Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6483349 Napisano: 19.04.2018 23:19:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

Nieelotta napisał(a):

jokan napisał(a):

bruce napisał(a):

elotta napisał(a):

Ta Pani w lodówce w szpilkach!!!  emotka   emotka

Wyobrażam sobie, co się pod koniec konkursu będzie tam wyprawiało!  emotka emotka

gdzie ta pani, w konkursie netto czy innym? chetnie tez zerknę:)

Grand emotka

Nie mogę tej pani namierzyć,która strona?

https://grand.blo...wile.pl/zgloszenia,5

lewa strona, na samym dole Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6483343 Napisano: 19.04.2018 23:06:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

bruce napisał(a):

elotta napisał(a):

Wyobrażam sobie, co się pod koniec konkursu będzie tam wyprawiało!  emotka emotka

gdzie ta pani, w konkursie netto czy innym? chetnie tez zerknę:)

Grand emotka

dzieki, moja ciekawosc zostala zaspokojona, no ale tego sie juz nie da odzobaczyc emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6483337 Napisano: 19.04.2018 22:52:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

elotta napisał(a):

gdzie ta pani, w konkursie netto czy innym? chetnie tez zerknę:) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6483336 Napisano: 19.04.2018 22:50:52 w Dziś cieszę się z.....
że w odpowiedzi napisałam do klienta tak samo jak on do mnie (on pierwszy zaczął): dużą, drukowaną, pogrubioną i czerwoną czcionką...a co, niech wie, że ja też tak potrafię:) Wyświetl w wątku >>
2 kreatia, andii 0

jokan

#6483334 Napisano: 19.04.2018 22:46:26 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

nie ogarniam Insta, mialam, potem wykasowalam, teraz znowu mam, ale widze , ze sie szata zmienila i funkcjonalnosci ...gdzie sie sprawdza wiadomosci prywatne, bo mialam jakis komantarz, ze X... chce do mnie cos napisac? gdzie to sprawdzić?

Na stronie głównej aplikacji - najpierw domek na dole, potem strzałkę u góry. Tam są wiadomości.

a widzisz.....czlowiek sie uczy cale zycie emotka , dzieki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6483279 Napisano: 19.04.2018 20:21:51 w WC - rozmowy o wszystkim
nie ogarniam Insta, mialam, potem wykasowalam, teraz znowu mam, ale widze , ze sie szata zmienila i funkcjonalnosci ...gdzie sie sprawdza wiadomosci prywatne, bo mialam jakis komantarz, ze X... chce do mnie cos napisac? gdzie to sprawdzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6483278 Napisano: 19.04.2018 20:20:23 w WC - rozmowy o wszystkim
kalmia86 napisał(a):

Foresto jest droga ale warta swojej ceny. Zamawiałam w zooart, bo tam znalazłam najtaniej. Przy zamówieniu powyżej 99 zł wysyłka kurierem gratis.
Bayer ma jeszcze w swojej ofercie obroże BAYER Kiltix. Tańsze niż foresto ale nie wiem jak ze skutecznością...

ale foresto wysylaja? kiedys mi ppisano, ze odbior tylko osobisty Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6483144 Napisano: 19.04.2018 13:42:17 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

jokan napisał(a):

co polecacie dobrego przeciew kleszczom dla psa (wiem, ze Foresto, ale nie mam teraz $ ani jak osobiscie odebrac), a cos innego w miare dobrego, co mozna zamowic przez internet? zwykle obraze za 3 czy 5 zł z supermarketow odpadaja....

nie wiem jakiego masz psa, ale ja mojemu w zeszłym roku kupiłam specjalny szampon na insekty i co dwa tygodnie w sezonie ją kąpałam i nie złapała żadnego kleszcza, teraz też muszę go kupić, bo już jednego przyniosła...

wolalabym jakas obroze lub krople Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6483133 Napisano: 19.04.2018 13:17:41 w WC - rozmowy o wszystkim
co polecacie dobrego przeciew kleszczom dla psa (wiem, ze Foresto, ale nie mam teraz $$$$ ani jak osobiscie odebrac), a cos innego w miare dobrego, co mozna zamowic przez internet? zwykle obraze za 3 czy 5 zł z supermarketow odpadaja.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6483004 Napisano: 19.04.2018 08:47:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

mika287 napisał(a):

mountain napisał(a):

macie jakieś typy na Lewiatana emotka

gdzieś wyczytałam, że stan osób zatrudnionych w całej sieci Lewaitan w październiku 2017 to ponad 27000 osób ale dokładnej liczby nigdzie nie znalazłam.

