Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6552586 Napisano: 01.12.2018 13:21:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
@gnieszk@ napisał(a):

Wpisuję się (pierwsza!) do grudniowej kolejki po nagrody emotka

ja zaraz za Toba emotka zajmuję Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

jokan

#6552430 Napisano: 30.11.2018 21:26:37 w SZUKAM....
szejknaftowy napisał(a):

calliope napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

calliope napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Komu też cos idzie od dzisiaj z Włocławka po godzinie 20 tej nadano,co to może być że śmieszna waga 0,1 kg ???

Bony z Lidla

Ale które bony? te 25 zł czy za 100

25 zł

FENKSIK,TO BY SIĘ ZGADZAŁO emotka  

ale to wszystkim slali na raz? bo ja nie mam zadnego info Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6552427 Napisano: 30.11.2018 21:17:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

bubba napisał(a):

Czy Wam działa strona Nivea Disney? Siadłam z paragonami a tu kiszka, jakiś błąd wyskakuje  emotka

w tym momencie wysyłałem
wszystko ok
teraz dalej ok

ja wczoraj patrzylam z ciekawosci to nie bylo, ani regulaminu, ani strony Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6552308 Napisano: 30.11.2018 16:36:18 w Paragony na trwające konkursy
Kamis z Polo zamienię na Kamis C4

Mogę również zakupić paragony KAMIS, pw proszę:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6552221 Napisano: 30.11.2018 12:54:48 w Lay's
katake napisał(a):

noska81 napisał(a):

katake napisał(a):

noska81 napisał(a):

ciekawa jestem jak ta nowa seria z filmami pójdzie w sensie na co zwracają uwagę ; jak zinterpretować temat emotka  

Też jestem ciekawa..wygrani z poniedziałku będą wiedzieć;-)

jeśli będę w gronie szczęśliwców to dam znać 

Też mogę;-)Wysłałam do tej pory 3 zgłoszenia-2 na tydzień filmowy. Każdy z innej parafii-tytuł z niczego i w drugim tytuł nawiązujący.

ja wyslalam 1 , jak wygram to dam znac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6551840 Napisano: 29.11.2018 11:51:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mountain napisał(a):

wąteczku zostało 2 dni do końca listopada pomóż emotka

o matko! dzieki za uświadomienie....

u mnie też pustki:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6551701 Napisano: 28.11.2018 21:07:05 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
soulfly napisał(a):

[quote=U mnie w C4 już brak

jokan]

soulfly napisał(a):

Gdzie kupujecie najtaniej Duck(loteria na swieta) ?

kupowalam w carrefour paski (takie naklejane do muszli) , cena za pudełko 3,95 zł

to w ITM zawieszka chyba 4,99 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6551698 Napisano: 28.11.2018 20:59:49 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
soulfly napisał(a):

Gdzie kupujecie najtaniej Duck(loteria na swieta) ?

kupowalam w carrefour paski (takie naklejane do muszli) , cena za pudełko 3,95 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6551689 Napisano: 28.11.2018 20:41:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cisza...a jeszcze na nowym numerze juz jakies telemarketingi dzwonia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6551068 Napisano: 27.11.2018 10:18:42 w Paragony na trwające konkursy
doode napisał(a):

kupię paragon na  konkurs NESTLE ITM

ten konkurs juz sie skonczyl, jesli mowisz o loterii

sprzedam duracell c4 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550777 Napisano: 26.11.2018 13:44:25 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam Duracell C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550775 Napisano: 26.11.2018 13:38:07 w SZUKAM....
jesli z karty przedplaconej z konta wybralam 90 zł, to zostaje 10 zł. Czy teraz przy platnosciach musze zostawic jakis margines na prowizje czy cos takiego? czy mozna kupic za 9,99 zł np i zaplacic karta? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550508 Napisano: 25.11.2018 10:19:23 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam Duracell C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550223 Napisano: 23.11.2018 16:02:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pustki, pusteczki...smuteczkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550119 Napisano: 23.11.2018 11:34:10 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Najlepsze w tym wszytskim to te miny kasjerek i ludzi z boku co to słyszą emotka  ja chce płacić drożej emotka nie chce promocji emotka    

Może trzeba na zakupy konkowe chodzić w koszulce z nadrukiem "Kto bogatemu zabroni?!" I nikt już nie będzie zadawał pytań emotka

ja to wyszlam juz na kompletna idiotke u tej samej kasjerki emotka - w jeden dzien sie klocilam, ze na hali jest taniej (bo faktycznie bylo 4,99 zamiast 7,99 i mi to uznali, chodzilo o 1 produkt Garnier), a na drugi dzien klocilam sie, ze chce placic drozej niz na hali (Nestle) - to se pomyslala kobieta....no i mi zabraklo 2 grosze na Nestle emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

jokan

#6550055 Napisano: 23.11.2018 08:05:25 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

anet napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Już tak strasznie ale to strasznie zadowolony z tego że w jedynym sklepie na chyba nie wiem ile odwiedzonych znalazłem produkty "Kamill". Nie było Rexa tylko Kamill.... I co ... Uhahany wziąłem z mamą OSTATNIE 4 produkty (telefonu nie miałem swojego, żeby sprawdzić regulamin), na 4 paragony, Każdy po 7,99 zł!!! Łącznie 31,96 zł. W tym momencie szczęśliwy zasiadam do komputera, otwieram stronę konkursową, żeby zgłosić moje kochane 4 paragony, na tenże konkurs a tam jak byk:

1. Kup dowolne produkty KamiII lub REX za minimum 10 zł.
Nosz kur emotka emotka

Przemęczenie? Listopadowa depresja emotka ? Ja już nie wiem emotka A czytałem ten konkurs tyle razy i jednak umknęło emotka
i to mnie dziś wkurza emotka

