Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6525761 Napisano: 05.09.2018 12:11:39 w co chcielibyście wygrać?
jakis weekend w spa:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6525747 Napisano: 05.09.2018 11:39:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
wyprawka od Kubusia C4 emotka - sms Wyświetl w wątku >>

jokan

#6525744 Napisano: 05.09.2018 11:36:15 w Informują
Kubus Carrefour emotka - sms Wyświetl w wątku >>

jokan

#6525720 Napisano: 05.09.2018 10:58:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noska81 napisał(a):

jokan napisał(a):

ten zwrot z Winiar to bramki czy losowanie dzienne 100 osob?

a może mi ktoś wytłumaczyć co znaczy "bramki" ? 

organizator ustalił czas ktory wygrywa (minuta, sekunda) , wysylajac zgloszenie musis sie w to wstrzelic, jesli tak, to wygrywasz, jesli nie - to pudło Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6525700 Napisano: 05.09.2018 10:38:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ten zwrot z Winiar to bramki czy losowanie dzienne 100 osob? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6525617 Napisano: 04.09.2018 21:56:30 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

jokan napisał(a):

halliday napisał(a):

jokan napisał(a):

elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

jokan napisał(a):

elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

czy dostajecie zwrotki z biedronki colgate?

Wysyłałam 2 godziny temu i dostałam emotka

ja nie dostałam (Virgin), czyli co, nie doszlo do nich?

Przed sekunda wyslalam i dostalam 

to moze jeszcze raz wyslac?

Raczej tak, wyślij jeszcze raz

niestety, nie przyszła:(, czas napisac do Virgina emotka

miałem ten sam problem napisałem do organizatora i dostałem odpowiedź ze sms nie dotarł, pomimo że mam informacje ze sms prawidłowo poszedł, dzisiaj napisałem do virgina i dostałem odpowiedź ze numer 4321 nieobsługują, dlatego trzeba wysłać reklamacje do virgin oraz ten sms wysłać szybko z innego numer innej sieci.
Ps. w lipcu z tego numeru wysłałem smsy bez problemu na ten numer, więc ta blokada musiała być któregoś sierpnia zrobiona.

moze tak, ale to jest kwestia nowych starterow (mam go gdzies tak rok), dlatego, ze na stary numer tez Virgin pieknie wszystko chodzi i na 4321 normalnie dostalam zwrotke

ale ja ten numer już mam długo, jeszcze z tego numeru słałem w lipcu pod numer 4321 i sms dotarł i zwrotka była, teraz kilka dni temu słałem smsa pod ten numer i sms poszedł ale zwrotki nie dostałem, wysłałem maila do organizatora czy sms dotarł i dostałem odpowiwdź ze nie, wykonałem kolejne próby i także nie otrzymałem zwrotek i dostałem potwierdzwnie od organizatora ze zaden sms nie dotarł z mojego numeru. Ten sam wysłałem z drugiego sima na tym samym telefonie i zwrotka odrazu dotarła.

napisalam do virgina w tej sprawie, odpowiedzieli, ze nie obsluguja numeru 4321 (nie wiem o co chodzi, bo z innej karty mi poszlo zgloszenie, no ale to b.stary starter) , no i mi zwrocili kase za dwa wyslane smsy, ktore nie dotarly Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6524887 Napisano: 02.09.2018 22:59:24 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

jokan napisał(a):

elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

jokan napisał(a):

elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

niestety, nie przyszła:(, czas napisac do Virgina emotka

miałem ten sam problem napisałem do organizatora i dostałem odpowiedź ze sms nie dotarł, pomimo że mam informacje ze sms prawidłowo poszedł, dzisiaj napisałem do virgina i dostałem odpowiedź ze numer 4321 nieobsługują, dlatego trzeba wysłać reklamacje do virgin oraz ten sms wysłać szybko z innego numer innej sieci.
Ps. w lipcu z tego numeru wysłałem smsy bez problemu na ten numer, więc ta blokada musiała być któregoś sierpnia zrobiona.

