Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6527281 Napisano: 10.09.2018 22:42:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@trampek, napisał(a):

Czy w winiary 1 osoba może wygrać raz. Bo w regulaminie jest napisane ze nie może być ten sam nr tel lubemail i innej osoby. Proszę o odpowiedz

1 wygrana = 1 osoba, 1 konto, 1 numer tel. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

jokan

#6527157 Napisano: 10.09.2018 15:24:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
ręcznik Cheetos (powiadomienie o wygranej do mnie nie dotarło i proszą o wysłanie dokumentów) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6527123 Napisano: 10.09.2018 13:52:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mary18 napisał(a):

O co chodzi z ta loteria Winiary , bo nie jestem w temacie , jesli kupie produkty Winiary za min 10 zł to otrzymam  w razie wygranej 10 zł tylko , czy moge mieszać różne produkty innych Marek i otrzymam wtedy całą wartość zakupów?

a czytałaś regulamin? Wyświetl w wątku >>

jokan

#6527070 Napisano: 10.09.2018 11:53:57 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

Zrobiłam zakupy, i jest mi wszystko jedno, w jakiej formie reszta za nie do mnie trafi. Oby tylko trafiła.

A to już z innej beczki niejako, ale trafiłem na ciekawostkę, z której być może nie wszyscy zdają sobie sprawę, dlatego przy okazji niejako podrzucam temat:

Sprzedawca nie ma obowiązku wydania reszty w każdej sytuacji. Prawo na ten temat tak naprawdę w ogóle się nie
wypowiada. Skoro artykuł 535 kodeksu cywilnego w ogóle się nie wypowiada na temat tego, czy wydanie reszty to obowiązek sprzedawcy, czy też nie, to jednoznacznie należy stwierdzić, że prawo takiego obowiązku nie przewiduje. A skoro tak, to znaczy, że mamy do czynienia z tzw. luką w prawie... Wydawanie reszty podczas zakupów jest po prostu powszechnie przyjętym zwyczajem. 

emotka emotka

no to powiem tak: w wielu sklepach/ stacjach nie maja w zwyczaju wydawac 1 grosza.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6526168 Napisano: 06.09.2018 12:25:49 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Po jakim czasie przysyłają maila z Winiar o zwrocie kasy?
Wczoraj wygrałam ,a jeszcze nie przyszedł mail?

wygrałem w niedzielę to dostałem info we wtorek. grałem we wtorek to info o rezerwie we środę. Więc pewnie dziś powinnaś dostać

Dzięki emotka Jeszcze mam pytanie-1 osoba może wygrać tylko raz na swoje dane czy więcej, nie doczytałam tego,proszę emotka

1 osoba = 1  nagroda
ale można grać na rodzinkę bo o dane adresowe nie pytają w formularzu więc można grać emotka

a co się podaje? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6526152 Napisano: 06.09.2018 12:00:24 w Smolar
joan napisał(a):

Miła26 napisał(a):

niestety tak,wyprawka z Coccolino jest bardzo tandetna emotka

Oni to na 300 zł wyceniają?! Wstydu nie mają! Za 30 zł można takie coś skompletować emotka

szczerze mowiac podejrzewalam, ze tak bedzie, akcesoria noname, a plecak taki badziewny, raz zagralam tylko, bo akurat coccolino kupowalam i nie wygralam, ale szkoda tych osob co wygraly, tak sie cieszyly....porzadka wyprawka za 300 zeta jednak troche inaczej powinna wygladac emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

jokan

#6526143 Napisano: 06.09.2018 11:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

jokan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Loteria carex tym razem trochę  nieuczciwa - kolor balona można sprawdzić już przed zakupem nieuszkadząc opakowania. 

ktos chyba juz o tym pisal, a jak to jest spakowane?

W taki woreczek  pazlotko i bez problemu się otwiera

W moim Rossmannie ktoś poszedł na całość i powyrywał te sreberka z balonikami z  prawie wszystkich opakowań     emotka

a co z kamerami i panem lub panią, ktora tego pilnuje? u mnie jest dosc maly rossman ale jest monitoring i Pani, ktora sobie siedzi i patrzy przed 8 godzin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6526094 Napisano: 06.09.2018 09:20:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

Loteria carex tym razem trochę  nieuczciwa - kolor balona można sprawdzić już przed zakupem nieuszkadząc opakowania. 

ktos chyba juz o tym pisal, a jak to jest spakowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6526021 Napisano: 05.09.2018 21:56:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Znowu (od października) rusza loteria z serkami Almette?  emotka
https://www.e-kon...ii.html#.W5Ay6PZuIdU
emotka NIE!!! emotka

ja nigdy nie wygralam ani w I ani w II, to moze za III razem sie uda, trzeba probowac! Wyświetl w wątku >>

jokan

#6525775 Napisano: 05.09.2018 12:29:05 w co chcielibyście wygrać?
zawszebeznagrod napisał(a):

Dom z Almette... marzenie od trzech edycji emotka

faktycznie, taki domek to marzenie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6525763 Napisano: 05.09.2018 12:12:44 w co chcielibyście wygrać?
andii napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Najlepsze są pieniądze, bo widzę,że nawet na wycieczki ludzie potrafią narzekać.Dziwi mnie też granie o rzeczy zupełnie komuś niepotrzebne.Uważam za słuszne wprowadzenie limitów na gospodarstwo domowe.Poza tym nie podoba mi się handel wygranymi, gdyby to były pieniądze niektórzy  gracze mieliby łatwiejsze życie.Po prostu.

