Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6531479 Napisano: 24.09.2018 21:53:42 w Wkurza mnie...
nie ma to jak kupic produkt na zakonczona loterie (wczoraj), a tak cos przeczuwalam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

jokan

#6531469 Napisano: 24.09.2018 21:16:31 w SZUKAM....
alan84 napisał(a):

masza napisał(a):

teraz ok:)
Smolar czuwa na forum emotka

jezeli czuwa;) to niech odp. czy zakup za 19.98 bedzie sie kwalifikowal? emotka )) wkurzaj mnie te promo gdzie obniżają kwoty o 1 czy 2 grosze aby nie załapać się.

na stronie sa dwa testy: biedronkowe i ogolne, to mozna w 2 wziac udzial? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6531364 Napisano: 24.09.2018 16:16:10 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam paragony netto, pw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6531222 Napisano: 24.09.2018 11:42:04 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

masza napisał(a):

jokan napisał(a):

masza napisał(a):

http://www.testujsunlight.pl/biedronka/

piszą, że od 24.09, widocznie jeszcze strony www nie ogarnęli

teraz  napisano tak: Promocja trwa od 01.01.1970 do 01.01.1970 

Warning: parse_ini_file() has been disabled for security reasons in /data/www.testujsunlight.pl/public_html/biedronka/libs/Controller.php on line 9

Warning: array_search() expects parameter 2 to be array, null given in /data/www.testujsunlight.pl/public_html/biedronka/libs/Controller.php on line 77

U mnie juz prawidlowo sie wyswietla Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6531200 Napisano: 24.09.2018 10:49:13 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam paragony z netto w dobrej cenie lub wymienie na inne np. C4 wedel, C4 persil Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6531193 Napisano: 24.09.2018 10:30:12 w SZUKAM....
masza napisał(a):

http://www.testujsunlight.pl/biedronka/

co z tym testem? Na pewno dziś rusza? Pytał ktoś?

piszą, że od 24.09, widocznie jeszcze strony www nie ogarnęli Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

jokan

#6531176 Napisano: 24.09.2018 09:38:26 w Lay's
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy z cheetosów jeszcze ktoś na coś czeka? Bo dawno nic nie dojechało a jeszcze kilka nagród mam do odebrania emotka  

Jeszcze nie wszystko wysłali.

Dziękuję za info emotka  

czekam na ręcznik Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

jokan

#6530882 Napisano: 22.09.2018 19:23:03 w Smolar
karkocka napisał(a):

jokan Somat Gold obojętnie gdzie kupiony

dzieki, bo ktos pisala o Kauflandzie, a pozniej o innych sklepach i nie bylam pewna:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6530876 Napisano: 22.09.2018 19:06:32 w Smolar
Halszka napisał(a):

29renata napisał(a):

karkocka napisał(a):

buziolek u mnie w tej cenie był tylko zwykły

U mnie w Tesco Somat Gold 60 tabletek w kartonowym pudełku jest po 35,99 zł. Dziś kupiłam.

W netto 34,99 gold za 60 tab. ale na paragonie brakuje złotego słowa..

obojetnie gdzie kupione czy maja byc z kauflanda? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6530871 Napisano: 22.09.2018 18:42:50 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

W Tesco to akurat zabierali oryginał paragonu a oddawali tylko kopię.Ponoć takie przepisy ,że ono muszą mieć oryginał paragonu.I to kopię dawali tylko jak się człowiek uparł.

no niewazne...moze ja cos pokrecilam, mi sie wydawalo, ze ona sobie kopie robila....czy z tej kopii z bidry mozna jeszcze o fakture powalczyc? czy juz nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6530861 Napisano: 22.09.2018 17:04:48 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam paragony z netto Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6530859 Napisano: 22.09.2018 17:03:01 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

dzisiaj bylam w biedrze po mailowej interwencji, powiedziei, ze nastepnym razem nie trzeba maili pisac, tylko od razu do biedry uderzac, kase oddali bez mrugniecia, tylko mam problem, bo oni sobie oryginal zachowali, a mi zrobili wyrazna kopie, a ten paragon mialam zglaszac na winiary (czekam jeszcze czy rezerwy nie pojda z 10.09), czy taki paragon bedzie uznany ze jest ok, jesli w winiarach wygram? Niestety w Biedrze zatrzymali oryginal.....

No to wyrazy współczucia emotka
Dowodem zakupu uprawniającym do wzięcia udziału w Loterii jest: oryginalny paragon fiskalny lub oryginalna faktura VAT wystawiona osobie fizycznej nieprowadzącej działalności gospodarcze j, tj. bez NIP nabywcy (tzw. faktura konsumencka) – zawierający/zawierająca informacje pozwalające na ustalenie, że zakupione zostały Produkty Promocyjne, tzn. produkty marki „Winiary”. Jako Dowody zakupu nie będą akceptowane inne dokumenty poza wskazanymi powyżej, np. kserokopie Dowodu zakupu, faktury VAT wystawione osobom fizycznym prowadzącym działalność gospodarczą (tzw. faktury „na firmę”) , potwierdzenia dokonania płatności kartą itp.

dzieki, no to trudno.....w sumie moglam odwrotnie zrobic, najpierw zagrac, to by 100 byla do zwrotu, a jakby sie nie udalo, to dopiero do biedronki...ale czlowiek mysli odwrotnie niz powinien....ale i tak na jedna rezerwe czekam, to moze sie uda....

