Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6500021 Napisano: 19.06.2018 20:43:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy bylo juz info z Lidla z losowania? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6499827 Napisano: 19.06.2018 12:56:18 w Czy informują/ informowali?
agniehaha89 napisał(a):

Kaszkowe opowieści Nestle?

jeszcze nie, na stronie ich tez nie ma listy zwyciezcow jeszcze... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6499641 Napisano: 18.06.2018 21:32:23 w SZUKAM....
dlaczego w coccolino nie moge wgrac zdjecia? mam komunikat "Skan: Problem z pobraniem zdjęcia" a zdjecie ma 172 Kb Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6499487 Napisano: 18.06.2018 14:46:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nawet pilki z biedronki....szczyt szczytow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6499293 Napisano: 18.06.2018 10:14:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

msn22 napisał(a):

Może nie konkurs, ale zwrot z płynu do płukania Coccolino https://www.miscoccolino.pl/
Próbuję dodać zdjęcie paragonu i za każdym razem pokazuje mi się komunikat "problem z dodaniem zdjęcia". Zmniejszyłam rozmiar, format jpg, czyli dozwolony, a nadal nie chce dodać paragonu emotka Czy ktoś miał podobny problem i wie, jak to rozwiązać? emotka

mam dzisiaj ten sam problem

udalo Wam sie dodac? mi z kolei przycisk nie dziala "Przejdz dalej", nie wiem czy to wina przegladarek (na dwoch mi nie dziala) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6499226 Napisano: 17.06.2018 20:21:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

msn22 napisał(a):

Może nie konkurs, ale zwrot z płynu do płukania Coccolino https://www.miscoccolino.pl/
Próbuję dodać zdjęcie paragonu i za każdym razem pokazuje mi się komunikat "problem z dodaniem zdjęcia". Zmniejszyłam rozmiar, format jpg, czyli dozwolony, a nadal nie chce dodać paragonu emotka Czy ktoś miał podobny problem i wie, jak to rozwiązać? emotka

mam dzisiaj ten sam problem

nie dodawajcie dzisiaj, bo tam tygodniowo jest 1000 zwrotow, dajcie jutro z rana (ja tez daje), i bedzie pewniejszy zwrot Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

jokan

#6499107 Napisano: 17.06.2018 07:54:04 w Giełda Kodów ; )
2 x kod WAWEL + 1 kod WOAH zamienie na aktualny paragon (do dogadania) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6498716 Napisano: 15.06.2018 16:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

zielona123 napisał(a):

Jest teraz jakiś promocyjny z zakupem papieru toaletowego?  emotka  w wyszukiwarce pusto 

Nie promocyjny ale : http://www.upsymola.pl/

albo zwrot za Velvet, ale ten nawilzany Wyświetl w wątku >>

jokan

#6498547 Napisano: 15.06.2018 11:10:01 w SZUKAM....
gosia16 napisał(a):

jokan napisał(a):

Mysia napisał(a):

jackk76 napisał(a):

toka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Działa Wam poczta O2?

o to samo miałam zapytać.Nie mozna się zalogować emotka

A już myślałem, że tylko u mnie coś się ......

U mnie to samo ;/

u mnie tez, ale na WP

oooo,dobrze że weszłam w ten wątek ,bo już mnie krew chciała zalać przy logowaniu na wp emotka

mi WP juz dziala Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6498522 Napisano: 15.06.2018 10:32:18 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

jackk76 napisał(a):

toka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Działa Wam poczta O2?

o to samo miałam zapytać.Nie mozna się zalogować emotka

A już myślałem, że tylko u mnie coś się ......

U mnie to samo ;/

u mnie tez, ale na WP Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

jokan

#6498284 Napisano: 14.06.2018 19:17:13 w SZUKAM....
szukam opinii o lampach sufitowych, takich sa maja 5 łopatek i się kreca...czy warto to kupic i czy to wogle cos daje...np. zamntowac sobie takie cos w malym biurze? Mial ktos z Was cos takiego? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6497721 Napisano: 13.06.2018 21:00:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
olinx napisał(a):

Czy ktoś już dostała maila z Wizażu o testowaniu Zuestaw Produktów NIVEA MicellAIR?

nie ma jeszcze wynikow, mi od nich nigdy maile nie docieraja, ani ze wygralam ani pozniej te ankiety wynikowe i musze pisac z prosba, wg harmonogramu do jutra maja wybierac Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6497573 Napisano: 13.06.2018 16:49:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
ace napisał(a):

jokan napisał(a):

Halszka napisał(a):

edi999a napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bruce napisał(a):

https://www.e-kon...mi.html#.Wx_-4_ZuIdV
W Piwniczance po dwóch losowaniach jak widzę prym zdecydowanie wiedzie Tarnów.  emotka
Niestety, wody tej w niektórych sieciach sklepowych w niektórych regionach kraju nadal brak.  emotka

