Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6497573 Napisano: 13.06.2018 16:49:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
ace napisał(a):

jokan napisał(a):

Halszka napisał(a):

edi999a napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bruce napisał(a):

https://www.e-kon...mi.html#.Wx_-4_ZuIdV
W Piwniczance po dwóch losowaniach jak widzę prym zdecydowanie wiedzie Tarnów.  emotka
Niestety, wody tej w niektórych sieciach sklepowych w niektórych regionach kraju nadal brak.  emotka

Mnie się wydaje że ludzie tam ta wodę piją na codzień bo jest więcej. 
U mnie na sklep zgrzewka konkursowa co to jest 6 kodów emotka

U mnie są zgrzewki konkursowe , ale tu gdzie mieszkam jest to woda nr 1 (większość znajomych ją pije) no i mieszkam w regionie rozlewni emotka

A tak, z ciekawości jaka cena za 1,5l butelkę wody w regionie rozlewni? Ciekawe czy taniej, w Auchanie ok. 2,50

to drogo jak na wodę...z czegos musza te nagrody fundowac....a ile ma mineralow na 1 litr?

cena jest adekwatna do jakości. minerałów o ile dobrze pamiętam coś ok 1700-1800. Ale do tego mają idealną proporcję wapnia do magnezu. Ja tam bardzo się cieszę z tej loterii bo bardzo lubię smak Piwniczanki emotka Wolę ją niż kranówę typu Żywiec Zdrój czy Kropla Beskidu emotka

dzieki, ja nie pilam jeszcze wiec warto sprobowac, bo niektore maja niecale 600 wiec malo.... Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

jokan

#6497254 Napisano: 13.06.2018 09:39:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
Halszka napisał(a):

edi999a napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bruce napisał(a):

https://www.e-kon...mi.html#.Wx_-4_ZuIdV
W Piwniczance po dwóch losowaniach jak widzę prym zdecydowanie wiedzie Tarnów.  emotka
Niestety, wody tej w niektórych sieciach sklepowych w niektórych regionach kraju nadal brak.  emotka

Mnie się wydaje że ludzie tam ta wodę piją na codzień bo jest więcej. 
U mnie na sklep zgrzewka konkursowa co to jest 6 kodów emotka

U mnie są zgrzewki konkursowe , ale tu gdzie mieszkam jest to woda nr 1 (większość znajomych ją pije) no i mieszkam w regionie rozlewni emotka

A tak, z ciekawości jaka cena za 1,5l butelkę wody w regionie rozlewni? Ciekawe czy taniej, w Auchanie ok. 2,50

to drogo jak na wodę...z czegos musza te nagrody fundowac....a ile ma mineralow na 1 litr? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6497175 Napisano: 12.06.2018 21:08:00 w Wkurza mnie...
ankasss napisał(a):

Przy okazji Waszych wpisów przypomniała mi się sytuacja w pracy. Pracowałam w biurze hurtowni, sprzedającej różne pierdoły do domu. Między innymi  metalowe gary. Pewnego dnia kierownik magazynu przyniósł mi jakiś garnek dość dużych rozmiarów z pokrywką. Niby miałam sprawdzić, mu cenę. A że kody są zawsze na spodzie, więc odruchowo zdjęłam pokrywkę, odwróciłam garnek....i w ryk, bo na biurko wypadła mi żywa mysz emotka . A oczywiście pozostali magazynierzy wszyscy, w tym czasie potrzebowali czegoś z biura, więc mieli niezły ubaw. Później się dowiedziałam, że tydzień na mysz polowali, żeby zrobić mi żarcik emotka

to sie ciesz, ze tylko na biurko wypadla....mi z torby wypadla wprost na moja reke i po rece smyk na mnie....ale jakos opanowalam sytuacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6497042 Napisano: 12.06.2018 17:22:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

jokan

#6496380 Napisano: 10.06.2018 21:50:15 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Gdzie można natknąć się na duet Henryka Kani z Krainą lodu? emotka

ktos pisal, ze z Zabce kupił Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

jokan

#6496116 Napisano: 09.06.2018 11:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dala napisał(a):

jokan napisał(a):

maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w Lidlu nr paragonu jaki podajecie do Loterii to ten sam co podaliscie w ocenie sklepu (czyli ten na dole wg zworu) ?

ja podaje ten u góry co zawsze w konkursach, loteriach Smolara emotka

no ale w ankiecie kazali podawac ten na dole, to co, maja sie te numery roznic? ja podalam dwa te same

W regulaminie podany jest wzór, podaje się numer ten na dole jako numer dowodu zakupu/numer paragonu. Ja też wpisałam te same numery.

no wlasnie czyli tak jak z boku na wzorze, podkreslone na zolto - dla nich to jest numer paragonu
https://www.lidl.pl/pl/Twoja_opinia.htm Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6496114 Napisano: 09.06.2018 11:17:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w Lidlu nr paragonu jaki podajecie do Loterii to ten sam co podaliscie w ocenie sklepu (czyli ten na dole wg zworu) ?

