Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6493590 Napisano: 31.05.2018 14:48:04 w Uwaga na Maszynki Courlux i program Pobieraczek !
skojarzyla mi sie nazwa Courlux z forum, tutaj nowy fanpage na FB https://www.faceb...PL-2094859147424785/ gdzie oferuja krem za 0 zł (nie czytałam dokladnie warunkow) ale krem mozna zamowic ze strony Courlux https://www.courl...PLVisaged%E2%80%99Or

Jak dla mnie to podejrzane, uwazajcie.To jest niby pakit powitanly, a pozniej chyba jakies przesylki beda wysylac....

tu są warunki uczestnicta
https://www.courl...rl=/pl/visage/witamy

"W przyszłości będę otrzymywać co 3 miesiące słoik z kremem Visage d'Or w cenie 59.00 zł lub wkład uzupełniający w cenie 49.00 zł według własnych zapotrzebowań plus koszty wysyłki 17.90 zł. W każdej chwili mogę
zdecydować o odstępach pomiędzy dostawami kremu w zależności od tego,
czy chcę go otrzymywać częściej czy rzadziej." Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6493326 Napisano: 30.05.2018 10:25:13 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

assal napisał(a):

Ziolko: Jak wygląda zgłaszanie na policję?
Przykład sprzed paru tygodni. Koleżanka ma m.in. rozwalone szyby w aucie. Zgłasza sprawę na policję: nie ma monitoringu, nic nie zginęło, nie ma sprawy. Tyle. Temat zamknięty.
Więc czy jest sens tracić czas?  emotka

Ja 3 lata temu miałem podobną sytuację.
Stłukli mi przednią szybę, był świadek, ale za chwilę Pani zmieniła zdanie - uznała że jednak nic nie widziała.
Właściciel terenu ma monitoring ale powiedział że nie działa, Policja mnie przesłuchała, wycenę szyby wzięli z allegro (marka, model, rok produkcji pojazdu) i uznali zrobili wycenę na 250zł, mnie szyba kosztowała 750zł.
Policja umorzyła śledztwo emotka
Ciągle jestem wkurzony o ty...

wg nie szkoda czasu i zachodu...bylam na przesluchaniu o skradziony aparat, z godzine siedzialam, gadalam, zanim ten napisal...i nic z tego...tylko strata czasu.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6493152 Napisano: 29.05.2018 15:52:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
juz dawno nic nie wygralam, nawet mi sie juz nie chce grac:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6493047 Napisano: 29.05.2018 10:22:59 w Zbieramy kasę!

jokan

#6492699 Napisano: 27.05.2018 20:47:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szaradzista1 napisał(a):

jokan napisał(a):

kermit napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Z konkursu Kinder na 50 lecie,  wygrałem książeczkę za 3,5 złotego. Przysłali smsa z ta radosną wiadomością, mam wydrukować oświadczenie, podać dane łącznie z datą urodzin, wypełnić, załączyć paragon i wysłać LISTEM POLECONYM. Znaczek kosztuje więcej niż ta książeczka. Mecyje, jakbym wygrał auto.
Śmiechu warte! Czy ktoś też jeszcze tak miał?

Jasne każdy kto grał w Kinder

wszyscy, co wygrali te Poradniki emotka , ale mysle ze jakies 95% nie odsyla danych, no chyba, ze sie myle emotka

Myślę, że się mylisz. Obstawiam jakieś 98% emotka .

tak wlasnie myslalam....ja ie 99% emotka , ale niezle sobie to urzadzili....jedynie co, to ich kosztuje wyslanie x razy smsa na ten sam numer, ja teraz dstalam 3:)

Ja dzisiaj odesłałem listem zwykłym , ale z odpowiednim komentarzem. To co pisałem nieco wyżej plus słowo "wstyd dla organizatorów". Jeśli już mają te poradniki to mogli je rozesłać wszystkim nagrodzonym bez żadnych formalności, a tym bardziej dane, oświadczenia, list polecony, dokładna data urodzin.

to sa duze ilosci poradnikow, mysle, ze nie drukowaliby na zapas, bo pozniej by nie mieli co z tym zrobic...z pewnoscia jest to celowo zrobione wlasnie tak, aby malo osob odsylalo dane a oni poniesli jak najmniejsze koszty.... Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

jokan

#6492668 Napisano: 27.05.2018 16:12:28 w SZUKAM....
czy ktos kojarzy, gdzie miala byc promocja na Cisowianke w cenie 1,19? przegladalam gazetki, ale nie widze teraz:(, cos mi chyba umknelo albo to bylo tydzien temu? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6492663 Napisano: 27.05.2018 15:09:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Z konkursu Kinder na 50 lecie,  wygrałem książeczkę za 3,5 złotego. Przysłali smsa z ta radosną wiadomością, mam wydrukować oświadczenie, podać dane łącznie z datą urodzin, wypełnić, załączyć paragon i wysłać LISTEM POLECONYM. Znaczek kosztuje więcej niż ta książeczka. Mecyje, jakbym wygrał auto.

wszyscy, co wygrali te Poradniki emotka , ale mysle ze jakies 95% nie odsyla danych, no chyba, ze sie myle emotka

Myślę, że się mylisz. Obstawiam jakieś 98% emotka .