Na jakiej podstawie zatrzymali Twoj paragon? Jasne, orginał muszą zatrzymać jak Ci fakture wystawią ale nie jak zwrot robià . 
Dlaczego nie poprosiłas wówczas o fakture? Jak to Twoja lokalna Biedra to idz z tym papierkiem i niech Ci wystawi fakture albo odda paragon. 

to jest paragon z 15.09, nie wiem czy jeszcze mozna wystawic na niego fakture? to jakas glupia kierowniczka....przeciez np. w tesco robilam zwroty towarow i oddawali kase, to sobie robili ksero a mi oddawali oryginal Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6530785 Napisano: 22.09.2018 10:35:44 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

dzisiaj bylam w biedrze po mailowej interwencji, powiedziei, ze nastepnym razem nie trzeba maili pisac, tylko od razu do biedry uderzac, kase oddali bez mrugniecia, tylko mam problem, bo oni sobie oryginal zachowali, a mi zrobili wyrazna kopie, a ten paragon mialam zglaszac na winiary (czekam jeszcze czy rezerwy nie pojda z 10.09), czy taki paragon bedzie uznany ze jest ok, jesli w winiarach wygram? Niestety w Biedrze zatrzymali oryginal.....

No to wyrazy współczucia emotka
Dowodem zakupu uprawniającym do wzięcia udziału w Loterii jest: oryginalny paragon fiskalny lub oryginalna faktura VAT wystawiona osobie fizycznej nieprowadzącej działalności gospodarcze j, tj. bez NIP nabywcy (tzw. faktura konsumencka) – zawierający/zawierająca informacje pozwalające na ustalenie, że zakupione zostały Produkty Promocyjne, tzn. produkty marki „Winiary”. Jako Dowody zakupu nie będą akceptowane inne dokumenty poza wskazanymi powyżej, np. kserokopie Dowodu zakupu, faktury VAT wystawione osobom fizycznym prowadzącym działalność gospodarczą (tzw. faktury „na firmę”) , potwierdzenia dokonania płatności kartą itp.

dzieki, no to trudno.....w sumie moglam odwrotnie zrobic, najpierw zagrac, to by 100 byla do zwrotu, a jakby sie nie udalo, to dopiero do biedronki...ale czlowiek mysli odwrotnie niz powinien....ale i tak na jedna rezerwe czekam, to moze sie uda.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6530781 Napisano: 22.09.2018 10:25:32 w SZUKAM....
calliope napisał(a):

jokan napisał(a):

calliope napisał(a):

jokan napisał(a):

calliope napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w Biedrze przy kasach są kamery? wlasnie zobaczylam na paragonie, ze mi policzyli 8 x 3,99 zł, a bralam tylko 1 rzecz taką, i co teraz? jest szansa na zwrot?

Tak są kamery przy kasach, wyjaśnij kasjerce o co chodzi i kierownik powinien wtedy pójść to sprawdzić na monitoringu i oddadzą Ci kasę.

a paragon? bo tam mam winiary i shebe emotka

jest możliwość, że go sobie skserują, a Tobie oddadzą jak się uprzesz

dobra, to sie bede upierac, w koncu to ich wina

Trzymam kciuki żeby się udało emotka

hej, dzisiaj bylam w biedrze po mailowej interwencji, powiedziei, ze nastepnym razem nie trzeba maili pisac, tylko od razu do biedry uderzac, kase oddali bez mrugniecia, tylko mam problem, bo oni sobie oryginal zachowali, a mi zrobili wyrazna kopie, a ten paragon mialam zglaszac na winiary (czekam jeszcze czy rezerwy nie pojda z 10.09), czy taki paragon bedzie uznany ze jest ok, jesli w winiarach wygram? Niestety w Biedrze zatrzymali oryginal..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6530752 Napisano: 22.09.2018 07:38:03 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam paragony NETTO emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6530746 Napisano: 21.09.2018 23:38:27 w Biedronka
jokan napisał(a):

maryam napisał(a):

jokan napisał(a):

czy biedronke uzupelniaja na biezaco? dodawalam zdjecie 2 dni temu i nie mam jeszcze maila emotka

ooo to dziwne, ja dodałam wczoraj wieczorem i dziś rano po 5.00 juz miałam dodane..

wlasnie odnalazlam w galerii...hmmm ale maila nie mam, jeszcze przegrzebie skrzynke mailowa.....

no i znalazlam emotka emotka - w gaszczu maili chyba musialam na szybko wrzucic do kosza emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

jokan

#6530745 Napisano: 21.09.2018 23:35:22 w Biedronka
maryam napisał(a):

jokan napisał(a):

czy biedronke uzupelniaja na biezaco? dodawalam zdjecie 2 dni temu i nie mam jeszcze maila emotka

ooo to dziwne, ja dodałam wczoraj wieczorem i dziś rano po 5.00 juz miałam dodane..

wlasnie odnalazlam w galerii...hmmm ale maila nie mam, jeszcze przegrzebie skrzynke mailowa..... Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

jokan

#6530741 Napisano: 21.09.2018 23:30:41 w Biedronka

edit: odnalazlam swoje, ale nie dostalam zandego maila Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6530740 Napisano: 21.09.2018 23:29:04 w Biedronka
prosiaczek napisał(a):

ja widzialam cesara. tylko nie koło kocich psich karm. a na stendzie przy lodówkach z nabiałem emotka na wysokości wózka dziecięcego (dlatego zauważyłam) emotka

miałam sie pytać, czy ktoś to widział, a jaka cena? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6530719 Napisano: 21.09.2018 21:35:46 w Paragony na trwające konkursy
zamienię netto na MR Auchan Wyświetl w wątku >>
0 0