Mnie się wydaje że ludzie tam ta wodę piją na codzień bo jest więcej. 
U mnie na sklep zgrzewka konkursowa co to jest 6 kodów emotka

U mnie są zgrzewki konkursowe , ale tu gdzie mieszkam jest to woda nr 1 (większość znajomych ją pije) no i mieszkam w regionie rozlewni emotka

A tak, z ciekawości jaka cena za 1,5l butelkę wody w regionie rozlewni? Ciekawe czy taniej, w Auchanie ok. 2,50

to drogo jak na wodę...z czegos musza te nagrody fundowac....a ile ma mineralow na 1 litr?

cena jest adekwatna do jakości. minerałów o ile dobrze pamiętam coś ok 1700-1800. Ale do tego mają idealną proporcję wapnia do magnezu. Ja tam bardzo się cieszę z tej loterii bo bardzo lubię smak Piwniczanki emotka Wolę ją niż kranówę typu Żywiec Zdrój czy Kropla Beskidu emotka

dzieki, ja nie pilam jeszcze wiec warto sprobowac, bo niektore maja niecale 600 wiec malo.... Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

jokan

#6497254 Napisano: 13.06.2018 09:39:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
Halszka napisał(a):

edi999a napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bruce napisał(a):

https://www.e-kon...mi.html#.Wx_-4_ZuIdV
W Piwniczance po dwóch losowaniach jak widzę prym zdecydowanie wiedzie Tarnów.  emotka
Niestety, wody tej w niektórych sieciach sklepowych w niektórych regionach kraju nadal brak.  emotka

Mnie się wydaje że ludzie tam ta wodę piją na codzień bo jest więcej. 
U mnie na sklep zgrzewka konkursowa co to jest 6 kodów emotka

U mnie są zgrzewki konkursowe , ale tu gdzie mieszkam jest to woda nr 1 (większość znajomych ją pije) no i mieszkam w regionie rozlewni emotka

A tak, z ciekawości jaka cena za 1,5l butelkę wody w regionie rozlewni? Ciekawe czy taniej, w Auchanie ok. 2,50

to drogo jak na wodę...z czegos musza te nagrody fundowac....a ile ma mineralow na 1 litr? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6497175 Napisano: 12.06.2018 21:08:00 w Wkurza mnie...
ankasss napisał(a):

Przy okazji Waszych wpisów przypomniała mi się sytuacja w pracy. Pracowałam w biurze hurtowni, sprzedającej różne pierdoły do domu. Między innymi  metalowe gary. Pewnego dnia kierownik magazynu przyniósł mi jakiś garnek dość dużych rozmiarów z pokrywką. Niby miałam sprawdzić, mu cenę. A że kody są zawsze na spodzie, więc odruchowo zdjęłam pokrywkę, odwróciłam garnek....i w ryk, bo na biurko wypadła mi żywa mysz emotka . A oczywiście pozostali magazynierzy wszyscy, w tym czasie potrzebowali czegoś z biura, więc mieli niezły ubaw. Później się dowiedziałam, że tydzień na mysz polowali, żeby zrobić mi żarcik emotka

to sie ciesz, ze tylko na biurko wypadla....mi z torby wypadla wprost na moja reke i po rece smyk na mnie....ale jakos opanowalam sytuacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6497042 Napisano: 12.06.2018 17:22:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

jokan

#6496380 Napisano: 10.06.2018 21:50:15 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Gdzie można natknąć się na duet Henryka Kani z Krainą lodu? emotka

ktos pisal, ze z Zabce kupił Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

jokan

#6496116 Napisano: 09.06.2018 11:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dala napisał(a):

jokan napisał(a):

maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w Lidlu nr paragonu jaki podajecie do Loterii to ten sam co podaliscie w ocenie sklepu (czyli ten na dole wg zworu) ?

ja podaje ten u góry co zawsze w konkursach, loteriach Smolara emotka

no ale w ankiecie kazali podawac ten na dole, to co, maja sie te numery roznic? ja podalam dwa te same

W regulaminie podany jest wzór, podaje się numer ten na dole jako numer dowodu zakupu/numer paragonu. Ja też wpisałam te same numery.

no wlasnie czyli tak jak z boku na wzorze, podkreslone na zolto - dla nich to jest numer paragonu
https://www.lidl.pl/pl/Twoja_opinia.htm Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6496114 Napisano: 09.06.2018 11:17:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w Lidlu nr paragonu jaki podajecie do Loterii to ten sam co podaliscie w ocenie sklepu (czyli ten na dole wg zworu) ?

ja podaje ten u góry co zawsze w konkursach, loteriach Smolara emotka

no ale w ankiecie kazali podawac ten na dole, to co, maja sie te numery roznic? ja podalam dwa te same Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6496096 Napisano: 09.06.2018 10:31:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w Lidlu nr paragonu jaki podajecie do Loterii to ten sam co podaliscie w ocenie sklepu (czyli ten na dole wg zworu) ? Wyświetl w wątku >>
0 0