tak wlasnie myslalam....ja ie 99% emotka , ale niezle sobie to urzadzili....jedynie co, to ich kosztuje wyslanie x razy smsa na ten sam numer, ja teraz dstalam 3:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6492650 Napisano: 27.05.2018 13:44:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

wszyscy, co wygrali te Poradniki emotka , ale mysle ze jakies 95% nie odsyla danych, no chyba, ze sie myle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6492146 Napisano: 24.05.2018 22:19:59 w Giełda Kodów ; )
wawel zamienie na Lapsy lub Laysy Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6492098 Napisano: 24.05.2018 19:51:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

jokan

#6492004 Napisano: 24.05.2018 15:28:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ikropka napisał(a):

moniazr napisał(a):

pioge7 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Halszka napisał(a):

witegz napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Kinder 0 chyba na 50 zgłoszeń. Jeszcze jest szansa,że coś u rodzinki wpadło. 

Mam tak samo emotka
Chyba wpisali mnie na czarną listę z zemsty, że nie odesłałem im danych i paragonów na książeczki w poprzednim etapie. emotka . Wtedy miałem 100% skuteczności emotka

Nad tym samym się zastanawiam! Nawet jednej książeczki dziś nie ma, o innych nagrodach nie wspomnę - tez pogardziłam broszurką w poprzednim etapie emotka
Świetnie! emotka

mam to samo, hehe

u mnie zero A książkami nie pogardziłem w pierwszym etapie emotka

U mnie też 0 wygranych na wiele zgłoszeń. Książeczkami z pierwszego etapu pogardziłam.

To samo, trafiłam na czarną listę

ha, to u mnie to samo! poobrazali sie;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6491468 Napisano: 22.05.2018 20:55:47 w Giełda Kodów ; )
zamienię paragon Wawel cukierki na wagę na 2 paragony Łapsy lub 2 laysy Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6491024 Napisano: 21.05.2018 10:57:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
violka88 napisał(a):

Jest mi tak smutno emotka emotka emotka bo nic nie da się wygrać emotka
łzy same cisną się z oczu mych emotka emotka
tylko kupuję - paragonów całe sterty - a nagród ZERO emotka emotka emotka

u mnie to samo, dlatego ograniczam sie mocno w promocyjnych Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6490771 Napisano: 19.05.2018 07:35:30 w Zakupy na konkursy - usługi
bede Tesco/Inter/Biedronka, jakby co to do 9 priv Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6490125 Napisano: 16.05.2018 22:08:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a propos testowania emotka - mam pytanie, czy czesto testujecie z Nivea.pl ? Ja od ponad roku (od kiedy tam piszę, bo wcześniej też nic, a pisałam raczej sporadycznie) nigdy nic nie mialam i zastanawialm sie nad sensem pisania tam bzdur....teraz to juz naprawde wpisuje tam byle co... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6489938 Napisano: 16.05.2018 12:54:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

Czy można kupić jeszcze dzisiaj zotarella na trnd bo mam email o przedłużeniu ale nie wiem czy na wygranie czy na zakup bo mogę kupić jeszcze 2 na budżet 

do dzisiaj do konca dnia mozna wgrywac, ja wczoraj sama dokupywalam 1 sztukę:), wejdz na bloga lub kabove (zwroty) i tam powinna byc ta informacja Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6489908 Napisano: 16.05.2018 11:56:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

joan napisał(a):

szindy napisał(a):

Jak to się dzieje ze na wizażu w testach wygrywają ciagle te same osoby skoro to losowanie?

Nie gram na Wizażu, ale spytam: a kto twierdzi, że "to losowanie"?

Ja akurat zgadzam się z szindy. Kiedyś zrobiliśmy w kilka osób taką tabelkę w exelu i wpisywaliśmy jedne i te same osoby, które nieprzerwalnie testowały wszystko jak leci. Wysłaliśmy to do redakcji z prośbą o wyjaśnienie jak to możliwe, by kilkanaście, a rekordzistka - kilkadziesiąt razy z z rzędu wszystko testowała. Od tamtej pory faktycznie dużo się zmieniło, rzadko można było 2x pod rząd zobaczyć te same testerki. Ale powoli chyba wracają do systemu losowanka, który lubi w kółko te same nazwiska emotka

ja szczerze mowiac nie wiem jak tam jest, byl czas, ze dluuugo nic nie mialam, w tamtym roku mialam sporo testowan, w tym to trzecie testowanie (ale w drugim np. spoznilam sie z ocena i potem do nich pisalam i uzupelnialam), myslalam, ze jestem juz spalona u nich, ale teraz dali do przetestowania dezodorant i musze pilnowac dat na wystawienie opinii.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6489781 Napisano: 15.05.2018 20:05:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
szindy napisał(a):

olinx napisał(a):

Cześć,
kto wie kiedy będą wyniki z tego testowania : https://avonpolska.pl/siesprawdza/  ?

Podobno nagrody już dawno w domach

dla mnie dziwne, bo nie widzialam, zeby na forum ktos sie chwalil....wynikow tez nie widzialam nigdzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6489775 Napisano: 15.05.2018 19:48:14 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6489253 Napisano: 14.05.2018 13:13:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katarynka-199 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś orientuje się co aktualnie wychodzi najtaniej na Gosh?

Ja znalazłam tylko szampony i odżywki po 25 zł.

Kredka do oczu 22,90 zł. 

a w jakiej drogerii? Wyświetl w wątku >>
0 0