Od narzekania jest inny wątek emotka

A w temacie; 100 000.00 z Lewiatana emotka

a co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6525761 Napisano: 05.09.2018 12:11:39 w co chcielibyście wygrać?
jakis weekend w spa:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6525747 Napisano: 05.09.2018 11:39:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
wyprawka od Kubusia C4 emotka - sms Wyświetl w wątku >>

jokan

#6525744 Napisano: 05.09.2018 11:36:15 w Informują
Kubus Carrefour emotka - sms Wyświetl w wątku >>

jokan

#6525720 Napisano: 05.09.2018 10:58:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noska81 napisał(a):

jokan napisał(a):

ten zwrot z Winiar to bramki czy losowanie dzienne 100 osob?

a może mi ktoś wytłumaczyć co znaczy "bramki" ? 

organizator ustalił czas ktory wygrywa (minuta, sekunda) , wysylajac zgloszenie musis sie w to wstrzelic, jesli tak, to wygrywasz, jesli nie - to pudło Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6525700 Napisano: 05.09.2018 10:38:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ten zwrot z Winiar to bramki czy losowanie dzienne 100 osob? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6525617 Napisano: 04.09.2018 21:56:30 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

jokan napisał(a):

halliday napisał(a):

jokan napisał(a):

elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

jokan napisał(a):

elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

czy dostajecie zwrotki z biedronki colgate?

Wysyłałam 2 godziny temu i dostałam emotka

ja nie dostałam (Virgin), czyli co, nie doszlo do nich?

Przed sekunda wyslalam i dostalam 

to moze jeszcze raz wyslac?

Raczej tak, wyślij jeszcze raz

niestety, nie przyszła:(, czas napisac do Virgina emotka

miałem ten sam problem napisałem do organizatora i dostałem odpowiedź ze sms nie dotarł, pomimo że mam informacje ze sms prawidłowo poszedł, dzisiaj napisałem do virgina i dostałem odpowiedź ze numer 4321 nieobsługują, dlatego trzeba wysłać reklamacje do virgin oraz ten sms wysłać szybko z innego numer innej sieci.
Ps. w lipcu z tego numeru wysłałem smsy bez problemu na ten numer, więc ta blokada musiała być któregoś sierpnia zrobiona.

moze tak, ale to jest kwestia nowych starterow (mam go gdzies tak rok), dlatego, ze na stary numer tez Virgin pieknie wszystko chodzi i na 4321 normalnie dostalam zwrotke

ale ja ten numer już mam długo, jeszcze z tego numeru słałem w lipcu pod numer 4321 i sms dotarł i zwrotka była, teraz kilka dni temu słałem smsa pod ten numer i sms poszedł ale zwrotki nie dostałem, wysłałem maila do organizatora czy sms dotarł i dostałem odpowiwdź ze nie, wykonałem kolejne próby i także nie otrzymałem zwrotek i dostałem potwierdzwnie od organizatora ze zaden sms nie dotarł z mojego numeru. Ten sam wysłałem z drugiego sima na tym samym telefonie i zwrotka odrazu dotarła.

napisalam do virgina w tej sprawie, odpowiedzieli, ze nie obsluguja numeru 4321 (nie wiem o co chodzi, bo z innej karty mi poszlo zgloszenie, no ale to b.stary starter) , no i mi zwrocili kase za dwa wyslane smsy, ktore nie dotarly Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6524887 Napisano: 02.09.2018 22:59:24 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

jokan napisał(a):

elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

jokan napisał(a):

elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

niestety, nie przyszła:(, czas napisac do Virgina emotka

miałem ten sam problem napisałem do organizatora i dostałem odpowiedź ze sms nie dotarł, pomimo że mam informacje ze sms prawidłowo poszedł, dzisiaj napisałem do virgina i dostałem odpowiedź ze numer 4321 nieobsługują, dlatego trzeba wysłać reklamacje do virgin oraz ten sms wysłać szybko z innego numer innej sieci.
Ps. w lipcu z tego numeru wysłałem smsy bez problemu na ten numer, więc ta blokada musiała być któregoś sierpnia zrobiona.

moze tak, ale to jest kwestia nowych starterow (mam go gdzies tak rok), dlatego, ze na stary numer tez Virgin pieknie wszystko chodzi i na 4321 normalnie dostalam zwrotke Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6524865 Napisano: 02.09.2018 21:45:21 w SZUKAM....
elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

jokan napisał(a):

elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

niestety, nie przyszła:(, czas napisac do Virgina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0