Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6495368 Napisano: 07.06.2018 10:15:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie dosc , ze nic nie wygrywam, to konkursy jakies nieciekawe, chipsy, piwsko i same nagrode "kibicowe" (no prawie),....to sobie ponarzekalamemotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6495075 Napisano: 06.06.2018 12:52:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do kiedy trzeba trzymac pudelko z loterii Wedla? skoro nie wygralam juz, to chyba wyrzucic? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6495074 Napisano: 06.06.2018 12:49:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Odnośnie mojego dzisiejszego wpisu w mdw dotyczącego wygranego kina domowego z Lays, to w zasadzie namówiłam najmłodszą siostrę na wysłanie zgłoszenia i ona wygrała nagrodę 1 kodem! na swój adres mailowy oraz swoje dane.Ja wcześnie na swoje imię i nazwisko,ale innego maila wygrałam tylko pufę-piłkę i zestaw 11 paczek chipsów. Tak się z siostrą zastanawiamy, czy w takim razie, gdy ona poda taki sam jak mój adres do wysyłki nagrody, to oni nie będą robić problemów emotka Czy 2 osoby zamieszkałe pod tym samym adresem mogą wygrać nagrody w tej loterii emotka

a tam nie jest tak, ze nawet 1 osoba moze wygrac 3 nagrody, glowna, II stopnia i III stopnia? Wyświetl w wątku >>

jokan

#6495007 Napisano: 06.06.2018 10:10:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nkba napisał(a):

tereniagno napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

defed napisał(a):

Czy tylko ja nie wygrałam z dodatkowego losowania 20/50 pln z Hochlanda?  emotka emotka

Łącze się w bólu mam to samo

Ani w normalnym,ani w dodatkowym,a kilka wysłałam emotka Chyba nie potrafię już grać emotka

To samo emotka

mam to samo....juz nic nie umiem wygrac emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6495006 Napisano: 06.06.2018 10:08:18 w Wkurza mnie...
rwas napisał(a):

cb656 napisał(a):

buziolek napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

ikropka napisał(a):

Ja wycofałam się z zakupu tuż po zeskanowaniu produktu, na półce była wyższa cena. Wszędzie Coccolino po 9,99 Widział ktoś gdzieś droższy?

w Rossmanie 10,79 emotka  

do dzisiaj w promocji w Delikatesach Centrum, za 10,99

emotka Czy ktoś zechce objaśnić ten mechanizm? Bo ja prosty człowiek jestem, to nie rozumiem wyższej filozofii emotka
Na czym polega atrakcja tej "promocji", w której towar jest droższy, niż gdzieś indziej?
I o jaki zakup Coccolino chodzi, bo nie znajduję w bazie niczego aktualnego? emotka

co można dostac gratis emotka
https://www.miscoccolino.pl/

a w biedronce po ile? ostatnio bylo po 12,99 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6494718 Napisano: 05.06.2018 15:09:38 w Lay's
akaska napisał(a):

Powoli dodają wyniki z 30.05

a ja czekam na 01.06, myslalam, ze juz dawno są..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6494178 Napisano: 03.06.2018 14:46:20 w Paragony na trwające konkursy
wymiana: chetnie sie wymienie ja daje 2 paragony Lubisie na Łapsy (nie mogę u mnie dostac) lub ile by kosztowaly 2 x Łapsy najtaniej (prażynki) ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6494153 Napisano: 03.06.2018 12:34:46 w SZUKAM....
basku napisał(a):

szukam magazynku na naboje do pistoletu NERF
takiego jak tutaj

http://www.empik....BwE&gclsrc=aw.ds

czy ktos wie gdzie mozna dokupic? jaki to powinien byc? emotka

bo taki pistolet to chyba cos innego niz wyrzutnia NERF, sama nie wiem emotka

ja kupowalam na allegro, idealnie pasowaly do nerfa (sorki, ja pisalam o nabojach, nie wyrzutni) Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

jokan

#6494139 Napisano: 03.06.2018 11:19:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

jokan napisał(a):

czy na Lidla wysylacie do 160 znakow czy dluzsze?

Ja wysłałam dłuższe i przyszła normalna zwrotka z podziękowaniem. Tyle, że teraz myślę, że powinnam mieć dwa paragony, żeby wysłać dłuższe zgłoszenie. Nie jest dla mnie jasny ten regulamin. 

no wlasnie dla mnie tez do konca nie, bo niby jeden produkt na jeden sms, ale jakbym na paragonie miala 3 to mozna sms potrojny? ja mam 1 produkt tylko wiec i tak wysle 1 sms do 160 znakow Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6494131 Napisano: 03.06.2018 10:51:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy na Lidla wysylacie do 160 znakow czy dluzsze? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6493854 Napisano: 01.06.2018 18:36:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

jokan napisał(a):

czy bylo juz info z Crunchips?

