Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6563422 Napisano: 14.01.2019 11:38:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Milka z naszymi w C4 dobrze rozumiem, że tam wystarczy jeden produkt? Np. baton?

tak emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6563393 Napisano: 14.01.2019 10:29:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ja tez czekam:) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6563370 Napisano: 14.01.2019 09:07:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Czy w Milce z Biedronki jest ograniczenie na gospodarstwo domowe?

wg mnie nie ma, nie piszą nic o gospodarstwie, ale o uczestniku

"18. Jeden Uczestnik Konkursu może otrzymać tylko jedną nagrodę, przy czym będzie on identyfikowany na
podstawie podanych przez siebie danych osobowych." Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6563231 Napisano: 13.01.2019 09:29:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Nie wiem gdzie wpisać także wpisuje tu
Chyba często odwiedzany wątek

Na Twitterze jest akcja
Wpisujemy
#MastercardGrazWOŚP i mastercard przekaże za każdego tweeta 5 zł na konto WOŚP.

Więc zapraszam, dużo osób ma z was tam konto więc warto emotka

twittnęłam emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6563051 Napisano: 11.01.2019 22:09:17 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
monkakk napisał(a):

jokan napisał(a):

monkakk napisał(a):

Płyn do zmiękczania tkanin Silan Supreme, ile kosztuje i gdzie dostanę?

Wg aplikacji, gdzie można porównać ceny w gazetach wyskakuje mi:

rossman po 9,89 zł za 1,2l od 09.01 do 18.01,

Kaufland 9,99 zł do 23.01 ta sama objetosc

Co za apka?

Blix, biało czarne logo z literką B - można zaznaczyć które sklepy cie interesuja (w sensie w jakich sklepach ma szukac produktowo, ktore wypiszesz z wyszukirawce), jesli np. szukasz Capitain Jack to pokazuje ci z zaznaczonych sklepow, od razu przeskakuje w gazetce na strone z produktem, nie trzeba szukac - ja odkrylam to dopiero tydzien temu, ale bardzo polecam

Przydaje sie tez na co dzien, bo mozna porownywac inne ceny produktow, ktore kupujemy. Tam jest tez list zakupow, ale z tego nie korzystalam jeszcze. Wyświetl w wątku >>
2 monkakk, andii 0

jokan

#6563039 Napisano: 11.01.2019 21:33:14 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
monkakk napisał(a):

Płyn do zmiękczania tkanin Silan Supreme, ile kosztuje i gdzie dostanę?

Wg aplikacji, gdzie można porównać ceny w gazetach wyskakuje mi:

rossman po 9,89 zł za 1,2l od 09.01 do 18.01,

Kaufland 9,99 zł do 23.01 ta sama objetosc Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

jokan

#6562993 Napisano: 11.01.2019 19:38:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A pamiętacie czasy na forum, jak sami użytkownicy robili swoje mini konkursy (chyba chodziło o głosowania czy lajki) ? Ja sama kiedyś robiłam emotka ale nawet nie pamiętam o co chodziło dokładnie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6562970 Napisano: 11.01.2019 18:06:20 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Andzik napisał(a):

luko922 napisał(a):

Gdzie i po ile Captain Jack? 

C4 po 2.99.

Delikatesy Centrum do 16.01 - polecam aplikację BLIX, w ktorej sa wszystkie aktualne gazetki i mozna ceny porownywac emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6562837 Napisano: 11.01.2019 12:34:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Wycior: O każdą parę skarpetek jest mocna konkurencja, więc tu problem nie z nagrodą, a z tym, że ludzie nie mogą o kolejny badziew zagrać sobie  emotka

zapomniales o łyzeczkach wspomniec i 9000 szt. dlugopisow emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6562836 Napisano: 11.01.2019 12:32:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mia napisał(a):

jokan napisał(a):

na FB Delikatesy Centrum chwalą się swoim wspaniałym konkursem emotka - kto chce niech wpada tam i im napisze co o tym myśli:) - może zmienią jeszcze te ograniczenia wiekowe?

