Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6557403 Napisano: 17.12.2018 17:34:42 w SZUKAM....
do kiedy za Somat miał być zwrot? do końca tego roku czy do końca stycznia 2019? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6557266 Napisano: 17.12.2018 13:11:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truskaweczka123 napisał(a):

napiszcie proszę jak Wam się wydaje, czy jak w ub. tygodniu wygrałam ręczniki MIKI z NIVEA to mogę posłać zgłoszenie jeszcze raz, bo chciałam walizkę? czy raczej na siebie nie posyłać już?

nie bralam udzialu, ale chyba sprawdz w regulaminie czy 1 osoba moza wygrac nagrode i 1 i 2 stopnia? jesli nie, to zagraj na kogos innego Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6557256 Napisano: 17.12.2018 12:50:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pustki, pusteczki....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6557213 Napisano: 17.12.2018 10:59:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kawazczekolada napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

darog napisał(a):

delvitto napisał(a):

UlCiAh napisał(a):

bo pewnie większość z nas zastanawia się ile może być zgłoszeń w różnego rodzaju loteriach

to byłaby świetna sprawa, gdyby organizatorzy byli zobligowani do podania takich danych na zakończenie loterii/konkursu. Pamiętam konkursy Rossmana, ale w tysiącach to wtedy ludzie tam nie grali, mimo wszystko ten licznik  był ciekawym wskaźnikiem dla grających emotka

No właśnie, a Rossmann organizuje konkursy?

Po wielu, wielu fajnych konkursach się wkurzyli i skasowali konkursy. A bylo ich miesiecznie nawet 10 emotka  

pamiętam...oj grało sie grało...a potem juz zrobili tylko promocyjne, że zawsze trzeba było coś kupować...a potem im się odechciało i już wcale nie robili

nawet kiedyś rozdawali 200 rowerów miejskich emotka

taaak, mój jeden był emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6557184 Napisano: 17.12.2018 09:02:05 w Udane wymiany - polecane nicki:)
0 0

jokan

#6557179 Napisano: 17.12.2018 08:41:54 w GFK
Agnes napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Agnes napisał(a):

a ja juz od prawie roku nie dostaje ankiet

a zalogować się możesz? Ja tak np z opinii wyleciałam, bo okazało się ,że na stronie miałam RODO do zaakceptowania i zapomniałam o tym, i z jeszcze dwóch jakiś innych paneli

no własnie nie mogę

ja ostatnio wypelnilam ankiete, mialo byc +128 pkt, a mi nie doliczylo, napisalam do nich i cisza....chyba musze sie upomniec (p.s. czy w zyciu trzeba sie o wszystko upominac ? emotka emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6557173 Napisano: 17.12.2018 08:17:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

darog napisał(a):

delvitto napisał(a):

UlCiAh napisał(a):

bo pewnie większość z nas zastanawia się ile może być zgłoszeń w różnego rodzaju loteriach

to byłaby świetna sprawa, gdyby organizatorzy byli zobligowani do podania takich danych na zakończenie loterii/konkursu. Pamiętam konkursy Rossmana, ale w tysiącach to wtedy ludzie tam nie grali, mimo wszystko ten licznik  był ciekawym wskaźnikiem dla grających emotka

No właśnie, a Rossmann organizuje konkursy?

Po wielu, wielu fajnych konkursach się wkurzyli i skasowali konkursy. A bylo ich miesiecznie nawet 10 emotka  

pamiętam...oj grało sie grało...a potem juz zrobili tylko promocyjne, że zawsze trzeba było coś kupować...a potem im się odechciało i już wcale nie robili Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6557131 Napisano: 16.12.2018 22:09:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorothy napisał(a):

na Kupujesz-zyskujesz dane należy do dziś czy jutra przesłać? skończył mi sie tusz w drukarce na wydruk formularza  emotka

przepisz calosc na kartke i zeskanuj (albo zrob zdjecie) i wyslij Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

jokan

#6556942 Napisano: 15.12.2018 20:10:04 w SZUKAM....
czy ktos gral juz w lotto online? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6556875 Napisano: 15.12.2018 14:31:25 w SZUKAM....
aasta napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

ile kosztuje najtanszy produkt na loterie mk cafe w c4?

5,25zł małe opakowanie mk cafe premium

to drogo....w polo i ITM kosztuje 3,99zł Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6556722 Napisano: 14.12.2018 18:08:19 w Wkurza mnie...
pikantny napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze wlasnie dostalam sms ze mam sobie odebrac przesylke kurierska (a maz byl dzisiaj w domu), kurierom po prostu d...sie nie che ruszyc pod dany adres, lepiej wszystko wziac i wrzycic do jednego wora do punktu odbioru emotka

Idą święta i to ludziom w du.pach się przewraca a nie kurierom, zamawiają wszystko w necie bo jak mowisz "du.py im sie nie chce ruszyc". Zapytaj jakiegokolwiek kuriera albo listonosza ile teraz mają paczek, na ile zmian pracują i jak stają na głowie żeby chociaz 3/4 tego wszystkiego dostarczac, a dopiero pozniej sie glupio wypowiadaj...

Nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj, nic nie zamawiam na ostatnią chwilę,,,to nagroda z konkursu  Wyświetl w wątku >>

jokan

#6556673 Napisano: 14.12.2018 16:24:24 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Skroluję sobie fejsa do obiadu, a tam na dzień dobry żenuła komentarz dot. wyników jakiegoś konkursu. Wkurza mnie takie coś -> nic więc dziwnego, gdy społeczeństwo czasem pomyśli, że konkursowicze to jakieś dziady umysłowe emotka

joan, akurat w tym przypadku to prawda (wiem o kim mowa), może nie chodzi o oszustwa, ale granie na czyjes konto (np. matki) - czesto widzę, że jest zgłoszenie A. a za chwilę 5 minut później zgłoszenie T., ale generalnie mi to zwisa....a w temacie bardziej wkurzają mnie konkursy na lajki, tam to już bardziej się można przyczepić co niektórych osób...ale na szczęście już w takie nie gram Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6556567 Napisano: 14.12.2018 12:53:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
wizaż neutrogena do przetestowania Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

jokan

#6556566 Napisano: 14.12.2018 12:51:30 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

joan napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

chochliczka napisał(a):

chyba na kartonie było napisane uwaga szko- na moim  dostalam je 2 dni temu bylo na bank, tutaj nie wiem bo to do rodzicow pojechalio.

Na moim kartonie wyraźnie było napisane piwo

Info na kartonie jest bez znaczenia, liczy się info w liście przewozowym, czyli to, co zlecił płatnik - to jest przedmiotem umowy transportowej. Nie wystarczy zamówić przesyłki transportowej standardowej, a potem opisać karton słowem "piwo", żeby przesyłka była traktowana, jako szkło / ostrożnie. Pomijając oczywisty fakt, że piwo występuje też w puszkach.

dzwoniłam na infolinie heinekena pani powiedziala ze sie nie zajmuje tym konkursem i tyle...Prosilam by dala inny numer-nie chciala emotka

wg regulaminu organizatorem jest " 2012 spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (00-052),
przy ul. Mazowieckiej 9,"  może do nich uderzyć? Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

jokan

#6556553 Napisano: 14.12.2018 12:15:04 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że 25 listopada 2018 roku na prośbę mamy zamówiłam dla ojca skarpety narciarskie w sklepie Snowinn.pl, a dziś mi odpisują na maila,że przepraszają za niedogodności, ale nie mają tego produktu w magazynie emotka No, skoro nie mają, to powinni mieć o tym info zanim Klient złoży zamówienie, tak czy nie emotka Dajmy na to zamawiam coś w internetowym empiku i tam od razu widzę,że np. dany produkt jest niedostępny, to przynajmniej wiem,że nie mogę go zamówić, a nie czekam jak głupia emotka

niestety jest to praktyka w wielu sklepach internetowych emotka - co mnie tez wkurza... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6556531 Napisano: 14.12.2018 11:30:28 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

Co to za konkurs nivea w Tesco który dziś informował? Podeśle ktoś lik?

https://www.e-kon...co.html#.XBOGNDFCeHs Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

jokan

#6556464 Napisano: 14.12.2018 08:54:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
gregory napisał(a):

ech, muszę tu wejść i porządnie ponarzekać, bo już nie wiem, co robić. A konkretnie o konkurs MKCafe mi chodzi. ile tej kawy jeszcze mam kupić, żeby wygrać. Teraz na mus potrzebuję ekspress, bo muszę to wszystko w czymś zaparzyć. Dlatego narzekam tu ile wlezie, a do konca konkursu już mało dni, więć spieszcie sie organizatorzy, by mnie wylosować. Dam znać jak poszło. dziś zgłoszenie znów wysłane.

u mnie to samo...wez pod uwage, ze to ogolopolska loteria, wiec troche zgloszen jest codziennie....a moze na koniec jakas rezerwa bedzie z niedywanych nagrod? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6556463 Napisano: 14.12.2018 08:53:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mugolinka napisał(a):

Oh Heniek... trzeci rok z rzędu... Poddaję się. Nie wiem już co sprawić byś mnie troszkę polubił emotka  

u mnie to samo niestety:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6556327 Napisano: 13.12.2018 15:39:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

jokan

#6556316 Napisano: 13.12.2018 15:02:54 w Smolar
horustoja napisał(a):

jokan wysłałem oświadczenie i paragon

No to ok, a dlaczego miałaby nie przyjść nagroda? Wyświetl w wątku >>
0 0