Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6561725 Napisano: 08.01.2019 10:55:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Jest jakiś konkurs na który trzeba kupić lodówkę lub telewizor?  emotka

można to podpiąć https://www.e-kon...zl.html#.XDRzZGlCeHs Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6561708 Napisano: 08.01.2019 10:23:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basiag napisał(a):

norweska20 napisał(a):

donia7 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Mam pytanie ..czy w budżecie KAUFLAND bylo ograniczenie 1 wygrana na 1 adres zamieszkania...teraz przyszedl @ o zdyskwalifikowaniu ..bo podalam ten sam adres zamieszkania na 2 osoby ( siebie i męża ) emotka

tak, zawsze jest emotka

Oz w mordę jeża ...ale ja głupia byłam ..a tak się zastanawiałam czy nie odesłać na mamę ...czyli 100 poszła się paść  emotka

ciekawe czy w milce też na adres tylko jedna osoba, nic w reg. nie doczytałam, a czekam z niecierpliwością (poszły 2 zgłoszenia) w weekend, powiadamiali już może ?

z weekendu jeszcze nie, dzisiaj podobno informuja z 4 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6561689 Napisano: 08.01.2019 10:01:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

jokan napisał(a):

donia7 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

donia7 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Mam pytanie ..czy w budżecie KAUFLAND bylo ograniczenie 1 wygrana na 1 adres zamieszkania...teraz przyszedl @ o zdyskwalifikowaniu ..bo podalam ten sam adres zamieszkania na 2 osoby ( siebie i męża ) emotka

tak, zawsze jest emotka

Oz w mordę jeża ...ale ja głupia byłam ..a tak się zastanawiałam czy nie odesłać na mamę ...czyli 100 poszła się paść  emotka

pytaj na forum, po to tu jesteśmy emotka  wiem jak to wkurza... mi ostatnio stówa z Frosty przepadła emotka

dlaczego?

Dlaczego mi stówa przepadła? Bo na paragonie miałam dwa razy złote paluszki, a miały być raz, zaś drugi produkt "dowolny". Dla mnie jak dowolny to dowolny, więc miałam drugie też złote paluszki emotka

mysle, ze sporo osob moglo tak wpasc, bo to wprowadzalo w blad a dodatkowo, jelsi sie nie czytalo regulaimnu, ktory dopiero to wyjasnial... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6561685 Napisano: 08.01.2019 09:56:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

donia7 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

tak, zawsze jest emotka

pytaj na forum, po to tu jesteśmy emotka  wiem jak to wkurza... mi ostatnio stówa z Frosty przepadła emotka

dlaczego? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6561535 Napisano: 07.01.2019 15:41:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
niespodziewana wygrana - loteria Lidl - 100 zł emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6561418 Napisano: 07.01.2019 10:43:30 w Dziś cieszę się z.....
cieszę się moimi postanowieniami....teraz nawet jak kupuję na konkursy czekolady czy chipsy, to mnie to nie rusza (nie jem i już) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6561399 Napisano: 07.01.2019 09:42:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

eeehhh (Belvita emotka )

a ile zgłoszen wysłałaś?

liczę na jakiś sms miły w tym tygodniu:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6561229 Napisano: 05.01.2019 20:43:51 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
ktoś kliknął kciuka i mi się powiadomienie pokazało starego wątku - dzięki - fajnie przypomnieć sobie takie śmieszne rzeczy emotka emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6561137 Napisano: 04.01.2019 23:56:59 w Pomocy!!!!
Masza86 napisał(a):

hej mam problem z moim numerem tel , dostaje wiadomości typu :usługa nie może być zrealizowana z powodu ustawionego limitu lub blokady na usługi Premium . Jak zdjąć blokadę na sms Premium ??

Mam przypuszczenia ze może smolar mnie zablokował, kiedyś jedngo dnia na ich konkurs zgłosiłam chyba z 60 kodów z tigera, brat z kolegami mi zbierał i dali mi je w ostatnim dniu konkursu emotka i od tamtej pory sie zaczeło , na ten numer nie moge nic wygrac u Smolara , a np. dostałąm sms-y ze wygrałam w konkursie jak nie brałam w nich wcale udziału ?! Więc te bobki maja baze z naszymi numerami !

czy muszę zmienić numer ?? jak tak to jaki początek numeru lubią agencje emotka

a tak serio co najkorzystniej się opłaca,jaka sieć ? np rok ważności konta itp, chodzi mi o taki typowy konkursowy
"numerek" emotka

musisz uderzyc do operatora, aby ci odblokowal premium Wyświetl w wątku >>
1 Masza86 0

jokan

#6561101 Napisano: 04.01.2019 20:50:41 w SZUKAM....
czy z kart ferrero mozna wyplacic pieniadze z bankomatu Mbank bez prowizji? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6560922 Napisano: 04.01.2019 13:17:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

jokan

#6560811 Napisano: 04.01.2019 09:00:43 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Ta wczorajsza pogoda mnie także wkurzyła, męża na dobę mi wcięło... A był wczoraj we Wrocku, od bramek na Bielanach jechał do klienta mieszkającego w centrum aż 3 godziny emotka  Armagedon emotka  Widziałam właśnie filmiki i zdjęcia co się tam działo, 2 autobusy stanęły w poprzek drogi, auta taranowały się wzajemnie, bez kontroli ześlizgiwały się na chodniki, balet na szklanej drodze  emotka  Mąż z resztą pracowników pomagali ludziom spychać osobówki na pobocza, potem pchali załadowanego busa przez miasto i tak tip-topami dotarli... 
A jak dzisiaj macie we Wrocławiu? Uspokoiło się?

