Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6550223 Napisano: 23.11.2018 16:02:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pustki, pusteczki...smuteczkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550119 Napisano: 23.11.2018 11:34:10 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Najlepsze w tym wszytskim to te miny kasjerek i ludzi z boku co to słyszą emotka  ja chce płacić drożej emotka nie chce promocji emotka    

Może trzeba na zakupy konkowe chodzić w koszulce z nadrukiem "Kto bogatemu zabroni?!" I nikt już nie będzie zadawał pytań emotka

ja to wyszlam juz na kompletna idiotke u tej samej kasjerki emotka - w jeden dzien sie klocilam, ze na hali jest taniej (bo faktycznie bylo 4,99 zamiast 7,99 i mi to uznali, chodzilo o 1 produkt Garnier), a na drugi dzien klocilam sie, ze chce placic drozej niz na hali (Nestle) - to se pomyslala kobieta....no i mi zabraklo 2 grosze na Nestle emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

jokan

#6550055 Napisano: 23.11.2018 08:05:25 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

anet napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Już tak strasznie ale to strasznie zadowolony z tego że w jedynym sklepie na chyba nie wiem ile odwiedzonych znalazłem produkty "Kamill". Nie było Rexa tylko Kamill.... I co ... Uhahany wziąłem z mamą OSTATNIE 4 produkty (telefonu nie miałem swojego, żeby sprawdzić regulamin), na 4 paragony, Każdy po 7,99 zł!!! Łącznie 31,96 zł. W tym momencie szczęśliwy zasiadam do komputera, otwieram stronę konkursową, żeby zgłosić moje kochane 4 paragony, na tenże konkurs a tam jak byk:

1. Kup dowolne produkty KamiII lub REX za minimum 10 zł.
Nosz kur emotka emotka

Przemęczenie? Listopadowa depresja emotka ? Ja już nie wiem emotka A czytałem ten konkurs tyle razy i jednak umknęło emotka
i to mnie dziś wkurza emotka

To chyba jakieś jesienne konkursowe przesilenie, bo ja też ostatnio tak mam. Biorę w sklepie nie to, co trzeba, nie tyle, ile trzeba, często za zbyt niską kwotę, czasem zapominam paragonu, a na koniec - jak psychiczna - zamykam ten cykl omyłek tym, że zapominam wysłać zgłoszenie w terminie emotka

masakra.... czas chyba na jakiś urlopik emotka ale zaś żal emotka
a najbardziej denerwuje mnie fakt że jak proszę mamę czy tatę o zakup na konkurs to tyle razy mówię: pamiętaj o PARAGONIE, produkt jak już musisz to zostaw przy kasie, ale Paragon weź... a potem co: sam się wracam do sklepu i prosze panią sprzedawczynię o kosz z paragonami bo zapomniałem swojego emotka

Edit: teraz chcę zgłosić się na Tymbarka: zrób zakupy za 6 zł, ja mam za 5,98 zł emotka wydawało mi się że tam za 5 zł trzeba kupić emotka

emotka a ja mam 5,99 zł emotka

ja mialam Winiary za 9,98 emotka emotka

To ja z winiarów lepiej zrobiłem emotka  zgłosiłem paragon za 95 zł wygrałem wysłałem i czekam na przelew. Przelewy z wcześniej miałem pózniej przelwali już te późniejsze a tego 95 zł jak nie było tak nie było. Wiec Napsialem im czemu jeszcze nie ma. Oni odpisali że paragon nie spełnia wymogów regulaminu emotka  ja sie pytam dlaczego... a oni ze nie ma produktów promocyjnych... poprosiłem o skan wysłanego paragonu i faktycznie nie było nic z Winiarów emotka nawet za 1 zł emotka  i straciłem paragon (było tam almette) i kasę na paragon emotka     

