Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6568371 Napisano: 02.02.2019 21:18:29 w SZUKAM....
w polo tymbark nie ma max ilosci znakow? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6568340 Napisano: 02.02.2019 18:28:48 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
prosiaczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

atanerka napisał(a):

Andzik napisał(a):

Gdzie mogę kupić promocyjne Tic Tac.

Tesco 1,79zł

biedronka 1,79
zwykły sklep osiedlowy 1,99

kurde w Łodzi nieeeemaaaa kwiiiiiik. ja chcę konkursowe owocowe

inter 1,99 mietowe i pomaranczowe Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6568271 Napisano: 02.02.2019 12:00:57 w Żegnamy zmarłych
mia napisał(a):

Dziękuję Wam wszystkim ogromnie za dobre słowa, tutaj, na PW, także w smsach... emotka
To paradoksalne, bo przecież w większości znamy się tylko wirtualnie, ale ogromnie mi to pomogło. Każdy wpis, każda gwiazdka...
Dalej tkwię w sennym koszmarze, bo różne rzeczy na dziś do zrobienia planowałam, ale na pewno nie to, że będę prasować ulubioną bluzkę mojej Mamy do trumny... emotka
Ale gdy patrzę na to, ile osób choćby w minimalnym stopniu współodczuwa ze mną, to jest mi jakoś lżej. emotka
Już wcześniej chciałam Wam podziękować, ale odczekałam z premedytacją do po północy, żeby dodatkowo nie podbijać tego wątku, który do radosnych na pewno nie należy... emotka

Śmierć nie jest końcem wszystkiego…
Przeszedłem tylko do sąsiedniego pokoju.
Nadal jestem sobą…
I dla siebie jesteśmy tym samym, czym byliśmy przedtem…
Zatem nazywaj mnie jak zawsze…
Nie zmieniaj tonu głosu, nie rób poważnej i smutnej miny…
Śmiej się tak, jak dawniej robiliśmy to razem…
Uśmiechaj się, myśl o mnie,
módl się za mnie…

Niech moje imię będzie wciąż wymawiane…
Ale tak, jak było zawsze, zwyczajnie i bez oznak zmieszania…
Życie przecież oznacza to samo, co przedtem,
Jest tym samym, czym zawsze było…
Żadna nić nie została przerwana…

Dlaczego więc miałbym być nieobecny w twoich myślach,
Tylko, dlatego, że nie możesz mnie zobaczyć?
Czekam na Ciebie bardzo blisko…
Tuż-tuż…
Po drugiej stronie progu…

Dzieli nas tylko czas…
Bo ja już doszedłem, ty wciąż jesteś w drodze…
Wyświetl w wątku >>

jokan

#6568270 Napisano: 02.02.2019 11:59:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

co myślicie o loterii rafaello? emotka

Trafienie graniczy z cudem.

tam chyba by wyszla 1 nagroda dziennie....to naprawde trzeba miec szczescie Wyświetl w wątku >>

jokan

#6568111 Napisano: 01.02.2019 19:39:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6568026 Napisano: 01.02.2019 16:24:39 w SZUKAM....
nkba napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pamiętam z dzieciństwa te pychotki emotka Już dawno te foremki chciałam kupić ale jakoś tak wyszło, że nie wyszło emotka Ale teraz nie odpuszczę emotka A masz może jokan jakiś sprawdzony przepis na ciasto? emotka

nie mam, szukałam w necie, tu jest jakiś przepis (ja nie pamietam skad bralam) https://www.przys...-w-glebokim-tluszczu ale z tego, co pamietam to ciasto musi byc gesciejsze niz na nalesniki Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6567991 Napisano: 01.02.2019 15:39:48 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Andzik napisał(a):

Gdzie mogę kupić promocyjne Tic Tac.

kupowałam dzisiaj w intermarche po 1,99 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6567931 Napisano: 01.02.2019 13:35:18 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

alan84 napisał(a):

czy ktoa ma do czynienia z czlowiekiem o nicku pieskot? Ta osoba mnie ciagle wyzywa oczernia na priv a ja do niej nic nie pisze i nie znam jej.

A to nie ta pani przypadkiem:
https://www.e-kon...file/user/FBmartyna7

to chyba ten https://www.e-kon...profile/user/pieskot Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6567913 Napisano: 01.02.2019 12:46:26 w Smolar
czy ktos cos wie o rezerwie Żywiec Tesco? W regulaminie wyczytałam, że dokumenty z rezerwy powinny trafić do Smolara do 15 lutego, czyli całkiem niedługo, a chyba jeszcze nie puszczali rezerwy? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6567902 Napisano: 01.02.2019 12:21:12 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

robił ktoś kiedykolwiek ROZETEK? zastanawiam się nad kupieniem formy ale nie wiem czy te ciastka są dobre i czy warto wydać 40 zł na foremki emotka

to takie mini gofry/chrusty? pokaz jak ta foremka wyglada

tak takie coś
https://allegro.p...k-polskie-6015157294

to ja mam taka rozetke, dostałam od kogo z Bialorusi, bardzo fajnie sie piecze, polecam - tluszcz musi byc b. dobrze rozgrzany, zeby to schodzilo z rozetki, inaczej sie zababrze i trzeba cale ciasto sciagac i od nowa nakladac na czyste, polecam na szybkie pichcenie:)

