Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6568912 Napisano: 04.02.2019 20:53:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

reniii napisał(a):

No może poza nielicznymi odosobnionymi przypadkami pomocy na forum, której jakoś niestety nie dostrzegam śledząc wpisy, tak jak pisałam większość nastawiona jest na masowe wygrywanie. A dlaczego ta nagonka teraz na mnie i te śmieszne wasze łapki w dół, bo prawda w oczy kole. Jeśli zobaczę rzeczywiście pomoc na forum bez zbędnych komentarzy i uszczypliwości to zmienię zdanie. To tyle w temacie. Dziękuję za uwagę. 

Nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Może najlepszą kombinacją jest śmiech do łez emotka

Często oficjalnie nie pomaga się bliźniemu na forum ze względu na ludzi, którzy nic od siebie nie dają, ale do brania to pierwsi. Dlatego najczęściej ktoś się zgłasza z pytaniem, a pomocną odpowiedź otrzymuje na PW. Ewentualnie wystarczy dokładnie forum czytać ze zrozumieniem, tutaj naprawdę każde info można znaleźć.

"Masowe wygrywanie"... też coś. Każdy by chyba wolał dostać raz w miesiącu przelew na 10.000 zł, zamiast ciułać dooperelowate nagrody na rachunki za rehabilitację niepełnosprawnego dziecka czy spłatę raty kredytu emotka

Dobre podsumowanie emotka I wszystko w temacie emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6568837 Napisano: 04.02.2019 17:43:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
przyznany zwrot Duck emotka [ po małych perturbacjach] Wyświetl w wątku >>

jokan

#6568832 Napisano: 04.02.2019 17:37:40 w Lay's
nswe69 napisał(a):

Część tak ewidentnie dorabiana, cięta itd że aż strach...
Pula duża, a zasady badziewne.

Co do syndykatu, mówię Wam - zbieramy 200 osób i może się uda emotka

jestem za emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

jokan

#6568822 Napisano: 04.02.2019 16:56:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

No może poza nielicznymi odosobnionymi przypadkami pomocy na forum, której jakoś niestety nie dostrzegam śledząc wpisy, tak jak pisałam większość nastawiona jest na masowe wygrywanie. A dlaczego ta nagonka teraz na mnie i te śmieszne wasze łapki w dół, bo prawda w oczy kole. Jeśli zobaczę rzeczywiście pomoc na forum bez zbędnych komentarzy i uszczypliwości to zmienię zdanie. To tyle w temacie. Dziękuję za uwagę. 

hmmm, to może za krótko jesteś na forum aby tą bezinteresowną pomoc dostrzec? (żeby nie było: nie mówię tego złośliwie) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6568816 Napisano: 04.02.2019 16:33:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

Ale tu nie chodzi o to że nie zrozumiałam o co chodzi tylko o to iż jak ktoś coś wie i ma chęć się podzielić to się dzieli a nie żartuje z kogoś kto szuka pomocy na forum. Nikt jednakże nie podzieli się bezinteresownie informacjami gdyż większość nastawiona jest na hurtowe wygrywanie. I to jest oczywista oczywistość.

a przepraszam bardzo, gdzie ja zartuje z kogos? specjalnie to napisalam tak, zeby pokazac jaki mam stosunek do bramek i do takich konkursow, nie moja wina, ze to inaczej zrozumialas Wyświetl w wątku >>

jokan

#6568798 Napisano: 04.02.2019 15:57:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

reniii napisał(a):

jokan napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

mam głupie pytanie, proszę się nie śmiać emotka

Czy jak są loterie bramkowe typu belvita, oreo, to te bramki otwierają się zawsze w tym samym czasie? czy to jest powtarzalny co dobę schemat? 

łotwierajom siem kiedy kcom emotka

Trochę kultury by się zdało. Ktoś zadał normalne pytanie ale na forum nie uzyska się odpowiedzi bo każdy to konkurencja do zdobycia nagród. Czyż nie? Normalny to by normalnie odpowiedział przecież a tu chamskie odzywki to norma. Poznać głupiego po słowie jego.

Wyjmij kij, kimkolwiek jesteś emotka .

ha haa, powtórzę więc: otwierają się kiedy chcą, zrozumiałaś? Wyświetl w wątku >>

jokan

#6568742 Napisano: 04.02.2019 13:28:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

mam głupie pytanie, proszę się nie śmiać emotka

Czy jak są loterie bramkowe typu belvita, oreo, to te bramki otwierają się zawsze w tym samym czasie? czy to jest powtarzalny co dobę schemat? 

łotwierajom siem kiedy kcom emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6568698 Napisano: 04.02.2019 12:14:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

https://muzeumche.../g-details/index/189 buahaaa

A tu maDka level master - więcej nie chcę widzieć emotka

https://muzeumche.../g-details/index/153

będzie wesoło emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

jokan

#6568667 Napisano: 04.02.2019 10:58:40 w WC - rozmowy o wszystkim
Frama napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy jest jakas strona lub aplikacja, majaca dostep do aktualnych gazetek promocyjnych z roznych sieciowek, gdzie wpisze np lenor i mi pokaze w ktorym sklepie jest aktualnie promocja na produkty lenor?