Zle się wyrazilam, mi chodzilo o Nestle (czyli m.in. winiary),gdzie min. 10 zł trzeba było…ale kasjerka nie rozumie i mam się cieszyc ze taniej jest, a nie drozej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550020 Napisano: 22.11.2018 21:05:57 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Kupilam farbe do wlosow i  w końcu ich  nie pomalowalam .bo ktos sobie wyjal z opakowania tubke z farba. Zostal sam utleniacz .a ja w sklepie nie otwieralam i nie sprawdzilam czy wszystko jest

zawsze kajserki sprawdzaja...bo moze tam klient przemycic bardziej wartosciowa rzecz;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550017 Napisano: 22.11.2018 21:04:52 w Wkurza mnie...
anet napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Już tak strasznie ale to strasznie zadowolony z tego że w jedynym sklepie na chyba nie wiem ile odwiedzonych znalazłem produkty "Kamill". Nie było Rexa tylko Kamill.... I co ... Uhahany wziąłem z mamą OSTATNIE 4 produkty (telefonu nie miałem swojego, żeby sprawdzić regulamin), na 4 paragony, Każdy po 7,99 zł!!! Łącznie 31,96 zł. W tym momencie szczęśliwy zasiadam do komputera, otwieram stronę konkursową, żeby zgłosić moje kochane 4 paragony, na tenże konkurs a tam jak byk:

1. Kup dowolne produkty KamiII lub REX za minimum 10 zł.
Nosz kur emotka emotka

Przemęczenie? Listopadowa depresja emotka ? Ja już nie wiem emotka A czytałem ten konkurs tyle razy i jednak umknęło emotka
i to mnie dziś wkurza emotka

To chyba jakieś jesienne konkursowe przesilenie, bo ja też ostatnio tak mam. Biorę w sklepie nie to, co trzeba, nie tyle, ile trzeba, często za zbyt niską kwotę, czasem zapominam paragonu, a na koniec - jak psychiczna - zamykam ten cykl omyłek tym, że zapominam wysłać zgłoszenie w terminie emotka

masakra.... czas chyba na jakiś urlopik emotka ale zaś żal emotka
a najbardziej denerwuje mnie fakt że jak proszę mamę czy tatę o zakup na konkurs to tyle razy mówię: pamiętaj o PARAGONIE, produkt jak już musisz to zostaw przy kasie, ale Paragon weź... a potem co: sam się wracam do sklepu i prosze panią sprzedawczynię o kosz z paragonami bo zapomniałem swojego emotka

Edit: teraz chcę zgłosić się na Tymbarka: zrób zakupy za 6 zł, ja mam za 5,98 zł emotka wydawało mi się że tam za 5 zł trzeba kupić emotka

emotka a ja mam 5,99 zł emotka

ja mialam Winiary za 9,98 emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550010 Napisano: 22.11.2018 20:57:10 w SZUKAM....
anet napisał(a):

jokan napisał(a):

jak sie obsluguje karty prepaid z konkuru? Mam ja aktywowac w bankomacie? (pisza, ze pierwsza operacja w bankomacie z uzyciem pin), czyli pewnie nie mozna wyplacic kwoty 100% z karty? Podpowie ktos jak to najkorzystniej zrobic? emotka

Chyba najkorzystniej jest wypłacić 90 zł (jeśli to karta 100 zł), a pozostałe (prawdopodobnie 5 zł) pozostawić na płatność kartą.

dziękuję, będę próbować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6550004 Napisano: 22.11.2018 20:49:47 w SZUKAM....
jak sie obsluguje karty prepaid z konkuru? Mam ja aktywowac w bankomacie? (pisza, ze pierwsza operacja w bankomacie z uzyciem pin), czyli pewnie nie mozna wyplacic kwoty 100% z karty? Podpowie ktos jak to najkorzystniej zrobic? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6549828 Napisano: 22.11.2018 13:20:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czekam na jakiegos milego smsa emotka a tu nic, cisza.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6549809 Napisano: 22.11.2018 12:41:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Ja się w tym roku znowu nabrałam w Heinekenie, że codziennie wygrywa 100 osób i że szansa jest całkiem spora emotka  a tu dziennie tylko 50 + przyjaciele  emotka  więc JUŻ JA WIDZĘ TO SWOJE KONKURSOWE SZCZĘŚCIE emotka  

no ale to prawda:), tylko, ze 50 bedzie o tym wiedzialo, a dla 50 bedzie to niespodzianka emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

jokan

#6549778 Napisano: 22.11.2018 10:58:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