ja podaje ten u góry co zawsze w konkursach, loteriach Smolara emotka

no ale w ankiecie kazali podawac ten na dole, to co, maja sie te numery roznic? ja podalam dwa te same Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6496096 Napisano: 09.06.2018 10:31:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w Lidlu nr paragonu jaki podajecie do Loterii to ten sam co podaliscie w ocenie sklepu (czyli ten na dole wg zworu) ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6495368 Napisano: 07.06.2018 10:15:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie dosc , ze nic nie wygrywam, to konkursy jakies nieciekawe, chipsy, piwsko i same nagrode "kibicowe" (no prawie),....to sobie ponarzekalamemotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6495075 Napisano: 06.06.2018 12:52:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do kiedy trzeba trzymac pudelko z loterii Wedla? skoro nie wygralam juz, to chyba wyrzucic? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6495074 Napisano: 06.06.2018 12:49:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Odnośnie mojego dzisiejszego wpisu w mdw dotyczącego wygranego kina domowego z Lays, to w zasadzie namówiłam najmłodszą siostrę na wysłanie zgłoszenia i ona wygrała nagrodę 1 kodem! na swój adres mailowy oraz swoje dane.Ja wcześnie na swoje imię i nazwisko,ale innego maila wygrałam tylko pufę-piłkę i zestaw 11 paczek chipsów. Tak się z siostrą zastanawiamy, czy w takim razie, gdy ona poda taki sam jak mój adres do wysyłki nagrody, to oni nie będą robić problemów emotka Czy 2 osoby zamieszkałe pod tym samym adresem mogą wygrać nagrody w tej loterii emotka

a tam nie jest tak, ze nawet 1 osoba moze wygrac 3 nagrody, glowna, II stopnia i III stopnia? Wyświetl w wątku >>

jokan

#6495007 Napisano: 06.06.2018 10:10:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nkba napisał(a):

tereniagno napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

defed napisał(a):

Czy tylko ja nie wygrałam z dodatkowego losowania 20/50 pln z Hochlanda?  emotka emotka

Łącze się w bólu mam to samo

Ani w normalnym,ani w dodatkowym,a kilka wysłałam emotka Chyba nie potrafię już grać emotka

To samo emotka

mam to samo....juz nic nie umiem wygrac emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6495006 Napisano: 06.06.2018 10:08:18 w Wkurza mnie...
rwas napisał(a):

cb656 napisał(a):

buziolek napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

ikropka napisał(a):

Ja wycofałam się z zakupu tuż po zeskanowaniu produktu, na półce była wyższa cena. Wszędzie Coccolino po 9,99 Widział ktoś gdzieś droższy?

w Rossmanie 10,79 emotka  

do dzisiaj w promocji w Delikatesach Centrum, za 10,99

emotka Czy ktoś zechce objaśnić ten mechanizm? Bo ja prosty człowiek jestem, to nie rozumiem wyższej filozofii emotka
Na czym polega atrakcja tej "promocji", w której towar jest droższy, niż gdzieś indziej?
I o jaki zakup Coccolino chodzi, bo nie znajduję w bazie niczego aktualnego? emotka

co można dostac gratis emotka
https://www.miscoccolino.pl/

a w biedronce po ile? ostatnio bylo po 12,99 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6494718 Napisano: 05.06.2018 15:09:38 w Lay's
akaska napisał(a):

Powoli dodają wyniki z 30.05

a ja czekam na 01.06, myslalam, ze juz dawno są..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6494178 Napisano: 03.06.2018 14:46:20 w Paragony na trwające konkursy
wymiana: chetnie sie wymienie ja daje 2 paragony Lubisie na Łapsy (nie mogę u mnie dostac) lub ile by kosztowaly 2 x Łapsy najtaniej (prażynki) ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6494153 Napisano: 03.06.2018 12:34:46 w SZUKAM....
basku napisał(a):

szukam magazynku na naboje do pistoletu NERF
takiego jak tutaj

http://www.empik....BwE&gclsrc=aw.ds

czy ktos wie gdzie mozna dokupic? jaki to powinien byc? emotka

bo taki pistolet to chyba cos innego niz wyrzutnia NERF, sama nie wiem emotka

ja kupowalam na allegro, idealnie pasowaly do nerfa (sorki, ja pisalam o nabojach, nie wyrzutni) Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

jokan

#6494139 Napisano: 03.06.2018 11:19:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

jokan napisał(a):

czy na Lidla wysylacie do 160 znakow czy dluzsze?

Ja wysłałam dłuższe i przyszła normalna zwrotka z podziękowaniem. Tyle, że teraz myślę, że powinnam mieć dwa paragony, żeby wysłać dłuższe zgłoszenie. Nie jest dla mnie jasny ten regulamin. 

no wlasnie dla mnie tez do konca nie, bo niby jeden produkt na jeden sms, ale jakbym na paragonie miala 3 to mozna sms potrojny? ja mam 1 produkt tylko wiec i tak wysle 1 sms do 160 znakow Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6494131 Napisano: 03.06.2018 10:51:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy na Lidla wysylacie do 160 znakow czy dluzsze? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6493854 Napisano: 01.06.2018 18:36:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

jokan napisał(a):

czy bylo juz info z Crunchips?

A co jest z Crunchips?

https://www.e-kon...pa.html#.WxF14CAuD4Y Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6493847 Napisano: 01.06.2018 18:04:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy bylo juz info z Crunchips? Wyświetl w wątku >>
0 0