widzialam wczoraj te zdjecia i wideo....masakra....lodowisko , dzisiaj juz jest spoko z tego co maz mowil Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

jokan

#6560804 Napisano: 04.01.2019 08:45:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Czy Belvita jest dodana do bazy? bo widzę, że ludzie chwalą się stolikami śniadaniowymi itp, a konkursu jakoś nie widzę... 

jest https://www.e-kon...la.html#.XC8J2WlCeHs

też nie mogłam znaleźć przez szukajkę

mozna znalezc wpisujac: belvita lub stolik Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6560798 Napisano: 04.01.2019 08:23:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

Czy Belvita jest dodana do bazy? bo widzę, że ludzie chwalą się stolikami śniadaniowymi itp, a konkursu jakoś nie widzę... 

jest https://www.e-kon...la.html#.XC8J2WlCeHs Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6560796 Napisano: 04.01.2019 08:17:11 w Czy informują/ informowali?
doode napisał(a):

Ktoś coś z loterii
Biedronka - Cocacola?
Winiary - nagroda główna?

biedronka losowanie glowne chyba dopiero 9 stycznia Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6560700 Napisano: 03.01.2019 17:47:23 w Loterie bramkowe
doo napisał(a):

ewa84 napisał(a):

isiulka napisał(a):

ewa84 napisał(a):

Widziałam dzis opakowanie promocyjne jogurtów Fantasia, start od 7.01 , ale niestety na opakowaniu nic więcej nie było

Jest w zapowiedziach emotka

Pewnie tak, ale niestety nie mam tam dostępu, może się komuś przyda ta informacja;-)

wystarczy dodać 3 konkursy do bazy i dostęp będzie

ten konkurs jest już w zapowiedziach Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6560597 Napisano: 03.01.2019 11:55:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zawszebeznagrod napisał(a):

Dobra, ja wiem, że dopiero nowy rok, ale pora na jakąś pierwszą nagrodę - develey rozczarował, także może coś innego? 

to może toyotka z coca-coli? czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6560555 Napisano: 03.01.2019 10:37:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

soulfly napisał(a):

silvia8 napisał(a):

jokan napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mnie bardziej ciekawi, ile dziś dostali zgłoszeń emotka .

coś czuję że masa ludzi skoczyła po milkę! emotka  

skoczyć to jedno...a jeszcze coś sensownego napisać? emotka    (ja wprawdzie skoczyłam, ale nic nie wyskrobałam), czy te duże milki tez sa u was po 11,99 zł (wg mnie drogo, bo jak jest promo to i bywaja po 7,99 zł)

Tak, też są w takiej cenie.

JAK zwykle na czas konkursu ceny idą do góry. 

no wlasnie nie zawsze, czesto obnizaja, zeby kupic dwa produkty lub wiecej, przynajmniej tak jest w intermarche (takze bylam zdziwiona, ze czekolada taka droga)

od dziś małe milki po 2,79 przy zakupie 3
a duże po 7,99 zł także przy zakupie 3 emotka

ni w 5 ni w 10, bo najlepiej by pasowalo kupic duza milke + mala po cenach jakie sa dla kupna 3 czyli by wyszlo 10,78 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6560546 Napisano: 03.01.2019 10:20:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

silvia8 napisał(a):

jokan napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

luko922 napisał(a):

skoczyć to jedno...a jeszcze coś sensownego napisać? emotka    (ja wprawdzie skoczyłam, ale nic nie wyskrobałam), czy te duże milki tez sa u was po 11,99 zł (wg mnie drogo, bo jak jest promo to i bywaja po 7,99 zł)

Tak, też są w takiej cenie.

JAK zwykle na czas konkursu ceny idą do góry. 

no wlasnie nie zawsze, czesto obnizaja, zeby kupic dwa produkty lub wiecej, przynajmniej tak jest w intermarche (takze bylam zdziwiona, ze czekolada taka droga) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6560540 Napisano: 03.01.2019 10:05:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

luko922 napisał(a):

skoczyć to jedno...a jeszcze coś sensownego napisać? emotka    (ja wprawdzie skoczyłam, ale nic nie wyskrobałam), czy te duże milki tez sa u was po 11,99 zł (wg mnie drogo, bo jak jest promo to i bywaja po 7,99 zł) Wyświetl w wątku >>
0 0