. Super dzięki Za opinie. Koleżanka też chwali więc kupuje emotka

fajne goferki wychodza, oczywiscie najlepsze takie swieze, bo tak jak z goframi pozniej sie robia lekko gumowate emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6567896 Napisano: 01.02.2019 12:13:48 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

robił ktoś kiedykolwiek ROZETEK? zastanawiam się nad kupieniem formy ale nie wiem czy te ciastka są dobre i czy warto wydać 40 zł na foremki emotka

to takie mini gofry/chrusty? pokaz jak ta foremka wyglada

tak takie coś
https://allegro.p...k-polskie-6015157294

to ja mam taka rozetke, dostałam od kogo z Bialorusi, bardzo fajnie sie piecze, polecam - tluszcz musi byc b. dobrze rozgrzany, zeby to schodzilo z rozetki, inaczej sie zababrze i trzeba cale ciasto sciagac i od nowa nakladac na czyste, polecam na szybkie pichcenie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6567870 Napisano: 01.02.2019 11:41:39 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

to takie mini gofry/chrusty? pokaz jak ta foremka wyglada Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6567844 Napisano: 01.02.2019 11:00:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czyzby w tym roku nawet wizaz sie na mnie obrazil? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6567792 Napisano: 01.02.2019 09:14:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

andii napisał(a):

Przypominam emotka  TESTUJ DOVE  od dziś

Ciekawe czy w 2 dni sie rozda  emotka  

a tam obojetnie jaki sklep? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6567578 Napisano: 31.01.2019 12:58:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

Mysia napisał(a):

Czy z Hebe Colgate powinna przyjść zwrotka? emotka

tak; jak wysylasz z virgina to sie nigdy nie doczekasz....

Wysylam z Virgina i zwrotki zawsze mam.

na 4321? Toż to jakiś cud...mi oficjalnie Vigin odpisał, że nie obsługują tego numeru.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6567567 Napisano: 31.01.2019 12:43:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

Czy z Hebe Colgate powinna przyjść zwrotka? emotka

tak; jak wysylasz z virgina to sie nigdy nie doczekasz.... Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

jokan

#6567542 Napisano: 31.01.2019 11:05:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

W ogóle to rzeczy typu szaliki, skarpetki czy łyżeczki to powinien być ewentualnie gratis do zakupu. Ale nagroda w konkursie? Kpina. O ile kiedyś konkursy z takimi "cudeńkami" to był margines, tak teraz już normalka. Może jak ludzie przestaliby o ten szajs grać, to tendencja by się zmieniła. Bo póki co sponsorzy najwidoczniej myślą, że w Polsce to mogą każdy ochłap na konkurs przekazać a i tak ludzie się na to rzucą...

sponsorzy tak nie mysla, tylko wyciagaja wnioski z takich konkursow patrzac na ilosc zgloszen....jak ktos na stoliczek puscil 25 paragonow i dalej gra to im tylko sie micha cieszy.... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6567534 Napisano: 31.01.2019 10:56:36 w Giełda Kodów ; )
kod rafaello na jakis paragon, Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6567498 Napisano: 31.01.2019 09:55:42 w Czy informują/ informowali?
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

Czy informowali:
Kawa Fort za weekend?
Leszek za 1 dzień? 
TigerTesco za weekend? 

Leszek dziś

Gratulacje!!! emotka  i tak się zastanawiam czy to już wszystkich poinformowali czy mogę dalej się łudzić emotka  Ta loteria wydaje mi się mało rozpowszechniona i rozreklamowana, dlatego łudziłam się, że są duże szanse emotka  

mi sie tez wdawalo, ze jest duza szansa, ale ktos w komentarzu do konkursu wpisal fragment z regulaminu:

"Nagrody dzienne przyznawane są w sposób losowy zgodnie z kolejnością zarejestrowania Zgłoszenia. Nagroda przyznawana jest „co n-temu” Zgłoszeniu, przy czym parametr „co n-ty” określany jest podczas każdego losowania przez Komisję Nadzoru jako zgłoszenie np. co 10-te, co 100-ne,co 100o0-ne."   

no tak więc jak ja wysłałam dwa od razu to wygrało jedno

akurat sie zalapalo.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6567494 Napisano: 31.01.2019 09:52:29 w Czy informują/ informowali?
cala-w-trawie napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

Czy informowali:
Kawa Fort za weekend?
Leszek za 1 dzień? 
TigerTesco za weekend? 

Leszek dziś

Gratulacje!!! emotka  i tak się zastanawiam czy to już wszystkich poinformowali czy mogę dalej się łudzić emotka  Ta loteria wydaje mi się mało rozpowszechniona i rozreklamowana, dlatego łudziłam się, że są duże szanse emotka  

mi sie tez wdawalo, ze jest duza szansa, ale ktos w komentarzu do konkursu wpisal fragment z regulaminu:

"Nagrody dzienne przyznawane są w sposób losowy zgodnie z kolejnością zarejestrowania Zgłoszenia. Nagroda przyznawana jest „co n-temu” Zgłoszeniu, przy czym parametr „co n-ty” określany jest podczas każdego losowania przez Komisję Nadzoru jako zgłoszenie np. co 10-te, co 100-ne,co 1000-ne."  emotka Wyświetl w wątku >>