27000 było na koniec 2016 roku, także nie wprowadzaj w błąd  emotka
dokładnej liczby nikt nie zna, na tym polega cała zabawa emotka  

ja w to nie gram, ale tak myslalam, ze moze mozna sie zlozyc na raport z wywiadowni gospodarczej lub stron takim rzeczom poswieconych i tam w raporcie za 2017 (pewnie i bilansie) powinna byc podana ta liczba, jak myslicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6482502 Napisano: 17.04.2018 13:01:29 w Kupię...
ace napisał(a):

jokan napisał(a):

kopernik napisał(a):

jokan napisał(a):

kupie numer 2/2018 z książką (na stronie jest tylko bez książki, bo nakład wyczerpany), może ktoś posiada na sprzedaż?
http://www.sklep....fessional-22018.html

potrzebuję komplet: gazeta + książka

Nie wiem czy rada się przyda ale w Warszawie na dworcu zachodnim jest taka babka co ma ogromny kramik z gazetami i wszystkim co było w kioskach(ma widocznie dostęp do zwrotów) jeśli znasz kogoś z Warszawy to może się tam przejdzie i Ci kupi. Ceny oczywiście kilkakrotnie niższe od tych nadrukowanych.

no ale takie tez ma....? kojarze generalnie takie stoiska, ale raczej z krzyzowkami;-)

jaka to gazeta? (link mi się nie otwiera). Wydaje mi się, że na większości bazarów w dużych miastach są takie stoiska. W Krk na Hali targowej też są takie 2.

IT Professional Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6482489 Napisano: 17.04.2018 12:41:14 w Kupię...
kopernik napisał(a):

jokan napisał(a):

kupie numer 2/2018 z książką (na stronie jest tylko bez książki, bo nakład wyczerpany), może ktoś posiada na sprzedaż?

Nie wiem czy rada się przyda ale w Warszawie na dworcu zachodnim jest taka babka co ma ogromny kramik z gazetami i wszystkim co było w kioskach(ma widocznie dostęp do zwrotów) jeśli znasz kogoś z Warszawy to może się tam przejdzie i Ci kupi. Ceny oczywiście kilkakrotnie niższe od tych nadrukowanych.

no ale takie tez ma....? kojarze generalnie takie stoiska, ale raczej z krzyzowkami;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6482440 Napisano: 17.04.2018 11:16:02 w Kupię...

jakby co to PW Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6482293 Napisano: 16.04.2018 19:58:16 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

atanerka napisał(a):

Czy w Waszych Lidlach na konkurs Persil są oprócz proszki inne produkty tj.kapsulki bądź żel do prania?

a co to za konkurs? Po wpisaniu w forumowej wyszukiwarce lidl / persil nic nie widzę emotka

Konkursy nie są na bieżąco dodawane. Sama go wczoraj dodałam do bazy Ale nie ma. W zapowiedziach jest

na stronie Lidla jest
https://www.lidl....ersil_10-04-2018.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6482043 Napisano: 15.04.2018 19:12:24 w Wkurza mnie...
kupilam w biedrze kefir bio, a w domu zobaczylam ze data waznosci do 05.03.2018 - masakra emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6481944 Napisano: 14.04.2018 20:17:20 w Paragony na trwające konkursy
wymienie dwa kody WAWEL na jakis paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6481158 Napisano: 11.04.2018 13:11:16 w SZUKAM....
aurorcia napisał(a):

jokan napisał(a):

cb656 napisał(a):

azaflora napisał(a):

cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

kosz/torbe rowerowa dla psa i pies lubi w tym siedziec?

Znam przypadek, że nie lubi. Niestety, zależy to chyba zdecydowanie od charakteru psa, każdego egzemplarza indywidualnie.

cb656 są kosze dla psów i te na kierownicę i na bagażnik

Pisałem o koszu otwartym na kierownicy i o konkretnym pojedynczym egzemplarzu zwierzęcia emotka

dzieki, no wlasnie mi sie wydawalo, ze to zalezy od psiaka - chyba najlepiej pozyczyc od kogos i wyprobowac jak pies sie bedzie zachowywal, a nie kupie, a potem wyrzuce, bo pies nie bedzie chcial...

Nasza wariatka nie chciała nawet sekundy w nim siedzieć emotka  Musiałabym ją chyba tam całą powiązać, ale przecież nie o to chodzi! Teraz my jedziemy na wycieczkę rowerową a ona ma chatę wolną i odpoczywa od nas emotka

mi sie wydaje, ze moja tez nie bedzie chciala siedziec.....moze jakis eksperyment zrobie z podreczna torba podrozna he he Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6481151 Napisano: 11.04.2018 12:41:15 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

azaflora napisał(a):

cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

kosz/torbe rowerowa dla psa i pies lubi w tym siedziec?

Znam przypadek, że nie lubi. Niestety, zależy to chyba zdecydowanie od charakteru psa, każdego egzemplarza indywidualnie.

cb656 są kosze dla psów i te na kierownicę i na bagażnik

Pisałem o koszu otwartym na kierownicy i o konkretnym pojedynczym egzemplarzu zwierzęcia emotka

dzieki, no wlasnie mi sie wydawalo, ze to zalezy od psiaka - chyba najlepiej pozyczyc od kogos i wyprobowac jak pies sie bedzie zachowywal, a nie kupie, a potem wyrzuce, bo pies nie bedzie chcial... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6481092 Napisano: 11.04.2018 10:18:09 w SZUKAM....
szukam informacji czy kots ma kosz/torbe rowerowa dla psa i pies lubi w tym siedziec? planowalam zakup czegos takiego, ale nie jestem przekonana i chcialam podpytac.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6480726 Napisano: 10.04.2018 10:45:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
juz nic nie potrafię wygrać...czas na wakacje od konkursow.... Wyświetl w wątku >>
0 0