To chyba jakieś jesienne konkursowe przesilenie, bo ja też ostatnio tak mam. Biorę w sklepie nie to, co trzeba, nie tyle, ile trzeba, często za zbyt niską kwotę, czasem zapominam paragonu, a na koniec - jak psychiczna - zamykam ten cykl omyłek tym, że zapominam wysłać zgłoszenie w terminie emotka

masakra.... czas chyba na jakiś urlopik emotka ale zaś żal emotka
a najbardziej denerwuje mnie fakt że jak proszę mamę czy tatę o zakup na konkurs to tyle razy mówię: pamiętaj o PARAGONIE, produkt jak już musisz to zostaw przy kasie, ale Paragon weź... a potem co: sam się wracam do sklepu i prosze panią sprzedawczynię o kosz z paragonami bo zapomniałem swojego emotka

Edit: teraz chcę zgłosić się na Tymbarka: zrób zakupy za 6 zł, ja mam za 5,98 zł emotka wydawało mi się że tam za 5 zł trzeba kupić emotka

emotka a ja mam 5,99 zł emotka

ja mialam Winiary za 9,98 emotka emotka

To ja z winiarów lepiej zrobiłem emotka  zgłosiłem paragon za 95 zł wygrałem wysłałem i czekam na przelew. Przelewy z wcześniej miałem pózniej przelwali już te późniejsze a tego 95 zł jak nie było tak nie było. Wiec Napsialem im czemu jeszcze nie ma. Oni odpisali że paragon nie spełnia wymogów regulaminu emotka  ja sie pytam dlaczego... a oni ze nie ma produktów promocyjnych... poprosiłem o skan wysłanego paragonu i faktycznie nie było nic z Winiarów emotka nawet za 1 zł emotka  i straciłem paragon (było tam almette) i kasę na paragon emotka     

Zle się wyrazilam, mi chodzilo o Nestle (czyli m.in. winiary),gdzie min. 10 zł trzeba było…ale kasjerka nie rozumie i mam się cieszyc ze taniej jest, a nie drozej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550020 Napisano: 22.11.2018 21:05:57 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Kupilam farbe do wlosow i  w końcu ich  nie pomalowalam .bo ktos sobie wyjal z opakowania tubke z farba. Zostal sam utleniacz .a ja w sklepie nie otwieralam i nie sprawdzilam czy wszystko jest

zawsze kajserki sprawdzaja...bo moze tam klient przemycic bardziej wartosciowa rzecz;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550017 Napisano: 22.11.2018 21:04:52 w Wkurza mnie...
anet napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Już tak strasznie ale to strasznie zadowolony z tego że w jedynym sklepie na chyba nie wiem ile odwiedzonych znalazłem produkty "Kamill". Nie było Rexa tylko Kamill.... I co ... Uhahany wziąłem z mamą OSTATNIE 4 produkty (telefonu nie miałem swojego, żeby sprawdzić regulamin), na 4 paragony, Każdy po 7,99 zł!!! Łącznie 31,96 zł. W tym momencie szczęśliwy zasiadam do komputera, otwieram stronę konkursową, żeby zgłosić moje kochane 4 paragony, na tenże konkurs a tam jak byk:

1. Kup dowolne produkty KamiII lub REX za minimum 10 zł.
Nosz kur emotka emotka

Przemęczenie? Listopadowa depresja emotka ? Ja już nie wiem emotka A czytałem ten konkurs tyle razy i jednak umknęło emotka
i to mnie dziś wkurza emotka

To chyba jakieś jesienne konkursowe przesilenie, bo ja też ostatnio tak mam. Biorę w sklepie nie to, co trzeba, nie tyle, ile trzeba, często za zbyt niską kwotę, czasem zapominam paragonu, a na koniec - jak psychiczna - zamykam ten cykl omyłek tym, że zapominam wysłać zgłoszenie w terminie emotka

masakra.... czas chyba na jakiś urlopik emotka ale zaś żal emotka
a najbardziej denerwuje mnie fakt że jak proszę mamę czy tatę o zakup na konkurs to tyle razy mówię: pamiętaj o PARAGONIE, produkt jak już musisz to zostaw przy kasie, ale Paragon weź... a potem co: sam się wracam do sklepu i prosze panią sprzedawczynię o kosz z paragonami bo zapomniałem swojego emotka

Edit: teraz chcę zgłosić się na Tymbarka: zrób zakupy za 6 zł, ja mam za 5,98 zł emotka wydawało mi się że tam za 5 zł trzeba kupić emotka

emotka a ja mam 5,99 zł emotka

ja mialam Winiary za 9,98 emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550010 Napisano: 22.11.2018 20:57:10 w SZUKAM....
anet napisał(a):

jokan napisał(a):

jak sie obsluguje karty prepaid z konkuru? Mam ja aktywowac w bankomacie? (pisza, ze pierwsza operacja w bankomacie z uzyciem pin), czyli pewnie nie mozna wyplacic kwoty 100% z karty? Podpowie ktos jak to najkorzystniej zrobic? emotka

Chyba najkorzystniej jest wypłacić 90 zł (jeśli to karta 100 zł), a pozostałe (prawdopodobnie 5 zł) pozostawić na płatność kartą.

dziękuję, będę próbować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550004 Napisano: 22.11.2018 20:49:47 w SZUKAM....
jak sie obsluguje karty prepaid z konkuru? Mam ja aktywowac w bankomacie? (pisza, ze pierwsza operacja w bankomacie z uzyciem pin), czyli pewnie nie mozna wyplacic kwoty 100% z karty? Podpowie ktos jak to najkorzystniej zrobic? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0