Niech zmienią na 80+ i dołożą laskę. emotka
Swoją drogą, na kij Ci jakaś torba zakupowa na kółkach?... emotka

nie wiem emotka - brakuje mi w kącie czegoś do dekoracji ha ha emotka

DC nie zmieni zasad i gleboko wierza ze wszystkie nagrody znajda swoich szczesliwcow...no to ten...powodzenia im zycze emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6562815 Napisano: 11.01.2019 12:05:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na FB Delikatesy Centrum chwalą się swoim wspaniałym konkursem emotka - kto chce niech wpada tam i im napisze co o tym myśli:) - może zmienią jeszcze te ograniczenia wiekowe? Wyświetl w wątku >>

jokan

#6562398 Napisano: 10.01.2019 10:32:14 w Czy informują/ informowali?
sasaaabp napisał(a):

Milka za 8.01 pewnie dziś będzie dzwoniona, co ?:)

noo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6562394 Napisano: 10.01.2019 10:23:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pojawil sie juz regulamin DC z tymi wozkami zakupowymi, moga wziac udzial osoby, ktore ukonczyly 60 lat... emotka

właśnie czytam i oczom nie wierzę emotka
dobrze że tata mój ma 62 lata i mogę grać na niego emotka

glupio konkurs pomyslany, dziadek czy babcia ma sobie sama dla siebie wygrac wozek emotka - juz mogli nie robic ograniczen wiekowych i wtedy to mialoby sens bo wygrywa wnuczek czy wnuczka dla dziadka/babci

najelpsze jest to że taki dziadek czy babcia (moi mają po 80 pare lat) jak już umieją korzystać z telefonu to tylko zadzwonić, a numer biorą z kartki bo nie korzystają z zapisanej książki w telefonie, bo po prostu nie chcą się tego uczyć bo to dla nich za trudne. Jak przyjeżdżam do babci to zawsze biorę jej telefon i sprawdzam czy ma ważne smsy bo ona ich nie umie odczytać. I choćbym jak ją uczył ona woli nie umieć i już. To ciekawe jak ma napisać takiego smsa żeby wysłać zgłoszenie.
Mój tata ma 62 lata, mama 58 i praktycznie tak samo jak oni. Tyle że już korzystają z książki w telefonie ale sms też dla nich to magia. Po prostu wolą zadzownić.

ja mysle, ze troszke im tych wozkow zostanie w puli emotka - no chyba, ze sie myle emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

jokan

#6562391 Napisano: 10.01.2019 10:17:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pojawil sie juz regulamin DC z tymi wozkami zakupowymi, moga wziac udzial osoby, ktore ukonczyly 60 lat... emotka

a mozna sprawdzic delikarty na kogos są, bo ja mam, ale chyba nie podawalam zadnych danych (taka papierowa)

chyba się nie da ale ktoś pisał że te papierowe brało się i tyle..
a czy te papierowe też mają tak długi kod jak te zwykłe?
bo wiem, że jak się bierze te plastikowe trzeba podać numer telefonu i datę urodzenia a potem w smsie imię wysłać. I wtedy chyba jest pełna rejestracja... Najlepiej podejść do sklepu i wymienić na plastikową z pełną rejestracją chyba...

ja mam papierowa wlasnie, bo mi sklep w tamtym roku otwierali i poki co tylko ta mam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6562390 Napisano: 10.01.2019 10:16:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

hihi
dzieci nie oddam emotka

jak cos piszesz to cytuj wypowiedz, bo nie wiadomo o co ci chodzi emotka (ja akurat wiem, bo czytalam wczesniejsze watki, ale mowie tak ogolnie) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6562386 Napisano: 10.01.2019 10:14:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

glupio konkurs pomyslany, dziadek czy babcia ma sobie sama dla siebie wygrac wozek emotka - juz mogli nie robic ograniczen wiekowych i wtedy to mialoby sens bo wygrywa wnuczek czy wnuczka dla dziadka/babci Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6562381 Napisano: 10.01.2019 10:13:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

a mozna sprawdzic delikarty na kogos są, bo ja mam, ale chyba nie podawalam zadnych danych (taka papierowa) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6562375 Napisano: 10.01.2019 10:04:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pojawil sie juz regulamin DC z tymi wozkami zakupowymi, moga wziac udzial osoby, ktore ukonczyly 60 lat...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6562371 Napisano: 10.01.2019 09:50:56 w Smolar
agniehaha89 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mojego telefonu też nie usłyszałam

ja tez spalam spokojnie po ogladnieciu filmu...emocji nie bylo, a szkoda.... emotka

ja o mało nie spadłam z krzesła jak zobaczyłam początek mojego numeru... pierwszy raz w historii, ale niestety koniec się nie zgadzał emotka  

mnie przerazily te liczby zgloszen - piecset tysiecy cos....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6562343 Napisano: 10.01.2019 08:19:42 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

mojego telefonu też nie usłyszałam

ja tez spalam spokojnie po ogladnieciu filmu...emocji nie bylo, a szkoda.... emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0