takie konkursy. 

zgadzam się, ale niestety znajdzie się rzesza innych konkursowiczów, którzy będą w takie konkursy grać i to napędza organizatorów do takich bzdetnych akcji...to musiałaby być duża, zorganizowana akcja "STOP graniu w konkursach z badziewnymi nagrodami" Wyświetl w wątku >>

jokan

#6573267 Napisano: 20.02.2019 11:13:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

podasz link

w bazie jest, wpisz Kubuś, https://www.e-kon...at.html#.XG0oNaBCeHs Wyświetl w wątku >>
1 ilonaxx5 0

jokan

#6573231 Napisano: 20.02.2019 09:48:52 w SZUKAM....
malenka89 napisał(a):

Szukam ludzi, którzy robili jakiekolwiek kursy na prawo jazdy w Krakowie,  szkoła jazdy http://www.oskcodex.pl ? Poproszę o wiadomość, mam kilka pytań emotka   A może ktoś od Was z rodziny/znajomych ma jakieś doświadczenia z tym miejscem?

znajdz grupę lokalna Krakowa na FB i tam najlepiej zapytaj Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6573150 Napisano: 19.02.2019 21:25:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

rufus napisał(a):

martunik3 napisał(a):

W hochland nie mogę się zarejestrować, mam komunikat "Wartość pola jest nieprawidłowa." emotka 10 tys prób i nic emotka

U mnie to samo.  emotka

Zarejestrowałem i przyszedł mail rejestracyjny, ale po próbie zalogowania na stronie "Twoje konto jest nieaktywne"

a gdzie tam jest rejestracja? bo ja widze tylko Zaloguj i Nie pamietam hasła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6572890 Napisano: 19.02.2019 10:05:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
blumchen napisał(a):

Im więcej daje z siebie tym mam mniej....w portfelu... Jak odczarować ten stan? Przecież żeby wygrać trzeba grać, żeby grać trzeba kupić, czy to wszystko ma jakiś sens skoro rachunek wychodzi na minus... emotka powolutku zaczyna mi brakować motywacji

hmmm. dlatego ja wyluzowałam z promocyjnymi, a wierz mi, ze i 1 zgłoszeniem można wygrac w loterii, kwestia szczęścia... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6572562 Napisano: 18.02.2019 13:56:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

Wizaz czemu tak mnie nie lubisz...

mnie w tym roku tez nie lubi:(, chyba zapowiada sie chudy rok:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6572501 Napisano: 18.02.2019 11:46:43 w Avanti
magie1982 napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

Wczoraj dodałam 4 koło 23.00 jeszcze ich nie widać, więc myślę że jeszcze smaczki innych graczy namieszają w tym etapie! emotka  

Ja dodałam ok 15 sześć. Zaakceptowali 4. Pozostałych nie odrzucili wiec nie wiem o co kaman.

mi się wydaje, że jest kilka osób, które akceptują i może to trafia na różne maile... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6572486 Napisano: 18.02.2019 11:07:15 w Czy informują/ informowali?
soulfly napisał(a):

jokan napisał(a):

rezerwa żywiec tesco?

A tam jest rezerwa? Dużo nagród w sumie było. 

jest

Przesyłkiz wymaganymi danymi i oświadczeniami od laureatów rezerwowych nagród, laureaci rezerwowi mogązgłosićdo organizatora wterminach wynikających z postanowień regulaminu, najpóźniej do dnia 15.02.2019r. Ozachowaniu terminu downiesienia przesyłki z wymaganymi danymi i oświadczeniami, decyduje data jej otrzymania przez organizatora, nie późniejsza niż do dnia 22.02.2019r.

To tak jakby już po terminie, na tyle nagrod to niemozliwe, zeby rezerwa na forum nie wpadla, czyzby Smolar zapomnial? Wyświetl w wątku >>
0 0