A co jest z Crunchips?

https://www.e-kon...pa.html#.WxF14CAuD4Y Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6493847 Napisano: 01.06.2018 18:04:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy bylo juz info z Crunchips? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6493590 Napisano: 31.05.2018 14:48:04 w Uwaga na Maszynki Courlux i program Pobieraczek !
skojarzyla mi sie nazwa Courlux z forum, tutaj nowy fanpage na FB https://www.faceb...PL-2094859147424785/ gdzie oferuja krem za 0 zł (nie czytałam dokladnie warunkow) ale krem mozna zamowic ze strony Courlux https://www.courl...PLVisaged%E2%80%99Or

Jak dla mnie to podejrzane, uwazajcie.To jest niby pakit powitanly, a pozniej chyba jakies przesylki beda wysylac....

tu są warunki uczestnicta
https://www.courl...rl=/pl/visage/witamy

"W przyszłości będę otrzymywać co 3 miesiące słoik z kremem Visage d'Or w cenie 59.00 zł lub wkład uzupełniający w cenie 49.00 zł według własnych zapotrzebowań plus koszty wysyłki 17.90 zł. W każdej chwili mogę
zdecydować o odstępach pomiędzy dostawami kremu w zależności od tego,
czy chcę go otrzymywać częściej czy rzadziej." Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6493326 Napisano: 30.05.2018 10:25:13 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

assal napisał(a):

Ziolko: Jak wygląda zgłaszanie na policję?
Przykład sprzed paru tygodni. Koleżanka ma m.in. rozwalone szyby w aucie. Zgłasza sprawę na policję: nie ma monitoringu, nic nie zginęło, nie ma sprawy. Tyle. Temat zamknięty.
Więc czy jest sens tracić czas?  emotka

Ja 3 lata temu miałem podobną sytuację.
Stłukli mi przednią szybę, był świadek, ale za chwilę Pani zmieniła zdanie - uznała że jednak nic nie widziała.
Właściciel terenu ma monitoring ale powiedział że nie działa, Policja mnie przesłuchała, wycenę szyby wzięli z allegro (marka, model, rok produkcji pojazdu) i uznali zrobili wycenę na 250zł, mnie szyba kosztowała 750zł.
Policja umorzyła śledztwo emotka
Ciągle jestem wkurzony o ty...

wg nie szkoda czasu i zachodu...bylam na przesluchaniu o skradziony aparat, z godzine siedzialam, gadalam, zanim ten napisal...i nic z tego...tylko strata czasu.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6493152 Napisano: 29.05.2018 15:52:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
juz dawno nic nie wygralam, nawet mi sie juz nie chce grac:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6493047 Napisano: 29.05.2018 10:22:59 w Zbieramy kasę!

jokan

#6492699 Napisano: 27.05.2018 20:47:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szaradzista1 napisał(a):

jokan napisał(a):

kermit napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Z konkursu Kinder na 50 lecie,  wygrałem książeczkę za 3,5 złotego. Przysłali smsa z ta radosną wiadomością, mam wydrukować oświadczenie, podać dane łącznie z datą urodzin, wypełnić, załączyć paragon i wysłać LISTEM POLECONYM. Znaczek kosztuje więcej niż ta książeczka. Mecyje, jakbym wygrał auto.
Śmiechu warte! Czy ktoś też jeszcze tak miał?

Jasne każdy kto grał w Kinder

wszyscy, co wygrali te Poradniki emotka , ale mysle ze jakies 95% nie odsyla danych, no chyba, ze sie myle emotka

Myślę, że się mylisz. Obstawiam jakieś 98% emotka .

tak wlasnie myslalam....ja ie 99% emotka , ale niezle sobie to urzadzili....jedynie co, to ich kosztuje wyslanie x razy smsa na ten sam numer, ja teraz dstalam 3:)

Ja dzisiaj odesłałem listem zwykłym , ale z odpowiednim komentarzem. To co pisałem nieco wyżej plus słowo "wstyd dla organizatorów". Jeśli już mają te poradniki to mogli je rozesłać wszystkim nagrodzonym bez żadnych formalności, a tym bardziej dane, oświadczenia, list polecony, dokładna data urodzin.

to sa duze ilosci poradnikow, mysle, ze nie drukowaliby na zapas, bo pozniej by nie mieli co z tym zrobic...z pewnoscia jest to celowo zrobione wlasnie tak, aby malo osob odsylalo dane a oni poniesli jak najmniejsze koszty.... Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

jokan

#6492668 Napisano: 27.05.2018 16:12:28 w SZUKAM....
czy ktos kojarzy, gdzie miala byc promocja na Cisowianke w cenie 1,19? przegladalam gazetki, ale nie widze teraz:(, cos mi chyba umknelo albo to bylo tydzien temu? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6492663 Napisano: 27.05.2018 15:09:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Z konkursu Kinder na 50 lecie,  wygrałem książeczkę za 3,5 złotego. Przysłali smsa z ta radosną wiadomością, mam wydrukować oświadczenie, podać dane łącznie z datą urodzin, wypełnić, załączyć paragon i wysłać LISTEM POLECONYM. Znaczek kosztuje więcej niż ta książeczka. Mecyje, jakbym wygrał auto.

wszyscy, co wygrali te Poradniki emotka , ale mysle ze jakies 95% nie odsyla danych, no chyba, ze sie myle emotka

Myślę, że się mylisz. Obstawiam jakieś 98% emotka .

tak wlasnie myslalam....ja ie 99% emotka , ale niezle sobie to urzadzili....jedynie co, to ich kosztuje wyslanie x razy smsa na ten sam numer, ja teraz dstalam 3:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6492650 Napisano: 27.05.2018 13:44:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

wszyscy, co wygrali te Poradniki emotka , ale mysle ze jakies 95% nie odsyla danych, no chyba, ze sie myle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0