[quote=

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pioge7]czy z łaciatego można wyrzucać te opakowania z kodem? czy to musimy sobie trzymać ?

dziękuję emotka w takim razie też wyrzucę emotka na główną nie liczę a na razie skuteczność zerowa emotka

a do głownej trzeba miec kod? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6549334 Napisano: 21.11.2018 00:00:51 w Winiary
mariolakal napisał(a):

Cóż to dzisiaj za akcja ze zwrotami ? Czy to jakaś rezerwa rezerwy ? Wysłałam jedno zgłoszenie we wrześniu i nie załapałam się na nic, a teraz takie hurtowe ilości rozdali ?  emotka

moze mikołajki poczuli? emotka - ja tez nic nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6549322 Napisano: 20.11.2018 22:48:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdal14 napisał(a):

Reni napisał(a):

kamaa18 napisał(a):

w temacie Polo, wpisujemy nr paragonu po prawej czy ten nr systemowy na dole, emotka ??????

cytat z regulaminu: "numer transakcji, nazywany też numerem systemowym, uwidoczniony na dole dowodu zakupu".... 

Za 3 razem poszło... 
POLO.

czyli numer systemowy? ja wyslalam z gornym i cos mi switalo, ze cos gdzies jest, ze z dolnym...i co teraz wysylac jeszcze raz i pisac do nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6549318 Napisano: 20.11.2018 22:14:51 w SZUKAM....
nique napisał(a):

Macie zwrotki z Garnier Auchan?

ja bede puszczac dopiero, to ci napisze Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6549267 Napisano: 20.11.2018 18:36:05 w Udane wymiany - polecane nicki:)
dydys,
rzetelna osóbka, polecam! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6549256 Napisano: 20.11.2018 18:02:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta Wedel c4 z losowania  Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6549016 Napisano: 20.11.2018 09:58:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
gra od Danonków (sprzedam) Wyświetl w wątku >>
1 soulfly 0

jokan

#6548882 Napisano: 19.11.2018 18:57:25 w Smolar
nswe69 napisał(a):

jokan napisał(a):

hmmm, ja wyslalam 8.11 , dzisiaj sprawdzlam i na razie mam samo Nadanie listu jako status....

@ nanajka @ jokan doszły Wam paragony ? u mnie dalej w transporcie...

wysłane 08.11, doszło 16.11 Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

jokan

#6548715 Napisano: 19.11.2018 11:40:40 w Smolar
nswe69 napisał(a):

jokan napisał(a):

hmmm, ja wyslalam 8.11 , dzisiaj sprawdzlam i na razie mam samo Nadanie listu jako status....

@ nanajka @ jokan doszły Wam paragony ? u mnie dalej w transporcie...

nie wiem, musze sprawdzic, a nie mam przy sobie nr nadania, powiem ci po poludniu.... Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

jokan

#6548682 Napisano: 19.11.2018 10:34:25 w Smolar
isiulka napisał(a):

ameryka napisał(a):

CO TYDZIEŃ MOI POMOCNICY LOSUJĄ 20 KONSOL, A W WIELKIM FINALE 12 SAMOCHODÓW TOYOTA YARIS..

Nooo i?
Losują 12 samochodów, po 3 z każdego z 4 kolorów

b.malo nagrod, trzeba miec faktycznie szczescie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6548632 Napisano: 19.11.2018 09:12:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kawazczekolada napisał(a):

Wpisze się coby tydzień od poniedzialku zaczarować

dobry pomysł, idę za twoim pomysłem:) Wyświetl w wątku >>
0 0