Ja korzystam z blix.pl 

niedawno odkryłam i polecam:) Wyświetl w wątku >>
2 kreatia, Frama 0

jokan

#6568658 Napisano: 04.02.2019 10:45:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Ten konkurs w zapowiedziach z Toyotą Aygo to w Biedronce?

wydaje mi sie, ze tak bo nagrodami sa karty z logo Biedronki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6568642 Napisano: 04.02.2019 10:16:07 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam polomarket Tymbark lub wymienię na inny o podobnej wartości Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6568638 Napisano: 04.02.2019 10:14:21 w SZUKAM....
ika1 napisał(a):

czy w oreo małe opakowania są twą promocyjne czy tylko te większe? wie ktoś

tylko duże, na małych nie widziałam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6568374 Napisano: 02.02.2019 21:47:31 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

w polo tymbark nie ma max ilosci znakow? emotka

Nie ma. 
Pisalem do organizatora, odpisali że nie ma emotka  

dzięki, no to kiepsko to widzę...bo nie mam weny:( Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

jokan

#6568371 Napisano: 02.02.2019 21:18:29 w SZUKAM....
w polo tymbark nie ma max ilosci znakow? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6568340 Napisano: 02.02.2019 18:28:48 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
prosiaczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

atanerka napisał(a):

Andzik napisał(a):

Gdzie mogę kupić promocyjne Tic Tac.

Tesco 1,79zł

biedronka 1,79
zwykły sklep osiedlowy 1,99

kurde w Łodzi nieeeemaaaa kwiiiiiik. ja chcę konkursowe owocowe

inter 1,99 mietowe i pomaranczowe Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6568271 Napisano: 02.02.2019 12:00:57 w Żegnamy zmarłych
mia napisał(a):

Dziękuję Wam wszystkim ogromnie za dobre słowa, tutaj, na PW, także w smsach... emotka
To paradoksalne, bo przecież w większości znamy się tylko wirtualnie, ale ogromnie mi to pomogło. Każdy wpis, każda gwiazdka...
Dalej tkwię w sennym koszmarze, bo różne rzeczy na dziś do zrobienia planowałam, ale na pewno nie to, że będę prasować ulubioną bluzkę mojej Mamy do trumny... emotka
Ale gdy patrzę na to, ile osób choćby w minimalnym stopniu współodczuwa ze mną, to jest mi jakoś lżej. emotka
Już wcześniej chciałam Wam podziękować, ale odczekałam z premedytacją do po północy, żeby dodatkowo nie podbijać tego wątku, który do radosnych na pewno nie należy... emotka

Śmierć nie jest końcem wszystkiego…
Przeszedłem tylko do sąsiedniego pokoju.
Nadal jestem sobą…
I dla siebie jesteśmy tym samym, czym byliśmy przedtem…
Zatem nazywaj mnie jak zawsze…
Nie zmieniaj tonu głosu, nie rób poważnej i smutnej miny…
Śmiej się tak, jak dawniej robiliśmy to razem…
Uśmiechaj się, myśl o mnie,
módl się za mnie…

Niech moje imię będzie wciąż wymawiane…
Ale tak, jak było zawsze, zwyczajnie i bez oznak zmieszania…
Życie przecież oznacza to samo, co przedtem,
Jest tym samym, czym zawsze było…
Żadna nić nie została przerwana…

Dlaczego więc miałbym być nieobecny w twoich myślach,
Tylko, dlatego, że nie możesz mnie zobaczyć?
Czekam na Ciebie bardzo blisko…
Tuż-tuż…
Po drugiej stronie progu…

Dzieli nas tylko czas…
Bo ja już doszedłem, ty wciąż jesteś w drodze…
Wyświetl w wątku >>

jokan

#6568270 Napisano: 02.02.2019 11:59:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

co myślicie o loterii rafaello? emotka

Trafienie graniczy z cudem.

tam chyba by wyszla 1 nagroda dziennie....to naprawde trzeba miec szczescie Wyświetl w wątku >>

jokan

#6568111 Napisano: 01.02.2019 19:39:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6568026 Napisano: 01.02.2019 16:24:39 w SZUKAM....
nkba napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pamiętam z dzieciństwa te pychotki emotka Już dawno te foremki chciałam kupić ale jakoś tak wyszło, że nie wyszło emotka Ale teraz nie odpuszczę emotka A masz może jokan jakiś sprawdzony przepis na ciasto? emotka

nie mam, szukałam w necie, tu jest jakiś przepis (ja nie pamietam skad bralam) https://www.przys...-w-glebokim-tluszczu ale z tego, co pamietam to ciasto musi byc gesciejsze niz na nalesniki Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6567991 Napisano: 01.02.2019 15:39:48 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Andzik napisał(a):

Gdzie mogę kupić promocyjne Tic Tac.

kupowałam dzisiaj w intermarche po 1,99 Wyświetl w wątku >>
0 0