moze tak, ale to jest kwestia nowych starterow (mam go gdzies tak rok), dlatego, ze na stary numer tez Virgin pieknie wszystko chodzi i na 4321 normalnie dostalam zwrotke Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6524865 Napisano: 02.09.2018 21:45:21 w SZUKAM....
elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

jokan napisał(a):

elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

niestety, nie przyszła:(, czas napisac do Virgina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6524847 Napisano: 02.09.2018 21:01:10 w SZUKAM....
margobb napisał(a):

jokan napisał(a):

elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

to moze jeszcze raz wyslac? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6524845 Napisano: 02.09.2018 20:54:51 w SZUKAM....
elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

ja nie dostałam (Virgin), czyli co, nie doszlo do nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6524841 Napisano: 02.09.2018 20:40:50 w SZUKAM....
czy dostajecie zwrotki z biedronki colgate? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6524454 Napisano: 31.08.2018 21:03:24 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

jak mnie wkur virgin mobile i te ich platformy większość mam starterów w tej sieci no i dziś cokolwiek chciałam powysyłać , srodki  na koncie są ale smsy  nie ida i nie pojda... i  m nie chyba cos strzeli....... jak nie grałam ostatnio   w ogole to jeszcze jak chciałam cos wysłać to nie mogę....

to standard u nich, ja mam 1 stary numer to wszystko smiga, a na nowym jak chce, a jak do nich napisalam co jest grane, to odpisali "ze ten moj numer XXX znajdujesię na naszej nowszej platformie technicznej, na której nie obsługujemy numeru
premium XXXX" i mozna sie pocalowac....proponuje zmienic na inna siec, tylko nie doradzę.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6523733 Napisano: 29.08.2018 20:03:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
simsonowa napisał(a):

Wiem, że na Was zawsze można liczyć.
18.07 wygrałam słuchawki z CHEETOS  i jeszcze nie przeszły. Czy też tak macie?

to dopiero niecale 2 tygodnie minelo, trzeba czekac Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6523650 Napisano: 29.08.2018 16:54:06 w SZUKAM....
defed napisał(a):

jokan napisał(a):

czy na Colgate Biedronka kupował ktoś Colgate pastę mini za 1,25 zł (lub cos około 1,30 zł, nie pamietam), bo u mnie w biedrze są takowe i sie zastanawiam....

Kupiłam mini pastę za 1,95 zł i na paragonie jest ładnie napisane PastaColgate 25ml  emotka

właśnie podjechałam i też u mnie to samo ! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6523536 Napisano: 29.08.2018 12:54:23 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

kreatia napisał(a):

jokan napisał(a):

czy na Colgate Biedronka kupował ktoś Colgate pastę mini za 1,25 zł (lub cos około 1,30 zł, nie pamietam), bo u mnie w biedrze są takowe i sie zastanawiam....

Nie kupowałam, bo u mnie takich nie było, ale nie wahałabym się emotka  dowolny to dowolny. A gdzie je znalazłaś? Poszukam jescze u siebie emotka

na standach kartonowych, tych z kosmetykami:)

jestem jednak zakrecona, byc moze ta cena jednak ciut wieksza jest....musze to sprawdzic, bo jeszcze nie kupowalam nic Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6523516 Napisano: 29.08.2018 12:16:17 w SZUKAM....
kreatia napisał(a):

jokan napisał(a):

Nie kupowałam, bo u mnie takich nie było, ale nie wahałabym się emotka  dowolny to dowolny. A gdzie je znalazłaś? Poszukam jescze u siebie emotka

na standach kartonowych, tych z kosmetykami:) Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

jokan

#6523506 Napisano: 29.08.2018 11:53:10 w SZUKAM....
czy na Colgate Biedronka kupował ktoś Colgate pastę mini za 1,25 zł (lub cos około 1,30 zł, nie pamietam), bo u mnie w biedrze są takowe i sie zastanawiam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6523442 Napisano: 29.08.2018 10:33:47 w SZUKAM....
margobb napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w Tymbark Polo nie ma ograniczenia znaków? emotka

Raczej nie ... nie znalazłam takiego info w regulaminie - właśnie puscilam zgloszenie 'bez limitu' emotka

dzięki, trochę szkoda, bo juz widzę te poematy....na co ja sie porywam ? emotka Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

jokan

#6523430 Napisano: 29.08.2018 10:18:15 w SZUKAM....
czy w Tymbark Polo nie ma ograniczenia znaków? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6523421 Napisano: 29.08.2018 10:07:47 w SZUKAM....
carissma napisał(a):

jokan napisał(a):

co dzisiaj moze kurier wozic? bo na nic nie czekam, a kurier jedzie.....

Albedo Winiary?

faktycznie moze byc to, zapomniałam całkowim o Winiarach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0